Σε ποια στοιχηματική να κάνω εγγραφή το 2021

σε ποια στοιχηματική να κάνω εγγραφή το 2021

Σε ποια εταιρεία να παίξω στοίχημα; Το ερώτημα αυτό απασχολεί όλους του παίκτες που αποφασίζουν να ασχοληθούν με τον κόσμο του online στοιχήματος και να διαθέσουν με ασφάλεια τα χρήματα τους. Ωστόσο δεν χρειάζεται να είστε πρωτάρηδες στο στοίχημα για να δημιουργήσετε λογαριασμό σε παραπάνω από μία στοιχηματική εταιρεία, καθώς τα οφέλη που αποκομίζετε είναι περισσότερα και παίζουν σημαντικό ρόλο στο στρατηγικό κομμάτι του στοιχήματος.

Παρακάτω θα αναλύσουμε τους βασικότερους παράγοντες που θα πρέπει να λαμβάνεται υπόψη, πριν προχωρήσετε στην έγγραφη σας σε νόμιμη στοιχηματική πλατφόρμα στην Ελλάδα το 2021.

Τα κριτήρια της σωστής επιλογής
Αγορές και Αποδόσεις

Το νούμερο 1 κριτήριο, είναι η ποικιλία των αγορών και το ύψος των αποδόσεων, καθώς όπως καταλαβαίνετε είναι η ψυχή του στοιχήματος και έχουν άμεση σχέση με τα ποσοστά κερδοφορίας σας. Συνεπώς, πριν αναρωτηθείτε το «σε ποια στοιχηματική πλατφόρμα να εγγραφώ» θα πρέπει να εξετάσετε τον βασικό κορμό της κάθε εταιρείας.

Οι περισσότερες ιστοσελίδες, προσφέρουν τις βασικές αγορές στα διάφορα αθλήματα, ωστόσο η επιτυχία κρύβεται στην λεπτομέρεια. Υπάρχουν δεκάδες ειδικά στοιχήματα και επιλογές που ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες σε όλες τις πλατφόρμες. Για παράδειγμα, μπορεί κατά κύριο λόγο να ενδιαφέρεστε για τα στοιχήματα που έχουν να κάνουν με τις κάρτες σε έναν αγώνα. Παρά το γεγονός ότι ανεβαίνει συνεχώς η δημοτικότητα στις αγορές καρτών, δεν θα βρείτε τις ίδιες επιλογές σε όλες τις πλατφόρμες.

Η Stoiximan και η Winmasters αποτελούν ιδανικές περιπτώσεις για τις αγορές καρτών.

Επιπλέον, τα επίπεδα της γκανιότας παίζουν σημαντικό ρόλο στα συνολικά σας έσοδα και έχουν άμεση σχέση με το εύρος των αποδόσεων. Είμαι σημαντικό, να επιλέγετε εταιρίες που προσφέρουν την επιλογή 0% γκανιότα*, όπως για παράδειγμα συμβαίνει στο περιβάλλον της Novibet.

 *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ασφάλεια συναλλαγών

Από άποψη σπουδαιότητας, αποτελεί ίσως τον πιο σημαντικό παράγοντα που πρέπει να εξετάσει κανείς προτού αποφασίσει να γραφτεί σε μια στοιχηματική πλατφόρμα. Η ασφάλεια όταν συνδυάζεται με μεγάλη ποικιλία μεθόδων συναλλαγών, σας δίνει την δυνατότητα να επιλέγετε την μέθοδο της αρεσκείας σας. Φυσικά, η ταχύτητα των συναλλαγών είναι μια λεπτομέρεια που θα πρέπει επίσης να λαμβάνετε υπόψη.

 Η ασφάλεια των συναλλαγών είναι το Α και το Ω και για τον λόγο αυτό σας παρουσιάζουμε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα με αποδεδειγμένη ασφάλεια στις συναλλαγές.

Εξυπηρέτηση πελατών 

Είναι αρκετά σημαντικό να γνωρίζετε πως έχετε δίπλα σας μια ετοιμοπόλεμη ομάδα, που μπορεί να εξυπηρετήσει τα ζητήματά σας, 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα. Η καλή και άμεση επικοινωνία είναι μεγάλο προσόν σε ένα έντονο στοιχηματικό περιβάλλον που μεταβάλλεται διαρκώς. Πλέον η επικοινωνία μπορεί να γίνεται στο λεπτό, μέσω των live chat και πλέον κάθε σοβαρή εταιρεία οφείλει να παρέχει αυτή την επιλογή.

