Οι 10 λόγοι που χάνουμε στο στοίχημα

10 λόγοι

Ελάχιστοι έχουν καταφέρει να περάσουν στην απέναντι όχθη της μακροχρόνιας επιτυχίας και που να μπορούν να δηλώνουν πως είναι κερδισμένοι από το στοίχημα, ή ακόμα καλύτερα να βιοπορίζονται από αυτό. Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν αφήσει κατά μέρους την έννοια της διασκέδασης και της λογικής του «απλά να παίξω και αν μου κάτσει» και στοιχηματίζουν μεθοδικά, με σύστημα και με αυστηρές παραμέτρους στην διαχείριση του κεφαλαίου τους. Το αντιμετωπίζουν δηλαδή σαν μια μορφή επένδυσης που στόχος της δεν είναι το άμεσο κέρδος αλλά εις βάθος χρόνου.

Στο συγκεκριμένο άρθρο, θα αναφερθούν 10 λόγοι για τους οποίους χάνουμε στο στοίχημα.
1) Έλλειψη στρατηγικής και μη καθορισμός αρχικού κεφαλαίου

Είναι προφανές πως το μακροχρόνιο κέρδος βασίζεται σε ένα καλά οργανωμένο πλάνο. Από το άθλημα, από τις επιλογές στις οποίες εμβαθύνετε και προσθέτετε, μέχρι και στον καθορισμό των πονταρισμάτων. Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, βασική αρχή για οποιοδήποτε παιχνίδι καζίνο είναι το «Παίζω μόνο όσα αντέχει η τσέπη μου».

Για να συμβεί αυτό και για να μην υποπέσετε στο μοιραίο λάθος, είναι ο ορισμός ενός αρχικού κεφαλαίου το οποίο θα είναι διαθέσιμο για στοιχηματισμό. Φυσικά θα πρέπει να αποδεχτείτε το γεγονός ότι αυτό το κεφάλαιο μπορεί να χαθεί χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα στην ζωή σας.

Ο καθορισμός ενός πλάνου θα σας γλιτώσει από το μεγάλο λάθος που κάνουν αρκετοί παίκτες. Το άμεσο κυνήγι της απώλειας, το οποίο οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερες ζημιές.

2) Μη αναγνώριση της Αξίας

Ένα συχνό φαινόμενο των παικτών είναι ότι δεν αντιλαμβάνονται σωστά την έννοια της αξίας που κρύβετε πίσω από μία επιλογή και το τι επιπτώσεις μπορεί να έχει σε βάθος χρόνου. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι επιλέγει επιλογές με χαμηλές αποδόσεις, καθώς έτσι κερδίζει περισσότερες φορές. Από οικονομική άποψη όμως, ένα σερί αποτυχιών καλύπτεται πιο δύσκολα με τα πονταρίσματα σε μικρές αποδόσεις.

Αντίστοιχα, έστω ότι παρακολουθείτε ένα outsider το οποίο πιστεύετε πως μπορεί να κερδίζει τουλάχιστον 1 φορά στους 4 αγώνες, τότε θα χάνετε περισσότερα χρήματα, αλλά μακροχρόνια θα έχετε κέρδος. Φυσικά, όταν ποντάρετε σε outsiders θα πρέπει να έχετε ένα οργανωμένο πλάνο πονταρισμάτων για να μπορείτε να καλύπτετε τα αρνητικά σερί.

3) Ποντάρουμε σε παιχνίδια που δεν έχουμε ερευνήσει καθόλου

Συχνό φαινόμενο, καθώς η μελέτη των ομάδων απαιτεί χρόνο και η καθημερινότητα μας αποτελείται από διάφορα και πιο σημαντικά κομμάτια. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να στοιχηματίζουμε στα τύφλα και σύμφωνα με την γενική άποψη που μπορεί να έχουμε για μια ομάδα.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ενημερώνεστε και να βρίσκετε συσσωρευμένη πληροφορία για το στοίχημα σας και στην ενότητα TIPS στο site μας μπορείτε να βρίσκεται καθημερινά την πρόταση της ημέρας. Επιπλέον, ο χρόνος έχει δείξει πως το ποντάρισμα σε γεγονότα όπου έχουμε μηδενική εικόνα, έχει αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία του bankroll.

