Πως να κάνω εγγραφή σε στοιχηματική (2021) | Stoixima365 | Νόμιμες στοιχηματικές

Πως να κάνω εγγραφή σε στοιχηματική (2021)

στοιχηματική
Previous slide
Next slide

Η δημιουργία λογαριασμού στην αγαπημένη σας νόμιμη στοιχηματική εταιρεία είναι εύκολη υπόθεση και δεν απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις για να γίνετε μέλη και να απολαύσετε το online στοίχημα. Οι πλατφόρμες φροντίζουν να σας οδηγούν με ευκατανόητα βήματα, σε μια άμεση και επιτυχημένη εγγραφή.

Η διαδικασία για την εγγραφή σε στοιχηματική, μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσα σε 5 λεπτά και αρκεί να έχετε διαθέσιμες όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα σας ζητηθούν. Τα βήματα που θα ακολουθήσετε είναι σχεδόν παρόμοια με τις υπόλοιπες πλατφόρμες, ενώ οι διαφορές εντοπίζονται στην σειρά των βημάτων.

Για τις ανάγκες του παραδείγματος, θα περιγράψουμε αναλυτικά την εγγραφή σας στην Novibet που είναι ένα από τα πιο σύγχρονα και νόμιμα περιβάλλοντα για ασφαλή στοιχηματισμό στην Ελλάδα.

Μεγάλη ποικιλία αγορών από την Betshop

Eγγραφή σε στοιχηματική (Βήμα-Βήμα)

Το πρώτο βήμα που πρέπει να κάνετε όταν θέλετε να κάνετε εγγραφή σε στοιχηματική είναι να πατήσετε στο κουμπί –> Novibet <– ώστε να μεταφερθείτε στο site και να ξεκινήσουμε μαζί την διαδικασία εγγραφής. Από την στιγμή που μεταφερθείτε στην αρχική σελίδα της πλατφόρμας, θα παρατηρήσετε επάνω δεξιά, το κόκκινο κουμπί της ΕΓΓΡΑΦΗΣ. Όταν το πατήσετε, θα ξεκινήσουν τα σύντομα βήματα για την εγγραφή σε στοιχηματική. Δείτε λοιπόν παρακάτω τα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε.

Αρχική Σελίδα Εγγραφής σε στοιχηματική

εγγραφή σε στοιχηματική
Δημιουργία Λογαριασμού στην Novibet
εγγραφή σε στοιχηματική

Στο εισαγωγικό στάδιο για την εγγραφή σε στοιχηματική θα χρειαστεί να εισάγετε ένα προσωπικό και έγκυρο Email στο οποίο θα σας αποσταλεί μήνυμα επιβεβαίωσης. Παρακάτω θα χρειαστεί να εισάγετε το Όνομα Χρήστη (Username) το οποίο θα αποτελεί το στοιχηματικό σας «ψευδώνυμο» και με αυτό θα έχετε πρόσβαση στον λογαριασμό σας. Για να έχετε ολοκληρωμένη πρόσβαση, θα χρειαστεί να σχηματίσετε και έναν ισχυρό Κωδικό Πρόσβασης (Password), που θα πρέπει να περιέχει τουλάχιστον ένα γράμμα και ένα αριθμό. Θα πρέπει να διαφυλάξετε μυστικό τον Κωδικό Πρόσβασης και να μην τον μοιράζεστε με τρίτους, καθαρά για λόγους ασφαλείας.

Κορυφαίο live betting και τεράστιες αποδόσεις στην Bet365

Αφού συμπληρώσατε τα στοιχεία, πατάτε ΕΠΟΜΕΝΟ και συνεχίζουμε.

