Επιλογή στοιχηματικής εταιρείας | Stoixima365

Κριτήρια επιλογής στοιχηματικής πλατφόρμας (Βίντεο)

επιλογή
Previous slide
Next slide

Η ανάπτυξη των τεχνολογικών μέσων και η εξέλιξη του ίντερνετ, οδήγησε την ζωή μας σε μια πιο ψηφιοποιημένη και online καθημερινότητα. Από κει που κάποτε χρειάζονταν να πεταχτούμε στο πρακτορείο της γειτονιάς για να ρίξουμε το στοίχημα μας, πλέον όλα γίνονται με απίστευτη ευκολία και από οποιοδήποτε σημείο. Έτσι λοιπόν, τα τελευταία χρόνια, ξεπετάχτηκαν σαν μανιτάρια εκατοντάδες διαδικτυακές στοιχηματικές πλατφόρμες, καθώς η πλειοψηφία της αγοράς βρίσκεται πλέον στο ίντερνετ.

Ωστόσο η επιλογή στοιχηματικής εταιρείας, δεν είναι ασήμαντη διαδικασία, ειδικά εάν αναλογιστείτε ότι θα πρέπει να παραχωρήσετε τα προσωπικά σας στοιχεία και φυσικά χρήματα για να στοιχηματίσετε.

Μεγάλη ποικιλία αγορών από την Betshop

Τα 10 βασικά κριτήρια στην επιλογή στοιχηματικής

επιλογή στοιχηματικής

Όπως προαναφέραμε στον πρόλογο, το να κάνετε τη σωστή επιλογή στοιχηματικής, δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα. Ωστόσο για να μπορέσουμε να βάλουμε τα πράγματα σε μια σειρά είναι σημαντικό να ξερουμε ακριβώς τους λόγους για τους οποίους θα διαλέξουμε ή θα απορρίψουμε μια στοιχηματική εταιρεία. Για τον λόγο αυτό, θα σας παρουσιάσουμε παρακάτω τα 10 σημαντικότερα κριτήρια τα οποία κάθε παίκτης οφείλει να εξετάζει προτού ανοίξει τον λογαριασμό σε έναν bookmaker.

🔒 1. Αξιοπιστία και Ασφάλεια της στοιχηματικής πλατφόρμας

«Οι καλοί λογαριασμοί…κάνουν τους καλούς παίκτες.» Όλα ξεκινούν από το κομμάτι της ασφάλειας και της αξιοπιστίας και αποτελεί βασικό στοιχείο στην επιλογή στοιχηματικής, καθώς ποιος θα ήθελε να εμπιστευθεί τα χρήματά του σε ένα περιβάλλον που δεν είναι αξιόπιστο;

Υπάρχει τεράστιος όγκος ελεύθερης πληροφορίας στο διαδίκτυο για κάθε νόμιμη στοιχηματική εταιρεία, αλλά και διάφορες αξιολογήσεις και απόψεις για τις περισσότερες από αυτές. Από ομάδες στα social media, μέχρι σε forums στο διαδίκτυο, μπορείτε να βρείτε πραγματικές κριτικές από την εμπειρία άλλων παικτών.

Επιπλέον, στο Stoixima365.com σας παρουσιάζουμε μόνο τις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες στην Ελλάδα, μέσα από ολοκληρωμένες αξιολογήσεις.

Κορυφαίο live betting και τεράστιες αποδόσεις στην Bet365

2. Η αδειοδότηση της Ρυθμιστικής Αρχής

Φυσικά θα πρέπει να ελέγξετε για το εάν η πλατφόρμα είναι αδειοδοτημένη στην Ελλάδα, που σημαίνει ότι δραστηριοποιείται νόμιμα στην χώρα. Είναι ένα ακόμα σημείο το οποίο θα πρέπει να προσέξουμε στην επιλογή στοιχηματικής. Όμως η λεπτομέρεια που θα πρέπει να δώσετε έμφαση είναι η Ρυθμιστική Αρχή από την οποία έλαβε την άδεια.

Στην κορυφή βρίσκονται οι αδειοδοτήσεις που έγιναν στην Μεγάλη Βρετανία, όπως η UKGC η οποία πέρασε απ’ το “κόσκινο” την Novibet, αλλά και άλλες όπως οι Alderney και Isle of Man. Ο λόγος που οι ρυθμιστικές αρχές στην Βρετανία χαίρουν εκτίμησης, οφείλεται στο ότι ο έλεγχος και οι αδειοδοτήσεις, βασίζονται αυστηρά πρωτόκολλα και σε εξονυχιστικούς ελέγχους. Συνεπώς όσες εταιρείες περνούν τον έλεγχο, είναι αρκετά αξιόπιστες και αποτελούν επιλογή.

