Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρείες στην Ελλάδα

Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στη χώρα μας είναι αρκετές, ώστε να έχουμε την πολυτέλεια να καταλήξουμε στην καλύτερη.

Τα ερωτήματα που εγείρονται είναι πολλά, μεταξύ των οποίων “ποια είναι η καλύτερη;”, “ποια έχει καλό live;”, “ποια είναι πιο αξιόπιστη;”, ”ποια έχει το καλύτερο cash out;”. 

Αυτά και πολλά ακόμα απασχολούν οποιονδήποτε θέλει να δοκιμάσει να παίξει πρώτη φορά σε κάποια στοιχηματική, ή όποιον θέλει να γίνει μέλος σε μια από αυτές τις εταιρίες.

Εμείς εδώ στο Stoixima365.com έχουμε ξεχωρίσει τις καλύτερες νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα, τις οποίες ελέγχουμε και βαθμολογούμε διαρκώς σε 9 βασικές κατηγορίες. 

Πίνακας σύγκρισης για νόμιμες στοιχηματικές – bookmakers:
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ LIVE BETTING ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ CASH OUT ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΑΛΗΨΕΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ MOBILE ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΥΝΟΛΟ WEBSITE REGISTER
novibetsvg 92% 95% 91% 94% 95% 94% 96% 95% 98% 94.4% NOVIBET ΕΓΓΡΑΦΗ
novibetsvg ΕΠΙΣΚΕΨΗ
ΑΠΟΔΟΣΗ 92%
ΑΓΟΡΕΣ 95%
LIVE BETTING 91%
ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 94%
CASH OUT 95%
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ 94%
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 96%
MOBILE 95%
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ 98%
ΣΥΝΟΛΟ 94.4%
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ LIVE BETTING ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ CASH OUT ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΑΛΗΨΕΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ MOBILE ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΥΝΟΛΟ WEBSITE REGISTER
bet365 96% 95% 97% 95% 99% 98% 92% 97% 91% 95.7% BET365 ΕΓΓΡΑΦΗ
bet365 ΕΠΙΣΚΕΨΗ
ΑΠΟΔΟΣΗ 96%
ΑΓΟΡΕΣ 95%
LIVE BETTING 97%
ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 95%
CASH OUT 99%
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ 98%
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 92%
MOBILE 97%
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ 91%
ΣΥΝΟΛΟ 95.7%
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ LIVE BETTING ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ CASH OUT ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΑΛΗΨΕΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ MOBILE ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΥΝΟΛΟ WEBSITE REGISTER
betshop 93% 94% 94% 96% 92% 93% 94% 91% 96% 93.6% BETSHOP ΕΓΓΡΑΦΗ
betshop ΕΠΙΣΚΕΨΗ
ΑΠΟΔΟΣΗ 93%
ΑΓΟΡΕΣ 94%
LIVE BETTING 94%
ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 96%
CASH OUT 92%
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ 93%
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 94%
MOBILE 91%
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ 96%
ΣΥΝΟΛΟ 93.6%
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ LIVE BETTING ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ CASH OUT ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΑΛΗΨΕΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ MOBILE ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΥΝΟΛΟ WEBSITE REGISTER
stoiximan svg 94% 96% 96% 98% 94% 99% 95% 98% 98% 96.4% Stoiximan ΕΓΓΡΑΦΗ
stoiximan svg ΕΠΙΣΚΕΨΗ
ΑΠΟΔΟΣΗ 94%
ΑΓΟΡΕΣ 96%
LIVE BETTING 96%
ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 98%
CASH OUT 94%
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ 99%
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 95%
MOBILE 98%
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ 98%
ΣΥΝΟΛΟ 96.4%
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ LIVE BETTING ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ CASH OUT ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΑΛΗΨΕΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ MOBILE ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΥΝΟΛΟ WEBSITE REGISTER
goalbetsvg 94% 92% 94% 92% 92% 95% 92% 90% 95% 92.8% GoalBet ΕΓΓΡΑΦΗ
goalbetsvg ΕΠΙΣΚΕΨΗ
ΑΠΟΔΟΣΗ 94%
ΑΓΟΡΕΣ 92%
LIVE BETTING 94%
ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 92%
CASH OUT 92%
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ 95%
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 92%
MOBILE 90%
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ 95%
ΣΥΝΟΛΟ 92.8%
ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ LIVE BETTING ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ CASH OUT ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΑΛΗΨΕΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ MOBILE ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΣΥΝΟΛΟ WEBSITE REGISTER
winmasters 94% 94% 92% 92% 93% 94% 90% 90% 96% 92.8% Winmasters ΕΓΓΡΑΦΗ
winmasters ΕΠΙΣΚΕΨΗ
ΑΠΟΔΟΣΗ 94%
ΑΓΟΡΕΣ 94%
LIVE BETTING 92%
ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ 92%
CASH OUT 93%
ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΑΝΑΛΗΨΕΩΣ 94%
ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ 90%
MOBILE 90%
ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ 96%
ΣΥΝΟΛΟ 92.8%

