Που παίζω online στοίχημα το 2022 👑 | Stoixima365.com

Που να παίξω online στοίχημα το 2022 👑 (Βίντεο)

σε ποια στοιχηματική να κάνω εγγραφή το 2021
Previous slide
Next slide

Σε ποια εταιρεία να κάνω εγγραφή το 2021; Που να παίξω online στοίχημα; Τα ερωτήματα αυτά απασχολούν όλους του παίκτες που αποφασίζουν να ασχοληθούν με τον κόσμο του online στοιχήματος και να διαθέσουν με ασφάλεια τα χρήματα τους. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να είστε πρωτάρηδες στο στοίχημα για να δημιουργήσετε λογαριασμό σε παραπάνω από μία στοιχηματική εταιρεία, καθώς τα οφέλη που αποκομίζετε είναι περισσότερα και παίζουν σημαντικό ρόλο στο στρατηγικό κομμάτι του στοιχήματος.

Παρακάτω θα αναλύσουμε τους βασικότερους παράγοντες που θα πρέπει να λαμβάνετε υπόψη πριν προχωρήσετε στην έγγραφη σας σε νόμιμη στοιχηματική εταιρία στην Ελλάδα το 2021.

Ταχύτατες αναλήψεις από την Novibet

Τα κριτήρια της σωστής στοιχηματικής για online στοίχημα το 2022

online στοίχημα

Προτού πάρετε την απόφαση να γραφτείτε σε μια στοιχηματική εταιρία με στόχο να παίξετε online στοίχημα θα πρέπει να κάνετε την έρευνά σας, με στόχο να καταλήξετε στην κατ΄΄αλληλη στοιχηματική εταιρεία. Στόχος είναι να αποκτήσει κάθε ευρώ που θα επενδύσετε αξία και για να γίνει αυτό, θα πρέπει να συνεργαστείτε με εκείνον τον bookmaker ο οποίος θα καλύπτει όλα όσα χρειάζεστε για να μπορέσετε να παίξετε online στοίχημα. Υψηλές αποδόσεις, μεγάλη ποικιλία από αγορές και μεθόδους πληρωμής. Καλές προσφορές* για να μπορούν να διατηρούν το ενδιαφέρον σας υψηλό, ασφάλεια συναλλαγών, αλλά και ένα καλό live betting.

Ακόμα θα πρέπει να είσαστε απαιτητικοί αναφορικά με τις προσφερόμενες έξτρα υπηρεσίες (cash out, live streaming, bet builder κλπ). Εξαιρετικά απαραίτητο ακόμα είναι να γίνονται οι πληρωμές όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα πιο σημαντικά σημεία που θα πρέπει να κοιτάξετε στην έρευνά σας όταν αποφασίσετε να παίξετε online στοίχημα σε κάποια διαδικτυακή εταιρία. Δείτε παρακάτω πιο αναλυτικά τα σημαντικό στοιχεία για την επιλογή ενός Bookmaker για να παίξετε online στοίχημα.

Κορυφαίο Live betting από τη Stoiximan

Αγορές και Αποδόσεις στο στοίχημα 📈

online στοίχημα

Το νούμερο 1 κριτήριο για να παίξετε online στοίχημα, είναι η ποικιλία των αγορών και το ύψος των αποδόσεων που προσφέρει η στοιχηματική εταιρία, καθώς όπως καταλαβαίνετε είναι η ψυχή του στοιχήματος και έχουν άμεση σχέση με τα ποσοστά κερδοφορίας σας. Συνεπώς, πριν αναρωτηθείτε το «σε ποια στοιχηματική πλατφόρμα να εγγραφώ» θα πρέπει να εξετάσετε τον βασικό κορμό της κάθε εταιρείας.

Οι περισσότερες ιστοσελίδες, προσφέρουν τις βασικές αγορές στα διάφορα αθλήματα, ωστόσο η επιτυχία κρύβεται στην λεπτομέρεια. Υπάρχουν δεκάδες ειδικά στοιχήματα και επιλογές που ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις πλατφόρμες. Για παράδειγμα, μπορεί κατά κύριο λόγο να ενδιαφέρεστε για τα στοιχήματα που έχουν να κάνουν με τις κάρτες σε έναν αγώνα. Παρά το γεγονός ότι ανεβαίνει συνεχώς η δημοτικότητα στις αγορές καρτών, δεν θα βρείτε τις ίδιες επιλογές σε όλες τις πλατφόρμες.

