Flaming Hot

Η βαθμολογία των ειδικων μας:
8.5/10

Το Flaming Hot, είναι ένα κλασικό slot με θεματολογία τα φρούτα, της Euro Games Technology (EGT). Στην συγκεκριμένη αξιολόγηση, θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε προτού μπείτε στο καυτό περιβάλλον του Flaming Hot.

Πως παίζεται το Flaming Hot

To Flaming Hot, είναι ένα κλασικό φρουτάκι που αποτελείται από 5 τροχούς και 4 γραμμές και παρέχει 40 τρόπους πληρωμής στον παίκτη. Περιέχει Wilds, ένα gamble χαρακτηριστικό και ένα Jackpot που εμφανίζεται τυχαία, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την εμπειρία και τις δυνατότητες κέρδους.

Ο τίτλος του slot, ανταποκρίνεται πλήρως στους καυτούς συνδυασμούς που θα βρείτε. Ο ορισμός του πονταρίσματος είναι λίγο ιδιαίτερος, και ορίζεται σύμφωνα με τα credits. Για παράδειγμα, το ελάχιστο ποντάρισμα είναι το 1 credit να ισούται με 0.01€ για κάθε payline, με το ελάχιστο spin να διαμορφώνεται στα 0.40€ και το ανώτερο στα 40.00€ (1 credit = 0.05€). Το να παίζετε όμως με τις ελάχιστες αξίες, δεν θα ενεργοποιήσετε το Jackpot.

To Flaming Hot, θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα φρουτάκι χαμηλής με μεσαίας μεταβλητότητας, με το RTP του να βρίσκεται στο 95.53%. Οι κερδοφόροι συνδυασμοί δεν προσφέρουν τεράστιες επιτυχίες, αλλά οι μικρές νίκες εμφανίζονται με τόση συχνότητα ώστε να διατηρούν σε ισορροπία το bankroll. Οι μεγάλες νίκες, είναι κρυμμένες στο παιχνίδι του Jackpot, όπου ένα ή τέσσερα προοδευτικά τζάκποτ μπορεί να κερδηθούν.

Flaming Hot | Χαρακτηριστικά

Θέμα: Το θέμα του slot, σας μεταφέρει στο κλασικό και vintage ύφος, ενός slot με φρούτα. Το background των τροχών μοιάζει με καλάθι που περιέχει όλα τα περιστρεφόμενα φρούτα.

Μουσική: Κάθε πάτημα του κουμπιού spin, ενεργοποιεί ένα ιδιαίτερο ήχο που θυμίζει την λειτουργία ενός παραδοσιακού κουλοχέρη. Στο φρουτάκι υπάρχει ησυχία μέχρι ένας νικηφόρος συνδυασμός να εμφανιστεί. Η ένταση του ήχου, εξαρτάται από το μέγεθος της επιτυχίας.

Σύμβολα: Το ακριβότερο σύμβολο είναι το «Κόκκινο Επτάρι», το οποίο χρειάζεται μόλις 2 εμφανίσεις σε μια γραμμή πληρωμής για αποδώσει κέρδη και το χρυσό Bar. Επιπλέον υπάρχουν κεράσια, μπανάνες, μήλα, σταφύλια, καρπούζια και βερίκοκα, τα οποία έχουν μικρότερο πολλαπλασιαστή.

Scatter: Το σύμβολο του scatter είναι το δολάριο, το οποίο μπορεί να πληρώσει σε περίπτωση που 3 ή περισσότερα scatters εμφανιστούν στην οθόνη, χωρίς απαραίτητα να είναι στην ίδια γραμμή πληρωμής. Σε περίπτωση που εμφανιστούν 5 scatters, θα πληρωθείτε 500 φορές το ποντάρισμά σας.

Wild: Το σύμβολο Wild, αντιπροσωπεύεται από μία μεγάλη λέξη “Wild” είναι γραμμένη πάνω του. Το συγκεκριμένο σύμβολο συνήθως λάμπει αρκετά όταν εμφανίζεται ένας κερδοφόρος συνδυασμός. Μπορεί να αντικαταστήσει κάθε σύμβολο, εκτός από το σύμβολο του scatter.

Bonus | Χαρακτηριστικά

 Παρά το γεγονός ότι δεν θα βρείτε την ενέργεια των free spins, ωστόσο το slot διαθέτει μερικά άλλα χαρακτηριστικά και εάν είστε υπομονετικοί τότε μπορεί να σημειώσετε αρκετές επιτυχίες στο βασικό παιχνίδι.

Στοίβες με Wild: Το σύμβολο Wild μπορεί να στοιβαχθεί πάνω από 4 σύμβολα πάνω σε ένα τροχό αλλά και σε περισσότερους τροχούς. Αυτό το χαρακτηριστικό αυξάνει σημαντικά την επιτυχία σας σε πολλαπλές γραμμές πληρωμής, ενισχύοντας σημαντικά το bankroll.

Gamble Χαρακτηριστικό: Μετά από κάθε επιτυχία, μπορείτε να ενεργοποιήσετε ένα επιπλέον χαρακτηριστικό ρίσκου, το οποίο απεικονίζεται με ένα παιχνίδι καρτών. Θα πρέπει να επιλέξετε το χρώμα που θα εμφανίσει η κάρτα, εάν θα είναι Μαύρο ή Κόκκινο. Σε περίπτωση που μαντέψετε σωστά το χρώμα της κάρτας, διπλασιάζετε τα κέρδη σας, ενώ σε περίπτωση που επιλέξετε λάθος, χάνετε το κερδισμένο σας ποσό.

Παιχνίδι Jackpot: Αυτό το χαρακτηριστικό εμφανίζεται τυχαία κατά την διάρκεια της κανονικής ροής των περιστροφών. Θα μεταφερθείτε σε μια νέα επιφάνεια με 12 αναποδογυρισμένες κάρτες. Θα σας ζητηθεί να επιλέξετε 3 κάρτες από τις 12, με το ίδιο σύμβολο για να διεκδικήσετε ένα προοδευτικό jackpot.

Σύνοψη

Εάν είστε λάτρεις των παραδοσιακών και κλασικών κουλοχέρηδων, τότε θα μείνετε ικανοποιημένοι με το πάντρεμα του κλασικού με του σύγχρονου στοιχείου που πετυχαίνει το Flaming Hot της EGT. Τα διάφορα χαρακτηριστικά του bonus ενισχύουν τα κέρδη σας, ενώ το RTP βρίσκεται σε ικανοποιητικά επίπεδα. Σε γενικές γραμμές, μπορεί να ανταποκριθεί σε παίκτες με μικρομεσαία πατήματα περιστροφών, καθώς τα 40.00€ της μέγιστης περιστροφής θεωρείται μικρό σε σχέση με αντίστοιχα slots.

Χαρακτηριστικά

Τροχοί 5
Γραμμές Πληρωμής 40
Κατασκευαστής EGT
Ελάχιστο Στοίχημα 0.40
Μέγιστο Στοίχημα 40.00
RTP (επιστροφή κέρδους) 95.53
Jackpot ΝΑΙ
Bonus ΝΑΙ
Scatter ΝΑΙ
Wild ΝΑΙ

Που θα παίξω νόμιμα το Flaming Hot

stoiximan_new_2

Your compare list

Compare
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ
ΣΥΓΚΡΙΣΗ
0