Live Betting

Το Live Betting είναι ένας βασικός λόγος που επιλέγει κάποιος να ασχοληθεί με το online στοίχημα. Όμως το περιβάλλον του Live Betting, διαφέρει από εταιρεία σε εταιρεία και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να συγκρίνετε ορισμένα κριτήρια. Μερικά από αυτά είναι ο έλεγχος των καθυστερήσεων που υπάρχουν κατά την διάρκεια που ο παίκτης επιθυμεί να προχωρήσει σε cash out του στοιχήματός του. Σε περίπτωση που η στοιχηματική διατηρεί για εύλογο χρονικό διάστημα, φραγμένο ένα γεγονός στο live τότε αυτό δεν είναι ενθαρρυντικό για κάποιον που ασχολείται κυρίως με τον live στοιχηματισμό.

Σε γενικές γραμμές όσο πιο γρήγορα ανανεώνει και δέχεται τις live επιλογές η σελίδα τόσο καλύτερο γίνεται και το ζωντανό παιχνίδι σας. Φυσικά αυτή παράμετρος έχει άμεση σχέση με το πόσο καλή ενημέρωση έχει μπουκ για την εξέλιξη των γεγονότων. Μπορεί για παράδειγμα να δείτε τις αγορές να ξεκλειδώνονται γρηγορότερα σε ένα παιχνίδι Champions League, από ότι σε έναν αγώνα της Γ Εθνικής.

Live Streaming

Το Live Streaming αποτελεί πλέον σημαντικό μέτρο σύγκρισης στον ανταγωνισμό και για τον λόγο αυτό ολοένα και περισσότερες εταιρείες διεκδικούν τα δικαιώματα προβολής δημοφιλών πρωταθλημάτων και αθλημάτων. Άλλωστε δεν είναι και λίγες οι περιπτώσεις παικτών που αρχικά προχώρησαν σε εγγραφή, απλά και μόνο για να βλέπουν ζωντανές μεταδόσεις. Το Live Streaming ολοκληρώνει την εμπειρία του Live Betting, καθώς το σημαντικότερο πλεονέκτημα του παίκτη, είναι ότι έχει πραγματική εικόνα του παιχνιδιού και δεν περιορίζεται μόνο στα γραφήματα και τα εικονικά γηπεδάκια.

Προσφορές

Η αδιάκοπη προσέλκυση νέων μελών  δημιουργεί δελεαστικές προσφορές στον κόσμο του στοιχήματος, γεγονός που συμφέρει όλους τους παίκτες. Το marketing είναι αρκετά ανταγωνιστικό στον χώρο των στοιχηματικών και αυτό έχει ως αποτέλεσμα τις διάφορες προωθητικές ενέργειες. Από μπόνους επιβράβευσης νέων μελών, μέχρι επιβραβεύσεις πιστών μελών, διαγωνισμοί και κληρώσεις, είναι μερικά παραδείγματα που θα συναντήσετε. Για όλες όμως τις προσφορές ισχύουν  όροι και προϋποθέσεις και καλό είναι να τις διαβάζετε για αποφυγή λαθών και παρεξηγήσεων. Παρόλο αυτά, ένα καλό πακέτο προσφορών είναι μεγάλο προνόμιο για μια στοιχηματική εταιρεία.

Στατιστικά  (pre-game και live)

Στην προσπάθεια των εταιρειών να δημιουργήσουν ένα ολοκληρωμένο πακέτο στοιχήματος, έχουν εισάγει το κομμάτι των στατιστικών και των preview πληροφοριών. Σε πολλές στοιχηματικές θα εντοπίσετε τόσο στο pregame όσο και στο live, σημαντικά στατιστικά που αφορούν τον αγώνα που θέλετε να στοιχηματίσετε. Παρά το γεγονός ότι φαίνεται οξύμωρο το διάβασμα πληροφοριών από το περιβάλλον των μπουκ, είναι αρκετά πολύτιμες σε περιπτώσεις που δεν έχουμε προλάβει να δούμε τις πληροφορίες ενός αγώνα και είναι προτιμότερο να ρίχνουμε μια ματιά στα στοιχεία αυτά παρά να στοιχηματίζουμε στα τυφλά.