Βήμα 1ο: Προσωπικά Στοιχεία κατά την εγγραφή σε στοιχηματική

εγγραφή σε στοιχηματική

Στο πρώτο από τα τρία βήματα θα χρειαστεί να επιλέξετε το Φύλο ( Άνδρας, Γυναίκα). Έπειτα εισάγετε το πραγματικό σας Όνομα και το Επώνυμο, με Λατινικούς χαρακτήρες όπως βλέπετε στο παράδειγμα. Έπειτα, επιλέγετε το Νόμισμα ( Ευρώ, Βρετανική Λίρα και Αυστραλιανό δολάριο) που επιθυμείτε να πραγματοποιείτε τις συναλλαγές και την Χώρα διαμονής με τις επιλογές να περιορίζονται σε Ελλάδα και Ηνωμένο Βασίλειο.

Βήμα 2ο: Διεύθυνση λογαριασμού Novibet και στοιχεία επικοινωνίας

Stoixima365 | Στοίχημα365

Στο δεύτερο βήμα, θα πρέπει να εισάγεται την διεύθυνσή σας στο πεδίο Οδός, μαζί με τον Ταχυδρομικό Κώδικα και την Πόλη (ή χωριό) που διαμένετε. Επιπλέον θα πρέπει να παραχωρήσετε έναν έγκυρο και προσωπικό αριθμό κινητού τηλεφώνου για να λάβετε τον κωδικό ενεργοποίησης, τον οποίο θα εισάγετε στο τελευταίο βήμα. Έπειτα, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το κουτάκι για να λαμβάνετε αποκλειστικές προσφορές και μπόνους. Είναι επιλογή που σίγουρα θα σας ενδιαφέρει ενώ μπορείτε να την διακόψετε όποτε το θελήσετε.

Ο λογαριασμός σας είναι ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση του και πατώντας το «Άνοιγμα Λογαριασμού» επιβεβαιώνετε ότι είστε 21+ ετών και αποδέχεστε τους Όρους & Προϋποθέσεις και την Πολιτική Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της Novibet.

Θα αναφερθούμε παρακάτω για το κομμάτι των όρων και προϋποθέσεων της κάθε στοιχηματικής και για το πόσο σημαντική είναι η ανάγνωση τους για την αποφυγή παρεξηγήσεων.

΄Τρομερές προσφορές* στο Pamestoixima.gr

Βήμα 3ο: Κωδικός επαλήθευσης

Stoixima365 | Στοίχημα365

Αφού προηγουμένως έχετε εισάγει τον αριθμό από το κινητό σας τηλέφωνο, η στοιχηματική πλατφόρμα θα σας ένα τετραψήφιο κωδικό ενεργοποίησης μέσω SMS. Μόλις λάβετε τον κωδικό, τον εισάγετε στο πεδίο που φαίνεται στην εικόνα και πατάτε ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ & ΣΥΝΕΧΕΙΑ. Σε περίπτωση που δεν έχετε λάβει τον κωδικό για κάποιο εύλογο χρονικό διάστημα, τότε μπορείτε να πατήσετε στο Στείλτε τον ξανά. Εάν εξακολουθείτε να αντιμετωπίζετε πρόβλημα με το τελευταίο βήμα, μπορείτε να έρθετε σε επικοινωνία με Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών της Novibet που λειτουργεί 24 ώρες την μέρα, 7 ημέρες την εβδομάδα.

Εγγραφή σε στοιχηματική: Οροί και προϋποθέσεις

Μπορεί να είναι το γνωστό κατεβατό με τις πολλές σελίδες και τις ακόμα περισσότερες πληροφορίες, όμως είναι σημαντικοί κανονισμοί που επρόκειτο να αποδεχτείτε προκειμένου να ανοίξετε τον νέο σας λογαριασμό και να κάνετε εγγραφή σε στοιχηματική. Συνεπώς, δεν είναι σωστό να βάζετε την «υπογραφή» σας προτού ελέγξετε τις προϋποθέσεις. Είναι πολύ να σημαντικό για τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις σας απέναντι στην στοιχηματική εταιρεία, να αφιερώσετε ελάχιστα λεπτά για να διαβάσετε  τις λειτουργίες της στοιχηματικής.

