Ανάλυση για Πτώση αποδόσεων στο στοίχημα | Stoixima365.com

Πως διαβάζεται η πτώση των αποδόσεων στο στοίχημα (Βίντεο)

πτώση
Previous
Next

Η πτώση των αποδόσεων είναι ένα συχνό φαινόμενο στον χώρο του στοιχήματος. Όπως επίσης, συχνό φαινόμενο είναι οι αναφορές στις κινήσεις των Ασιατικών αγορών. Εκεί που καταλήγουμε πάντως, είναι ότι οι μεταβολές στο ύψος των αποδόσεων δείχνουν πράγματα για ένα στοίχημα και οι λόγοι που μπορεί να κρύβονται πίσω από μια πτώση τις τιμής είναι διάφοροι και θα σας τους παρουσιάσουμε παρακάτω.

1)  Μία απόδοση που δέχεται «πίεση στον τζίρο»

Όπως έχουμε ξαναπεί, το στοίχημα είναι αριθμοί και αυτοί οι αριθμοί θα πρέπει να ανταποκρίνονται στα συμφέροντα της στοιχηματικής εταιρείας, ανεξάρτητα από την έκβαση του αποτελέσματος. Συνεπώς, μια πληροφορία ή εξέλιξη της τελευταίας στιγμής, μπορεί να οδηγήσει την πλειοψηφία των παικτών προς σε μια πλευρά, αυξάνοντας φυσικά τον τζίρο της επιλογής. Όσο περισσότερο επιβαρύνεται η τιμή της απόδοσης, τόσο περισσότερο γνωρίζει πτώση, μέχρι να φτάσει στο σημείο όπου δεν δελεάζει τους παίκτες. Ο παραπάνω λόγος αντιπροσωπεύει την λογική με την οποία αλλάζουν οι αποδόσεις.

2) Λάθος της στοιχηματικής εταιρείας

Ναι…Και οι στοιχηματικές κάνουν λάθη και είναι λογικό να συμβαίνουν, απ΄την στιγμή που πίσω από αυτές εργάζονται άνθρωποι. Ωστόσο, τέτοιες ευκαιρίες προκύπτουν συνήθως στις πρώιμες αποδόσεις (Early Odds) που για παράδειγμα σχηματίζονται μία εβδομάδα πριν την έναρξη του γεγονότος. Φυσικά, μέχρι την έναρξη του αγώνα, το ρεπορτάζ και οι εξελίξεις τρέχουν και μπορούν να οδηγήσουν σε μεταβολές στην απόδοση.

Επίσης είναι συχνό φαινόμενο, οι εταιρείες που είναι ηγέτες στον χώρο, να καθορίζουν το ύψος των αποδόσεων και στις υπόλοιπες εταιρείες, που πηγαίνουν με βάση την εμπειρία και τις γνώσεις του ηγέτη. Επιπλέον, χρειάζεται να είστε μεθοδικοί σε περίπτωση που εντοπίσετε κάποιο λάθος στην απόδοση, καθώς ένα υπερβολικό ποντάρισμα μπορεί να οδηγήσει μέχρι και στην ακύρωση του στοιχήματός σας. Και ναι…οι εταιρείες έχουν το δικαίωμα να το κάνουν και άλλωστε συμφωνούμε σε αυτό κατά την εγγραφή μας.

3) Παράνομες ενέργειες και υποψίες για στημένα παιχνίδια

Δυστυχώς υπάρχουν στημένα παιχνίδια ανά τον κόσμο, άλλα όπως καταλαβαίνετε, ποιοι είμαστε εμείς για να έχουμε πρόσβαση σε τέτοιου είδους πληροφορίες; Τέτοια φαινόμενα εντοπίζονται κυρίως σε λιγότερο δημοφιλείς αγώνες, όπου δεν περνάνε από το μικροσκόπιο των μπουκ και βασίζονται καθαρά στην λειτουργία της γκανιότας. Φυσικά, εάν τέτοιες πληροφορίες φτάνουν στα αυτιά ενός απλού παίκτη, τότε είναι αρκετά πιθανό, οι στοιχηματικές να τις έχουν μάθει πριν από τον ίδιο.

