Στοίχημα κόρνερ: Στρατηγική για κέρδος | Stoixima365

Στοίχημα κόρνερ: Στρατηγική και συμβουλές κέρδους (Βίντεο)

corner
Previous slide
Next slide

Το στοίχημα  corner, είναι από τις πιο απλές αλλά ταυτόχρονα παρεξηγημένες αγορές στοιχήματος. Αρκετοί παίκτες θεωρούν πως το στοίχημα σε κόρνερ, βασίζεται εντελώς στην τύχη και δεν αξίζει μεγάλη ανάλυση και στατιστική έρευνα. Αυτό είναι λάθος! Το στοίχημα κόρνερ, είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα αγορά για να ασχοληθείτε, να αναπτύξετε τις διάφορες στρατηγικές και κυρίως να χτίσετε ένα ποσοστό κέρδους μακροπρόθεσμα.

Συνεπώς ποια είναι η καλύτερη στρατηγική στα corner; Οι αποδόσεις των κόρνερ υπολογίζονται και προκύπτουν σε ένα βαθμό, από τις αγορές των Over/Under, όμως οι περισσότερες στοιχηματικές εταιρείες, δεν δίνουν τεράστια προσοχή στο να διορθώνουν συνεχώς τις αποδόσεις, γιατί πιστεύουν πως δεν είναι μια αγορά όπου ρισκάρουν τα κέρδη τους. Για τον λόγο αυτό, οι ευκαιρίες στα κόρνερ, εντοπίζονται συχνότερα. Πριν προχωρήσουμε στο κομμάτι της στρατηγικής, θα αναφέρουμε όλες τις αγορές κόρνερ που θα συναντήσετε, στο περιβάλλον ενός μπουκ.

Μπορείτε να περιηγηθείτε και να ανακαλύψετε τον εικονικό κόσμο των Virtual Sports and Esports, μέσα από έναν ολοκληρωμένο οδηγό. Επίσης, μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες πληροφορίες για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τον κόσμο του στοιχήματος. Θα βρείτε πλούσια θεματολογία για τα διάφορα συστήματα στοιχήματος! Επιπλέον μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστορία και να μάθετε την εφαρμογή διάσημων στρατηγικών στοιχήματος όπως είναι το σύστημα Martingale, το D’Alembert, το  Kelly Criterion, το σύστημα Labouchere και η ακολουθία Fibonacci.

Κορυφαίο live betting και τεράστιες αποδόσεις στην Bet365

Πολλαπλά corner στο στοίχημα κόρνερ (όλες οι αγορές)

Όταν καποιος παίκτης ακούει για ποντάρισμα στο στοίχημα κόρνερ, προφανώς και στο μυαλό του έρχεται το σύνολο των κόρνερ, όμως αυτή δεν είναι η μοναδική διαθέσιμη αγορά που έχει να κάνει με αυτά. Από τα πόσα κόρνερ θα κερδίσει μια ομάδα, μέχρι το εύρος και το ασιατικό χάντικαπ, πλέον οι επιλογές είναι πολλές. Πάμε να δούμε τις σημαντικότερες εξ αυτών.

Στοίχημα κόρνερ: Over/Under Corner

στοίχημα κόρνερ

Στο συγκεκριμένο τύπο στοιχήματος, ποντάρετε στο εάν θα σημειωθούν περισσότερα ή λιγότερα κόρνερ από το προσφερόμενο όριο του line. Εάν για παράδειγμα, έχετε στοιχηματίσει στο  under 7,5 corner, κερδίζετε μόνο στην περίπτωση που τα συνολικά κόρνερ είναι 7 ή λιγότερα. Θα βρείτε και ειδικές επιλογές στην συγκεκριμένη αγορά, που έχουν να κάνουν με τα line μέσα σε χρονικά όρια, πχ. 20΄-25’κλπ.

Στοίχημα κόρνερ: Κόρνερ Ομάδας

στοίχημα κόρνερ

Τον παραπάνω τύπο στοιχήματος, τον συναντάμε ειδικότερα και για κάθε ομάδα ξεχωριστά. Σε αυτή την περίπτωση θα συναντήσετε και την επιλογή ακριβής αριθμός κόρνερ ομάδας που συγκεντρώνει πολύ υψηλές αποδόσεις και μπορεί να φανεί χρήσιμη στο Live.

