Τα καλύτερα συστηματα στοιχημα | Stoixima365

Τα καλύτερα συστηματα στοιχημα

συστήματα
Previous slide
Next slide

Αν θέλεις να μάθεις με ακρίβεια τα κέρδη σου από ένα σύστημα, βρες τον Υπολογιστή Συστημάτων ΟΠΑΠ !

Κάποιος παίκτης παίζει στοίχημα και ενώ χάνει μια ή περισσότερες επιλογές του, εξακολουθεί να αποκομίζει κέρδος! Ο λόγος; Είχε Σύστημα! Τα συστηματα στοιχημα αποτελούν σημαντικό «όπλο» στην φαρέτρα των επαγγελματιών που στοχεύουν στο μακροχρόνιο κέρδος και τον περιορισμό της απώλειας. Το να ποντάρει κανείς σε συγκεκριμένα συστήματα, αυξάνει τις πιθανότητες επιτυχίας και της επίτευξης μικρού ή μεγάλου κέρδους, ενώ παράλληλα μειώνει το ρίσκο της αποτυχίας.

Πόσο δύσκολη είναι η κατανόηση των συστημάτων; Και πως θα τα αξιοποιήσετε για να αυξήσετε τα κέρδη σας; Κάποια από αυτά ίσως να είναι γνωστά στους περισσότερους, υπάρχουν όμως ορισμένα που είναι πιο σύνθετα. Στο Stoixima365 έχουμε ετοιμάσει ένα πλήρη οδηγό με όλα τα συστηματα στοιχημα που μπορείτε να αξιοποιήσετε, ενώ για τις υπόλοιπες θεωρίες στοιχήματος μπορείτε να ανατρέξετε σε παλιότερα κείμενα μας.

Τι είναι τα συστηματα στο στοιχημα

συστηματα στοιχημα

Στην ουσία κάνει εύκολη την ζωή του παίκτη, δίνοντας του την δυνατότητα να ποντάρει σε διαφορετικούς συνδυασμούς με το πάτημα ενός κλικ! Δηλαδή ο παίκτης πετυχαίνει τον σκοπό του τοποθετώντας «νοικοκυρεμένα» ένα μόλις δελτίο, αντί για 4, 5 και πολύ περισσότερα δελτία ξεχωριστά.

Παράδειγμα: Ενας παίκτης έχει επιλέξει μια 5άδα και θα ήθελε να ποντάρει τα ματς σε δυάδες, τριάδες, τετράδες και πεντάδα. Στην περίπτωση αυτή θα έπρεπε να τοποθετήσει 26 διαφορετικά στοιχήματα με τα ίδια ματς (10 δυάδες, 10 τριάδες, 5 τετράδες, 1 πεντάδα) και αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στο Γολιάθ που περιλαμβάνει 247 συνδυασμούς σε 8 αγώνες! Καταλαβαίνετε λοιπόν πως τα συστηματα στοιχημα μας γλυτώνουν αρκετό χρόνο και μας προφυλάσουν από λάθος επιλογές.

Τα συστηματα στοιχημα μας απαλλάσσουν από αυτή τη διαδικασία, καθώς το σύστημα του παραδείγματος στο στοίχημα (2-3-4-5), το προσφέρουν τυποποιήμενο οι στοιχηματικές πλατφόρμες και ονομάζεται “Canadian ή Super Yankee”. Αν πατήσετε την επιλογή Canadian, τότε είναι σαν να τοποθετείτε και τα 26 στοιχήματα την ίδια στιγμή! Απ’ την μεριά σας, θα πρέπει να ορίσετε το ποσό που θα ποντάρετε στο καθένα από τα στοιχήματα.

Κορυφαίο Live betting από τη Stoiximan

Γιατί τα συστηματα στοιχημα είναι τόσο διαδεδομένα;

Stoixima365 | Στοίχημα365

Ο μεγαλύτερος λόγος είναι ότι ο παίκτης έχει την δυνατότητα να αποκομίζει κέρδη ακόμα και στην περίπτωση που δεν επιβεβαιωθούν 1 ή περισσότερες επιλογές στο δελτίο του. Το σύστημα Canadian που αναφέραμε παραπάνω είναι το 2-3-4-5 και είναι ένα απ’ τα συστηματα στοιχημα που προσφέρουν καλές πιθανότητες επιτυχίας.