Έπειτα ακολουθούν οι αδειοδοτήσεις από την Μάλτα και το Γιβραλτάρ, που επίσης θεωρούνται αξιόπιστες.

ΠΡΟΣΟΧΗ! Όσες εταιρείες λειτουργούν υπό την CIGA δεν θα πρέπει να συγκρίνονται με τις παραπάνω, καθώς η αρχή λοταρίας και παιγνίων του Κουρασάο είναι πιο ελαστική στο κομμάτι των ελέγχων. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως δεν διαθέτουν αξιοπιστία, αλλά καλό είναι να πραγματοποιείτε μεγαλύτερο έλεγχο.

3. Κανόνες στοιχημάτων / Όροι και προϋποθέσεις

Είναι πολύ σημαντικό να γνωρίζετε τους κανόνες που θέτει η εκάστοτε εταιρεία στα στοιχήματα, ειδικά εάν εστιάζετε το παιχνίδι σας σε εναλλακτικές επιλογές ή πρωταθλήματα, όπου μπορεί να υπάρχουν σημαντικές διαφορές από εταιρεία σε εταιρεία και εν τέλει να μην ταιριάζει στον τρόπο του παιχνιδιού σας. Επίσης, οι όροι και προϋποθέσεις που έχουν να κάνουν με το κομμάτι των συναλλαγών και της παραχώρησης προσωπικών στοιχείων, θα πρέπει να εξετάζονται προς αποφυγή παρεξηγήσεων και λαθών πριν από την επιλογή στοιχηματικής εταιρίας.

4. Αποδόσεις

Αμέσως μετά το νομικό κομμάτι, ακολουθεί ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια για την επιλογή στοιχηματικής πλατφόρμας. Το ύψος των αποδόσεων, έχει σημαντικό αντίκτυπο στα μελλοντικά σας κέρδη και θα πρέπει να επιλέγετε εταιρείες που έχουν ανταγωνιστικό πακέτο αποδόσεων και όσο το δυνατόν χαμηλότερη γκανιότα. Ιδανικά, να μπορείτε να βρείτε και επιλογές με 0% γκανιότα* στα πλαίσια των προωθητικών ενεργειών.

Παρόλο αυτά, το άνοιγμα λογαριασμών σε πολλές νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες, σας δίνει την δυνατότητα να αγοράζετε πάντα την καλύτερη απόδοση ή να βρίσκετε επιλογές που ενδέχεται να μην υπάρχουν στις υπόλοιπες εταιρείες.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

΄Τρομερές προσφορές* στο Pamestoixima.gr

5. Τμήμα εξυπηρέτησης πελάτων

επιλογή στοιχηματικής

Ένα ετοιμοπόλεμο τμήμα εξυπηρέτησης, μπορεί να σας φανεί αρκετά χρήσιμο και να σας λύσει οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με την εμπειρία σας στην πλατφόρμα. Οι αρκετοί τρόποι επικοινωνίας αυξάνουν την άμεση εξυπηρέτηση. Πλέον πέρα από τις παραδοσιακές μεθόδους του τηλεφώνου, του email ή της φόρμας επικοινωνίας, αρκετές εταιρείες εξυπηρετούν με το αγαπημένο Live chat που σε αρκετές λειτουργεί όλο το 24ωρο, ενώ κάποιες επικοινωνούν μέχρι και με τα social media (facebook). Όσο περισσότερες οι επιλογές επικοινωνίας, τόσο περισσότερο θα σας βοηθήσει στην επιλογή στοιχηματικής πλατφόρμας.

6. Live Betting

Ένα αστραπιαίο Live betting με γρήγορη ενημέρωση και χωρίς χρονοβόρες φραγές επιλογών, ενισχύει το παιχνίδι σας και κάνει την εμπειρία σας απολαυστική. Πλέον το ζωντανό στοίχημα, αποτελεί ένα ξεχωριστό και μεγάλο κομμάτι για τους παίκτες. Συνεπώς, ψάξτε για πλατφόρμες με γρήγορες διευθετήσεις στοιχημάτων, αρκετές διαθέσιμες επιλογές στο Live και με δυνατότητα live streaming σε αρκετούς αγώνες, για να ζείτε την εμπειρία του ζωντανού στοιχηματισμού στο έπακρο. Το Live Betting αποτελεί ένα από τα πιο σημαντικά trend και αναμφίβολα, ένα από τα σημαντικότερα κριτήρια επιλογή στοιχηματικής.

