Gold Volcano

Η βαθμολογία των ειδικων μας:
8.5/10
Gold Volcano | Αξιολόγηση

Το Gold Volcano είναι ένα φρέσκο και «εκρηκτικό» διαδικτυακό φρουτάκι της Play n GO που εμφανίστηκε για πρώτη φορά, στις 16 Μαΐου του 2020. Η θεματολογία του περιστρέφεται γύρω από τις δονήσεις ενός αρκετά ενεργού ηφαιστείου γεμάτο με πολύτιμα πετράδια, που εκτοξεύονται αρκετά συχνά. Στην συγκεκριμένη αξιολόγηση, θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε προτού επισκεφθείτε το ηφαίστειο του Gold Volcano.

Πως παίζεται το Gold Volcano slot

Η πλοήγηση είναι αρκετά εύκολη. Μόλις μπείτε στο περιβάλλον του Gold Volcano έρχεστε αντιμέτωποι με το ηφαίστειο που είναι έτοιμο να εκραγεί. Στην βάση του ηφαιστείου, βρίσκεται η μπάρα των επιλογών (options) για να ορίσετε το ποντάρισμα του κάθε spin. Το Gold Volcano, είναι ένα φρουτάκι που μπορεί να απευθυνθεί σε παίκτες με μικρομεσαία πονταρίσματα καθώς το εύρος του πονταρίσματος ανά περιστροφή, κυμαίνεται από τα 0,10€ έως τα 25,00€.

Δίπλα από το κουμπί της περιστροφής (spin) θα βρείτε το κουμπί του autoplay, όπου μπορείτε να ορίσετε έναν αριθμό αυτόματων περιστροφών. Το slot αποτελείται από ένα πλέγμα 8 τροχών και 8 γραμμών με 1 γραμμή πληρωμής. Όμως οι 2 από τους 8 τροχούς είναι έξω από το ηφαίστειο και γεμίσουν μόλις εκραγεί από το bonus και βγουν τα πετράδια έξω από αυτό.

Ωστόσο το ενδιαφέρον χαρακτηριστικό του, είναι ότι σε κάθε επιτυχημένη αντιστοιχία που προκύπτει στα πλαίσια ενός spin, το επίπεδο της λάβας ανεβαίνει και από ένα στάδιο, από τα συνολικά 6 που απαιτούνται για να εκραγεί το ηφαίστειο και να ενεργοποιηθεί το μπόνους.

Τα εντυπωσιακά και επικερδή χαρακτηριστικά συνεχίζονται.

Λειτουργία Pressure. Όταν αφαιρούνται τα νικητήρια σύμβολα, δημιουργείται τυχαία ένα σύμβολο Wild. Τα Wilds αντικαθιστούν όλα τα σύμβολα εκτός από τα Scatter.

Scatter. Το σύμβολο Scatter είναι ένας βράχος που έχει πολλές λειτουργίες. Αριστερά από το ηφαίστειο βρίσκεται μια κυκλική μπάρα με στάδια, η οποία γεμίζει κάθε φορά που εμφανίζεται κάποιο scatter στο spin. Φυσικά το γέμισμα αναφέρεται στο εκάστοτε spin.  Η λειτουργία της μπάρας των Scatter. Έχει ως αποτέλεσμα να μετατρέπει σε χρυσό τα σύμβολα του πλέγματος, αυξάνοντας παράλληλα και τον συντελεστή τους. Τα στάδια είναι 3.

Λειτουργία Dormant

Είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα λειτουργία που αποτελείται από 3 φάσεις και μπορεί να πολλαπλασιάσει τα κέρδη σας. Όταν το βασικό παιχνίδι δεν κερδίζει, ενεργοποιείται εφέ με τυχαίο τρόπο. Στην συνέχεια, ο γύρος του παιχνιδιού συνεχίζεται κανονικά.