Έστω ότι ένας παίκτης έχει επιλέξει 5 αγώνες στους οποίους θέλει να παίξει με Super Yankee. Οι στήλες του είναι 26 και προκύπτουν από τη 1 πεντάδα, τις 5 τετράδες, και τις 10 δυάδες και τριάδες. Σε περίπτωση που ο παίκτης πιάσει μόνο ένα ματς, χάνει όλο το ποντάρισμα.

Αν υποθέσουμε ότι οι αποδόσεις των παιχνιδιών είναι στο 2.00, ο παίκτης θα έχει επιστροφή 15.36% του κεφαλαίου του σε περίπτωση που επιβεβαιωθούν 2 επιλογές.

Στις 3 σωστές επιλογές, το ποσοστό κέρδους ανεβαίνει στο 76.80%. Φυσικά, αν καταφέρει και πιάσει 4αδα ή την απόλυτη 5αδα, καταλαβαίνετε ότι τα κέρδη του θα φτάσουν σε πολύ υψηλά επίπεδα. Ωστόσο αν κάποιος αποφασίσει να ρισκάρει με τις αποδόσεις μπορεί να έχει επιστροφή του αρχικού πονταρίσματος, ακόμα και από τις 2 επιλογές. Αυτό που γίνεται αντιληπτό είναι το πλεονέκτημα που προσφέρουν τα συστηματα στοιχημα στον παίκτη, αφού δεν κινδυνεύει να χάσει ολόκληρο το ποντάρισμα του σε περίπτωση 1 λανθασμένης επιλογής όπως συμβαίνει στα παρολί.

Ακόμα και με 2/5 του επιστρέφεται ένα ποσοστό από το ποντάρισμα του, ενώ όσο αυξάνονται οι επιτυχίες σε 3/5, 4/5 και πόσο μάλλον στο απόλυτο 5/5, τότε κέρδη πολλαπλασιάζονται σε πολύ μεγαλύτερο βαθμό. Σε κάθε περίπτωση τα κέρδη του συστήματος που προκύπτουν στις 5 σωστές επιλογές είναι αρκετά μεγαλύτερα από αυτά που θα αποκόμιζε ο παίκτης αν τοποθετούσε τις επιλογές του ως μονά αποδεκτά. Παρόλο αυτά, το να προβλέψει κάποιος με επιτυχία μια 5αδα είναι αρκετά δύσκολο αν αναλογιστούμε τις θεωρητικές πιθανότητες επιβεβαίωσης που είναι μόλις 0,41%!

Πως λειτουργούν τα συστηματα στοιχημα

Όλα ξεκινούν από την σωστή κατανόηση των συστημάτων. Είναι πολύ σημαντικό, ο παίκτης να είναι σε θέση να γνωρίζει την λειτουργία τους και να μην τα μπερδεύει. Έτσι θα έχει την δυνατότητα να χρησιμοποιεί τα ανάλογα συστηματα στοιχημα που θα του επιφέρει το μεγαλύτερο δυνατό κέρδος. Παρακάτω ακολουθούν 4 συμβουλές που θα σας βοηθήσουν να παίρνετε τις σωστές αποφάσεις.

Η επιλογή του σωστού συστήματος

Stoixima365 | Στοίχημα365

Το κάθε ένα από τα συστηματα στοιχημα έχει την δική του δύναμη και δεν μπορεί να ανταποκρίνεται αποδοτικά σε όλες τις περιπτώσεις. Συνεπώς υπάρχουν ορισμένα κριτήρια για την επιλογή τους που δεν αναφέρονται μόνο στο σύνολο των σημείων που τα ξεχωρίζει. Βασική αρχή είναι να επιλέγει ο παίκτης συστηματα στοιχημα που προσφέρουν μονά αποδεκτά ή σε περίπτωση που οι αποδόσεις είναι υψηλές, σε δυάδες. Σε αποδόσεις που φτάνουν μεχρι το 2,00 είναι προτιμότερο να τις εφαρμόζετε σε συστηματα στοιχημα που ξεκινούν με τριάδες και πάνω.

