Πως διαβάζεται η πτώση των αποδόσεων στο στοίχημα

πτώση

Η πτώση των αποδόσεων είναι ένα συχνό φαινόμενο στον χώρο του στοιχήματος. Όπως επίσης, συχνό φαινόμενο είναι οι αναφορές στις κινήσεις των Ασιατικών αγορών. Εκεί που καταλήγουμε πάντως, είναι ότι οι μεταβολές στο ύψος των αποδόσεων δείχνουν πράγματα για ένα στοίχημα και οι λόγοι που μπορεί να κρύβονται πίσω από μια πτώση τις τιμής είναι διάφοροι και θα σας τους παρουσιάσουμε παρακάτω.

1)  Μία απόδοση που δέχεται «πίεση στον τζίρο»

Όπως έχουμε ξαναπεί, το στοίχημα είναι αριθμοί και αυτοί οι αριθμοί θα πρέπει να ανταποκρίνονται στα συμφέροντα της στοιχηματικής εταιρείας, ανεξάρτητα από την έκβαση του αποτελέσματος. Συνεπώς, μια πληροφορία ή εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, μπορεί να οδηγήσει την πλειοψηφία των παικτών προς σε μια πλευρά, αυξάνοντας φυσικά τον τζίρο της επιλογής. Όσο περισσότερο επιβαρύνεται η τιμή της απόδοσης, τόσο περισσότερο γνωρίζει πτώση, μέχρι να φτάσει στο σημείο όπου δεν δελεάζει τους παίκτες. Ο παραπάνω λόγος αντιπροσωπεύει την λογική με την οποία αλλάζουν οι αποδόσεις.

2) Λάθος της στοιχηματικής εταιρείας

Ναι…Και οι στοιχηματικές κάνουν λάθη και είναι λογικό να συμβαίνουν, απ΄την στιγμή που πίσω από αυτές εργάζονται άνθρωποι. Ωστόσο, τέτοιες ευκαιρίες προκύπτουν συνήθως στις πρώιμες αποδόσεις (Early Odds) που για παράδειγμα σχηματίζονται μία εβδομάδα πριν την έναρξη του γεγονότος. Φυσικά, μέχρι την έναρξη του αγώνα, το ρεπορτάζ και οι εξελίξεις τρέχουν και μπορούν να οδηγήσουν σε μεταβολές στην απόδοση.

Επίσης είναι συχνό φαινόμενο, οι εταιρείες που είναι ηγέτες στον χώρο, να καθορίζουν το ύψος των αποδόσεων και στις υπόλοιπες εταιρείες, που πηγαίνουν με βάση την εμπειρία και τις γνώσεις του ηγέτη. Επιπλέον, χρειάζεται να είστε μεθοδικοί σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποιο λάθος στην απόδοση, καθώς ένα υπερβολικό ποντάρισμα μπορεί να οδηγήσει μέχρι και στην ακύρωση του στοιχήματός σας. Και ναι…οι εταιρείες έχουν το δικαίωμα να το κάνουν και άλλωστε συμφωνούμε σε αυτό κατά την εγγραφή μας.

3) Παράνομες ενέργειες και υποψίες για στημένα παιχνίδια

Δυστυχώς υπάρχουν στημένα παιχνίδια ανά τον κόσμο, άλλα όπως καταλαβαίνετε, ποιοι είμαστε εμείς για να έχουμε πρόσβαση σε τέτοιου είδους πληροφορίες; Τέτοια φαινόμενα εντοπίζονται κυρίως σε λιγότερο δημοφιλείς αγώνες, όπου δεν περνάνε από το μικροσκόπιο των μπουκ και βασίζονται καθαρά στην λειτουργία της γκανιότας. Φυσικά, εάν τέτοιες πληροφορίες φτάνουν στα αυτιά ενός απλού παίκτη, τότε είναι αρκετά πιθανό, οι στοιχηματικές να τις έχουν μάθει πριν από τον ίδιο.

Για αυτό και αρκετές φορές, είτε δεν προσφέρονται οι ύποπτες επιλογές για στοιχηματισμό, είτε τα όρια πονταρίσματος είναι απελπιστικά χαμηλά. Πάντως, τα στημένα παιχνίδια είναι ένας λόγος που μπορεί να οδηγήσει στη πτώση των αποδόσεων, χωρίς αυτό να σημαίνει πως μια μεγάλη μεταβολή στην τιμή κάποιας επιλογής, συνεπάγεται και με ύποπτο γεγονός.

