Στοίχημα τένις οδηγός (βίντεο) | Stoixima365.com

Στοιχηματικός οδηγός για το στοίχημα τένις (βίντεο)

τένις
Previous slide
Next slide

Η αγωνιστική άνοδος του Στέφανου Τσιτσιπά και της Μαρίας Σάκκαρη, τα τελευταία χρόνια έχει στρέψει το αγωνιστικό ΄ενδιαφέρον αρκετών Ελλήνων στο τένις. Ωστόσο, υπάρχει μια μερίδα παικτών του στοιχήματος, που ασχολείται με το άθλημα αρκετά χρόνια. Το Stoixima365.com σας παρουσιάζει έναν αναλυτικό οδηγό, με το τι πρέπει να προσέξετε πριν ασχοληθείτε με το στοίχημα τένις.

Μας χωρίζουν μερικά 24ωρα μέχρι την έναρξη του Αυστραλιανού Όπεν για το 2022, ενός δηλαδή από τα τέσσερα Γκραν Σλαμ της χρονιάς ή για τους μη μυημένους ενός από τα τέσσερα μεγαλύτερα τουρνουά της σεζόν. Η αγωνιστική σεζόν στο στοίχημα τένις ξεκινά παραδοσιακά στις αρχές κάθε ημερολογιακού έτους, σε αντίθεση με τα περισσότερα λαοφιλή αθλήματα και ολοκληρώνεται στα τέλη του Νοέμβρη. Αυτή την περίοδο η Ωκεανία διανύει τους θερινούς μήνες και έτσι οι συνθήκες είναι ιδανικές για ένα τουρνουά που διεξάγεται κατά κύριο λόγο σε ανοιχτά γήπεδα.

Κορυφαίο Live betting από τη Stoiximan

Τι πρέπει να προσέξω στο Στοίχημα τένις

Στοίχημα τένις

Κακά τα ψέματα, το στοίχημα τένις εείναι από τις πιο ιδιαίτερες αγορές, κάτι το οποίο σημαίνει ότι θα πρέπει να το προσεγγίσουμε με συγκεκριμένο τρόπο. Παράλληλα προτού κάνουμε την τελική μας επιλογή, θα πρέπει να λάβουμε υπόψιν μας συγκεκριμένες παραμέτρους. Πάμε να δούμε τι θα πρέπει να προσέξετε στο Στοίχημα τένις.

Καιρικές συνθήκες

Οι καιρικές συνθήκες είναι σημαντικό κομμάτι στην επιλογή κάποιου σημείου στο τένις. Ως γνωστόν τα περισσότερα τουρνουά διεξάγονται σε ανοιχτά γήπεδα (χωρίς οροφή), κάτι που σημαίνει πως οι παίκτες που αγωνίζονται είναι εκτεθειμένοι στον ήλιο, τον αέρα κτλ. Σε περίπτωση μάλιστα βροχής η αναμέτρηση που βρίσκεται σε εξέλιξη διακόπτεται προσωρινά και ξεκινά και πάλι μόλις οι καιρικές συνθήκες το επιτρέψουν, μόνο που αυτό μπορεί να επηρεάσει αρκετά μια στοιχηματική επιλογή.

Μια διακοπή λίγων λεπτών, δεν επηρεάζει ουσιαστικά, όμως μια διακοπή που διαρκεί ώρες ή μια διακοπή που μεταφέρει τη συνέχεια της αναμέτρησης την επομένη μέρα. ίσως δώσει πλεονέκτημα σε έναν παίκτη που ήταν αρκετά κουρασμένος στην αρχή και τώρα με τη διακοπή βρήκε χρόνο για να μα πάρει ανάσες. Το ίδιο μπορεί να συμβεί και αν η διαφορά ηλικίας που χωρίζει τους παίκτες είναι μεγάλη, καθώς ο μεγαλύτερος σε ηλικία παίκτης θα παρουσιαστεί πιο φρέσκος και ανανεωμένος μετά τη διακοπή από ότι αν ο αγώνας συνεχιζόταν επί ώρες.

Η Novibet προσφέρει πληθώρα επιλογών σε ειδικά στοιχήματα στο τένις

Επιφάνεια διεξαγωγής του τουρνουά

Η επιφάνεια είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας που πρέπει κανείς να λάβει σοβαρά υπόψιν του πριν μπει στη διαδικασία να ποντάρει χρήματα στο στοίχημα τένις. Οι πιο διαδεδομένες επιφάνειες είναι το χώμα, το γρασίδι και η λεγόμενη σκληρή επιφάνεια ή όπως την ξέρουμε εμείς εδώ στην Ελλάδα, το ταρτάν. Οι περισσότεροι παίκτες δεν είναι το ίδιο καλοί σε όλες τις επιφάνειες, με τα αποτελέσματα τους να είναι εντελώς διαφορετικά από εβδομάδα σε εβδομάδα, μόνο και μόνο επειδή αλλάζει η επιφάνεια.

