Προγνωστικά - Tips

Νόμιμες Στοιχηματικές στην Ελλάδα

ad3
betimage

ToStoixima365 είναι ένας πλήρης οδηγός για στοιχηματικές στο ίντερνετ. Το site έχει δημιουργηθεί από έμπειρα άτομα στον χώρο του στοιχήματος τα οποία γνωρίζουν από στοίχημα αλλά και τους bookmakers. Στο stoixima365 θα βρείτε ενδελεχείς αξιολογήσεις στοιχηματικών εταιριών, με τα υπέρ και τα κατά τις καθεμίας, πληροφορίες για τρόπους κατάθεσης και ανάληψηςκαθώς και βαθμολογία για τις υπηρεσίες τους.

Σχετικά με το Stoixima365

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΩΝ

bet365
stoiximanios
stoiximanandroid
stoiximanstreaming
stoiximanasianhandic
stoixmancashoutt
stoiximazero
95.7%

ΣΥΚΡΙΝΕΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

sigrine-01
pic

ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

stoiximan στοιχηματική

Stoiximan

5/5
goalbet στοιχηματική

Goalbet

5/5
novibet

Novibet

5/5
betshop

Betshop

5/5
νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες

Ιστοσελίδες Στοιχήματος

Στο Stoixima365 θα βρείτε τις καλύτερες στοιχηματικές με άδεια στην Ελλάδα, με όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζετε πρινκάνετε την εγγραφή σας σε αυτές. Οι αξιολογήσεις έγιναν με βάση πληροφορίες από την χρόνια εμπειρία παικτών σε live & pregameγεγονότα, σε κάθε πιθανή αγορά αποδόσεων όπως και σε μεγάλη γκάμα αθλημάτων. Στα reviews αυτά θα βρείτε αναλυτικά χαρακτηριστικά από όλες τις στοιχηματικές εταιρίες, που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε ποιασας ταιριάζει καλύτερα.

Νόμιμες Στοιχηματικές

Online μπορείτε να βρείτε πολλές στοιχηματικές, που προφανώς δεν προσφέρουν όλες τις ίδιας ποιότητας υπηρεσίες. Αυτό πολλές φορές μπερδεύει τους παίκτες και δεν ξέρουν πώς να επιλέξουν. Κάποιος μπορεί να θέλει υψηλές αποδόσεις αλλά δεν τον ενδιαφέρει το livebetting, άλλοςμπορεί να μην ενδιαφέρεται για την ταχύτητα των πληρωμών αλλά θέλει μεγάλη γκάμα αγώνων στις μεταδόσεις livestreaming*. Στο Stoixima365 θα σας παρουσιάσουμε τις καλύτερες στοιχηματικές στο κάθε είδος για να βρείτε ευκολότερα ποια θέλετε και γιατί.

στοιχηματικές εταιρείες

Προσφορές εταιριών

Σε ποια στοιχηματική πλατφόρμα να γραφτώ

Θεωρητικά αυτό μοιάζει εύκολη επιλογή καθώς πολλές φορές ένα brand ή στο ποια στοιχηματική έχει ο φίλος σας, εκεί θα γραφτείτε. Δεν είναι τόσο απλό, ή πιο σωστά δεν «πρέπει» να είναι τόσο απλό. Θα πρέπει να λάβετε υπόψη μία σειρά από παραμέτρους πολύ σημαντικές στην καθημερινότητα ενός παίκτη, όπως το αν διαθέτει LiveStreaming* η πλατφόρμα, αν το cashout* της είναι επαρκές, αν υπάρχει υπηρεσία LiveChat για να εξυπηρετήσει τις ανάγκες σας άμεσα. Οι professionals του είδους πάντως είθισται να διαθέτουν περισσότερουςαπό έναν λογαριασμούς αξιοποιώντας στα μέγιστα τα θετικά από την κάθε εταιρία.

Αποδόσεις στις στοιχηματικές

Το Νο1 κομμάτι που κοιτάζει ο παίκτης που σέβεται τον εαυτό του είναι οι αποδόσεις. Μεγαλύτερες αποδόσεις σημαίνει μεγαλύτερα κέρδη για τον παίκτη και λιγότερα για την στοιχηματική. Όσο μικρότερη είναι γκανιότα(δηλ. το κέρδος του bookmaker) τόσο μεγαλύτερη είναι η απόδοση σε ένα γεγονός, τόσο περισσότερο ελκυστική γίνεται μία πλατφόρμα. Οι μπουκ τα τελευταία χρόνια έχουν αντιληφθεί πόσο σημαντικός είναι ο παράγοντας αποδόσεις για τους παίκτες και μέσω εργαλείων μάρκετινγκ προσφέρουν αγορές σε σημαντικά παιχνίδια με 0% γκανιότα*