4) Κερδοσκόποι που επηρεάζουν σκόπιμα τις αποδόσεις

Αναφερόμαστε σε μια πολύ κλειστή ομάδα επαγγελματιών του στοιχήματος, που έχουν τις γνώσεις και φυσικά το κεφάλαιο για να ταράξουν την ισορροπία των αποδόσεων προς συμφέρον τους. Με στρατηγικά πονταρίσματα καταφέρνουν να ρίχνουν τις αποδόσεις και να παρασέρνουν ανυποψίαστους παίκτες που θεωρούν ευκαιρία την συσσώρευση του τζίρου. Για αυτό και το διάβασμα των τζίρων θα πρέπει να γίνεται προσεκτικά και όχι επιπόλαια. Απώτερος σκοπός τους είναι η δημιουργία των Sure Bets που θα τους αποφέρουν εγγυημένο κέρδος, ανεξάρτητα από την έκβαση του αποτελέσματος.

Πως μπορώ να διαβάσω τις μεταβολές των αποδόσεων;

Στο διαδίκτυο έχουν δημιουργηθεί αρκετές σελίδες που πραγματοποιούν σύγκριση στις αποδόσεις των επιλογών, ανάμεσα σε πολλές εταιρείες ανά τον κόσμο. Οι πιο γνωστές είναι το Betexplorer και το Hot-Odds. Οι συγκεκριμένες σελίδες απεικονίζουν τις πτώσεις των αποδόσεων με ποσοστό και σύμφωνα με τον αριθμό των στοιχηματικών που επιβάλουν μείωση. Μια πτώση κοντά στο 70% και σε ένα δείγμα κοντά στις 50 εταιρείες, τότε μπορεί να θεωρηθεί πως αντιπροσωπεύει την άποψη της αγοράς.

Πότε υπάρχει αξία;

Φυσικά όταν μιλάμε για μειώσεις της τάξης του δεκάλεπτου ή του εικοσάλεπτου, τότε καταλαβαίνετε πως αυτές οι τιμές δεν ανταποκρίνονται στην έννοια αξίας. Θα πρέπει να εξετάζετε για αξιοσημείωτες διαφορές από 0.40 και άνω για να πείτε πως έχετε διακρίνει μια σημαντική μετακίνηση στον τζίρο.

Σύνοψη

Η πτώση των αποδόσεων είναι μια σημαντική ένδειξη που μπορεί να «πει» πράγματα για την τάση ενός αποτελέσματος. Επιπλέον, είναι ένα εργαλείο που μπορεί να φανεί αρκετά χρήσιμο στο κομμάτι της μελέτης και να ενισχύσει τις δυνατότητες που έχετε για μακροχρόνια κέρδη. Ωστόσο, θα πρέπει να εξετάζετε τις πτώσεις με προσοχή και να μην βλέπετε συνέχεια «ευκαιρίες» σε γεγονότα όπου δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα.

Τι θα βρείτε στο Stoixima365

Με τα χαράς σας παρουσιάζουμε την αποκλειστικότητα του Stoixima365, με τον Υπολογιστή Κέρδους Συστημάτων του ΟΠΑΠ στο Στοίχημα. Πλέον μπορείτε να εισάγετε τα δεδομένα σας στον υπολογιστή ώστε να βλέπετε το κόστος της κάθε στήλης από το σύστημα που θέλετε να ποντάρετε. Επιπλέον, βρείτε το ΔΩΡΕΑΝ αρχείο Excel καταγραφής αποτελεσμάτων στο στοίχημα, για να έχετε πάντα τον έλεγχο του παιχνιδιού σας.

Το πλούσιο περιεχόμενο δεν σταματά στο περιβάλλον της σελίδας! Καθημερινά έχετε την δυνατότητα να διαβάζετε την στοιχηματική πρόταση της ημέρας, στην ενότητα Tips, όπου η έμπειρη ομάδα του Stoixima365, φροντίζει να παρέχει τα καλύτερα προγνωστικά. Επιπλέον θα βρείτε πλούσια θεματολογία που αφορά το Στοίχημα και για το πως θα γίνεται αποτελεσματικότεροι παίκτες.

