Sweet Bonanza

Η βαθμολογία των ειδικων μας:
9/10
Sweet Bonanza slot | Αξιολόγηση

Το Sweet Bonanza, είναι ένα διαδικτυακό φρουτάκι της Pragmatic Play και συστήθηκε στο κοινό του, στις 25 Ιουνίου του 2019. Η εταιρεία πραγματοποίησε πολύ καλή δουλειά στον σχεδιασμό του slot, με τα ζωντανά χρώματα και τον ευχάριστο ήχο να ντύνουν έναν κλασικό συνδυασμό κουλοχέρη με θέμα τα φρούτα, αλλά παράλληλα με μια φρέσκια και μοντέρνα αισθητική, σε ένα πλέγμα 6Χ5.

Ένα ακόμα καλό στοιχείο είναι τα πολλαπλά μπόνους και η δελεαστική προοπτική επιτυχίας έως 21,100 επί του συνολικού σας πονταρίσματος. Επιπλέον, το ασυνήθιστο πλέγμα έρχεται με ένα σχεδιασμό που επιτρέπει την «επιτυχία με όλους τους τρόπους» αντί για το κλασικό μοτίβο από τα αριστερά προς στα δεξιά. Επίσης, οι εκρηκτικές Candy Bombs αυξάνουν τα κέρδη σας, περισσότερο από 100Χ του συνολικού σας πονταρίσματος. Πάμε όμως να τα πιάσουμε αναλυτικά παρακάτω.

 Πως παίζεται το Sweet Bonanza slot

Το Sweet Bonanza μπορεί να «γλυκάνει» τόσο τους απλούς καθημερινούς παίκτες όσο και αυτούς που σπινάρουν με μεγάλα ποσά. Έχει ευέλικτες επιλογές πονταρίσματος (options) που μπορούν να ανταποκριθούν σε όλα τα πορτοφόλια. Θα μπορούσαμε να προσθέσουμε το Sweet Bonanza στην λίστα των «φτωχών slots» εξαιτίας του ελάχιστου πονταρίσματος που βρίσκεται στο 0,01. Φτάνοντας όμως στα μεγάλα στρώματα, η αξία μπορεί να φτάσει στα 100,00 νομίσματα για κάθε spin.

Η επιλογή της αυτόματης περιστροφής (Autoplay) είναι διαθέσιμη και μπορεί να ρυθμιστεί όριο λειτουργίας, σε κάποιο σημείο απώλειας ή μέχρι ενός σημείου κέρδους. Τα μοντέρνα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν το γρήγορo παιχνίδι (fast game) και την επιλογή turbo mode για ακόμα πιο γρήγορες περιστροφές. Αφού επιλέξετε την αξία του πονταρίσματος, το μόνο που μένει είναι να πατήσετε το κουμπί της περιστροφής (Spin).

 Όπως προαναφέραμε, οι τρόποι επιτυχίας δεν περιορίζονται στο κλασικό σύστημα από τα αριστερά προς τα δεξιά. Η Pragmatic Play χαρακτηρίζει το φρουτάκι της ως μεσαίας διακύμανσης τίτλο. Αυτό σημαίνει πως ενδέχεται να αντιμετωπίσετε αρκετές αλλαγές στο Συνολικό Ποσό (Βalance), όμως είναι από τα φρουτάκια με ένα ικανοποιητικό RTP των 96,51%. Συνδυάζοντας το συγκεκριμένο RTP με την τεράστια ποικιλία στους τρόπους επιτυχίας, τότε ενδεχομένως να απολαύσετε τις συνεδριάσεις σας στο Sweet Bonanza.

Sweet Bonanza slot | Χαρακτηριστικά

Καραμελένιο θέμα. Το Sweet Bonanza είναι ένα καλό δείγμα της σκληρής δουλειάς που γίνεται στην Pragmatic Play. Οι σχεδιαστές πέτυχαν ένα αρμονικό «πάντρεμα» της κλασικής θεματολογίας των φρούτων με μια όμορφη ανάμειξη εντυπωσιακών εφέ, ώστε να δημιουργηθεί ένα γλυκό θέμα.

