Οι 10 λόγοι που χάνουμε στο online στοίχημα | Stoixima365

Οι 10 λόγοι που χάνουμε στο online στοίχημα (Βίντεο)

10 λόγοι
Previous slide
Next slide

Γιατί χάνω στο online στοίχημα; Ελάχιστοι έχουν καταφέρει να απαντήσουν αυτό το ερώτημα και να περάσουν στην απέναντι όχθη της μακροχρόνιας επιτυχίας για να μπορούν να δηλώνουν πως είναι κερδισμένοι από το στοίχημα, ή ακόμα καλύτερα να βγάζουν μεροκάματο από το online στοίχημα.

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι έχουν αφήσει κατά μέρους την έννοια της διασκέδασης και της λογικής του «απλά να παίξω και αν μου κάτσει» και στοιχηματίζουν μεθοδικά, με σύστημα και με αυστηρές παραμέτρους στην διαχείριση του κεφαλαίου τους. Το αντιμετωπίζουν δηλαδή σαν μια μορφή επένδυσης που στόχος της δεν είναι το άμεσο κέρδος αλλά εις βάθος χρόνου. Στο συγκεκριμένο άρθρο, θα αναφερθούν 10 λόγοι για τους οποίους χάνουμε στο online στοίχημα.

Κορυφαίο live betting και τεράστιες αποδόσεις στην Bet365

Οι βασικότεροι λόγοι που χάνουμε στο online στοίχημα

Πρόκειται για ένα θέμα το οποίο χρήζει μεγάλης ανάλυσης, είναι αλήθεια όμως ότι ακόμα και οι επαγγελματίες παίκτες δεν μπορούν να αποφύγουν τα λάθη στο online στοίχημα, μικρά ή μεγαλύτερα. Πόσο μάλλον λοιπόν οι υπόλοιποι παίκτες.

1) Έλλειψη στρατηγικής και μη καθορισμός αρχικού κεφαλαίου

online στοίχημα

Είναι προφανές πως το μακροχρόνιο κέρδος στο online στοίχημα βασίζεται σε ένα καλά οργανωμένο πλάνο. Από το άθλημα, από τις επιλογές στις οποίες εμβαθύνετε και προσθέτετε, μέχρι και στον καθορισμό των πονταρισμάτων. Όσον αφορά το οικονομικό κομμάτι, βασική αρχή για οποιοδήποτε παιχνίδι καζίνο είναι το «Παίζω μόνο όσα αντέχει η τσέπη μου».

Για να συμβεί αυτό και για να μην υποπέσετε στο μοιραίο λάθος, είναι ο ορισμός ενός αρχικού κεφαλαίου το οποίο θα είναι διαθέσιμο για το online στοίχημα. Φυσικά θα πρέπει να αποδεχτείτε το γεγονός ότι αυτό το κεφάλαιο μπορεί να χαθεί χωρίς να δημιουργήσει πρόβλημα στην ζωή σας.

Ο καθορισμός ενός πλάνου θα σας γλιτώσει από το μεγάλο λάθος που κάνουν αρκετοί παίκτες. Το άμεσο κυνήγι της απώλειας, το οποίο οδηγεί σε ακόμα μεγαλύτερες ζημιές.

2) Μη αναγνώριση της Αξίας

online στοίχημα

Ένα συχνό φαινόμενο των παικτών είναι ότι δεν αντιλαμβάνονται σωστά την έννοια της αξίας (Value Bet) που κρύβετε πίσω από μία επιλογή και το τι επιπτώσεις μπορεί να έχει σε βάθος χρόνου. Θα μπορούσε κάποιος να πει ότι επιλέγει επιλογές με χαμηλές αποδόσεις, καθώς έτσι κερδίζει περισσότερες φορές. Από οικονομική άποψη όμως, ένα σερί αποτυχιών καλύπτεται πιο δύσκολα με τα πονταρίσματα σε μικρές αποδόσεις.

Αντίστοιχα, έστω ότι παρακολουθείτε ένα outsider το οποίο πιστεύετε πως μπορεί να κερδίζει τουλάχιστον 1 φορά στους 4 αγώνες, τότε θα χάνετε περισσότερα χρήματα, αλλά μακροχρόνια θα έχετε κέρδος. Φυσικά, όταν ποντάρετε σε outsiders θα πρέπει να έχετε ένα οργανωμένο πλάνο πονταρισμάτων για να μπορείτε να καλύπτετε τα αρνητικά σερί.

Μεγάλη ποικιλία αγορών από την Betshop

3) Ποντάρουμε σε παιχνίδια που δεν έχουμε ερευνήσει καθόλου

online στοίχημα

Συχνό φαινόμενο, καθώς η μελέτη των ομάδων στο online στοίχημα απαιτεί χρόνο και η καθημερινότητα μας αποτελείται από διάφορα και πιο σημαντικά κομμάτια. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να στοιχηματίζουμε στα τύφλα, Επιβάλλεται ωστόσο να το κάνουμε σύμφωνα με την γενική άποψη που μπορεί να έχουμε για μια ομάδα.