Επίσης υπάρχουν τενίστες και μάλιστα Παγκοσμίου κλάσης που δίνουν ΄όσο το δυνατόν λιγότερους αγώνες γίνεται σε συγκεκριμένες επιφάνειες. Κλασικό παράδειγμα ο Ρώσος Μεντβέντεφ του οποίου τα αποτελέσματα παρουσιάζουν κατακόρυφη πτώση όταν αγωνίζεται στο γρασίδι. Αντίθετα υπάρχουν παίκτες που βελτιώνουν κατακόρυφα την απόδοση τους σε συγκεκριμένες επιφάνειες όπως είναι ο Ράφα Ναδάλ, ο οποίος έχει το προσωνύμιο «Βασιλιάς του χώματος» , για ευνόητους λόγους.

Παγκόσμια Κατάταξη

Ένας ακόμα βασικός παράγοντας που λαμβάνεται υπόψιν πριν το ποντάρισμα στο στοίχημα τένις. Η Παγκόσμια κατάταξη είναι ουσιαστικά η βαθμολογία των αθλητών η οποία μεταβάλλεται κάθε εβδομάδα, ανάλογα με τη θέση που κατέλαβαν σε κάθε τουρνουά. Ωστόσο, σε αυτό χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή, αφού το κάθε τουρνουά δίνει διαφορετικούς βαθμούς, ανάλογα με το βαθμό δυσκολίας που έχει. Η θέση λοιπόν που έχει ο κάθε αθλητής στην Παγκόσμια κατάταξη είναι πρακτικά ο καθρέφτης της συνολικής του εικόνας, αλλά δεν αντικατοπτρίζει ούτε την αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο, ούτε λέει την αλήθεια για κάθε επιφάνεια ξεχωριστά.

΄Τρομερές προσφορές* στο Pamestoixima.gr

Αγωνιστική κατάσταση (Φόρμα)

Η αγωνιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ένας παίκτης ή αλλιώς φόρμα, όπως την ονομάζουμε είναι αρκετά σημαντική στο στοίχημα τένις, όπως άλλωστε συμβαίνει σε όλα τα αθλήματα. Είτε πρόκειται για ατομικά, είτε για ομαδικά. Δεν μπορεί κάποιος να λογίζεται ως σοβαρός παίκτης του στοιχήματος αν δεν έχει ενημερωθεί για την φόρμα στην οποία βρίσκεται ο παίκτης στο οποίο θέλει να τοποθετήσει κάποια χρήματα.

Προσοχή όμως χρειάζεται και εδώ στο στοίχημα τένις, αφού το ότι ένας παίκτης είναι σε φόρμα τις τελευταίες εβδομάδες, έχει να κάνει με το ποιοι ήταν οι αντίπαλοι του, τι θέση είχαν στην Παγκόσμια κατάταξη και σε ποια επιφάνεια έγιναν τα παιχνίδια. Επίσης αν ένας παίκτης π.χ προέρχεται από συνεχόμενα παιχνίδια σε σκληρή επιφάνεια και το παιχνίδι στο οποίο θέλουμε να ποντάρουμε αφορά το χώμα ή το γρασίδι, τότε πρακτικά η φόρμα δεν μας λέει και πολλά.

Παράδοση

Η παράδοση, όπως και η φόρμα είναι γνωστές έννοιες και από την ενασχόληση με τα πιο διαδεδομένα αθλήματα και παίζει εξίσου σπουδαίο ρόλο στην απόφαση του παίκτη του στοιχήματος, πριν την τελική επιλογή και στο στοίχημα τένις. Οι παραδόσεις μπορεί να είναι για να σπάνε, όπως λένε πολλοί, όμως στο τένις αυτό είναι μάλλον πιο δύσκολο, αφού μιλάμε για ομαδικό άθλημα.

Ωστόσο, όπως και στις υπόλοιπες ενότητες έτσι και εδώ θα πρέπει να προσέξουμε την «μπανανόφλουδα» της επιφάνειας, αφού η παράδοση στο στοίχημα τένις δεν έχει ουσιαστικά εντός και εκτός έδρας, έχει όμως σκληρή, χωμάτινη και επιφάνεια από γρασίδι, τις οποίες θα πρέπει να λαμβάνουμε υπόψιν μας ξεχωριστά.

Κορυφαίο live betting και τεράστιες αποδόσεις στην Bet365

Εξέλιξη που έχει το στοίχημα τένις στην Ελλάδα

Στοίχημα τένις

Οι παλιότεροι θα θυμάστε ότι όταν πρωτοήρθε το στοίχημα στη χώρα μας δεν υπήρχε πουθενά η δυνατότητα πονταρίσματος στο τένις, αφού αφενός ο αριθμός των εταιριών ήταν περιορισμένος και αφετέρου ο Έλληνας δεν ήταν εξοικειωμένος με το στοίχημα τένις. Μάλιστα δεν είναι λίγοι αυτοί που ακόμα και τώρα δεν μπορούν να παρακολουθήσουν έναν αγώνα αφού δεν γνωρίζουν τον τρόπο διεξαγωγής του. Με την πάροδο των ετών αρχικά οι εταιρίες του διαδικτύου και στη συνεχεία ο κρατικός τότε μπουκ άρχισαν να δέχονται πονταρίσματα για το τένις, μόνο όμως για την αγορά του τελικού νικητή της αναμέτρησης κάτι το οποίο δεν κέντρισε το ενδιαφέρον αφού οι τιμές των φαβορί στα αρχικά στάδια των τουρνουά ήταν κάτω του 1.10.

