Που να παίξω στοίχημα το 2021 👑 (Βίντεο)

σε ποια στοιχηματική να κάνω εγγραφή το 2021
Previous
Next

Σε ποια εταιρεία να κάνω εγγραφή το 2021; Το ερώτημα αυτό απασχολεί όλους του παίκτες που αποφασίζουν να ασχοληθούν με τον κόσμο του online στοιχήματος και να διαθέσουν με ασφάλεια τα χρήματα τους. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να είστε πρωτάρηδες στο στοίχημα για να δημιουργήσετε λογαριασμό σε παραπάνω από μία στοιχηματική εταιρεία, καθώς τα οφέλη που αποκομίζετε είναι περισσότερα και παίζουν σημαντικό ρόλο στο στρατηγικό κομμάτι του στοιχήματος.

Παρακάτω θα αναλύσουμε τους βασικότερους παράγοντες που θα πρέπει να λαμβάνετε υπόψη πριν προχωρήσετε στην έγγραφη σας σε νόμιμη στοιχηματική εταιρία στην Ελλάδα το 2021.

Τα κριτήρια της σωστής επιλογής στοιχηματικής το 2021

Αγορές και Αποδόσεις στο στοίχημα 📈

Το νούμερο 1 κριτήριο, είναι η ποικιλία των αγορών και το ύψος των αποδόσεων που προσφέρει η στοιχηματική εταιρία, καθώς όπως καταλαβαίνετε είναι η ψυχή του στοιχήματος και έχουν άμεση σχέση με τα ποσοστά κερδοφορίας σας. Συνεπώς, πριν αναρωτηθείτε το «σε ποια στοιχηματική πλατφόρμα να εγγραφώ» θα πρέπει να εξετάσετε τον βασικό κορμό της κάθε εταιρείας.

Οι περισσότερες ιστοσελίδες, προσφέρουν τις βασικές αγορές στα διάφορα αθλήματα, ωστόσο η επιτυχία κρύβεται στην λεπτομέρεια. Υπάρχουν δεκάδες ειδικά στοιχήματα και επιλογές που ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις πλατφόρμες. Για παράδειγμα, μπορεί κατά κύριο λόγο να ενδιαφέρεστε για τα στοιχήματα που έχουν να κάνουν με τις κάρτες σε έναν αγώνα. Παρά το γεγονός ότι ανεβαίνει συνεχώς η δημοτικότητα στις αγορές καρτών, δεν θα βρείτε τις ίδιες επιλογές σε όλες τις πλατφόρμες.

Η Stoiximan και η Winmasters αποτελούν ιδανικές περιπτώσεις για να προβλέψετε πόσες κάρτες που θα βγουν σε ένα παιχνίδι.

Επιπλέον, τα επίπεδα της γκανιότας παίζουν σημαντικό ρόλο στα συνολικά σας έσοδα και έχουν άμεση σχέση με το εύρος των αποδόσεων. Είμαι σημαντικό, να επιλέγετε εταιρίες που προσφέρουν την επιλογή 0% γκανιότα*, όπως για παράδειγμα η Novibet.

 *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ασφάλεια συναλλαγών 🔐

Από άποψη σπουδαιότητας, αποτελεί ίσως τον πιο σημαντικό παράγοντα που πρέπει να εξετάσει κανείς προτού αποφασίσει να γραφτεί σε μια στοιχηματική πλατφόρμα. Η ασφάλεια όταν συνδυάζεται με μεγάλη ποικιλία μεθόδων συναλλαγών, σας δίνει την δυνατότητα να επιλέγετε την μέθοδο της αρεσκείας σας. Φυσικά, η ταχύτητα των συναλλαγών είναι μια λεπτομέρεια που θα πρέπει επίσης να λαμβάνετε υπόψη.

 Η ασφάλεια των συναλλαγών είναι το Α και το Ω και για τον λόγο αυτό σας παρουσιάζουμε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα με αποδεδειγμένη ασφάλεια στις συναλλαγές.

Εξυπηρέτηση πελατών 🛃

Είναι αρκετά σημαντικό να γνωρίζετε πως έχετε δίπλα σας μια ετοιμοπόλεμη ομάδα, που μπορεί να εξυπηρετήσει τα ζητήματά σας, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Η καλή και άμεση επικοινωνία είναι μεγάλο προσόν σε στοιχηματική εταιρία που μεταβάλλεται διαρκώς. Πλέον η επικοινωνία μπορεί να γίνεται στο λεπτό, μέσω των live chat και πλέον κάθε σοβαρή εταιρεία οφείλει να παρέχει αυτή την επιλογή.

Live Betting 🕙

Το Live Betting είναι ένας βασικός λόγος που επιλέγει κάποιος να ασχοληθεί με το online στοίχημα. Όμως το περιβάλλον του Live Betting, διαφέρει από εταιρεία σε εταιρεία και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να συγκρίνετε ορισμένα κριτήρια. Μερικά από αυτά είναι ο έλεγχος των καθυστερήσεων που υπάρχουν κατά την διάρκεια που ο παίκτης επιθυμεί να προχωρήσει σε cash out του στοιχήματός του. Σε περίπτωση που η στοιχηματική διατηρεί για εύλογο χρονικό διάστημα, φραγμένο ένα γεγονός στο live τότε αυτό δεν είναι ενθαρρυντικό για κάποιον που ασχολείται κυρίως με τον live στοιχηματισμό.