MobileBetting- Στοίχημα στο κινητό

Το mobilebetting είναι η εξέλιξη του online στοιχήματος. Κάθε εταιρία που σέβεται τον εαυτό της οφείλει να έχει άριστο mobileresponsivewebsite ή ακόμα καλύτερα να έχει δικό της app σε android ή ios εφαρμογή. Σημαντικές προϋποθέσεις για πετυχημένη εφαρμογή είναι η ταχύτητα της, το mobilelivestreaming* και φυσικά υπηρεσίες όπως το talkbet που εσύ μιλάς και αυτό… εκτελεί. Όλα αυτά σε συνδυασμό με το πόσο καλοσχεδιασμένη και ελαφριά είναι για το κινητό σας, κάνουν μια εφαρμογή για στοίχημα πετυχημένη

Στοιχηματικές και εξυπηρέτηση πελατών

Λίγο πολύ όλοι μας έχουμε επικοινωνήσει με τη στοιχηματική εταιρία που είμαστε πελάτες. Είτε για κάποιο στοίχημα που έχουμε διαφωνία, είτε γιατί έχουμε κάποια απορία, είτε γιατί θέλουμε κάποια επιπλέον αγορά να ζητήσουμε από τον trader. Γενικώς η επικοινωνία είναι απαραίτητη με τον bookmaker μας για πολλούς λόγους. Απαραίτητη λοιπόν είναι και η ταχύτητα εξυπηρέτησης με όσο το δυνατόν περισσότερα μέσα. Πέρα λοιπόν από το κλασσικό livechat(που σχεδόν όλες το έχουν 24/7) και τη φόρμα επικοινωνίας, οι στοιχηματικές διαθέτουν και νέα μέσα όπως τα εισερχόμενα μηνύματα λογαριασμού, τα socialmedia και εφαρμογές όπως το viber.

Πώς να γραφτώ σε μια στοιχηματική πλατφόρμα

Πρόκειται για μία αρκετά εύκολη διαδικασία που δεν διαρκεί περισσότερο από λίγα λεπτά. Στις μέρες μας λίγο πολύ το μεγαλύτερο ποσοστό των ανθρώπων είναι εξοικειωμένο με υπολογιστές και κινητά. Οι στοιχηματικές πλήρως εναρμονισμένες με τις επιταγές του σήμερα έχουν προβλέψει η διαδικασία να είναι παρόμοια σε όλες. Εφόσον χρησιμοποιείτε υπολογιστή συνήθως πάνω δεξιάβρίσκεται το κουμπί «Εγγραφή». Στην mobile έκδοση το κουμπί εγγραφής βρίσκεται στο πάνω μέρος πάντα. Συμπληρώστε άφοβα τα στοιχεία σας, απαραίτητο είναι να διαβάσετε τους όρους και έπειτα «Ολοκλήρωση Εγγραφής»

Στοιχηματικές υπηρεσίες

Οι νόμιμες στοιχηματικές οι οποίες λειτουργούν στην Ελλάδα έχουν λάβει άδεια λειτουργίας βάση της ΠΟΛ.148/13.12.2011 και έχουν υπαχθεί σε ένα μεταβατικό καθεστώς βάσει της παρ.12 του άρθρου 50 του ν.4002/2011. Όλο αυτό το πλαίσιο είναι εν αναμονή καθώς η διαδικτυακή αγορά στοιχήματος θα ρυθμιστεί εκ νέου από την υπάρχουσα κυβέρνηση με την παροχή νέων αδειών που θα εξασφαλίζονται με συγκεκριμένες προϋποθέσεις.

Νόμιμες Στοιχηματικές Υπηρεσίες

– GML INTERACTIVE LTD Stoiximan
– LOGFLEX ΕΠΕ Novibet
– B2B GAMING SERVICES MALTA LIMITED Betshop
– GLB GmbH Goalbet
– DIAMOND LINK LIMITED Pokerstars, Betstars
– LUCKY STREAM LIMITED Bet365
– ON LINE AMUSEMENT SOLUTIONS LIMITED Championsbet, Tipbet
– REBELS GAMING LTD Interwetten, Betrebels, Winmasters
– LOVE 2 CELEBRATE ΕΠΕ Netbet
– SPORTING ODDS LIMITED Bwin, Sportingbet, Vistabet
– ΟΠΑΠ Α.Ε Pamestoixima.gr

Your compare list

Compare
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ
ΣΥΓΚΡΙΣΗ
0