Στην πορεία αυτό άρχισε να αλλάζει μετά από απαίτηση των παικτών, αλλά και μετά από ψάξιμο των εταιριών για νέες αγορές στο στοίχημα τένις. Στις μέρες μας οι δυνατότητες που έχει ένας παίκτης είναι απεριόριστες με τις εταιρίες να προσφέρουν ολοένα και περισσότερες αγορές για τα παιχνίδια του τένις, ενώ στα Γκραν Σλαμ το ενδιαφέρον εκτινάσσεται. Ας δούμε παρακάτω μερικές από τις πιο διαδεδομένες και ενδιαφέρουσες αγορές.

Τα κορυφαία στοιχήματα στο Στοίχημα τένις

Στοίχημα τένις

Πάμε και σε ένα πιο… στοιχηματικό κομμάτι, μιας και στις γραμές που ακολουθούν θα προσπαθήσουμε να αναφέρουμε τα πιο δημοφιλή πονταρίσματα στο Στοίχημα τένις. Φυσικά ο νικητής αγώνα είναι το πρώτο που έρχεται στο μυαλό του κάθε παίκτη, δεν είναι όμως η μοναδική στοιχηματική επιλογή που τραβάει τα βλέμματα. Πάμε να δούμε ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς επιλογές στο Στοίχημα τένις, όπως αυτές διαμορφώνονται από τον τζίρο των παικτ΄ών στις στοιχηματικές εταιρείες της χώρας μας.

Νικητής Αγώνα

Δεν αποτελεί κάτι διαφορετικό από αυτό το οποίο ήδη ξέρουμε για το ποδόσφαιρο ή το μπάσκετ. Η μόνη διαφορά είναι πως ένα παιχνίδι στο στοίχημα τένις δεν μπορεί να λήξει ισόπαλο σε καμία περίπτωση και ότι πάντα θα προκύπτει νικητής και ηττημένος. Η συγκεκριμένη αγορά αποκτά ολοένα και μεγαλύτερο ενδιαφέρον όσο εξελίσσεται ένα τουρνουά, αφού όπως αναφέρθηκε και προηγουμένως στη αρχή οι τιμές είναι ιδιαίτερα χαμηλές (στα όρια της τοκογλυφίας) και αφορούν τα πολύ βαριά πορτοφόλια.

Over/Under στα γκέιμς ή στα σετ

Τα παιχνίδια του τένις ολοκληρώνονται όταν ο ένας παίκτης κατακτήσει δυο σετ, εξαίρεση αποτελούν τα Γκραν Σλαμ, όπου εκεί ο νικητής χρειάζεται τρία σετ. Το σετ το κερδίζει ο παίκτης που θα φτάσει τα έξι γκέιμς στο στοίχημα τένις (σε περίπτωση ισοπαλίας πηγαίνει στα επτά). Συνεπώς, η πρόβλεψη του αν θα δούμε πολλά η λίγα γκέιμς στο παιχνίδι ή το αν το παιχνίδι θα οδηγηθεί σε δύο ή τρία σετ αποτελεί μια αγορά ευρέος διαδεδομένη.

Παίξε τένις με μεγάλες προσφορές και τις καλύτερες αποδόσεις στο Pamestoixima.gr

Μπρέικ

Ουσιαστικά πρόκειται για το σπάσιμο του σερβίς του αντιπάλου. Αποτελεί μια από τις πιο ενδιαφέρουσες επιλογές στο στοίχημα τένις, που συνήθως προσφέρει υψηλές αποδόσεις και κεντρίζει αρκετά το ενδιαφέρον των παικτών του στοιχήματος. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι στρατηγικές οι οποίες έχουν σαν πεδίο δράσης τους την συγκεκριμένη αγορά. Η πιο διαδεδομένη είναι η αυτή του συστήματος Martingale, την οποία έχουμε αναλύσει παλαιότερα και μπορείτε να την βρείτε εδώ.

Στις μέρες μας όλες οι εταιρίες προσφέρουν στοιχηματικές αγορές για το στοίχημα τένις με τον αριθμό των προσφερόμενων αγορών να αυξάνεται, όπως και ο αριθμός των τουρνουά. Τα περισσότερα μάλιστα μεταδίδονται και σε live stream, ενώ την περίοδο διεξαγωγής των Γκράν Σλάμ μεγάλος είναι και αριθμός των προσφορών και των bonus.

ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Στοίχημαν

Stoiximan

5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pamestoixima

Pamestoixima.gr

5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

novibet-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bet365-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

betshop-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

winmasters-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