Η Stoiximan και η Winmasters αποτελούν ιδανικές περιπτώσεις για να παίξετε online στοίχημα και να προβλέψετε πόσες κάρτες που θα βγουν σε ένα παιχνίδι.

Επιπλέον, τα επίπεδα της γκανιότας παίζουν σημαντικό ρόλο στα συνολικά σας έσοδα και έχουν άμεση σχέση με το εύρος των αποδόσεων. Είμαι σημαντικό, να επιλέγετε εταιρίες που προσφέρουν την επιλογή 0% γκανιότα*, όπως για παράδειγμα η Novibet.

 *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

΄Τρομερές προσφορές* στο Pamestoixima.gr

Ασφάλεια συναλλαγών 🔐

online στοίχημα

Από άποψη σπουδαιότητας, αποτελεί ίσως τον πιο σημαντικό παράγοντα που πρέπει να εξετάσει κανείς προτού αποφασίσει να γραφτεί σε μια στοιχηματική πλατφόρμα για να ασχοληθεί με το online στοίχημα. Η ασφάλεια όταν συνδυάζεται με μεγάλη ποικιλία μεθόδων συναλλαγών, σας δίνει την δυνατότητα να επιλέγετε την μέθοδο της αρεσκείας σας. Φυσικά, η ταχύτητα των συναλλαγών είναι μια λεπτομέρεια που θα πρέπει επίσης να λαμβάνετε υπόψη.

Η ασφάλεια των συναλλαγών είναι το Α και το Ω στο online στοίχημα και για τον λόγο αυτό σας παρουσιάζουμε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα με αποδεδειγμένη ασφάλεια στις συναλλαγές.

Εξυπηρέτηση πελατών 🛃

online στοίχημα

Είναι αρκετά σημαντικό να γνωρίζετε πως έχετε δίπλα σας μια ετοιμοπόλεμη ομάδα, που μπορεί να εξυπηρετήσει τα ζητήματά σας, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Η καλή και άμεση επικοινωνία είναι μεγάλο προσόν σε στοιχηματική εταιρία που μεταβάλλεται διαρκώς. Πλέον η επικοινωνία μπορεί να γίνεται στο λεπτό, μέσω των live chat και πλέον κάθε σοβαρή εταιρεία οφείλει να παρέχει αυτή την επιλογή.

Live Betting 🕙

online στοίχημα

Το Live Betting είναι ένας βασικός λόγος που επιλέγει κάποιος να ασχοληθεί με το online στοίχημα. Όμως το περιβάλλον του Live Betting, διαφέρει από εταιρεία σε εταιρεία και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να συγκρίνετε ορισμένα κριτήρια. Μερικά από αυτά είναι ο έλεγχος των καθυστερήσεων που υπάρχουν κατά την διάρκεια που ο παίκτης επιθυμεί να προχωρήσει σε cash out του στοιχήματός του. Σε περίπτωση που η στοιχηματική διατηρεί για εύλογο χρονικό διάστημα, φραγμένο ένα γεγονός στο live τότε αυτό δεν είναι ενθαρρυντικό για κάποιον που ασχολείται κυρίως με τον live στοιχηματισμό.

Σε γενικές γραμμές όσο πιο γρήγορα ανανεώνει και δέχεται τις live επιλογές η σελίδα τόσο καλύτερο γίνεται και το ζωντανό παιχνίδι σας στο online στοίχημα. Φυσικά αυτή παράμετρος έχει άμεση σχέση με το πόσο καλή ενημέρωση έχει μπουκ για την εξέλιξη των γεγονότων. Μπορεί για παράδειγμα να δείτε τις αγορές να ξεκλειδώνονται γρηγορότερα σε ένα παιχνίδι Champions League, από ότι σε έναν αγώνα της Γ Εθνικής. Η Novibet εχει αυτή τη στιγμή το καλύτερο Live Betting.

Κορυφαίο live betting και τεράστιες αποδόσεις στην Bet365

Live Streaming 📺

online στοίχημα

Το Live Streaming αποτελεί πλέον σημαντικό μέτρο σύγκρισης στον ανταγωνισμό στο online στοίχημα και για τον λόγο αυτό ολοένα και περισσότερες εταιρείες διεκδικούν τα δικαιώματα προβολής δημοφιλών πρωταθλημάτων και αθλημάτων. Άλλωστε δεν είναι και λίγες οι περιπτώσεις παικτών που αρχικά προχώρησαν σε εγγραφή, απλά και μόνο για να βλέπουν ζωντανές μεταδόσεις. Το Live Streaming ολοκληρώνει την εμπειρία του Live Betting, καθώς το σημαντικότερο πλεονέκτημα του παίκτη, είναι ότι έχει πραγματική εικόνα του παιχνιδιού και δεν περιορίζεται μόνο στα γραφήματα και τα εικονικά γηπεδάκια.

