Τι είναι η Paysafe; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε | Stoixima365

Τι είναι η Paysafe; Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Paysafe
Previous slide
Next slide

Τι είναι η Paysafecard;

Η paysafecard είναι από τις ευκολότερες και χρηστικότερες μεθόδους κατάθεσης  στις νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα. Είναι άκρως ασφαλής μέθοδος καθώς μπορεί να αγοραστεί από το περίπτερο της γειτονιάς σας με μετρητά. Γίνεται επιτόπου έκδοση πάνω στην οποία αναγράφεται ένας μοναδικός 16ψήφιος κωδικός.

Που μπορώ να χρησιμοποιήσω Paysafe;

Η κάρτα αυτή μπορεί να αγοραστεί από τα 500.000 περίπου σημεία πώλησης οπουδήποτε στον κόσμο και κατά την αγορά της δεν θα ζητηθεί κανένα προσωπικό στοιχείο ή τραπεζικός λογαριασμός ή στοιχεία πιστωτικής κάρτας. Με αυτόν τον τρόπο τα προσωπικά σας δεδομένα είναι πάντα προστατευμένα.

Εκτός από την ευκολία στις καταθέσεις στις Στοιχηματικές Ιστοσελίδες, μπορείτε να κάνετε και μία ευρεία γκάμα πληρωμών γενικότερα στο internet, καθώς τη δέχονται πάρα πολλές υπηρεσίες και καταστήματα, από τη βιομηχανία των παιχνιδιών, του online poker έως και τη βιομηχανία του κινηματογράφου, της μουσικής και της ψυχαγωγίας.

Πόσο κοστίζει μία paysafe;

Οι τιμές που μπορείτε να πάρετε είναι των 5€, 10€, 25€, 50€ και 100€. Αυτά είναι τα 5 voucher που μπορείτε να εκδώσετε και είναι αρκετά ευέλικτα για οποιονδήποτε συνδυασμό θέλετε να κάνετε. Το μόνο αρνητικό είναι ίσως για κάποιον που θέλει να κάνει μία μεγάλη κατάθεση και πρέπει να βάλει πολλαπλούς κωδικούς για να την ολοκληρώσει.

Paysafe online

Η πλήρης διαδικασία  της είναι απλούστατη και θα την περιγράψουμε με τα εξής βήματα:

  1. Ανοίξτε προσωπικό λογαριασμό στο site της Paysafe εντελώς δωρεάν.
  2. Αγοράστε μια κάρτα στο πλησιέστερο σημείο πώλησης, όπως το περίπτερο της γειτονιάς σας.
  3. Περάστε τον 16ψήφιο μοναδικό κωδικό της κάρτας στον λογαριασμό σας.

Είτε έτοιμοι να περάσετε το ποσό σε όποια υπηρεσία ή κατάστημα θέλετε να το αξιοποιήσετε.

My Paysafecard

Από την αλλαγή της Ελληνικής νομοθεσίας το 2017 μπορείτε εύκολα να αγοράσετε μία κάρτα Paysafe, ωστόσο για να φορτίσετε τον στοιχηματικό λογαριασμό σας πρέπει πρώτα να δημιουργήσετε λογαριασμό στο mypaysafecard και κάνοντας την απαραίτητη διαδικασία ταυτοποίησης. Έπειτα θα πρέπει να γίνει η μεταφορά χρημάτων της κάρτας και στη συνέχεια να γίνει η πληρωμή από το my paysafecard στην στοιχηματική ιστοσελίδα που επιθυμείτε.

Όπως όλες οι μέθοδοι πληρωμών έτσι και η my paysafecard έχει κάποια πλεονεκτήματα και κάποια μειονεκτήματα

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

ΜΕΙΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

Paysafe Επικοινωνία

Στο επίσημο site της υπάρχει μόνο φόρμα επικοινωνίας, που μπορείτε να απευθύνεται και να συγκεκριμενοποιήσετε το πρόβλημα που έχετε. Επίσης υπάρχουν οι συχνές ερωτήσεις που είναι αρκετά ευρείες και πιθανώς να μπορέσετε να βρείτε λύση στο όποιο πρόβλημα αντιμετωπίσατε κατά τη χρήση της λειτουργίας ή κατά την αγορά κάρτας ή κατά τη λειτουργία της κινητής εφαρμογής.

Paysafecard τηλέφωνο

Το τηλέφωνο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο δεν είναι επίσημο και υπάρχουν αναφορές πως είτε απαντούν στα Γερμανικά είτε οι γραμμές είναι μόνιμα κατειλημμένες.  Οπότε θα συνιστούσαμε ως site να μην επικοινωνήσετε με αυτό, εφόσον δεν υπάρχει στο επίσημο site και να παραμείνετε στην επικοινωνία μέσω των emails από την φόρμα επικοινωνίας του site.

 

ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Στοίχημαν
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pamestoixima

Pamestoixima.gr

5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

novibet-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bet365-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

betshop-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

winmasters-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