Ο υπολογισμός των κερδών

Stoixima365 | Στοίχημα365

Είναι πολύ σημαντικό για τον παίκτη να έχει πλήρη εικόνα των ενδεχόμενων αποτελεσμάτων από τα συστηματα στοιχημα που πρόκειται να τοποθετήσει. Γνωρίζοντας τα προσδοκώμενα κέρδη από κάθε ενδεχόμενο, έχει την δυνατότητα να παρακολουθεί σωστά την εικόνα του στοιχήματος του και είναι σε θέση να προβεί σε ενέργειες αν χρειαστεί.

Έχει σημασία το συνολικό ποντάρισμα

Stoixima365 | Στοίχημα365

Το συνολικό ποσό που τοποθετείται στο σύστημα διαιρείται με τον αριθμό των στοιχημάτων που το αποτελούν. Επομένως, όσο αυξάνονται τα στοιχήματα τόσο μικρότερο είναι το ποσό που αντιστοιχεί στο καθένα.

Η επιλογή των σημείων

Stoixima365 | Στοίχημα365

Τα περιθώριο του να χάσει κάποιος 1 ή 2 σημεία χωρίς να χάσει ολόκληρο το ποντάρισμα του δε σημαίνει πως ο παίκτης θα πρέπει να επιλέγει τους αγώνες του «απρόσεκτα». Στόχος του είναι να επιβεβαιωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα σημεία και για τον λόγο αυτό θα πρέπει να εξετάζει διάφορους παραμέτρους που αφορούν τόσο το αγωνιστικό κομμάτι όσο και το κομμάτι των αποδόσεων.

Ταχύτατες αναλήψεις από την Novibet

Στρατηγική και συστηματα στοιχημα

Ζούμε σε μια εποχή που ο καθένας ισχυρίζεται πλέον, πως έχει βρει την φόρμουλα επιτυχίας στα συστηματα στοιχημα. Φυσικά δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα και ούτε τόσο «σίγουρα» όπως τα παρουσιάζουν ορισμένοι. Προφανώς υπάρχουν στρατηγικές που μπορούν να προσφέρουν σημαντικά κέρδη στην κάβα σας, εάν ξέρετε το σύστημα που ανταποκρίνονται αποτελεσματικά και στο πως χρησιμοποιούνται. Πρακάτω θα βρείτε μερικές στρατηγικές που είναι γνωστές στην… «πιάτσα».

Στρατηγική για συστηματα στοιχημα σε outsider (The Underdog Strategy)

1) Ιδανική περίπτωση για πονταρίσματα σε αουτσάϊντερ.

2) Σημαντικό ρόλο παίζει το σύνολο των επιλογών με μεγάλες αποδόσεις.

3) Τα «ογκώδεις» συστηματα στοιχημα ανταποκρίνονται καλύτερα στις μεγάλες αποδόσεις όπως το Lucky 63, το Super Heinz και φυσικά το Goliath που με την επιβεβαίωση 2-3 επιλογών μπορεί να υπάρξει καλό κέρδος.

4) Σε περίπτωση που οι μεγάλες αποδόσεις αποτελούν μειοψηφία στο δελτίο, θα ήταν προτιμότερο να χρησιμοποιηθούν συστηματα στοιχημα που καλύπτουν τριάδες και τετράδες.

Στρατηγική τμηματοποίησης (Τhe Yankee-Up Strategy)

1) Στρατηγική που προτρέπει τον παίκτη να χωρίζει τις πολλές επιλογές με μακροσκελή συστηματα στοιχημα (πχ. Goliath) σε μικρότερα τμήματα.

2) Το σύστημα Yankee αναλαμβάνει το μοίρασμα των επιλογών.

3) Το αποτέλεσμα είναι το συνολικό ποσό να μοιράζεται σε λιγότερα στοιχήματα με τις πιθανότητες κέρδους να είναι περίπου στο ίδιο επίπεδο.

Στρατηγική για ισοπαλίες (Τhe X-Factor Strategy)

1) Προτείνεται για στοιχηματισμό σε ισοπαλίες με αποδόσεις συνήθως 3,00 και άνω, στις οποίες μπορεί να υπάρξει κέρδος και με μία επιτυχημένη επιλογή.

