Στοίχημα Σκόρερ (Βίντεο)

σκόρερ
Previous
Next

Το στοίχημα στους σκόρερ, είναι μια διαχρονική αγορά που την έχουμε συναντήσει αρκετές φορές από παλιά, στα πρακτορεία, ως Πρώτος σκόρερ στον αγώνα. Φυσικά, όπως σε όλα τα πράγματα, έτσι και η συγκεκριμένη αγορά κατάφερε να εξελιχθεί μέσα στα χρόνια και να γίνει πολυεπίπεδη, κερδίζοντας με αυτό τον τρόπο ακόμα περισσότερους υποστηρικτές.

Πλέον είναι δεκάδες οι επιλογές που αφορούν τους σκόρερ και στις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες της χώρας μας, μπορείτε να στοιχηματίσετε σε μια ευρεία γκάμα παραλλαγών και ανταγωνιστικών αποδόσεων. Παρακάτω θα αναφερθούμε σε όλες τις επιλογές των σκόρερ και θα προτείνουμε μερικά tips για αποτελεσματικότερο στοίχημα στην συγκεκριμένη αγορά.

Μπορείτε να περιηγηθείτε και να ανακαλύψετε τον εικονικό κόσμο των Virtual Sports and Esports, μέσα από έναν ολοκληρωμένο οδηγό. Επίσης, μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες πληροφορίες για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τον κόσμο του στοιχήματος. Θα βρείτε πλούσια θεματολογία για τα διάφορα συστήματα στοιχήματος! Επιπλέον μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστορία και να μάθετε την εφαρμογή διάσημων στρατηγικών στοιχήματος όπως είναι το σύστημα Martingale, το D’Alembert, το  Kelly Criterion, το σύστημα Labouchere και η ακολουθία Fibonacci.

Τα είδη στοιχήματος στους σκόρερ

Πρώτος σκόρερ

Είναι πιο γνωστή και παραδοσιακή επιλογή, που αναφέρεται στον παίκτη που θα σκοράρει πρώτος στον αγώνα. Οι αποδόσεις διαφέρουν και σχηματίζονται σύμφωνα με τις ομάδες που αγωνίζονται, τις θέσεις των παικτών και το κίνητρο που υπάρχει για σκοράρισμα στον αγώνα. Ένα μεγάλο φαβορί μπορεί να ξεκινάει από το 3,00 ενώ δευτερεύοντες επιλογές, μπορεί να φτάνουν μέχρι και το 8,00+.

Σκόρερ σε οποιαδήποτε στιγμή (Anytime Scorer)

Είναι μια πιο «ασφαλής» επιλογή και αυτό ανταποκρίνεται στην διαφορά των αποδόσεων σε σχέση με τον πρώτο σκόρερ. Η επιλογή αυτή αναφέρεται στον σκόρερ, χωρίς να λαμβάνει υπόψιν τη σειρά που πετυχαίνει το γκολ, αρκεί φυσικά να σκοράρει κάποια στιγμή μέσα στον αγώνα. Τα μεγάλα φαβορί, συνήθως ξεκινούν από το 1,50 και το 1,60, ενώ σε δύσκολα παιχνίδια μπορεί να φτάσουν και πάνω απ’ το 2,00.

Τελευταίος παίκτης που σκοράρει

Είναι μια επιλογή που δεν συγκεντρώνει τα βλέμματα των παραπάνω, για τον λόγο πως μπλέκουν διάφοροι αγωνιστικοί παράγοντες που πρέπει να εξεταστούν προτού ρισκάρει ο παίκτης. Για παράδειγμα, ένας σημαντικός παράγοντας είναι οι αναπληρωματικοί παίκτες και το ποιοι από αυτούς ενδέχεται να αγωνιστούν. Και σε αυτή την περίπτωση, οι αποδόσεις είναι γενναιόδωρες και προμηνύουν την δυσκολία της πρόβλεψης, με τις τιμές να κυμαίνονται στα επίπεδα του Πρώτου σκόρερ.

