Μύθοι και αλήθειες για το στοίχημα (Βίντεο) | Stoixima365

Μύθοι και αλήθειες για το στοίχημα (Βίντεο)

για
Previous
Next

Μπορείτε να διαβάζετε πλούσια θεματολογία για το στοίχημα στη θεωρία στοιχήματος.

Στις μέρες που ζούμε τα κινητά έχουν γίνει μέρος του εαυτού μας και μεταφορικά προέκταση του χεριού μας. Αυτό σημαίνει πως την εργασία αλλά και τα χόμπι μας μπορούμε να τα έχουμε παντού μαζί μας. Με την άνθηση της τεχνολογίας αυξήθηκε και ο όγκος ανθρώπων που ασχολούνται με την αγαπημένη του συνήθεια που δεν είναι άλλη από το στοίχημα.

Τελείωσαν οι μέρες του πρακτορείου, πλέον μπορείς να στοιχηματίζεις από οπουδήποτε. Έτσι λοιπόν, αφού όλο και περισσότεροι άνθρωποι ασχολούνται με το στοίχημα, εύλογο είναι να έχουν αναπτυχθεί δημοφιλείς μύθοι γύρω από αυτό. Σίγουρα θα έχετε ακούσει και εσείς μερικούς, λοιπόν εμείς σήμερα θα αναλύσουμε κάποιους από αυτούς και θα σας απαντήσουμε… υπεύθυνα για την αλήθεια εκεί έξω.

1. Κανείς δεν κερδίζει στο στοίχημα

Αν αναλογιστεί κανείς την ανάπτυξη των στοιχηματικών εταιριών τα τελευταία χρόνια, είναι πολύ πιθανό να φτάσει σε αυτό το συμπέρασμα. Ναι οι εταιρίες κερδίζουν, ναι η ευρεία μάζα των παικτών χάνει, αλλά δεν χάνουν όλοι. Το πιο συνηθισμένο σλόγκαν ενός παίκτη είναι «χάνω, αλλά μία φορά τους πήρα… τόσα», εννοώντας κάποιο μεγάλο ποσό. Συγκριτικά όμως η χασούρα του είναι μεγαλύτερη.

Η αλήθεια: Σε μεγάλο μέρος η ατάκα «κανείς δεν κερδίζει στο στοίχημα» λέει αλήθεια, αλλά όχι όλη. Υπάρχουν επαγγελματίες παίκτες που είναι «σημαδεμένοι» από τις εταιρίες καθώς κερδίζουν αρκετά χρήματα για να ζουν από αυτό. Αυτούς τους παίκτες οι εταιρίες τους διώχνουν νομίμως, καθώς στους όρους τους υπάρχει κάποιος που αναφέρει πως δεν επιτρέπεται ο επαγγελματικός στοιχηματισμός, παρά μόνο αυτός που είναι για διασκέδαση.

Φυσικά είναι στην διάθεση της εταιρίας να κρίνει αν είσαι επαγγελματίας παίκτης ή όχι και να σου κλείσει τον λογαριασμό. Έπειτα υπάρχουν παίκτες χομπίστες οι οποίοι είναι καλά διαβασμένοι και επίσης μπορούν να έχουν κέρδος, έστω και μακροπρόθεσμα. Από τη στιγμή που το στοίχημα έγινε τόσο διαδεδομένο και η ευρεία μάζα ασχολείται το μόνο σίγουρο είναι ότι τα κέρδη των λίγων δεν αντισταθμίζονται με την χασούρα των πολλών.

2. Οι στοιχηματικές στήνουν αγώνες

Άλλη μία ατακάρα από μύστες του στοιχήματος σε καφενειακού επιπέδου κουβέντα. Στην κάθε έκπληξη που συμβαίνει σε ένα σπορ η ατάκα «το έστησε η στοιχηματική για να κονομήσει». Τι να κονομήσει και από ποιον δηλαδή; Συννενοήθηκε με τους παίκτες; Με τον πρόεδρο; Με κάποιον άλλο; Και αφού εμπλέκονται τόσα άτομα γιατί ποτέ κανένας δεν βγήκε να πει κάτι;

Η αλήθεια: Ανά τα χρόνια ακούστηκαν για στημένα ματς σε όλο τον κόσμο, άνθρωποι πήγανε φυλακή, άλλοι εκδιώχθηκαν από τον αθλητισμό, πείτε μου όμως αν ποτέ κατηγορήθηκε μία στοιχηματική εταιρία για χειραγώγηση αγώνα. Ποτέ, γιατί η χειραγώγηση γίνεται εναντίον της εταιρίας, από αυτήν θα κυνηγήσει κάποιος λεφτά αν κάνει κάτι δόλιο.

Εκτός αυτού, οι στοιχηματικές δεν έχουν καμία ανάγκη να στήσουν αγώνες καθώς έχουν προκαθορισμένο κέρδος βάση της γκανιότας τους και θα πληρωθούν ανεξαρτήτως του αποτελέσματος ενός αγώνα, απλά θέλουν όσο μεγαλύτερο τζίρο γίνεται. Ο συγκεκριμένος μύθος στα αυτιά των έμπειρων παικτών μόνο ως ανέκδοτο ηχεί, καθώς όλοι ψάχνουν να μάθουν αυτό που δεν ξέρει η στοιχηματική, για να το ποντάρουν και να βγάλουν κέρδος.