4) Δεν ελέγχουμε την πρόσφατη κατάσταση των ομάδων

Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος που συνδέεται με το κομμάτι της μελέτης, αλλά είναι ιδιαίτερα κομβικό. Οι μπουκ συνηθίζουν να προσφέρουν τιμές φαβορί σε ομάδες που σε γενικές γραμμές έχουν αποδείξει ότι κυριαρχούν στα παιχνίδια τους, ακόμα και εάν διανύουν μια περίοδο ντεφορμαρίσματος. Οι δελεαστικές αποδόσεις βασίζονται στο γεγονός ότι οι εταιρείες θέλουν να τραβήξουν ξανά ένα μέρος των παικτών προς σε αυτή την επιλογή. Φυσικά, υπάρχει κάποια λογική πίσω από τις ενισχυμένες τιμές ενός φαβορί.

Για παράδειγμα, μπορεί η ομάδα φαβορί να προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation, όπως ακριβώς συμβαίνει στο αγγλικό FA Cup, όπου στην αρχή της διοργάνωσης, οι ομάδες της Premier League επιλέγουν να αγωνίζονται με τις ρεζέρβες, απέναντι σε ομάδες 3ης και 4ης κατηγορίας. Επίσης όταν έχουν κριθεί κάποια αποτελέσματα που αφορούν την κατάκτηση του πρωταθλήματος ή μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη, τότε πάλι αλλάζουν τα πραγματικά δεδομένα.

Συνεπώς, μια αξιόλογη τιμή σε ομάδα φαβορί δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχει αξία. Επομένως, θα ήταν καλό να αποφεύγετε τέτοιους αγώνες ή να χρησιμοποιείτε το Ασιατικό Χάντικαπ.

5) Στοιχηματίζουμε σε αγώνες της ομάδας που υποστηρίζουμε

Καλοί οι 10 λόγοι μας, αλλά τον παραπάνω λόγο, οι περισσότεροι θα τον έχετε ακούσει σε κάποια στιγμή της στοιχηματικής σας πορείας. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι ένας από τους λόγους που δεν κερδίζουμε στο στοίχημα. Το συναισθηματικό κομμάτι δεν μας επιτρέπει να δούμε τα πραγματικά δεδομένα, πόσο μάλλον το να πάμε κόντρα στην ομάδα που στηρίζουμε από μικρά παιδιά και που ξέρουμε πολλά γι’ αυτή.

Εάν πραγματικά πιστεύετε πως είστε ειδικοί και παράλληλα αντικειμενικοί, τότε το παραπάνω ίσως να μην ισχύει για εσάς, αλλά εάν είστε σαν το 99,9% των υπόλοιπων οπαδών, τότε θα ήταν καλύτερο το να μην ασχοληθείτε στοιχηματικά με την ομάδα σας. Άλλωστε, υπάρχουν ένα σωρό αγώνες για να στοιχηματίσετε.

6) Δεν κρατάμε αρχείο αποτελεσμάτων

Η καταγραφή των αποτελεσμάτων είναι πολύτιμη και μπορεί να σας αποτρέψει από αρκετά λάθη. Μια αναλυτική λίστα των αποτελεσμάτων, μπορεί να δείξει το πόσο καλοί ή κακοί είστε στο στοίχημα, σε ποιες επιλογές, πρωταθλήματα, διοργανώσεις, αποδόσεις έχετε την μεγαλύτερη κερδοφορία. Αντίστοιχα, αυτές οι ενδείξεις μπορούν να δείξουν το δρόμο που θα ακολουθήσει η στρατηγική σας αλλά και το εάν είναι αποτελεσματική ή όχι. Συνεπώς, μπορείτε να γνωρίζετε την κατάσταση της στοιχηματικής σας πορείας προτού χάσετε τον έλεγχο.

7) Στοιχηματίζουμε για να περνάει η ώρα

Θα πρέπει να αποδεχθούμε πως ο στοιχηματισμός με σκοπό την κάλυψη μιας βαρετής μέρας όπου δεν υπάρχει γεμάτο πρόγραμμα, είναι επικίνδυνος για την λειτουργία των κεφαλαίων μας και ξεφεύγει από τα όρια του υπεύθυνου στοιχηματισμού. Ακόμα και εάν μια μέρα εξελιχθεί με κερδοφορία, μακροχρόνια θα δείτε τις επιπτώσεις της συγκεκριμένης λογικής.