Πόσο αποτελεσματικό μπορεί να γίνει το ποντάρισμα σε Μονά αποδεκτά και πως μπορούν να εκτοξεύσουν τα κέρδη σας; Επιπλέον, δείτε την αξία και τα οφέλη που έχουν τα μακροχρόνια στοιχήματα όταν αποφασίζετε να επενδύσετε σε βάθος χρόνου. Για να είστε σε θέση να ακολουθείτε τους καλύτερους Tipsters, θα πρέπει να βασίζεστε σε συγκεκριμένους παραμέτρους και καθοριστικές μετρήσεις που αποδεικνύουν σε μεγάλο βαθμό την δουλειά του. Οι ενδείξεις αυτές αναφέρονται στο Roi and Yield στο στοίχημα

Συνδυαστικά στοιχήματα με σκόρερ

Πρώτος σκόρερ και λεπτό γκολ

Το συγκεκριμένο combo bet αναφέρεται στον συνδυασμό του πρώτου σκόρερ αλλά και το λεπτό που επιτεύχθηκε το γκολ. Τα χρονικά περιθώρια που θα συναντήσετε, συνήθως είναι (1’-20’, 21’-45’, 46’+).  Οι τιμές των αποδόσεων, ξεκινούν από το 6,00 και φτάνουν μέχρι το 20,00+ ανάλογα και με την σπουδαιότητα του παιχνιδιού.

Σκόρερ και Τελικό αποτέλεσμα

Είναι ένας χρήσιμος συνδυασμός, δεδομένου πως έχετε να επιλέξετε ανάμεσα στον τελικό νικητή και το παίκτη που περιμένετε να σκοράρει οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα (anytime). Οι αποδόσεις συνυπολογίζονται με τις τιμές του σκόρερ και του τελικού αποτελέσματος. Συνεπώς, σε ένα μοιρασμένο σετ αποδόσεων, με τιμές 2,00+, θα βρείτε μεγαλύτερες αποδόσεις σε σχέση με τα παιχνίδια που έχουν ξεκάθαρο φαβορί.

Ακριβές σκορ και anytime, τελευταίος ή πρώτος σκόρερ

Εδώ θα πρέπει να μαντέψετε την έκβαση ενός αγώνα, προβλέποντας το τελικό σκορ και τον παίκτη που θα σκοράρει είτε πρώτος, είτε τελευταίος, είτε οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα. Όπως καταλαβαίνετε, το υψηλό ρίσκο του εγχειρήματος, απεικονίζεται στο εύρος των αποδόσεων. Ανάλογα με το τελικό σκορ και τον συνδυασμό του σκόρερ, μπορείτε να εντοπίσετε αποδόσεις από 12,00 – 13,00 μέχρι 40,00+.

Ακριβές σκορ ημιχρόνου και πρώτος σκόρερ

Άλλη μια ρισκαδόρικη και όχι τόσο δημοφιλή επιλογή, είναι ο συνδυασμός του ακριβές σκορ του ημιχρόνου και ο πρώτος σκόρερ. Η συγκεκριμένη αγορά προϋποθέτει πως θα υπάρχει γκολ στο πρώτο ημίχρονο για να επιβεβαιωθεί και ο πρώτος σκόρερ. Συνεπώς, το ενδεχόμενο σκορ του 0-0 στο ημίχρονο, δεν αποτελεί επιλογή στην συγκεκριμένη περίπτωση. Και σε αυτό το combo bet, το ύψος των αποδόσεων είναι μεγάλο, με τις τιμές να ξεκινούν από το 6,00.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για την χρησιμότητα των Χάντικαπς στο στοίχημα; Πόσο αποτελεσματικά είναι στην επίτευξη μακροχρόνιου κέρδους; Έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε το Ευρωπαϊκό και Ασιατικό χάντικαπ για να γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοι στο κυνήγι της επιτυχίας.

Ειδικές και Εναλλακτικές επιλογές

Να σκοράρει χατ τρικ

Είναι μια δελεαστική περίπτωση όταν στον αγώνα έχουμε έναν δεινό σκόρερ, καθώς σε αυτή την περίπτωση επιλέγουμε τον παίκτη που πιστεύουμε πως θα σκοράρει τουλάχιστον 3 γκολ. Φυσικά και δεν είναι εύκολη πρόβλεψη και αυτό ανταποκρίνεται στις τιμές των αποδόσεων που ξεκινούν κοντά στο 10,00 και μπορούν να φτάσουν και πάνω από το 50,00 σε ένα δύσκολο ματς.