3. Με παρολί δεν κέρδισε κανείς
Το παρολί, για όσους δεν ξέρετε είναι ο συνδυασμός περισσότερων από μία επιλογών στο ίδιο δελτίο. Αυτός είναι και ο τρόπος με τον οποίο ποντάρει ο μέσος παίκτης του στοιχήματος, ακόμα και ένα στάνταρ ματς να έχει από κάποια πληροφορία αυτός θα πάει να βάλει κάτι ακόμα για να «μεγαλώσει» την απόδοση του. Για όσους δεν γνωρίζετε το τρομερό ανέκδοτο του Στάθη από το Ράδιο Αρβύλα, δείτε το εδώ και θα καταλάβετε. Το παρολί είναι συνδεδεμένο με τον παίκτη του στοιχήματος γενικότερα, όχι μόνο στη χώρα μας.

Αλήθεια: Ο συγκεκριμένος μύθος μόνο μύθος δεν είναι, είναι η πικρή αλήθεια και δεν τη συμμερίζονται μόνο οι άκρως τυχεροί παίκτες. Η μελέτη, η ανάγνωση, η παρακολούθηση στατιστικών και αγώνων μειώνουν το ποσοστό της τύχης στο μικρότερο δυνατό. Αυτά όλα ισχύουν για τα μονά αποδεκτά. Από τη στιγμή που θα επιλέξει κάποιος να προσθέσει 2ο παιχνίδι στο δελτίο του, αυτόματα ανεβάζει το ποσοστό της τύχης και μειώνει των υπολοίπων παραμέτρων. Υπάρχουν περιπτώσεις παικτών που κέρδισαν μεγάλα ποσά λόγω των παρολί τους και όχι μόνο μια φορά. Η άποψη μας είναι πως είχαν την τύχη με το μέρος τους σε κάθε περίπτωση.

4. Οι μπουκ δεν κάνουν λάθη

Οι σύγχρονοι μπουκμέικερς έχουν στη διάθεση τους πανίσχυρα λογισμικά, ομάδες ανθρώπων, αμέτρητους συνεργάτες προκειμένου να βγάζουν αποδόσεις σε πάρα πολλές αγορές για να έχουν ένα ελκυστικό προϊόν. Η λογική λέει πως εφόσον υπάρχουν τόσοι άνθρωποι και μάλιστα μορφωμένοι και έμπειροι επαγγελματίες να ασχολούνται με αυτά, τότε πως θα γίνει λάθος;

Η αλήθεια: Αρχικά, όσο μεγάλη και να είναι μία στοιχηματική, όσο μεγάλο προσωπικό και να έχει, όσο πανίσχυρα λογισμικά και να έχει το περιθώρειο λάθους πάντα υπάρχει, απλά χρόνο με τον χρόνο μικραίνει. Υπάρχει όμως και πάντα θα υπάρχει. Γιατί; Γιατί οι αγορές είναι τόσο πολλές και τα προσφερόμενα στοιχήματα όσο πάνε και αυξάνονται.

Η απάντηση σε αυτά τα ζητήματα είναι μία και λέγεται εξειδίκευση. Υπάρχουν tipsters που εντοπίζουνε λάθη σε αγορές όπως τα φάουλ, τα κόρνερ, οι κάρτες. Σε αυτές τις αγορές τα περιθώρεια είναι μικρά και υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα λάθους των μπουκ σε σχέση με άλλες όπως το τελικό αποτέλεσμα ενός αγώνα, που οι μπουκ έχουν την γνώση και την εμπειρία να προσφέρουν αποδόσεις κομμένες και ραμμένες όσο η πραγματική αξία τους.

5. Έχω στημένα. Τιμούλα;

Καλά αγαπητέ μύστη και συνωμοσιολάγνε, δεν ανακάλυψες σήμερα το σύμπαν. Όλοι έχουμε ακούσει για στημένα, όλοι ξέρουμε ότι υπάρχουν, το θέμα είναι ότι ελάχιστοι ξέροουν ποια ματς είναι πραγματικά. Υπάρχει πολύ σοβαρή πιθανότητα να μην ξέρουν και οι ίδιοι οι παίκτες αν έχει στηθεί ένας συμπαίκτης τους για να πάρει μία κάρτα ας πούμε ή να κάνει ένα πέναλτι. Το ενδεχόμενο όμως να τα προσφέρει κάποιος στο facebook ή το twitter για 10 ή 15 ή 20 ευρώ πόσο πιθανό το βρίσκετε;

Η αλήθεια: Σαφώς και δεν είναι μύθος τα στημένα, υπάρχουν και… ζουν ανάμεσα μας. Μύθος όμως είναι ότι τα ξέρουν «διάφοροι» τύποι και τα μοιράζουν σαν σοκολατάκια από εδώ και από κει με αντίτιμα αστεία. Δεν χρειάζεται να σκεφτεί κανείς και πολύ για να μην ακούσει και ακόμη περισσότερο να πληρώσει χρηματικό αντίτιμο για να αποκτήσει πρόσβαση σε πληροφορίες που μόνο άχρηστες μπορεί να είναι. Οι απατεώνες κρύβονται σε κάθε γωνία για να επωφεληθούν, καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί.

Παρακάτω θα δείτε το σχετικό βίντεο του άρθρου:

ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

pamestoixima

Pamestoixima.gr

5/5

21+| Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή στήριξης: 1114 | Παίξε υπεύθυνα

novibet-banner
5/5

21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Στοίχημαν
5/5

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

bet365-banner
5/5

+21 Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 2109237777

betshop-banner
5/5

21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Εποπτεία εμπ. επικ/νίας ΕΕΕΠ

winmasters-banner
5/5

21+ ετών | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα

ΣΥΚΡΙΝΕΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

sigrine-01