Στοίχημα κόρνερ: Εύρος συνολικών κόρνερ

στοίχημα κόρνερ

Είναι μια αρκετά διαδεδομένη επιλογή και συχνά θα συναντήσετε διαφορετικό εύρος στα κόρνερ από πλατφόρμα σε πλατφόρμα. Το στοίχημα στο εύρος των κόρνερ, σας δίνει την δυνατότητα να ποντάρετε σε ένα  ορισμένο σύνολο κόρνερ, πχ. (0-6, 8-10 κλπ.) Όπως αναφέραμε, τα σύνολα των κόρνερ ενδέχεται να διαφέρουν και με το να έχετε λογαριασμό σε παραπάνω από μία στοιχηματική, μπορείτε να διεκδικείτε καλύτερα σύνολα και ανταγωνιστικές αποδόσεις.

Στοίχημα κόρνερ: Κόρνερ στο ημίχρονο

στοίχημα κόρνερ

Όπως συμβαίνει στην  περίπτωση του Over/Under κόρνερ και του 3-way που θα περιγράψουμε παρακάτω, έτσι και εδώ η αγορά των κόρνερ εφαρμόζεται στα πλαίσια των ημιχρόνων. Οι αγορές που θα συναντήσετε για κάθε ημίχρονο είναι ίδιες, όμως με διαφορετικά line.

Μεγάλη ποικιλία αγορών από την Betshop

Στοίχημα κόρνερ: Ομάδα με τα περισσότερα κόρνερ στον αγώνα

στοίχημα κόρνερ

Στην συγκεκριμένη αγορά, έχετε την δυνατότητα να επιλέξετε την ομάδα που θα σημειώσει τα περισσότερα corner στον αγώνα. Έχετε να επιλέξετε ανάμεσα σε τρεις επιλογές. Την γηπεδούχο ομάδα, την ισοπαλία και την φιλοξενούμενη ομάδα. Την ίδια αγορά θα συναντήσετε και για το κάθε ημίχρονο.

Στοίχημα κόρνερ: Επόμενο Κόρνερ

στοίχημα κόρνερ

Μια απλή και ευκατονόητη επιλογή που θα συναντήσετε τόσο στο pregame αλλά κυρίως στο Live, αφορά την ομάδα που θα εκτελέσει το επόμενο κόρνερ στον αγώνα. Συχνά θα την συναντήσετε και ως «Κόρνερ 1» ή «Πρώτο Κόρνερ στον αγώνα» όταν αναφέρεται στην έναρξη του αγώνα.

Στοίχημα κόρνερ: Πρώτη ομάδα στα Χ κόρνερ

στοίχημα κόρνερ

Είναι μια 3-way επιλογή που αναφέρεται σε ορισμένο αριθμό κόρνερ. Η αγορά, όπως αναφέραμε καλύπτει 3 πιθανά ενδεχόμενα. Για παράδειγμα, «Γηπεδούχος ομάδα πρώτη στα 7 κόρνερ», «Κανένας πρώτος στα 7 κόρνερ» και «Φιλοξενούμενη ομάδα πρώτη στα 7 κόρνερ».

Στοίχημα κόρνερ: 3 Way bet

στοίχημα κόρνερ

Είναι η αγορά με 3 πιθανές επιλογές. Δηλαδή, πέρα από το ποντάρισμα με over/under σε ένα συγκεκριμένο όριο, πχ 10 κόρνερ στον αγώνα, μπορείτε να στοιχηματίσετε και στον ακριβή αριθμό κόρνερ που στην περίπτωση μας είναι το 10.

Στοίχημα κόρνερ: Ασιατικά χάντικαπ κόρνερ (h2h ομάδων)

στοίχημα κόρνερ

Η λογική σε αυτόν τον τ΄ύπο στο στοίχημα κόρνερ είναι ίδια με το ασιατικό χάντικαπ για νικητή αγώνα, με την διαφορά πως εδώ αναφέρεται στην ομάδα που θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ. Αν για παράδειγμα, σε έναν αγώνα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, μπορεί να συναντήσετε την επιλογή “Ολυμπιακός -2 κόρνερ”.