Να σκοράρει 2+ γκολ

Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχετε μεγαλύτερη «ασφάλεια» σε σχέση με το χατ τρικ, καθώς ο σκόρερ που επιλέξατε θα χρειαστεί να σημειώσει τουλάχιστον 2 γκολ για να θεωρηθεί κερδισμένη η επιλογή. Για τον λόγο αυτό και οι αποδόσεις είναι σε χαμηλότερα επίπεδα και μπορεί να ξεκινήσουν γύρω στο 3,00 όπως στους πρώτους σκόρερ και ανάλογα την σπουδαιότητα της αναμέτρησης να ανεβαίνουν και άνω του 10,00. Είναι μια δημοφιλής επιλογή που τραβάει όλο και περισσότερο τα βλέμματα των παικτών.

Σκόρερ ομάδας

Η συγκεκριμένη αγορά είναι αρκετά συγκεκριμένη και δεν θα πρέπει να την μπερδεύετε με τον πρώτο ή τον τελευταίο σκόρερ του αγώνα. Εδώ ο σκόρερ αναφέρεται στα πλαίσια της ομάδας και ανάλογα με την δυναμική της, διαμορφώνονται και οι αποδόσεις. Για παράδειγμα η απόδοση του Μέσι ως πρώτος σκόρερ της Μπαρτσελόνα στο ματς, ενδέχεται να είναι αρκετά χαμηλότερη από το να σκοράρει γενικότερα πρώτος στον αγώνα, ειδικά αν αντιμετωπίζει μια αντίπαλο σαν την Ρεάλ Μαδρίτης.

Τερματοφύλακας να σκοράρει

Είναι και αυτό ένα ενδεχόμενο που μπορεί να συμβεί αλλά όπως καταλαβαίνετε αποτελεί σπάνια περίπτωση. Συνεπώς, ένα γκολ από τον τερματοφύλακα, μπορεί να δίνει τιμές της τάξης του 150,00.

Ο τρόπος επίτευξης του γκολ

Εδώ γίνεται πιο σύνθετη η επιλογή, καθώς επιλέγετε τόσο τον σκόρερ όσο και τον τρόπο επίτευξης του γκολ (με σουτ έξω από την περιοχή, κεφαλιά, απευθείας εκτέλεση φάουλ κλπ.) Όπως καταλαβαίνετε οι διάφοροι συνδυασμοί μπορούν να οδηγήσουν σε μεγάλες αποδόσεις που ξεπερνούν το 10,00.

Scorecast αγώνα ή ημιχρόνου (anytime, πρώτος, τελευταίος)

Στην συγκεκριμένη περίπτωση, καλείστε να προβλέψετε το τελικό σκορ του ημιχρόνου ή του του αγώνα σε συνδυασμό με τον παίκτη που θα σκοράρει.

Επόμενος παίκτης που θα σκοράρει

Είναι μια επιλογή που την συναντάμε στο Live και μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στο κομμάτι της στρατηγικής. Μπορεί για παράδειγμα μια αλλαγή παίκτη να αλλάξει τα δεδομένα και να δημιουργήσει νέες ευκαιρίες στους σκόρερ.

Υπάρχει τρόπος να εξασφαλίσετε σίγουρο κέρδος; Όσο απίθανο και αν ακούγεται, το Arbitrage betting αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο και δημιουργεί αυτή την δυνατότητα. Όποιος αποφασίσει να ασχοληθεί σοβαρά, θα είναι σε θέση να εντοπίζει τα sure bets και να εκμεταλλεύεται την διαφορά στις αποδόσεις.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε προτού παίξετε στοίχημα σε σκόρερ

Παράταση

Σε όλες τις επιλογές των γκολ δεν συμπεριλαμβάνεται η παράταση. Συνεπώς, το στοίχημα στους σκόρερ δεν ισχύει για την παράταση και την διαδικασία των πέναλτι που ισχύουν για σκόρερ στα πλαίσια της κανονικής διάρκειας του αγώνα.

Τα Αυτογκόλ

Το αυτογκόλ δεν επηρεάζει την εξέλιξη του στοιχήματος για τον πρώτο σκόρερ. Το ίδιο ακριβώς συμβαίνει και στην περίπτωση του τελευταίου σκόρερ στον αγώνα, εάν μετά τον σκόρερ μας σημειωθεί κάποιο αυτογκόλ. Μόνο στην περίπτωση του συνδυαστικού στοιχήματος με το Ακριβές Σκορ, αποκτά βαρύτητα το αυτογκόλ, καθώς διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Όταν ο παίκτης δεν μπει καθόλου στον αγώνα.