Ακόμα και οι παλαιότεροι που έχουν ήδη έναν ή παραπάνω λογαριασμό σε άλλες εταιρείες, θα πρέπει να ελέγχουν τους όρους και τις προϋποθέσεις, σε κάθε εγγραφή σε στοιχηματική που κάνουν (φυσικά σε διαφορετικές εταιρείες). Μπορεί κάποιοι κανονισμοί που αφορούν τις αγορές των στοιχημάτων να είναι παρόμοιοι με τις υπόλοιπες πλατφόρμες και να θέλετε να τις προσπεράσετε, αλλά οι κανονισμοί που έχουν να κάνουν με το κομμάτι των συναλλαγών, των νομικών και των δικαιωμάτων σας απέναντι στην στοιχηματική πλατφόρμα ενδέχεται να διαφέρουν σημαντικά.

Επιπλέον, είναι αρκετά σημαντικό να συμπληρώνετε τα πραγματικά σας στοιχεία στις φόρμες εγγραφής. Ο λόγος είναι προφανές. Για να μπορέσει να ολοκληρωθεί με επιτυχία και χωρίς θέματα η διαδικασία ταυτοποίησης του λογαριασμού σας που θα περιγράψουμε παρακάτω. Επιπλέον, χωρίς τα σωστά στοιχεία στην στοιχηματική πλατφόρμα, θα υπάρχουν προβλήματα στο κομμάτι των ασφαλών συναλλαγών.

Κορυφαίο Live betting από τη Stoiximan

Εγγραφή σε στοιχηματική: Ασφάλεια και Αξιοπιστία στον μέγιστο βαθμό

Θα πρέπει να γνωρίζετε πως για οποιαδήποτε απορία και για οποιοδήποτε πρόβλημα που προκύψει κατά την ώρα που θα προσπαθήσετε να κάνετε εγγραφή σε στοιχηματική, έχετε πάντα δίπλα σας την Υποστήριξη, με τα ετοιμοπόλεμα τμήματα εξυπηρέτησης πελατών να είναι στην διάθεση σας για επικοινωνία είτε μέσω του αγαπημένου Live chat, είτε τηλεφωνικά, είτε μέσω email.

Η ασφάλεια και η φερεγγυότητα των νόμιμων στοιχηματικών εταιρειών στη χώρα μας, αποτελούν το μεγαλύτερο στοίχημα και μέχρι στιγμής το κερδίζουν εύκολα, καθώς τα υψηλά standards ασφαλείας στο στοιχηματικό τους περιβάλλον, διασφαλίζουν πως θα έχετε μια άρτια εμπειρία και επιτυγχάνουν την αποτροπή της παραβίασης των προσωπικών σας στοιχείων, από τρίτους.

Από τεχνολογική μεριά, η στοιχηματική πλατφόρμα είναι υποχρεωμένη να χρησιμοποιεί εξελιγμένα και αυστηρά πιστοποιητικά κρυπτογράφησης SSL για την μεταφορά απόρρητων δεδομένων και για την διεκπεραίωση των ασφαλών πληρωμών.

Επιπλέον, η νόμιμη λειτουργία των στοιχηματικών στην Ελλάδα, δεν παρέχεται σε όλους, καθώς θα πρέπει οι εταιρείες να περάσουν το δύσκολο «τέστ» και να αδειοδοτηθούν πρώτα από τις πιο αυστηρές ρυθμιστικές αρχές όπως η UKGC του Ηνωμένου Βασιλείου και την MGA της Μάλτας.

Παρεμπιπτόντως, μιας και αναφερθήκαμε στην Novibet, η στοιχηματική εταιρεία φέρει το παράσημο της νόμιμης άδειας λειτουργίας από την σκληροπυρηνική ρυθμιστική αρχή της Βρετανίας.