Για να επιβεβαιωθεί το στοίχημα σας, ο Ολυμπιακός πρέπει να κερδίσει 3 περισσότερα κόρνερ από τον Παναθηναϊκό. Εάν κερδίσει με διαφορά 2 corner τότε το στοίχημα σας επιστρέφει το ποντάρισμα (ακυρώνεται), ενώ σε οποιαδήποτε άλλη περίπτωση το στοίχημα θεωρείται χαμένο.

Κορυφαίο Live betting από τη Stoiximan

Στοίχημα κόρνερ: Ασιατικό χάντικαπ στο σύνολο corner

στοίχημα κόρνερ

Η στοιχηματική πλατφόρμα θέτει ένα συγκεκριμένο όριο για τα συνολικά corner (π.χ 10) με το στοίχημα κόρνερ σας να αναφέρεται στο αν θα γίνουν περισσότερα ή λιγότερα κόρνερ από το προσφερόμενο όριο. Στο ενδεχόμενο που τα corner έρθουν ακριβώς, δηλαδή 10, το στοίχημα χαρακτηρίζεται ως μονάδα και στην ουσία σας επιστρέφει το αρχικό σας ποντάρισμα. Είναι μια πολύ χρήσιμη επιλογή που αποκτά ακόμα μεγαλύτερη αξία στο live, καθώς σε συνδυασμό με το live streaming μπορείτε να εκτιμήσετε καλύτερη την ροή του αγώνα.

Στοίχημα κόρνερ: Μονός ή ζυγός αριθμός κόρνερ

στοίχημα κόρνερ

Αναφέρεται στο αν το τελικό σύνολο των κόρνερ, είναι μονός ή ζυγός αριθμός.

Στοίχημα κόρνερ: Συνδυαστικά bet με κόρνερ

στοίχημα κόρνερ

Πλέον μπορείτε να στοιχηματίσετε σε πάρα πολλά συνδυαστικά στοιχήματα, τα οποία είναι εμπλουτισμένα με τις αγορές των κόρνερ. Για παράδειγμα θα βρείτε combo bets με τελικό αποτέλεσμα και δεκάδες όρια στο over/under των κόρνερ, όπως ακριβώς και στις αγορές των γκολ (over/under 2,5) με τις αντίστοιχες των corner.

Πόσο αποτελεσματικό μπορεί να γίνει το ποντάρισμα σε Μονά αποδεκτά και πως μπορούν να εκτοξεύσουν τα κέρδη σας; Επιπλέον, δείτε την αξία και τα οφέλη που έχουν τα μακροχρόνια στοιχήματα όταν αποφασίζετε να επενδύσετε σε βάθος χρόνου. Για να είστε σε θέση να ακολουθείτε τους καλύτερους Tipsters, θα πρέπει να βασίζεστε σε συγκεκριμένους παραμέτρους και καθοριστικές μετρήσεις που αποδεικνύουν σε μεγάλο βαθμό την δουλειά του. Οι ενδείξεις αυτές αναφέρονται στο Roi and Yield στο στοίχημα

΄Τρομερές προσφορές* στο Pamestoixima.gr

Pregame στρατηγικές στο στοίχημα κόρνερ

Αρκετοί παίκτες προτιμούν να τοποθετούν τα στοιχήματά τους στο Live όταν έχουν να κάνουν με τις αγορές των corner. Παρόλο αυτά, υπάρχουν ορισμένες – κερδοφόρες στρατηγικές με κόρνερ, στο κομμάτι του pregame, τις οποίες θα περιγράψουμε παρακάτω. Δύο είναι οι δημοφιλέστερες pregame αγορές, όπου μπορείτε να αποκτήσετε πλεονέκτημα.