Απαλή μουσική. Η μουσική σίγουρα διαφέρει από αυτό που θα περιμένατε σε ένα φρουτάκι με γλυκά, ταξιδεύοντας τον παίκτη σε ένα κόσμο με καραμελένια σύννεφα.

Σύμβολα. Μια ποικιλία από φρούτα και γλυκά εμφανίζονται στους τροχούς σε κάθε σας spin. Τα σύμβολα με την μικρότερη αξία είναι τα σταφύλια, οι μπανάνες, τα μήλα, τα καρπούζια και τα δαμάσκηνα. Τα σύμβολα με την μεγαλύτερη αξία είναι οι μπλε, οι κόκκινες, οι μωβ και οι πράσινες καραμέλες. Όμως, το μεγαλύτερο από όλα σε αξία σύμβολο είναι η καραμέλα σε σχήμα καρδιάς και μπορεί να προσφέρει επιστροφές παραπάνω από 50Χ του συνολικού σας πονταρίσματος.

Δυνατότητα κατρακυλίσματος. Ένα από τα πιο ωραία χαρακτηριστικά του Sweet Bonanza είναι η δυνατότητα κατρακυλίσματος τύπου «tetris». Αδιαμφισβήτητα θα απολαύσετε την θέα των συμβόλων που εκρήγνυνται, όταν πέφτουν σε έναν νικηφόρο συνδυασμό, δίνοντας χώρο σε νέα σύμβολα να λάβουν θέση και ίσως να δημιουργήσουν επιπλέον συνδυασμούς. Μια καλή αλληλουχία συνδυασμών, μπορεί να σας αποφέρει πολλαπλάσια κέρδη σε ένα μόλις spin.

Free Spins (Bonus). Πέρα από το χαρακτηριστικό του κατρακυλίσματος, θα βρείτε και την δυνατότητα του μπόνους που ξεκλειδώνει τις δωρεάν περιστροφές (free spins). Για να συμβεί αυτό, θα χρειαστείτε την εμφάνιση τουλάχιστον τεσσάρων γλειφιτζουριών που αποτελούν το Scatter του slot, ώστε να ενεργοποιηθούν τα free spins. Κατά την διάρκεια αυτών των γύρων, μπορεί να λάβετε επιστροφή επί 2, 4 ή ακόμα και 80 φορές το ποντάρισμα σας για 4, 5 ή 6 γλειφιτζούρια ανάλογα.

Πολλαπλασιαστές. Οι λεγόμενες Candy Bombs σκάνε στο πλέγμα με πολλαπλασιαστές μεταξύ του 2Χ και του 100Χ. Οι πολλαπλασιαστές προστίθενται μαζί και όταν προσγειώνονται όλο και περισσότερες βόμβες, τότε πλησιάζεται ολοένα και περισσότερο στην μέγιστη πληρωμή τους που είναι 21,100Χ του συνολικού σας πονταρίσματος. Επιπλέον, μπορείτε να αγοράσετε απευθείας αυτό το χαρακτηριστικό, με κόστος επί 100 του πονταρίσματός σας.

Σύνοψη

Το Sweet Bonanza έφερε φρεσκάδα στον κόσμο των slots και ακόμα περισσότερους τρόπους επιτυχίας. Το μοναδικό πλέγμα του σε συνδυασμό με την όμορφη ατμόσφαιρα δεν θα σας απογοητεύσει. Όταν σε όλα αυτά έρχονται να προστεθούν η «επιτυχία με όλους τους τρόπους», τα Bonus και οι δελεαστικές Candy Bombs, μαζί με το ικανοποιητικό RTP του 96,51%, τότε έχετε ένα από τα φρουτάκια που πρέπει να δοκιμάσετε.

Χαρακτηριστικά

Τροχοί 6
Γραμμές Πληρωμής 12
Κατασκευαστής Pragmatic Play
Ελάχιστο Στοίχημα 0.2
Μέγιστο Στοίχημα 10.0
RTP (επιστροφή κέρδους) 96.51
Jackpot ΝΑΙ
Bonus ΝΑΙ
Scatter ΝΑΙ
Wild ΝΑΙ

Που θα παίξω νόμιμα το Sweet Bonanza

Your compare list

Compare
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ
ΣΥΓΚΡΙΣΗ
0