Κριτικές παικτών

Είναι ένα βήμα που το κάνουμε σε πολλές άλλες περιπτώσεις όταν είναι να επενδύσουμε και είναι καλό να γίνεται και στην συγκεκριμένη περίπτωση. Το feedback άλλων παικτών από την εμπειρία τους στην στοιχηματική που πρόκειται να εγγραφείτε είναι πολύ σημαντικό και μπορεί να είναι καθοριστικό, καθώς η πλειοψηφία των κριτικών γίνεται από προσωπικές εμπειρίες και βασίζονται σε μεγάλο βαθμό στην πραγματικότητα. Συγκρίνετε τόσο τα αρνητικά όσο και τα θετικά για να καταλήξετε στο εάν τελικά αξίζει η εγγραφή σας στην εταιρεία.

Διαδικασία εγγραφής

Τα βήματα που χρειάζεται να ακολουθήσετε για να πραγματοποιήσετε με επιτυχία την εγγραφή σας σε μια πλατφόρμα, είναι λίγα και εύκολα. Για παράδειγμα κατά την εγγραφή σας στην Novibet, περνάτε από τα εξής στάδια. Η διαδικασία είναι παρόμοια και στις υπόλοιπες εταιρείες. 

Πατάτε το κουμπί «Εγγραφή» που βρίσκεται στο πάνω δεξιό μέρος.

Εισάγετε ένα έγκυρο e-mail , γιατί θα σας ζητηθεί η επιβεβαίωση email.

Έπειτα ανοίγει η  καρτέλα  για να εισάγετε τα απαραίτητα στοιχεία σας (password, username κλπ)

Έπειτα ολοκληρώνεται την εγγραφή σας.

Αμέσως μετά το πέρας της εγγραφής σας, η πλατφόρμα θα σας ζητήσει να πραγματοποιήσετε την διαδικασία ταυτοποίησης.

Know Your Costumer (KYC) Ταυτοποίηση

Αφού έχετε αποφασίσει σε ποια στοιχηματική εταιρεία θα κάνετε την εγγραφή σας και έχετε ακολουθήσει την παραπάνω διαδικασία για να δημιουργήσετε τον λογαριασμό σας, ακολουθεί το σημαντικότερο κομμάτι της διαδικασίας. Η ταυτοποίηση των προσωπικών σας στοιχείων. Η διαδικασία είναι επίσης εύκολη και από την στιγμή που την ολοκληρώσετε θα μπορείτε να πραγματοποιείτε με ευκολία τις συναλλαγές σας χωρίς περιορισμούς.

Βήματα:

Θα σας ζητηθούν οι φωτογραφίες δύο όψεων της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας, σε έγχρωμο έντυπο.

Αποδεικτικό κατοικίας τελευταίου τριμήνου (Λογαριασμός ΔΕΚΟ, Κινητού, ή υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105 θεωρημένο εντός τριμήνου από ΚΕΠ ή Αστυνομία).

Για ποιο λόγο είναι σημαντική η ταυτοποίηση; Για νομοθετικούς λόγους και κυρίως για λόγους αξιοπιστίας. Όπως ο πελάτης οφείλει να έχει στην διάθεση του τα στοιχεία μια εταιρείας, έτσι και οι πλατφόρμες πρέπει να γνωρίζουν τα μέλη τους για να προχωρούν σε ασφαλείς συναλλαγές, σύμφωνα με τις διατάξεις του κράτους που προβλέπει την ταυτοποίηση στοιχείων στον κόσμο των τυχερών παιγνίων. Μέσω αυτής διαδικασίας λειτουργεί κάθε σοβαρή και νόμιμη στοιχηματική εταιρεία.

ΣΥΚΡΙΝΕΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

sigrine-01

ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

stoiximan στοιχηματική

Stoiximan

5/5

21+ Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

goalbet στοιχηματική

Goalbet

5/5
21+ ετών | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Αρμόδιος ρυθμιστής: ETCB
novibet

Novibet

5/5
21+ ετών | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC
betshop

Betshop

5/5
21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Εποπτεία εμπ. επικ/νίας ΕΕΕΠ

Your compare list

Compare
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ
ΣΥΓΚΡΙΣΗ
0