Στοίχημα κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο

Stoixima365 | Στοίχημα365

Αρκετές στοιχηματικές πλατφόρμες, δεν συγκεντρώνουν μεγάλο μέρος της προσοχής τους, στον αριθμό των κόρνερ του πρώτου ημιχρόνου. Τα περισσότερα βλέμματα πέφτουν στις αγορές των Over/Under που αναφέρονται για ολόκληρο το παιχνίδι. Με μια γρήγορη ματιά στα διάφορα πρωταθλήματα, όπως το Ιαπωνικό, την Bundesliga ή ομάδες όπως η Γιουβέντους ή η Λίβερπουλ, θα παρατηρήσετε πως βγαίνουν κόρνερ, ακόμη και από τα πρώτα λεπτά του ματς. Συνεπώς,  αξίζει να ελέγχετε τις αποδόσεις και να εκμεταλλεύεστε τα Over 3,5 ή Over 4,5 corner στο 1ο ημίχρονο, αν θεωρείτε πως υπάρχει αξία.

Επιλέξτε τα υποτιμημένα όρια που μπορεί υπάρχουν σε μια συγκεκριμένη ομάδα

Stoixima365 | Στοίχημα365

Αυτή είναι λίγο πιο σύνθετη μέθοδος που για να είναι αποτελεσματική, χρειάζεται μελέτη συγκεκριμένων παραγόντων. Η στρατηγική αυτή στο στοίχημα κόρνερ επικεντρώνεται στην ομάδα που έχει το μεγαλύτερο κίνητρο για να κερδίσει τον αγώνα. Συνήθως είναι η γηπεδούχος ομάδα σε ένα πρωτάθλημα  ή ένα κύπελλο που χρειάζεται να κερδίσει τον αγώνα, αλλά παράλληλα να σκοράρει και μερικά γκολ.

Η τακτική αυτή στο στοίχημα κόρνερ, δουλεύει εξαιρετικά στον επαναληπτικό γύρο των διεθνών διοργανώσεων (Champions League, Europa League) όπου η γηπεδούχος ομάδα καλείται να καλύψει ένα εις βάρος της τελικό αποτέλεσμα από τον πρώτο αγώνα. Για τον λόγο ότι περιμένετε η ομάδα να δώσει το 100% της για όλο το 90λεπτο και όχι απλά για να διασφαλίσει ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Συνεπώς το κυνήγι των γκολ δημιουργεί καλές προϋποθέσεις για εμφάνιση corner.

Κορυφαίο Live betting από τη Stoiximan

Υπάρχουν πολλές άλλες pregame ενδείξεις για να εξετάσετε πριν στοιχηματίσετε στις αγορές των corner. Παρακάτω θα βρείτε τις πιο γνωστές:

Stoixima365 | Στοίχημα365

Τερματοφύλακες και κεντρικοί αμυντικοί: Ελέγξτε προσεκτικά το πως συμπεριφέρονται κατά την διάρκεια του αγώνα, αλλά και το πως αντιδρούν κατά την εκτέλεση ενός corner.

Ενημερωθείτε για τις καιρικές συνθήκες (χιόνι, βροχή): Εξαιτίας ενός βρεγμένου και γλιστερού γηπέδου, οι τερματοφύλακες και οι αμυντικοί, δεν θα σκεφτούν δεύτερη φορά για να παραχωρήσουν ένα κόρνερ και να γλιτώσουν από μια χειρότερη κατάληξη της μπάλας. Συνεπώς, σε συγκεκριμένες καιρικές συνθήκες μπορεί να εντοπίσετε αξία στο στοίχημα κόρνερ.

Stoixima365 | Στοίχημα365

Ελέγξτε την λίστα των τραυματισμών και των τιμωρημένων: Κοιτάξτε για συγκεκριμένες απουσίες, που θα μπορούσαν να επηρεάσουν σημαντικά τον μέσο όρο των κόρνερ που έχει η ομάδα σε έναν αγώνα. Η αλλαγή ενός τερματοφύλακα, ή ένας δεινός σκόρερ που παίζει συχνά κοντά στην γραμμή και συνήθως κλείνει προς την περιοχή, ή η απουσία ενός καλού μέσου που τροφοδοτεί με ακρίβεια τις πάσες στην επίθεση. Όλοι αυτοί είναι παράγοντες που παίζουν ρόλο στην εμφάνιση των κόρνερ.