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΩΝ

Αγορές

Κοιτάζοντας τα κουπόνια τα στοιχηματικά sites, δίπλα στα βασικά στοιχηματικά γεγονότα ενός αγώνα βρίσκουμε ένα κουτάκι με έναν αριθμό. Εκεί περιλαμβάνονται όλα τα “extra” στοιχήματα για την αναμέτρηση. Όσο μεγαλύτερος είναι αυτός ο αριθμός τόσο περισσότερες επιλογές στοιχηματισμού έχει ο παίκτης. Τα τελευταία χρόνια έχουν γίνει πολύ της μόδας, στο ποδόσφαιρο, τα combo bets, τα ειδικά καρτών ή το πόσα κόρνερ θα βγουν, τα ασιατικά χάντικαπ, οι σκόρερς και πάρα πολλά ακόμη. Το ίδιο ισχύει και στο μπάσκετ με τα ειδικά παικτών και εναλλακτικά χάντικαπ. Όσο περισσότερες επιλογές τόσο καλύτερη η βαθμολογία.

Αποδόσεις

Από τους βασικούς παράγοντες για να επιλέξει κανείς την κατάλληλη στοιχηματική είναι οι αποδόσεις που αυτή προσφέρει. Όσο μεγαλύτερες οι αποδόσεις τόσο μικρότερο το τελικό κέρδος του bookmaker, άρα μεγαλύτερο κέρδος για τον παίκτη. Το κέρδος του book, η γκανιότα δηλαδή, είναι βασικότατος συντελεστής για την επιλογή της εταιρίας, ειδικότερα εάν είναι υψηλή, αυτός είναι λόγος απόρριψης της. Στη βαθμολογία μας το αποτέλεσμα των αποδόσεων προκύπτει από όλα τα αθλήματα, ενώ μετράμε και το αν έχει κάποια καθημερινή προσφορά* με μηδενική γκανιότα.

Live Betting

Το Live στοίχημα είναι σκέτη απόλαυση όταν γίνεται υπό προϋποθέσεις. Υπάρχει μια γκάμα έμπειρων παικτών που θεωρεί απαράβατο κανόνα να βλέπεις ένα παιχνίδι για να το ποντάρεις. Οι νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα δεχόμενες αυτή την “συμβουλή” προσάρμοσαν το live streaming* στις πλατφόρμες τους για να έχουν τα μέλη πλήρη εικόνα σε όσο περισσότερα παιχνίδια γίνεται. Οι πολλές live επιλογές, η ευκολία της live πλατφόρμας, τα “κλειδώματα” των αποδόσεων, οι αυξομειώσεις των αποδόσεων ανάλογα με την πραγματική εικόνα του αγώνα, είναι οι παράμετροι που εξετάζουμε στη βαθμολογία μας.

Πλατφόρμα

Το στήσιμο μια σωστής στοιχηματικής ιστοσελίδας πρέπει να γίνει με γνώμονα εύκολη και κατανοητή χρήση όλων. Το μέλος πρέπει να μπορεί εύκολα να εντοπίζει το παιχνίδι που τον ενδιαφέρει και το ίδιο εύκολα να μπορεί να τοποθετήσει το στοίχημα του. Μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε στην Ελλάδα και ένα μεταφρασμένο site δεν μπορεί να σταθεί από μόνο του, σε σχέση με κάποιο που είναι φτιαγμένο στα μέτρα και τα θέλω του Έλληνα παίκτη.

Cashout

To Cashout μπορεί να είναι μια υπηρεσία που πλέον την έχουν όλες οι αξιόπιστες και νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην Ελλάδα, ωστόσο εμείς θεωρούμε αξίζει να έχει τη δική του θέση αξιολόγησης για την καθεμία ξεχωριστά. Υπάρχει το μερικό cash out, το αυτόματο εφόσον αυτό φτάσει στο σημείο που μας ικανοποιεί για να κλείσουμε το στοίχημα μας και υπάρχει και το κλασικό. Σε αυτή την περίπτωση η κάθε εταιρία έχει τα δικά της μέτρα και σταθμά και ανάλογα με το πόσο καλή ή “γενναιόδωρη” είναι στην συγκεκριμένη υπηρεσία, ανάλογα την αξιολογούμε.