Το Rumble. Τα σύμβολα ταρακουνιούνται και μετακινούνται σε νέες τοποθεσίες, ενώ προστίθεται και 1 Scatter.

Lava. Δημιουργείται επιπλέον στρώμα από ένα τυχαίο σύμβολο, εκτός από Scatter.

Exacavate. Προστίθενται σε τυχαίες θέσεις, από 3 έως 5 Wild.

Gold Volcano | Χαρακτηριστικά

Θέμα. Ολόκληρη η ατμόσφαιρα προκαλεί δέος στον παίκτη, με την Play n Go να έχει δημιουργήσει ένα καθηλωτικό οπτιακουστικό περιβάλλον. Όπως πολύ σωστά μας προετοιμάζει το όνομα του slot, το περιβάλλον αποτελείται από ένα τεράστιο ηφαίστειο που δονείται ανά σύντομα χρονικά διαστήματα. Η καυτή λάβα και τα πολύχρωμα πετράδια δημιουργούν μια δυνατή εμπειρία.

Μουσική. Από το πρώτα δευτερόλεπτα, God Volcano σας βάζει στην δυναμική του ατμόσφαιρα με μια επική μουσική υπόκρουση να συνοδεύει το κάθε σας spins. Τα ηχητικά εφέ μετά από κάθε αντιστοιχία ή ειδική λειτουργία, ανεβάζουν την αδρεναλίνη στα ύψη.

Σύμβολα. Τα 8 σύμβολα, ανταποκρίνονται σε πετράδια διαφορετικής αξίας. Τα 4 από αυτά που είναι και τα πιο χαμηλόβαθμα, μοιάζουν με τα σύμβολα μια τράπουλας (καρό, τριφύλλι, μπαστούνι, κούπα). Το χρυσό πετράδι είναι το πολυτιμότερο. Η μεγαλύτερη επιτυχία σας μπορεί να σας αποφέρει έως και 10.000Χ το ποντάρισμά σας.

Bonus. Η λεγόμενη λειτουργία Eruption, ενεργοποιείται κάθε φορά που οι επιτυχημένες αντιστοιχίες, αυξάνουν το μάγμα της λάβας μέχρι το 6 επίπεδο, για να εκραγεί το ηφαίστειο και να μετατραπεί το πλέγμα σε 8Χ8. Σε πρώτη φάση τα 6 στάδια ενεργοποιούν 5 Free spins. Κατά την διάρκεια των Free Spins, τα σύμβολα εκρήγνυνται προς τα πάνω και έξω από το ηφαίστειο, γεμίζοντας τα κενά στους έξω τροχούς. Μπορούν να δημιουργηθούν νικητήριοι συνδυασμοί σε οποιοδήποτε σημείο. 6 στάδια λάβας, ενεργοποιούν 1 επιπλέον Free Spin.

Σύνοψη

Το Gold Volcano της Play n Go είναι ένα καθηλωτικό slot υψηλής μεταβλητότητας που μπορεί να ικανοποιήσει από «μικρούς» μέχρι και μεγάλους παίκτες. Το RTP του βρίσκεται στο 96,2% και στέκεται επάξια στον ανταγωνισμό. Οι πολλές και μοναδικές λειτουργίες του σε συνδυασμό με το εντυπωσιακό σύστημα του μπόνους και την λειτουργία των Scatter και Wilds, σχηματίζουν ένα ολοκληρωμένο και σύγχρονο περιβάλλον για πολλά spins.

Χαρακτηριστικά

Τροχοί 8
Γραμμές Πληρωμής 1
Κατασκευαστής Play n GO
Ελάχιστο Στοίχημα 0.1
Μέγιστο Στοίχημα 25.0
RTP (επιστροφή κέρδους) 96.2
Jackpot ΝΑΙ
Bonus ΝΑΙ
Scatter ΝΑΙ
Wild ΝΑΙ

Που θα παίξω νόμιμα το Gold Volcano

Your compare list

Compare
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ
ΣΥΓΚΡΙΣΗ
0