7. Στοιχηματικές αγορές

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε το περιεχόμενο που έχει να σας προσφέρει η κάθε στοιχηματική εταιρεία, για να κρίνετε αν αυτό ανταποκρίνεται στις προτιμήσεις και τον τρόπο του παιχνιδιού σας. Για παράδειγμα, μπορεί να θέλετε να παίζετε μόνο στην Γ’ Εθνική, αλλά αυτό το πρωτάθλημα δεν είναι διαθέσιμη επιλογή σε όλους τους μπουκ. Είναι όμως διαθέσιμο στην Stoiximan. Κάποιες πλατφόρμες δεν προσφέρουν Ασιατικό χάντικαπ, ενώ κάποιες άλλες έχουν περιορισμένα συνδυαστικά ή ειδικά στοιχήματα στο μπάσκετ ή το τένις. Όλα αυτά αποτελούν λεπτομέρειες που μπορούν να σας οδηγήσουν στην επιλογή στοιχηματικής που σας ταιριάζει.

Κορυφαίο Live betting από τη Stoiximan

8. Τα όρια πονταρίσματος

Είναι ένα σημαντικό κριτήριο που μπορεί να έχει μεγάλη επίδραση στην στρατηγική των πονταρισμάτων σας και φυσικά στην επιλογή στοιχηματικής. Συνήθως το πρόβλημα δεν εστιάζεται στο ελάχιστο ποντάρισμα, αλλά στο ανώτατο που ενδέχεται να είναι περιορισμένο σε κάποιες πλατφόρμες και αυτό δημιουργεί πρόβλημα. Εάν σκοπεύετε να εφαρμόσετε στρατηγική με μεγάλα πονταρίσματα, τότε σιγουρευτείτε πως η πλειοψηφία των επιλογών θα αποδέχεται το ποντάρισμα σας. Μπορείτε να εξετάζετε το ανώτατο όριο πονταρίσματος σε μια επιλογή, με το πάτημα του κουμπιού «max bet».

9. Μέθοδοι συναλλαγών

επιλογή στοιχηματικής

Οι πολυάριθμοι τρόποι συναλλαγών μπορεί να σας λύσουν τα χέρια και να σας δώσουν την δυνατότητα της επιλογή στοιχηματικής που σας αρέσει. Πέρα από τους γνωστούς τρόπους συναλλαγών, (Paysafe, τράπεζα και ηλεκτρονικά πορτοφόλια) θα πρέπει να ελέγχετε τα ελάχιστα και τα ανώτατα όρια κατάθεσης και ανάληψης. Φυσικά, όσο πιο μικρά είναι τα όρια ανάληψης, τόσο καλύτερα. Στις αξιολογήσεις των εταιρειών που θα βρείτε στο site μας, μπορείτε να βρείτε τις παραπάνω πληροφορίες.

10. Μπόνους

Ο μεγάλος ανταγωνισμός στον χώρο των στοιχηματικών, οδήγησε στην γέννηση πολλών προωθητικών ενεργειών στα πλαίσια της προσέλκυσης νέων μελών, αλλά και ικανοποίησης των ήδη εγγεγραμμένων. Από τα μπόνους κατάθεσης, τα δωρεάν στοιχήματα, μέχρι και στην επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που αποτύχει η επιλογή σας, θα βρείτε γενικότερα πλούσια πακέτα επιβραβεύσεων που όμως διαφέρουν από πλατφόρμα σε πλατφόρμα και θα σας βοηθήσουν να οδηγηθείτε στην τελική επιλογή στοιχηματικής. Αυτό που θα πρέπει να ελέγχετε είναι τους όρους τζιραρίσματος, καθώς και τους όρους και τις προϋποθέσεις που χρειάζονται για την εκπλήρωση του μπόνους.

Ταχύτατες αναλήψεις από την Novibet

Παρακάτω θα δείτε το σχετικό βίντεο του άρθρου:

επιλογή επιλογή επιλογή

ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Στοίχημαν

Stoiximan

5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pamestoixima

Pamestoixima.gr

5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

novibet-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bet365-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

betshop-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

winmasters-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