Ταχύτητα αναλήψεων

Οι τρόποι κατάθεσης και ανάληψης στους περισσότερους bookmakers είναι αρκετοί και καλύπτουν κατά πολύ μεγάλο ποσοστό τους πελάτες τους. Πέρα από τους κλασσικούς τρόπους με κάρτα ή με τραπεζικό έμβασμα, τα ηλεκτρονικά πορτοφόλια βρίσκονται σε όλες τις στοιχηματικές. Το κλειδί για να κάνει κάποιος τη διαφορά είναι η ταχύτητα στις συναλλαγές με ότι αυτό συνεπάγεται. Σαφώς και γνωρίζουμε πως με όλους τους τρόπους πληρωμής τα χρήματα μας φαίνονται άμεσα στο λογαριασμό μας, τι γίνεται όμως όταν ζητάμε ανάληψη; Ποια στοιχηματική είναι η ταχύτερη; Βάλαμε λοιπόν ως σημαντικό παράγοντα στην βαθμολογία μας την ταχύτητα αναλήψεων.

Προσφορές*

Από το 2016 και τη δημοσίευση του Κανονισμού Εμπορικής Επικοινωνίας (ΦΕΚ/Β/1368) οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες απαγορεύεται να διαφημίζουν τις όποιες προσφορές* καλωσορίσματος νέων μελών. Για να μπορεί κάποιος δει τι προσφέρει η κάθε στοιχηματική θα πρέπει να γίνει πρώτα μέλος. Εκτός όμως από την προσφορά* υποδοχής, υπάρχει και μία σειρά προωθητικών ενεργειών που όλες οι νόμιμες στοιχηματικές έχουν για τα μέλη τους. Φυσικά για να τις γνωρίσετε θα πρέπει να γίνετε μέλη προκειμένου να έχετε πρόσβαση. Σε όλα τα παραπάνω *ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Mobile*

Η χρήση του κινητού τηλεφώνου στις μέρες μας είναι σημαντική, αν όχι απαραίτητη. Πρόσφατη έρευνα έδειξε ότι ο μέσος άνθρωπος ξοδεύει περίπου 3 ώρες και 35 λεπτά ημερησίως μπροστά στην οθόνη του κινητού του. Οι περισσότερες νόμιμες στοιχηματικές στην Ελλάδα το έχουν λάβει υπόψη αυτό και είτε έχουν δημιουργήσει δικά τους app, είτε έχουν βελτιώσει τρομερά την mobile έκδοση τους. Εμείς είμαστε εδώ για να βαθμολογήσουμε καλύτερα την πιο σωστή δουλειά σε αυτόν τον τομέα κατά την κρίση μας.

Εξυπηρέτηση*

Από τα σημαντικότερα κομμάτια στην αξιολόγηση των στοιχηματικών είναι η εξυπηρέτηση πελατών. Μια στοιχηματική που σέβεται τον εαυτό της οφείλει να σέβεται και τους πελάτες της, για αυτό το λόγο το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών πρέπει να είναι σωστά στελεχωμένο με έμπειρα άτομα προκειμένου να ανταποκρίνεται το ταχύτερο δυνατόν σε οποιαδήποτε ανάγκη έχει ο πελάτης. Είτε πρόκειται για κάποια διευθέτηση στοιχήματος, είτε για κάποια πληροφορία του λογαριασμού του, είτε με κάποιο ζήτημα με την ταυτοποίηση του.

Κλείνοντας να αναφέρουμε πως στο site μας Stoixima365.com προβάλλουμε μόνο νόμιμες στοιχηματικές και μόνο όπως ορίζει η ΕΕΕΠ. Σκοπός μας είναι η ορθή και έγκριτη ενημέρωση σας για όλους τους bookmakers που δραστηριοποιούνται στη χώρα μας. Μέσα από το εργαλείο της σύγκρισης εταιριών, τον πίνακα βαθμολογίας αλλά και όλες τις παραμέτρους των στοιχηματικών παρουσιάσεων, παραθέτουμε σε εσάς μία πλήρη γκάμα δεδομένων για να επιλέξετε εσείς ανάμεσα στις νόμιμες στοιχηματικές τον ιδανικότερο και πιο ταιριαστό bookmaker για σας.

Your compare list

Compare
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ
ΣΥΓΚΡΙΣΗ
0