Προσφορές 🎁

online στοίχημα

Η αδιάκοπη προσέλκυση νέων μελών  δημιουργεί δελεαστικές προσφορές στον κόσμο του στοιχήματος, γεγονός που συμφέρει όλους τους παίκτες. Το marketing είναι αρκετά ανταγωνιστικό στον χώρο των στοιχηματικών και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τις διάφορες προωθητικές ενέργειες. Από μπόνους επιβράβευσης νέων μελών, μέχρι επιβραβεύσεις πιστών μελών, διαγωνισμοί και κληρώσεις, είναι μερικά παραδείγματα που θα συναντήσετε. Για όλες όμως τις προσφορές ισχύουν  όροι και προϋποθέσεις και καλό είναι να τις διαβάζετε για αποφυγή λαθών και παρεξηγήσεων. Παρόλο αυτά, ένα καλό πακέτο προσφορών είναι μεγάλο προνόμιο για μια στοιχηματική εταιρεία.

Στατιστικά  (pre-game και live) 🔢

online στοίχημα

Στην προσπάθεια των εταιρειών να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο στοιχήματος, έχουν εισάγει το κομμάτι των στατιστικών και των preview πληροφοριών. Σε πολλές στοιχηματικές θα εντοπίσετε τόσο στο pregame όσο και στο live, σημαντικά στατιστικά που αφορούν τον αγώνα και τις ομάδες που θέλετε να στοιχηματίσετε. Παρά το γεγονός ότι φαίνεται οξύμωρο το διάβασμα πληροφοριών από το περιβάλλον των μπουκ, είναι αρκετά πολύτιμες σε περιπτώσεις που δεν έχουμε προλάβει να δούμε τις πληροφορίες ενός αγώνα και είναι προτιμότερο να ρίχνουμε μια ματιά στα στοιχεία αυτά παρά να στοιχηματίζουμε στα τυφλά.

Κριτικές παικτών

online στοίχημα

Είναι ένα βήμα που το κάνουμε σε πολλές άλλες περιπτώσεις όταν είναι να επενδύσουμε και είναι καλό να γίνεται και στην συγκεκριμένη περίπτωση. Το feedback άλλων παικτών από την εμπειρία τους στην στοιχηματική που πρόκειται να εγγραφείτε είναι πολύ σημαντικό και μπορεί να είναι καθοριστικό για το που θα παίξετε στοίχημα, καθώς η πλειοψηφία των κριτικών γίνεται από προσωπικές εμπειρίες και βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στην πραγματικότητα. Συγκρίνετε τόσο τα αρνητικά όσο και τα θετικά για να καταλήξετε στο εάν τελικά αξίζει η εγγραφή σας στην εταιρεία.

Ευκολία εγγραφής

online στοίχημα

Τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να πραγματοποιήσετε με επιτυχία την εγγραφή σας σε μια πλατφόρμα, είναι λίγα και εύκολα. Για παράδειγμα κατά την εγγραφή σας στην Novibet, περνάτε από τα εξής στάδια. Η διαδικασία είναι παρόμοια και στις υπόλοιπες εταιρείες. 

  • Πατάτε το κουμπί «Εγγραφή» που βρίσκεται στο πάνω δεξιό μέρος.
  • Εισάγετε ένα έγκυρο e-mail , γιατί θα σας ζητηθεί η επιβεβαίωση email.
  • Έπειτα ανοίγει η  καρτέλα  για να εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία σας (password, username κλπ)
  • Έπειτα ολοκληρώνετε την εγγραφή σας.

Αμέσως μετά το πέρας της εγγραφής σας, η πλατφόρμα θα σας ζητήσει να πραγματοποιήσετε την διαδικασία ταυτοποίησης.

Μεγάλη ποικιλία αγορών από την Betshop

Παρακάτω θα δείτε το σχετικό βίντεο του άρθρου:

ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Στοίχημαν

Stoiximan

5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pamestoixima

Pamestoixima.gr

5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

novibet-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bet365-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

betshop-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

winmasters-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