Εγγραφή σε στοιχηματική: Know Your Costumer (KYC) Ταυτοποίηση

Αφού έχετε ολοκληρώσει την εγγραφή σε στοιχηματική σε μια από τις μεγαλύτερες και πιο επιτυχημένες εταιρείες με νόμιμη λειτουργία στην Ελλάδα, την Novibet, ακολουθώντας την παραπάνω διαδικασία, φτάνουμε στο τελευταίο και σημαντικότερο κομμάτι του λογαριασμού σας. Την ταυτοποίηση των προσωπικών σας στοιχείων. Η διαδικασία είναι επίσης εύκολη και από την στιγμή που την ολοκληρώσετε, θα μπορείτε να πραγματοποιείτε με ευκολία τις συναλλαγές σας χωρίς κανέναν περιορισμό.

Βήματα:

Όταν ολοκληρώσετε την εγγραφή σε στοιχηματική, θα σας ζητηθούν οι φωτογραφίες δύο όψεων της ταυτότητας ή του διαβατηρίου σας, σε έγχρωμο έντυπο. Τα στοιχεία σας, θα πρέπει να είναι ευδιάκριτα για να τα αξιολογήσει επιτυχώς η στοιχηματική πλατφόρμα.

Stoixima365 | Στοίχημα365

Αποδεικτικό κατοικίας τελευταίου τριμήνου (Λογαριασμός ΔΕΚΟ, Κινητού, ή υπεύθυνη δήλωση του νόμου 105 θεωρημένο εντός τριμήνου από ΚΕΠ ή Αστυνομία).

Stoixima365 | Στοίχημα365

Στην Υπεύθυνη Δήλωση, γράφετε τα στοιχεία σας στα κενά και τέλος δηλώνετε υπεύθυνα ότι τα παραπάνω στοιχεία είναι αληθή. Έπειτα το δίνετε για σφραγίδα στον υπάλληλο του ΚΕΠ και είναι έτοιμο.

Επιπλέον, θα σας ζητηθεί να αποστείλετε τις 2 όψεις της χρεωστικής σας κάρτας, με κρυμμένο τον τριψήφιο αριθμό στο πίσω μέρος της κάρτας και μερικών αριθμών από την μπροστινή όψη (για λόγους ασφαλείας) ώστε να εγκριθούν οι αναλήψεις σας.

Για ποιο λόγο είναι σημαντική η ταυτοποίηση μετά από την εγγραφή σε στοιχηματική; Για νομοθετικούς λόγους και κυρίως για λόγους αξιοπιστίας. Όπως ο πελάτης οφείλει να έχει στην διάθεση του τα στοιχεία μιας στοιχηματικής εταιρείας, έτσι και η στοιχηματική πλατφόρμα πρέπει να γνωρίζει τα μέλη της, για να προχωρά σε ασφαλείς συναλλαγές, σύμφωνα με τις διατάξεις του κράτους που προβλέπει την ταυτοποίηση στοιχείων στον κόσμο των τυχερών παιγνίων.

H διαδικασία ταυτοποίησης μετά από την εγγραφή σε στοιχηματικήελέγχει ότι πράγματι είστε 21+ χρονών για να κατέχετε έναν λογαριασμό. Επιβεβαιώνει ότι είστε ο πραγματικός κάτοχος τον στοιχείων που δηλώσατε και των στοιχείων των μέσων συναλλαγών, ενώ παράλληλα αποτρέπει το ξέπλυμα χρημάτων (Money Laundry) μέσω του καζίνο ή του στοιχήματος. Μέσω αυτής διαδικασίας λειτουργεί κάθε σοβαρή και νόμιμη στοιχηματική εταιρεία.

Ταχύτατες αναλήψεις από την Novibet

ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Στοίχημαν

Stoiximan

5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pamestoixima

Pamestoixima.gr

5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

novibet-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bet365-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

betshop-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

winmasters-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