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να ενημερώνεστε και να βρίσκετε συσσωρευμένη πληροφορία για το στοίχημα σας και στην ενότητα TIPS στο site μας μπορείτε να βρίσκεται καθημερινά την πρόταση της ημέρας. Επιπλέον, ο χρόνος έχει δείξει πως το ποντάρισμα σε γεγονότα όπου έχουμε μηδενική εικόνα, έχει αρνητικό αντίκτυπο στην υγεία του bankroll.

4) Δεν ελέγχουμε την πρόσφατη κατάσταση των ομάδων

online στοίχημα

Αυτός είναι ένας σημαντικός λόγος που συνδέεται με το κομμάτι της μελέτης στο online στοίχημα, αλλά είναι ιδιαίτερα κομβικό. Οι μπουκ συνηθίζουν να προσφέρουν τιμές φαβορί σε ομάδες που σε γενικές γραμμές έχουν αποδείξει ότι κυριαρχούν στα παιχνίδια τους, ακόμα και εάν διανύουν μια περίοδο ντεφορμαρίσματος. Οι δελεαστικές αποδόσεις βασίζονται στο γεγονός ότι οι εταιρείες θέλουν να τραβήξουν ξανά ένα μέρος των παικτών προς σε αυτή την επιλογή. Φυσικά, υπάρχει κάποια λογική πίσω από τις ενισχυμένες τιμές ενός φαβορί.

Για παράδειγμα, μπορεί η ομάδα φαβορί να προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation, όπως ακριβώς συμβαίνει στο αγγλικό FA Cup, όπου στην αρχή της διοργάνωσης, οι ομάδες της Premier League επιλέγουν να αγωνίζονται με τις ρεζέρβες, απέναντι σε ομάδες 3ης και 4ης κατηγορίας. Επίσης όταν έχουν κριθεί κάποια αποτελέσματα που αφορούν την κατάκτηση του πρωταθλήματος ή μιας θέσης που οδηγεί στην Ευρώπη, τότε πάλι αλλάζουν τα πραγματικά δεδομένα.

Συνεπώς, μια αξιόλογη τιμή σε ομάδα φαβορί δεν σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχει αξία. Επομένως, θα ήταν καλό να αποφεύγετε τέτοιους αγώνες ή να χρησιμοποιείτε το Ασιατικό Χάντικαπ.

5) Στοιχηματίζουμε σε αγώνες της ομάδας που υποστηρίζουμε

online στοίχημα

Καλοί οι 10 λόγοι μας, αλλά τον παραπάνω λόγο, οι περισσότεροι θα τον έχετε ακούσει σε κάποια στιγμή της στοιχηματικής σας πορείας. Ωστόσο, εξακολουθεί να είναι ένας από τους λόγους που δεν κερδίζουμε στο online στοίχημα. Το συναισθηματικό κομμάτι δεν μας επιτρέπει να δούμε τα πραγματικά δεδομένα, πόσο μάλλον το να πάμε κόντρα στην ομάδα που στηρίζουμε από μικρά παιδιά και που ξέρουμε πολλά γι’ αυτή.

Εάν πραγματικά πιστεύετε πως είστε ειδικοί και παράλληλα αντικειμενικοί, τότε το παραπάνω ίσως να μην ισχύει για εσάς, αλλά εάν είστε σαν το 99,9% των υπόλοιπων οπαδών, τότε θα ήταν καλύτερο το να μην ασχοληθείτε στοιχηματικά με την ομάδα σας. Άλλωστε, υπάρχουν ένα σωρό αγώνες για να στοιχηματίσετε.

΄Τρομερές προσφορές* στο Pamestoixima.gr

Πέντε ακόμα λόγοι που μας φέρνουν μακριά από τις νίκες στο online στοίχημα

Πιο πάνω αναφέραμε 5 από τις βασικές αιτίες για τις οποίες ένας παίκτης αποτυγχάνει να φ΄ύγει με νίκες στο online στοίχημα, όμως υπάρχουν ακόμα περισσότεροι λόγοι οι οποίοι μπορούν να σας δημιουργήσουν πρόβλημα. Πάμε να δούμε ποιοι είναι αυτοί.

1) Δεν κρατάμε αρχείο αποτελεσμάτων

online στοίχημα

Η καταγραφή των αποτελεσμάτων στο online στοίχημα είναι πολύτιμη και μπορεί να σας αποτρέψει από αρκετά λάθη. Μια αναλυτική λίστα των αποτελεσμάτων, μπορεί να δείξει το πόσο καλοί ή κακοί είστε στο στοίχημα, σε ποιες επιλογές, πρωταθλήματα, διοργανώσεις, αποδόσεις έχετε την μεγαλύτερη κερδοφορία. Αντίστοιχα, αυτές οι ενδείξεις μπορούν να δείξουν το δρόμο που θα ακολουθήσει η στρατηγική σας αλλά και το εάν είναι αποτελεσματική ή όχι. Συνεπώς, μπορείτε να γνωρίζετε την κατάσταση της στοιχηματικής σας πορείας προτού χάσετε τον έλεγχο.