Σε περίπτωση που ο σκόρερ της επιλογής σας δεν μπει καθόλου στον αγώνα, τότε το στοίχημα σας δεν θεωρείται χαμένο και διευθετείται ως μονάδα (1,00) η οποία σας επιστρέφει το ποντάρισμα.

Cash Out και στοίχημα σκόρερ

Ο παράγοντας cash out στο στοίχημα των σκόρερ διαφέρει από εταιρεία σε εταιρεία και θα πρέπει να είστε σίγουροι για την ύπαρξη της δυνατότητας του cash out στο combo bet που επιλέξατε. Συνεπώς μην διστάσετε να ρίξετε μια ματιά στους όρους και τις προϋποθέσεις ή να έρθετε σε επικοινωνία με τα ετοιμοπόλεμα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών των νόμιμων στοιχηματικών εταιρειών στην Ελλάδα. Επομένως, θα ήταν σωστό να γνωρίζετε πριν τοποθετήσετε τα χρήματά σας, αν σκοπεύετε να παίξετε για ένα ενδεχόμενο cash out.

Παράγοντες που πρέπει να εξετάσετε προτού στοιχηματίσετε σε σκόρερ

Η φόρμα του παίκτη. Υπάρχουν αρκετές περιπτώσεις που οι εμφανίσεις ενός παίκτη, είναι σταθερά καλές ή άσχημες για κάποιο χρονικό διάστημα. Κάποιοι παίκτες σπάνια θα μείνουν «άσφαιροι» σε παραπάνω από 2 παιχνίδια. Εάν εντοπίσετε έναν δεινό σκόρερ (Λεβαντόφσκι) που έχει μεγάλη παραγωγικότητα στην σεζόν και δεν βρει δίχτυα για ένα ή δύο παιχνίδια, τότε μπορεί να αποτελεί ευκαιρία το στοίχημα στους σκόρερ.

Κούραση. Οι μεγάλοι σύλλογοι, αρκετά συχνά παίζουν 2 φορές την εβδομάδα, συμπεριλαμβάνοντας διεθνής διοργανώσεις, πρωταθλήματα και κύπελλα. Το έντονο πρόγραμμα, αναπόφευκτα προκαλεί κούραση στους παίκτες, η οποία μπορεί να επηρεάσει αρκετά την συνηθισμένη απόδοσή τους. Θα ήταν καλύτερο να αποφεύγονται οι παίκτες που προέρχονται από δύσκολο πρόγραμμα και μεσοβδόμαδα παιχνίδια, όσο καλοί και αν είναι στο σκοράρισμα.

Τα ρεκόρ. Κάποιοι σκόρερς «κυκλώνουν» παιχνίδια με ομάδες που έχουν προβληματική άμυνα και συνήθως δέχονται γκολ με το τσουβάλι. Συνεπώς είναι καλή ευκαιρία για να αυξήσουν τα ποσοστά τους και κυνηγήσουν μέχρι και το χατ τρικ. Επιπλέον υπάρχουν και περιπτώσεις παικτών που επιδιώκουν να σκοράρουν κάθε φορά που έρχονται αντιμέτωποι με μια συγκεκριμένη αντίπαλο. Για παράδειγμα, αν αγωνίζεται ο Κριστιάνο Ρονάλντο απέναντι στην Μπαρτσελόνα και μέσα στο Καμπ Νου, τότε θα περιμένουμε από τον ίδιο να ψάξει απεγνωσμένα το γκολ, για λόγους γοήτρου.

Η ώρα των γκολ. Το να εξετάζετε την χρονική περίοδο που μπαίνει το γκολ μπορεί να σας βοηθήσει αρκετά στο στοίχημα του πρώτου και του τελευταίου σκόρερ. Κάποιοι παίκτες συνηθίζουν να σκοράρουν νωρίτερα στα παιχνίδια και κάποιοι άλλοι αναδεικνύονται αργότερα στον αγώνα, ειδικά όταν έχουμε να κάνουμε με αναπληρωματικούς που μπορούν να συμβάλουν στο σκορ. Εάν ένας παίκτης σκοράρει συχνότερα στα 10 τελευταία λεπτά του αγώνα, τότε αντιλαμβάνεστε πως αποτελεί αξιόλογη επιλογή για στοίχημα στον τελευταίο σκόρερ του αγώνα.

