Νέο παιχνίδι Stoiximan – Aviator | Οδηγίες

Aviator

Ποια είναι η μοναδική αποκλειστικότητα στο Casino της Stoiximan, που κατάφερε να συγκεντρώσει το ενδιαφέρον των παικτών; To Αviator της Spribe είναι εδώ και ήρθε αλλάξει τα δεδομένα του παιχνιδιού που γνωρίζαμε μέχρι στιγμής. Σε αυτό το πρωτότυπο παιχνίδι, παρακολουθείτε την ιπτάμενη πορεία που χαράζει ένα αεροπλανάκι.

Σύμμαχος σας μπορεί να είναι μια μεγάλη πτήση, που ενδέχεται να πετάξει το αεροπλανάκι, το οποίο ανταποκρίνεται στον πολλαπλασιαστή του πονταρίσματος. Φυσικά θα πρέπει να αποφασίσετε την σωστή στιγμή που θα πρέπει να κάνετε cash out, προτού το αεροπλάνο πετάξει για τα καλά.

Η αποκλειστικότητα είναι διαθέσιμη έως και τις 15 Ιουλίου!

Πώς παίζεται: Ποντάρετε το ποσό που έχετε επιλέξει, το αεροπλάνο απογειώνεται και όσο αυτό βρίσκεται εν πτήσει ο πολλαπλασιαστής του κέρδους συνεχώς αυξάνεται. Το ζητούμενο του παιχνιδιού είναι να κάνετε cash out στο καλύτερο σημείο, έχοντας τον καλύτερο πολλαπλασιαστή, πριν προλάβει το αεροπλάνο να πετάξει μακριά μαζί με το ποντάρισμά σας.

Είναι αρκετά ενδιαφέρον ο τρόπος παιχνιδιού και ήδη οι παίκτες άρχισαν να παρουσιάζουν τις πρώτες μεγάλες τους επιτυχίες. Εάν είστε καλοί με το σωστό timing τότε το Aviator θα σας συνεπάρει.

Παρακάτω θα δείτε το βίντεο με τον τρόπο παιχνιδιού του Aviator:

ΣΥΚΡΙΝΕΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

sigrine-01

ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

stoiximan στοιχηματική

Stoiximan

5/5

21+ Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

goalbet στοιχηματική

Goalbet

5/5
21+ ετών | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Αρμόδιος ρυθμιστής: ETCB
novibet

Novibet

5/5
21+ ετών | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC
betshop

Betshop

5/5
21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Εποπτεία εμπ. επικ/νίας ΕΕΕΠ

Your compare list

Compare
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ
ΣΥΓΚΡΙΣΗ
0