 Για παράδειγμα:

Διαβάστε για την επανάσταση που έφεραν οι μετρήσεις των xGoals στον τρόπο με τον οποίο αναλύουμε έναν αγώνα. Επιπλέον, γνωρίστε το στοίχημα σε κόρνερ και αξιοποιήστε τις διαθέσιμες στρατηγικές. Επίσης, η στρατηγική με πονταρίσματα σε late goalsμπορεί να πολλαπλασιάσει τα κέρδη σας. Τέλος, πόσο σημαντικό είναι το Bankroll Management για την υγεία της κάβας σας; Ποιοι είναι οι 10 λόγοι που χάνουμε στο στοίχημα και πως θα τους αποφύγουμε;

Μπορείτε να περιηγηθείτε και να ανακαλύψετε τον εικονικό κόσμο των Virtual Sports and Esports, μέσα από έναν ολοκληρωμένο οδηγό. Επίσης, μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες πληροφορίες για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τον κόσμο του στοιχήματος. Θα βρείτε πλούσια θεματολογία για τα διάφορα συστήματα στοιχήματος! Επιπλέον μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστορία και να μάθετε την εφαρμογή διάσημων στρατηγικών στοιχήματος όπως είναι το σύστημα Martingale, το D’Alembert, το  Kelly Criterion, το σύστημα Labouchere και η ακολουθία Fibonacci.

Πόσο αποτελεσματικό μπορεί να γίνει το ποντάρισμα σε Μονά αποδεκτά και πως μπορούν να εκτοξεύσουν τα κέρδη σας; Επιπλέον, δείτε την αξία και τα οφέλη που έχουν τα μακροχρόνια στοιχήματα όταν αποφασίζετε να επενδύσετε σε βάθος χρόνου. Για να είστε σε θέση να ακολουθείτε τους καλύτερους Tipsters, θα πρέπει να βασίζεστε σε συγκεκριμένους παραμέτρους και καθοριστικές μετρήσεις που αποδεικνύουν σε μεγάλο βαθμό την δουλειά του. Οι ενδείξεις αυτές αναφέρονται στο Roi and Yield στο στοίχημα. Επιπλέον, μπορείτε να ενημερωθείτε για την επίδραση της Γκανιότας στα συνολικά σας κέρδη και το πως να την αποφύγετε. Τι μας δείχνει το Drawdown;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για την χρησιμότητα των Χάντικαπς στο στοίχημα; Πόσο αποτελεσματικά είναι στην επίτευξη μακροχρόνιου κέρδους; Έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε το Ευρωπαϊκό και Ασιατικό χάντικαπ για να γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοι στο κυνήγι της επιτυχίας, μα και άλλα θέματα όπως οι 10 λόγοι που χάνετε.

Υπάρχει τρόπος να εξασφαλίσετε σίγουρο κέρδος; Όσο απίθανο και αν ακούγεται, το Arbitrage betting αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο και δημιουργεί αυτή την δυνατότητα. Όποιος αποφασίσει να ασχοληθεί σοβαρά, θα είναι σε θέση να εντοπίζει τα sure bets και να εκμεταλλεύεται την διαφορά στις αποδόσεις. Πλέον μπορείτε να υπολογίζετε τα πονταρίσματα σας για σωστό Arbitrage, στον αποκλειστικό Υπολογιστή για Sure Bets. Επιπλέον, τι εννοούμε όταν αναφερόμαστε στα Value Bets και πως θα τα εντοπίζετε αποτελεσματικά. Πόσο σημαντική είναι η λειτουργία του Cash out και πως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στην στρατηγική σας. Ποια είναι τα 10 κριτήρια για την επιλογή της σωστής στοιχηματικής πλατφόρμας;

Αναθεωρήστε ορισμένα πράγματα και διαβάστε για τους Μύθους και τις Αλήθειες που αφορούν το στοίχημα. Σύντομα θα ανακαλύψετε ότι υπάρχουν 10 λόγοι που χάνετε, 10 λόγοι που κερδίζετε, 10 λόγοι που ποντάρετε σωστά ή λάθος, 10 λόγοι που κάνουν μια απόδοση ή ένα όριο να έχει αξία και άλλα πολλά. Το Live Betting αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στον κόσμο του σύγχρονου στοιχήματος και υπάρχουν διάφορες στρατηγικές και Tips για να προσθέσετε στο παιχνίδι σας και να δείτε τα κέρδη σας να πολλαπλασιάζονται. Σε συνδυασμό με το Live Streaming, ο ζωντανός στοιχηματισμός αποκτά άλλη αξία.

(πτώση, πτώση, πτώση, πτώση, πτώση, πτώση, πτώση)

ΣΥΚΡΙΝΕΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

sigrine-01

ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

stoiximan στοιχηματική

Stoiximan

5/5

21+ Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

goalbet στοιχηματική

Goalbet

5/5
21+ ετών | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Αρμόδιος ρυθμιστής: ETCB
novibet

Novibet

5/5
21+ ετών | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC
betshop

Betshop

5/5
21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Εποπτεία εμπ. επικ/νίας ΕΕΕΠ

Your compare list

Compare
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ
ΣΥΓΚΡΙΣΗ
0