Stoixima365 | Στοίχημα365

Τα σουτ ανά παιχνίδι: Είναι μια πολύ σημαντική ένδειξη που την εντοπίζουμε στην στατιστική και όσο πιο γνωστή είναι η διοργάνωση, τόσο περισσότερα είναι τα στοιχεία που θα βρίσκετε. Όσο μεγαλύτερος γίνεται ο αριθμός των σουτ ανά παιχνίδι, τόσο μεγαλύτερη γίνεται η πιθανότητα εμφάνισης των corner. Συνεπώς, κοιτάξτε για ομάδες με τον μεγαλύτερο αριθμό σουτ ανά παιχνίδι.

Stoixima365 | Στοίχημα365

Γεμίσματα (σέντρες) ανά παιχνίδι: Και αυτός είναι ένας παράγοντας κλειδί που αξίζει να δείτε στην στατιστική. Για παράδειγμα, εάν η ομάδα συνηθίζει να τροφοδοτεί τους επιθετικούς της με μπαλιές στην περιοχή, τότε είναι πιθανό να καταλήξουν σε corner μερικές από αυτές.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για την χρησιμότητα των Χάντικαπς στο στοίχημα; Πόσο αποτελεσματικά είναι στην επίτευξη μακροχρόνιου κέρδους; Έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε το Ευρωπαϊκό και Ασιατικό χάντικαπ για να γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοι στο κυνήγι της επιτυχίας.

Ταχύτατες αναλήψεις από την Novibet

Live Betting στρατηγική στο στοίχημα κόρνερ

Στο κομμάτι του live, μια από τις καλύτερες στρατηγικές στο στοίχημα κόρνερ για μετα το 80ο με 85ο λεπτό, είναι το Ασιατικό χάντικαπ over 1 corner. Με αυτό το στοίχημα, παίρνετε το ποντάρισμα σας πίσω εάν στο διάστημα που απέμεινε, βγει μόλις 1 corner. Το στοίχημα κερδίζει μόνο στην περίπτωση που προκύψουν 2 ή περισσότερα κόρνερ. Κοιτάξτε για παιχνίδια όπου μία  ομάδα (φαβορί) πιέζει για ένα late goal. Οι αποδόσεις για το παραπάνω στοίχημα, ξεκινούν από το 1.85-1.90 στο 85ο λεπτό και αυξάνονται όσο περνάει ο χρόνος.

Μια παραλλαγή στην συγκεκριμένη στρατηγική είναι το Aσιατικό χάντικαπ over 0,5 corners στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Αυτό το στοίχημα ανοίγει μόνο για 1 ή 2 λεπτά, συνήθως μετά το 88’. Είναι μια αγορά που απαιτεί μεγάλη εγρήγορση και ετοιμότητα, καθώς οι περισσότερες πλατφόρμες την κλείνουν σύντομα. Και εδώ οι αποδόσεις ξεκινούν από το 1.80-1.90.

Όταν προκύπτουν πολλά κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο, οι εταιρείες συνήθως διπλασιάζουν τις τιμές των line που αναφέρονται για ολόκληρο τον αγώνα. Για παράδειγμα, όταν βγαίνουν 8 κόρνερ στο πρώτο ημίχρονο, τότε το over/under στο line, θα αυξηθεί τουλάχιστον στα 15,5 corner. Σε αυτή την περίπτωση, το ποντάρισμα στο Under μπορεί να έχει αξία, σε συνδυασμό με το υπάρχον σκορ.

Ακόμα μια τακτική είναι η επιμονή στο pregame όριο του line. Όταν πριν την έναρξη του αγώνα, το over/under στα κόρνερ είναι στο 10,5 και μέχρι το ημίχρονο έχουν βγει μόνο 3 κόρνερ, τότε οι αποδόσεις στο over 9,5 κόρνερ είναι ενισχυμένες και μπορεί να αξίζουν το ποντάρισμα. Φυσικά, στην περίπτωση που το παιχνίδι έχει εξακολουθεί να έχει ενδιαφέρον για τις ομάδες.