Για αυτό και αρκετές φορές, είτε δεν προσφέρονται οι ύποπτες επιλογές για στοιχηματισμό, είτε τα όρια πονταρίσματος είναι απελπιστικά χαμηλά. Πάντως, τα στημένα παιχνίδια είναι ένας λόγος που μπορεί να οδηγήσει στη πτώση των αποδόσεων, χωρίς αυτό να σημαίνει πως μια μεγάλη μεταβολή στην τιμή κάποιας επιλογής, συνεπάγεται και με ύποπτο γεγονός.

Πλούσιες επιλογές και αποδόσεις στo Pamestoixima.gr

4) Κερδοσκόποι που επηρεάζουν σκόπιμα τις αποδόσεις

Αναφερόμαστε σε μια πολύ κλειστή ομάδα επαγγελματιών του στοιχήματος, που έχουν τις γνώσεις και φυσικά το κεφάλαιο για να ταράξουν την ισορροπία των αποδόσεων προς συμφέρον τους. Με στρατηγικά πονταρίσματα καταφέρνουν να ρίχνουν τις αποδόσεις και να παρασέρνουν ανυποψίαστους παίκτες που θεωρούν ευκαιρία την συσσώρευση του τζίρου. Για αυτό και το διάβασμα των τζίρων θα πρέπει να γίνεται προσεκτικά και όχι επιπόλαια. Απώτερος σκοπός τους είναι η δημιουργία των Sure Bets που θα τους αποφέρουν εγγυημένο κέρδος, ανεξάρτητα από την έκβαση του αποτελέσματος.

Πως μπορώ να διαβάσω τις μεταβολές των αποδόσεων;

Στο διαδίκτυο έχουν δημιουργηθεί αρκετές σελίδες που πραγματοποιούν σύγκριση στις αποδόσεις των επιλογών, ανάμεσα σε πολλές εταιρείες ανά τον κόσμο. Οι πιο γνωστές είναι το Betexplorer και το Hot-Odds. Οι συγκεκριμένες σελίδες απεικονίζουν τις πτώσεις των αποδόσεων με ποσοστό και σύμφωνα με τον αριθμό των στοιχηματικών που επιβάλουν μείωση. Μια πτώση κοντά στο 70% και σε ένα δείγμα κοντά στις 50 εταιρείες, τότε μπορεί να θεωρηθεί πως αντιπροσωπεύει την άποψη της αγοράς.

Πότε υπάρχει αξία;

Φυσικά όταν μιλάμε για μειώσεις της τάξης του δεκάλεπτου ή του εικοσάλεπτου, τότε καταλαβαίνετε πως αυτές οι τιμές δεν ανταποκρίνονται στην έννοια αξίας. Θα πρέπει να εξετάζετε για αξιοσημείωτες διαφορές από 0.40 και άνω για να πείτε πως έχετε διακρίνει μια σημαντική μετακίνηση στον τζίρο.

Σύνοψη

Η πτώση των αποδόσεων είναι μια σημαντική ένδειξη που μπορεί να «πει» πράγματα για την τάση ενός αποτελέσματος. Επιπλέον, είναι ένα εργαλείο που μπορεί να φανεί αρκετά χρήσιμο στο κομμάτι της μελέτης και να ενισχύσει τις δυνατότητες που έχετε για μακροχρόνια κέρδη. Ωστόσο, θα πρέπει να εξετάζετε τις πτώσεις με προσοχή και να μην βλέπετε συνέχεια «ευκαιρίες» σε γεγονότα όπου δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα.

Εδώ θα δείτε το σχετικό βίντεο για την πτώση των αποδόσεων:

πτώση

ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

pamestoixima

Pamestoixima.gr

5/5

21+| Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή στήριξης: 1114 | Παίξε υπεύθυνα

novibet-banner
5/5

21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Στοίχημαν
5/5

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

bet365-banner
5/5

+21 Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 2109237777

betshop-banner
5/5

21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Εποπτεία εμπ. επικ/νίας ΕΕΕΠ

winmasters-banner
5/5

21+ ετών | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα

ΣΥΚΡΙΝΕΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

sigrine-01