8) Ο στοιχηματισμός εν βρασμό, είτε υπό επήρεια αλκοόλ και εξαρτησιογόνων ουσιών

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος στον τζόγο είναι η έλλειψη καθαρού μυαλού. Αποφύγετε πάση θυσία την προσπάθεια άμεσης κάλυψης σε μια μεγάλη χασούρα, αλλά και γενικότερα το στοίχημα υπό την επήρεια θυμού ή κατανάλωσης αλκοόλ. Οι συνέπειες που μπορεί να έχουν οι συγκεκριμένες ενέργειες είναι ολέθριες και μπορεί να οδηγήσουν στην χρεοκοπία μέσα σε ελάχιστο χρόνο, οπότε αν υπάρχουν 10 λόγοι που χάνετε αυτός είναι ίσως ο πιο σημαντικός.

9) Ποντάρουμε σε πολλές επιλογές

Παρολί και μακροχρόνιο κέρδος, είναι δύο όροι που δεν πάνε μαζί και είναι εντελώς αντίθετοι. Κανένας παίκτης που είναι μακροχρόνια κερδισμένος, δεν έχει βασίσει την στρατηγική του σε μακροσκελή δελτία. Ακόμα και εάν καταφέρετε να κερδίσετε πολλά με μικρό ποντάρισμα, μακροχρόνια θα διαπιστώσετε πως οι φορές που κερδίζετε είναι λιγότερες σε σχέση με τα Μονά αποδεκτά. Πέρα από την μικρή στατιστική πιθανότητα που έχει η επιβεβαίωση ενός παρολί, η αύξηση της γκανιότας μειώνει ακόμα περισσότερο τα κέρδη σας. Η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να έχει σημαντική επίδραση στο bankroll, συνεπώς να προτιμάτε τα Μονά αποδεκτά.

10) Στοιχηματίζουμε χωρίς να πραγματοποιήσουμε σύγκριση αποδόσεων

Η αγορά της καλύτερης απόδοσης σε μια επιλογή είναι καθοριστική για τα αποτελέσματα του μακροχρόνιου κέρδους. Όπως ήδη γνωρίζετε, οι εταιρείες προσφέρουν διαφορετικές αποδόσεις για την ίδια επιλογή και εσείς θα πρέπει να είστε σε θέση να επιλέγετε την καλύτερη. Υπάρχουν διάφορες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο που πραγματοποιούν την σύγκριση των αποδόσεων. Ωστόσο, για να μπορείτε να αγοράζετε την υψηλότερη απόδοση της αγοράς, θα πρέπει να ανοίξετε λογαριασμό στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες της Ελλάδας το 2021.

Σύνοψη

Οι παραπάνω 10 λόγοι, μας οδηγούν στο να χάνουμε στο στοίχημα. Απ΄την πλευρά μας, θα πρέπει να εξετάσουμε τα σημεία που υστερούμε και να διαπιστώσουμε τα λάθη που κάνουμε. Διορθώνοντας ορισμένα πράγματα και αλλάζοντας μερικές κακές συνήθειες, θα διαπιστώσετε πως αργά ή γρήγορα η τύχη σας θα αλλάξει.

Τι θα βρείτε στο Stoixima365

Με τα χαράς σας παρουσιάζουμε την αποκλειστικότητα του Stoixima365, με τον Υπολογιστή Κέρδους Συστημάτων του ΟΠΑΠ στο Στοίχημα. Πλέον μπορείτε να εισάγετε τα δεδομένα σας στον υπολογιστή ώστε να βλέπετε το κόστος της κάθε στήλης από το σύστημα που θέλετε να ποντάρετε.

Το πλούσιο περιεχόμενο δεν σταματά στο περιβάλλον της σελίδας! Καθημερινά έχετε την δυνατότητα να διαβάζετε την στοιχηματική πρόταση της ημέρας, στην ενότητα Tips, όπου η έμπειρη ομάδα του Stoixima365, φροντίζει να παρέχει τα καλύτερα προγνωστικά. Επιπλέον θα βρείτε πλούσια θεματολογία που αφορά το Στοίχημα και για το πως θα γίνεται αποτελεσματικότεροι παίκτες.