Όταν στο ημίχρονο έχουμε ξεκάθαρο προβάδισμα για την ομάδα φαβορί (2-0,3-0), η επιλογή στο Under του line, είναι πιο λογική επιλογή. Ειδικά όταν το line των over/under είναι το διπλάσιο από τον αριθμό κόρνερ του πρώτου ημιχρόνου. Για παράδειγμα, εάν υπάρχουν 4 κόρνερ κατά την διάρκεια του 1ου ημιχρόνου και το line του over/under είναι στο 9,5, τότε η αξία βρίσκεται στην επιλογή του Under, υποθέτοντας πως το φαβορί θα ρίξει κάποια στιγμή τον ρυθμό και δεν θα πιέζει μέχρι τέλους.

Υπάρχει τρόπος να εξασφαλίσετε σίγουρο κέρδος; Όσο απίθανο και αν ακούγεται, το Arbitrage betting αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο και δημιουργεί αυτή την δυνατότητα. Όποιος αποφασίσει να ασχοληθεί σοβαρά, θα είναι σε θέση να εντοπίζει τα sure bets και να εκμεταλλεύεται την διαφορά στις αποδόσεις.

Μεγάλη ποικιλία αγορών από την Betshop

Τέλος, ας δούμε μερικές πληροφορίες για τα κόρνερ σε ορισμένα πρωταθλήματα:

Η Ιταλική Serie A, παραδοσιακά δεν θεωρείται καλή λίγκα για ποντάρισμα στο Over στο στοίχημα κόρνερ. Το Ιταλικό πρωτάθλημα είναι γνωστό για τις σκληρές του άμυνες. Ακόμα και οι πρωτοκλασάτες ομάδες σταματούν να πιέζουν όταν φτάσουν σε ένα άνετο προβάδισμα.

Στον αντίποδα, έχουμε κάποια πρωταθλήματα με μέσο-επιθετική φύση, όπως είναι η Premier League, η Bundesliga ή η Ολλανδική Eredivisie, όπου παραδοσιακά έχουμε περισσότερα κόρνερ ανά παιχνίδι, καθώς οι ομάδες σκοράρουν περισσότερα γκολ σύμφωνα με την στατιστική και εξακολουθούν να επιτίθονται μέχρι τέλους, ανεξάρτητα από το σκορ.

Στα Λατινο-Αμερικάνικα πρωταθλήματα, ειδικά στην Βραζιλία και την Κολομβία, εμφανίζονται περισσότερα κόρνερ σε σχέση με άλλα Ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, εξαιτίας των ταλαντούχων επιθετικών που επιδιώκουν να δείχνουν την αξία τους.

Αρκετά πρωταθλήματα της Ανατολικής Ευρώπης, έχουν λιγότερα κόρνερ σε σχέση με τα πρωταθλήματα της Δυτικής Ευρώπης. Συνήθως δεν δημιουργούνται πολλές ευκαιρίες, ειδικά κατά την διάρκεια του χειμώνα.

Μπορείτε να ψάξετε για Over στα lines, στα Αφρικάνικα πρωταθλήματα (ειδικά στην Νότιο Αφρική) ή σε διεθνή διοργανώσεις στην Αφρική για συλλόγους και εθνικές ομάδες. Γενικά, οι τερματοφύλακες στην Αφρική δεν διακρίνονται για τις επιδόσεις τους, συγκριτικά με τους Ευρωπαίους.

Στοίχημα κόρνερ: Επίλογος

Εν κατακλείδι, υπάρχουν πολλοί τρόποι για να στοιχηματίσετε με πλάνο στις αγορές των κόρνερ στο στοίχημα κόρνερ και να είστε κερδισμένοι μακροχρόνια. Θα πρέπει να αποδεχτείτε, πως η συγκεκριμένη αγορά, δεν βασίζεται αποκλειστικά στην τύχη, αλλά σε στοιχηματική πειθαρχία, υπομονή, έρευνα, καλές αποδόσεις και σωστό μομέντουμ. Συνεπώς μην διστάσετε να αναπτύξετε το παιχνίδι σας στις αγορές των κόρνερ.

Κορυφαίο Live betting από τη Stoiximan

Εδώ θα δείτε το σχετικό βίντεο του άρθρου:

ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Στοίχημαν

Stoiximan

5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pamestoixima

Pamestoixima.gr

5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

novibet-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bet365-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

betshop-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

winmasters-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