King of Macedonia

Η βαθμολογία των ειδικων μας:
9/10
King of Macedonia | Αξιολόγηση

Το King of Macedonia είναι ένα διάσημο φρουτάκι με άρωμα αρχαίας Ελλάδας, που όπως καταλαβαίνετε είναι εμπνευσμένο από τον δικό μας Μέγα Αλέξανδρο. Το slot, μας συστήθηκε για πρώτη φορά, στις 23 Νοεμβρίου του 2017 από την IGT. Ολόκληρη η θεματολογία του, είναι πανέμορφα σχεδιασμένη και κρύβει μερικά επικερδή χαρακτηριστικά όπως είναι τα free spins με πολλαπλασιαστές και τα Wilds. Οι επιλογές πονταρίσματος (options) διαφέρουν αλλά θεωρούνται αρκετά υψηλές, γεγονός που μπορεί να χαροποιήσει τους high rollers που ψάχνουν για ένα φρουτάκι αντίστοιχο των προσδοκιών. Συνεπώς, οι παίκτες που συνηθίζουν να παίζουν με λίγα νομίσματα δεν θα το βρουν δελεαστικό.

Πως παίζεται το King of Macedonia slot

Το King of Macedonia έχει ένα ενδιαφέρον πλέγμα με 5 τροχούς και 5 σειρές, με 40 γραμμές πληρωμής και ένα αξιόλογο RTP του 96,1%. Είναι ένας τίτλος υψηλής μεταβλητότητας που μπορεί να απονείμει τεράστια κέρδη, αλλά λιγότερο συχνά σε σύγκριση με ένα φρουτάκι χαμηλής ή μεσαίας απόδοσης. Από την βάση των τροχών, μπορείτε να επιλέξετε το ποντάρισμα της κάθε περιστροφής, με το ελάχιστο να είναι τα 0,80€ και το μέγιστο τα 160,00€ ανά περιστροφή. Αυτές οι αξίες σίγουρα θα κάνουν τους μεγάλους παίκτες να νιώσουν σαν στο σπίτι τους και θα ζήσουν μια συναρπαστική εμπειρία. Στα αριστερά απ’ το κουμπί των Spins, βρίσκεται η επιλογή της αυτόματης περιστροφής (autoplay) που σας επιτρέπει να ορίσετε ένα επιθυμητό αριθμό αυτόματων περιστροφών. Αυτό το χαρακτηριστικό σταματάει αυτόματα εάν προκύψει κάποιο Jackpot.

King of Macedonia | Χαρακτηριστικά

Θέμα. Ο πρωταγωνιστής είναι ο διάσημος Μακεδόνας στρατηλάτης, Μέγας Αλέξανδρος και τα διάφορα σύμβολα που συνδέονται κατά κάποιο τρόπο με τον ίδιο και το βασίλειο του. Η IGT πραγματοποίησε εξαιρετική δουλειά στον σχεδιασμό και βάζει τον παίκτη απευθείας στο κλίμα και σε ένα περιβάλλον με θησαυρούς σε κάθε γωνία.

Μουσική. Κάθε φορά που πατάτε το κουμπί της περιστροφής (spin), μία επική μουσική υπόκρουση που θυμίζει κινηματογραφική ταινία, ενισχύει την αδρεναλίνη και αλλάζει ανάλογα με τις επιτυχίες και τα διάφορα triggers. Σε γενικές γραμμές, το ακουστικό κομμάτι δεν θα σας απογοητεύσει και ανταποκρίνεται επάξια στην θεματολογία του τίτλου.

 Γραφικά. Τα γραφικά έχουν όμορφες αποχρώσεις και καλή ανάλυση, ενώ μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε, ότι οι σχεδιαστές της IGT έδωσαν μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια.

Σύμβολα. Στους τροχούς υπάρχει μια ποικιλία συμβόλων, με τα μικρότερης αξίας να είναι τα βάζα, οι άρπες, τα κοσμήματα, τις περικεφαλαίες, τα δοχεία, οι περγαμηνές και τα πιο ακριβοπληρωμένα να είναι το άλογο και το ακριβότερο μια όμορφη γυναίκα. Η ασπίδα λειτουργεί ως Scatter και συμβάλει στην εμφάνιση των Free spins. Όμως, το πολυτιμότερο σύμβολο του παιχνιδιού είναι και το μπαλαντέρ (Wild), ο Μέγας Αλέξανδρος.

Free Spins (Bonus). Οι Δωρεάν περιστροφές είναι και οι πιο κερδοφόρες στο King of Macedonia, επειδή μπαίνουν στο παιχνίδι οι πολλαπλασιαστές που κυμαίνονται μεταξύ του 2Χ και του 10Χ με τα μπαλαντέρ (Wild) να κλειδώνουν στο πλέγμα κάθε φορά που εμφανίζονται. Η ασπίδα που μπορεί να προκαλέσει το bonus, εμφανίζεται αποκλειστικά στον πρώτο τροχό και όταν συνοδευτεί με ένα μεγάλο Wild στον 2ο ή τον 4ο τροχό, τότε κερδίζετε 8 Δωρεάν περιστροφές.

Σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί κάποιο Wild, τότε λαμβάνει μια τυχαία τιμή πολλαπλασιαστή από το 2Χ μέχρι το 10Χ και εφαρμόζεται στις γραμμές επιτυχίας του πλέγματος. Επιπλέον, η επανεμφάνιση του bonus κατά την διάρκεια των 8 free spins δεν προσθέτει επιπλέον free spins, όμως μην ξεγελιέστε από το μικρό νούμερο των περιστροφών. Τα τεράστια Wild μπορούν να καλύψουν μέχρι και 10 θέσεις και τα κέρδη που επιστρέφουν είναι τεράστια, καθώς τα μπαλαντέρ κατακλύζουν το πλέγμα.

Tο μπαλαντέρ (Wild) είναι ένα τεράστιο σύμβολο-προσωπείο του Μεγάλου Αλεξάνδρου που καλύπτει 5 σύμβολα στο ύψος και 2 τροχούς στο πλάτος, αντικαθιστώντας τα σύμβολα του πλέγματος, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται τεράστιοι κερδοφόροι συνδυασμοί σε ένα μόλις spin.

Σύνοψη

Το King of Macedonia της IGT, είναι ένα καλοσχεδιασμένο φρουτάκι που θα σας συνεπάρει με την λειτουργία του και τις δυνατότητες για μεγάλα κέρδη, με το αξιόλογο RTP του 96,1% να ανταποκρίνεται επάξια στον ανταγωνισμό. Ωστόσο ανταποκρίνεται σε παίκτες που έχουν βάθος στην μπάνκα τους και μπορούν να αντέξουν στον χρόνο. Παρόλο αυτά, είναι ένα slot που δεν απογοητεύει και μπορεί να αποφέρει αξιόλογα κέρδη ανά πάσα στιγμή.

Χαρακτηριστικά

Τροχοί 5
Γραμμές Πληρωμής 40
Κατασκευαστής IGT
Ελάχιστο Στοίχημα 0.8
Μέγιστο Στοίχημα 160.0
RTP (επιστροφή κέρδους) 96.1
Jackpot ΝΑΙ
Bonus ΝΑΙ
Scatter ΝΑΙ
Wild ΝΑΙ

Που θα παίξω νόμιμα το King of Macedonia

Your compare list

Compare
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ
ΣΥΓΚΡΙΣΗ
0