2) Στοιχηματίζουμε για να περνάει η ώρα

online στοίχημα

Θα πρέπει να αποδεχθούμε πως ο στοιχηματισμός με σκοπό την κάλυψη μιας βαρετής μέρας όπου δεν υπάρχει γεμάτο πρόγραμμα, είναι επικίνδυνος για την λειτουργία των κεφαλαίων μας και ξεφεύγει από τα όρια του υπεύθυνου στοιχηματισμού. Ακόμα και εάν μια μέρα εξελιχθεί με κερδοφορία, μακροχρόνια θα δείτε τις επιπτώσεις της συγκεκριμένης λογικής στοonline στοίχημα.

3) Στοιχηματισμός υπό επήρεια αλκοόλ και εξαρτησιογόνων ουσιών

online στοίχημα

Ο μεγαλύτερος κίνδυνος στον τζόγο και ειδικά στο online στοίχημα είναι η έλλειψη καθαρού μυαλού. Αποφύγετε πάση θυσία την προσπάθεια άμεσης κάλυψης σε μια μεγάλη χασούρα, αλλά και γενικότερα το στοίχημα υπό την επήρεια θυμού ή κατανάλωσης αλκοόλ. Οι συνέπειες που μπορεί να έχουν οι συγκεκριμένες ενέργειες είναι ολέθριες και μπορεί να οδηγήσουν στην χρεοκοπία μέσα σε ελάχιστο χρόνο, οπότε αν υπάρχουν 10 λόγοι που χάνετε αυτός είναι ίσως ο πιο σημαντικός.

Κορυφαίο Live betting από τη Stoiximan

4) Ποντάρουμε σε πολλές επιλογές

online στοίχημα

Παρολί και μακροχρόνιο κέρδος, είναι δύο όροι που δεν πάνε μαζί και είναι εντελώς αντίθετοι στο online στοίχημα. Κανένας παίκτης που είναι μακροχρόνια κερδισμένος, δεν έχει βασίσει την στρατηγική του σε μακροσκελή δελτία. Ακόμα και εάν καταφέρετε να κερδίσετε πολλά με μικρό ποντάρισμα, μακροχρόνια θα διαπιστώσετε πως οι φορές που κερδίζετε είναι λιγότερες σε σχέση με τα Μονά αποδεκτά.

Πέρα από την μικρή στατιστική πιθανότητα που έχει η επιβεβαίωση ενός παρολί, η αύξηση της γκανιότας μειώνει ακόμα περισσότερο τα κέρδη σας. Η παραμικρή λεπτομέρεια μπορεί να έχει σημαντική επίδραση στο bankroll, συνεπώς να προτιμάτε τα Μονά αποδεκτά.

10) Στοιχηματίζουμε χωρίς να πραγματοποιήσουμε σύγκριση αποδόσεων

online στοίχημα

Η αγορά της καλύτερης απόδοσης σε μια επιλογή είναι καθοριστική για τα αποτελέσματα του μακροχρόνιου κέρδους. Όπως ήδη γνωρίζετε, οι εταιρείες προσφέρουν διαφορετικές αποδόσεις για την ίδια επιλογή και εσείς θα πρέπει να είστε σε θέση να επιλέγετε την καλύτερη. Υπάρχουν διάφορες ιστοσελίδες στο διαδίκτυο που πραγματοποιούν την σύγκριση των αποδόσεων. Ωστόσο, για να μπορείτε να αγοράζετε την υψηλότερη απόδοση της αγοράς, θα πρέπει να ανοίξετε λογαριασμό στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες της Ελλάδας το 2021.

Σύνοψη

Οι παραπάνω 10 λόγοι, μας οδηγούν στο να χάνουμε στο στοίχημα. Απ΄την πλευρά μας, θα πρέπει να εξετάσουμε τα σημεία που υστερούμε και να διαπιστώσουμε τα λάθη που κάνουμε. Διορθώνοντας ορισμένα πράγματα και αλλάζοντας μερικές κακές συνήθειες, θα διαπιστώσετε πως αργά ή γρήγορα η τύχη σας θα αλλάξει.

Ταχύτατες αναλήψεις από την Novibet

Παρακάτω θα δείτε το το βίντεο του άρθρου:

10 λόγοι, 10 λόγοι, 10 λόγοι, 10 λόγοι, 10 λόγοι, 10 λόγοι , 10 λόγοι, 10 λόγοι, 10 λόγοι

ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Στοίχημαν

Stoiximan

5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pamestoixima

Pamestoixima.gr

5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

novibet-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bet365-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

betshop-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

winmasters-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