 Για παράδειγμα:

Διαβάστε για την επανάσταση που έφεραν οι μετρήσεις των xGoals στον τρόπο με τον οποίο αναλύουμε έναν αγώνα. Επιπλέον, γνωρίστε το στοίχημα σε κόρνερ και αξιοποιήστε τις διαθέσιμες στρατηγικές. Επίσης, η στρατηγική με πονταρίσματα σε late goalsμπορεί να πολλαπλασιάσει τα κέρδη σας. Τέλος, πόσο σημαντικό είναι το Bankroll Management για την υγεία της κάβας σας;

Μπορείτε να περιηγηθείτε και να ανακαλύψετε τον εικονικό κόσμο των Virtual Sports and Esports, μέσα από έναν ολοκληρωμένο οδηγό. Επίσης, μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες πληροφορίες για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τον κόσμο του στοιχήματος. Θα βρείτε πλούσια θεματολογία για τα διάφορα συστήματα στοιχήματος! Επιπλέον μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστορία και να μάθετε την εφαρμογή διάσημων στρατηγικών στοιχήματος όπως είναι το σύστημα Martingale, το D’Alembert, το  Kelly Criterion, το σύστημα Labouchere και η ακολουθία Fibonacci.

Πόσο αποτελεσματικό μπορεί να γίνει το ποντάρισμα σε Μονά αποδεκτά και πως μπορούν να εκτοξεύσουν τα κέρδη σας; Επιπλέον, δείτε την αξία και τα οφέλη που έχουν τα μακροχρόνια στοιχήματα όταν αποφασίζετε να επενδύσετε σε βάθος χρόνου. Για να είστε σε θέση να ακολουθείτε τους καλύτερους Tipsters, θα πρέπει να βασίζεστε σε συγκεκριμένους παραμέτρους και καθοριστικές μετρήσεις που αποδεικνύουν σε μεγάλο βαθμό την δουλειά του. Οι ενδείξεις αυτές αναφέρονται στο Roi and Yield στο στοίχημα. Επιπλέον, μπορείτε να ενημερωθείτε για την επίδραση της Γκανιότας στα συνολικά σας κέρδη και το πως να την αποφύγετε. Τι μας δείχνει το Drawdown;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για την χρησιμότητα των Χάντικαπς στο στοίχημα; Πόσο αποτελεσματικά είναι στην επίτευξη μακροχρόνιου κέρδους; Έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε το Ευρωπαϊκό και Ασιατικό χάντικαπ για να γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοι στο κυνήγι της επιτυχίας, μα και άλλα θέματα όπως οι 10 λόγοι που χάνετε.

Υπάρχει τρόπος να εξασφαλίσετε σίγουρο κέρδος; Όσο απίθανο και αν ακούγεται, το Arbitrage betting αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο και δημιουργεί αυτή την δυνατότητα. Όποιος αποφασίσει να ασχοληθεί σοβαρά, θα είναι σε θέση να εντοπίζει τα sure bets και να εκμεταλλεύεται την διαφορά στις αποδόσεις. Πλέον μπορείτε να υπολογίζετε τα πονταρίσματα σας για σωστό Arbitrage, στον αποκλειστικό Υπολογιστή για Sure Bets. Επιπλέον, τι εννοούμε όταν αναφερόμαστε στα Value Bets και πως θα τα εντοπίζετε αποτελεσματικά. Πόσο σημαντική είναι η λειτουργία του Cash out και πως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στην στρατηγική σας.

Αναθεωρήστε ορισμένα πράγματα και διαβάστε για τους Μύθους και τις Αλήθειες που αφορούν το στοίχημα. Σύντομα θα ανακαλύψετε ότι υπάρχουν 10 λόγοι που χάνετε, 10 λόγοι που κερδίζετε, 10 λόγοι που ποντάρετε σωστά ή λάθος, 10 λόγοι που κάνουν μια απόδοση ή ένα όριο να έχει αξία και άλλα πολλά. Το Live Betting αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στον κόσμο του σύγχρονου στοιχήματος και υπάρχουν διάφορες στρατηγικές και Tips για να προσθέσετε στο παιχνίδι σας και να δείτε τα κέρδη σας να πολλαπλασιάζονται.

ΣΥΚΡΙΝΕΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

sigrine-01

ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

stoiximan στοιχηματική

Stoiximan

5/5

21+ Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

goalbet στοιχηματική

Goalbet

5/5
21+ ετών | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Αρμόδιος ρυθμιστής: ETCB
novibet

Novibet

5/5
21+ ετών | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC
betshop

Betshop

5/5
21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Εποπτεία εμπ. επικ/νίας ΕΕΕΠ

Your compare list

Compare
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ
ΣΥΓΚΡΙΣΗ
0