Σε γενικές γραμμές όσο πιο γρήγορα ανανεώνει και δέχεται τις live επιλογές η σελίδα τόσο καλύτερο γίνεται και το ζωντανό παιχνίδι σας. Φυσικά αυτή παράμετρος έχει άμεση σχέση με το πόσο καλή ενημέρωση έχει μπουκ για την εξέλιξη των γεγονότων. Μπορεί για παράδειγμα να δείτε τις αγορές να ξεκλειδώνονται γρηγορότερα σε ένα παιχνίδι Champions League, από ότι σε έναν αγώνα της Γ Εθνικής. Η Novibet εχει αυτή τη στιγμή το καλύτερο Live Betting

Live Streaming 📺

Το Live Streaming αποτελεί πλέον σημαντικό μέτρο σύγκρισης στον ανταγωνισμό και για τον λόγο αυτό ολοένα και περισσότερες εταιρείες διεκδικούν τα δικαιώματα προβολής δημοφιλών πρωταθλημάτων και αθλημάτων. Άλλωστε δεν είναι και λίγες οι περιπτώσεις παικτών που αρχικά προχώρησαν σε εγγραφή, απλά και μόνο για να βλέπουν ζωντανές μεταδόσεις. Το Live Streaming ολοκληρώνει την εμπειρία του Live Betting, καθώς το σημαντικότερο πλεονέκτημα του παίκτη, είναι ότι έχει πραγματική εικόνα του παιχνιδιού και δεν περιορίζεται μόνο στα γραφήματα και τα εικονικά γηπεδάκια.

Προσφορές 🎁

Η αδιάκοπη προσέλκυση νέων μελών  δημιουργεί δελεαστικές προσφορές στον κόσμο του στοιχήματος, γεγονός που συμφέρει όλους τους παίκτες. Το marketing είναι αρκετά ανταγωνιστικό στον χώρο των στοιχηματικών και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τις διάφορες προωθητικές ενέργειες. Από μπόνους επιβράβευσης νέων μελών, μέχρι επιβραβεύσεις πιστών μελών, διαγωνισμοί και κληρώσεις, είναι μερικά παραδείγματα που θα συναντήσετε. Για όλες όμως τις προσφορές ισχύουν  όροι και προϋποθέσεις και καλό είναι να τις διαβάζετε για αποφυγή λαθών και παρεξηγήσεων. Παρόλο αυτά, ένα καλό πακέτο προσφορών είναι μεγάλο προνόμιο για μια στοιχηματική εταιρεία.

Στατιστικά  (pre-game και live) 🔢

Στην προσπάθεια των εταιρειών να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο στοιχήματος, έχουν εισάγει το κομμάτι των στατιστικών και των preview πληροφοριών. Σε πολλές στοιχηματικές θα εντοπίσετε τόσο στο pregame όσο και στο live, σημαντικά στατιστικά που αφορούν τον αγώνα και τις ομάδες που θέλετε να στοιχηματίσετε. Παρά το γεγονός ότι φαίνεται οξύμωρο το διάβασμα πληροφοριών από το περιβάλλον των μπουκ, είναι αρκετά πολύτιμες σε περιπτώσεις που δεν έχουμε προλάβει να δούμε τις πληροφορίες ενός αγώνα και είναι προτιμότερο να ρίχνουμε μια ματιά στα στοιχεία αυτά παρά να στοιχηματίζουμε στα τυφλά.

Κριτικές παικτών

Είναι ένα βήμα που το κάνουμε σε πολλές άλλες περιπτώσεις όταν είναι να επενδύσουμε και είναι καλό να γίνεται και στην συγκεκριμένη περίπτωση. Το feedback άλλων παικτών από την εμπειρία τους στην στοιχηματική που πρόκειται να εγγραφείτε είναι πολύ σημαντικό και μπορεί να είναι καθοριστικό για το που θα παίξετε στοίχημα, καθώς η πλειοψηφία των κριτικών γίνεται από προσωπικές εμπειρίες και βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στην πραγματικότητα. Συγκρίνετε τόσο τα αρνητικά όσο και τα θετικά για να καταλήξετε στο εάν τελικά αξίζει η εγγραφή σας στην εταιρεία.

Ευκολία εγγραφής

Τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να πραγματοποιήσετε με επιτυχία την εγγραφή σας σε μια πλατφόρμα, είναι λίγα και εύκολα. Για παράδειγμα κατά την εγγραφή σας στην Novibet, περνάτε από τα εξής στάδια. Η διαδικασία είναι παρόμοια και στις υπόλοιπες εταιρείες. 

  • Πατάτε το κουμπί «Εγγραφή» που βρίσκεται στο πάνω δεξιό μέρος.
  • Εισάγετε ένα έγκυρο e-mail , γιατί θα σας ζητηθεί η επιβεβαίωση email.
  • Έπειτα ανοίγει η  καρτέλα  για να εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία σας (password, username κλπ)
  • Έπειτα ολοκληρώνετε την εγγραφή σας.

Αμέσως μετά το πέρας της εγγραφής σας, η πλατφόρμα θα σας ζητήσει να πραγματοποιήσετε την διαδικασία ταυτοποίησης.

Παρακάτω θα δείτε το σχετικό βίντεο του άρθρου:

ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

pamestoixima

Pamestoixima.gr

5/5

21+| Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή στήριξης: 1114 | Παίξε υπεύθυνα

novibet-banner
5/5

21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Στοίχημαν
5/5

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

bet365-banner
5/5

+21 Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 2109237777

betshop-banner
5/5

21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Εποπτεία εμπ. επικ/νίας ΕΕΕΠ

winmasters-banner
5/5

21+ ετών | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα

ΣΥΚΡΙΝΕΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

sigrine-01