Οι φιλίες των παικτών. Οι περισσότεροι σκόρερς χρειάζονται λίγη βοήθεια από τους φίλους τους. Αξίζει να ρίξετε μια μάτια για το εάν ο παίκτης που θέλετε να στοιχηματίσετε, έχει καλές σχέσεις με κάποιον παίκτη στο κέντρο που αναλαμβάνει το δημιουργικό κομμάτι. Εάν εντοπίσετε κάποια σύνδεση, τότε ελέγξτε το αν θα αγωνιστούν και οι δύο στον αγώνα και ρίξτε και ένα βλέφαρο στις επιλογές των ασίστ.

Τραυματισμοί. Ακόμη και μια μικρή ενόχληση που προκλήθηκε στο προηγούμενο βράδυ, μπορεί να επηρεάσει σοβαρά την απόδοση του παίκτη. Επιπλέον, οι παίκτες που προέρχονται από τραυματισμούς, συνήθως χρειάζονται μερικά παιχνίδια για να ξαναβρούν τον ρυθμό τους, ενώ είναι αρκετά πιθανό το να μη βγάλουν ολόκληρο το 90λεπτο. Συνεπώς, οι περιπτώσεις αυτές θα πρέπει να αποφεύγονται.

Ρεπορτάζ. Οι παίκτες στα γνωστά πρωταθλήματα απασχολούν τον τύπο και τραβούν τα βλέμματα πάνω τους. Διάφορες πληροφορίες που έχουν να κάνουν με χωρισμούς, γεννήσεις, προβλήματα με τον προπονητή και ξενύχτια μπορούν να επηρεάσουν την τελική σας απόφαση. Όταν σε ένα παίκτη, αποσπάται η προσοχή του έξω από το γήπεδο, τότε είναι αρκετά πιθανό να συμβεί και εντός του γηπέδου. Συνεπώς όσο καλός και αν είναι ο Νειμάρ, εάν προχθές ήταν τα γενέθλια της αδερφής του, τότε μη βάζετε το χέρι σας στην φωτιά.

Διαβάστε για την επανάσταση που έφεραν οι μετρήσεις των xGoals στον τρόπο με τον οποίο αναλύουμε έναν αγώνα. Επιπλέον, γνωρίστε το στοίχημα σε κόρνερ και αξιοποιήστε τις διαθέσιμες στρατηγικές. Επίσης, η στρατηγική με πονταρίσματα σε late goals, μπορεί να πολλαπλασιάσει τα κέρδη σας. Τέλος, πόσο σημαντικό είναι το Bankroll Management για την υγεία της κάβας σας;

Γιατί να παίξω στοίχημα σκόρερ;

Σαφώς και το νούμερο ένα κίνητρο είναι οι μεγάλες αποδόσεις που μας δίνουν την ευκαιρία να διεκδικήσουμε «μεγάλα κέρδη με λίγα χρήματα.» Το συγκεκριμένο στοίχημα αποτελεί καλή επιλογή για «Fun Bet» και αν συνδυάσετε τις παραπάνω πληροφορίες, τότε θα δείτε πως μακροχρόνια θα αυξάνονται τα ποσοστά της επιτυχίας, καθώς το μάτι σας θα «κόβει». Επιπλέον οι αγορές στο στοίχημα των σκόρερ, δεν συγκεντρώνουν την τεράστια προσοχή των μπουκ, καθώς θεωρούν πως δεν «κινδυνεύουν» από την συγκεκριμένη αγορά. Συνεπώς, αρκετές φορές μπορεί να εντοπίσετε υπεραξίες που αν τις εκμεταλλευτείτε, μπορεί να αποκομίσετε πολλαπλάσια κέρδη.

Παρακάτω θα δείτε το σχετικό βίντεο του άρθρου:

ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

pamestoixima

Pamestoixima.gr

5/5

21+| Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή στήριξης: 1114 | Παίξε υπεύθυνα

novibet-banner
5/5

21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Στοίχημαν
5/5

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

bet365-banner
5/5

+21 Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 2109237777

betshop-banner
5/5

21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Εποπτεία εμπ. επικ/νίας ΕΕΕΠ

winmasters-banner
5/5

21+ ετών | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα

ΣΥΚΡΙΝΕΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

sigrine-01