2) Τα συστηματα στοιχημα που καλύπτουν λίγους αγώνες, όπως το Alphabet και το Patent ανταποκρίνονται καλύτερα στην συγκεκριμένη περίπτωση.

3) Για πολλούς αγώνες, το Goliath με ανάπτυξη 8 σημείων μπορεί να αποφέρει σημαντικά κέρδη και με 3/8 σωστές επιλογές. Αντίστοιχα όσο αυξάνονται οι επιτυχίες τόσο πολλαπλασιάζονται και τα κέρδη.

Στρατηγική νικητή και πλασέ (Each Way Strategy)

1) Στρατηγική που απευθύνεται αποκλειστικά για στοιχήματα each way που εντοπίζουμε κυρίως σε ιπποδρομίες, κυνοδρομίες κλπ.

2) Ο παίκτης δεν ποντάρει μόνο στην απόδοση του νικητή, αλλά και στο αποτέλεσμα του πλασέ ( τερματισμός σε 1 από τις 2 θέσεις).

3) Το ποντάρισμα γίνεται σε 2 στοιχήματα ( στον νικητή και στο πλασέ). Το place χρησιμοποιείται για λόγους ασφαλίας στην περίπτωση που δεν βγει ο νικητής. Μπορεί να συγκεντρώνει μικρότερες αποδόσεις αλλά έχει μεγαλύτερες πιθανότητες επιβεβαίωσης.

Κορυφαίο live betting και τεράστιες αποδόσεις στην Bet365

Τα Θετικά και τα Αρνητικά στα συστηματα στοιχημα

Φυσικά όπου υπάρχουν θετικά στοιχεία, συνήθως υπάρχουν και ορισμένα αρνητικά. Για τον λόγο αυτό θα παρουσιάσουμε τους κυριότερους λόγους για να προσθέσετε τα συστηματα στοιχημα στον τρόπο παιχνιδιού σας αλλά και ορισμένες δυσκολίες που παρουσιάζουν.

Θετικά στα συστηματα στοιχημα

Stoixima365 | Στοίχημα365

Ίσως το μεγαλύτερο πλεονέκτημα τους είναι η δυνατότητα κέρδους ακόμα και με χαμένες επιλογές. Αν γνωρίζετε να χρησιμοποιήτε τα συστηματα στοιχημα στις κατάλληλες περιπτώσεις τότε είναι εφικτό να κερδίζετε ακόμα και όταν χάνετε!

Τα κέρδη στα συστήματα αυξάνονται σε αντίθεση με τα μονά αποδεκτά. Ο λόγος είναι ότι καθώς πολλαπλασιάζονται οι αποδόσεις, επιστρέφουν μεγάλύτερο κέρδος.

Τα συστηματα στοιχημαενθαρρύνουν τον παίκτη στο να πάρει ρίσκο με περισσότερες επιλογές και μεγαλύτερες αποδόσεις, απ΄την στιγμή που παρέχουν την ασφάλεια των χαμένων επιλογών.

Αρνητικά στα συστηματα στοιχημα

Stoixima365 | Στοίχημα365

Χρειάζεται ενισχυμένα κεφάλαια για να βγάζει κάποιος αξιόλογα κέρδη. Ειδικά στην περίπτωση που το σύστημα αποτελείται από αρκετούς αγώνες, το οποίο συνεπάγεται με διαίρεση του πονταρίσματος σε πολλά επιμέρους στοιχήματα. Έτσι ο παίκτης ρισκάρει μεγαλύτερα χρηματικά ποσά για να ελπίζει σε σοβαρά κέρδη.

Οι μαθηματικοί υπολογισμοί που πρέπει να κάνει ο παίκτης για να καταλλήξει στο ιδανικό σύστημα για τις επιλογές του, αποθαρρύνουν την πλειοψηφία των αρχάριων παικτών. Δυστυχώς ή ευτυχώς τα μαθηματικά παίζουν ρόλο στον υπολογισμό των συστημάτων για αυτό και αρκετοί παίκτες αποφεύγουν το «μπλέξιμο».

Τα συστήματα στοιχήματος

Τα τυποποιημένα συστήματα στοιχήματος βρίσκονται σε κάθε στοιχηματική πλατφόρμα και αφορούν παραλλαγές που αποτελούνται από 3 ως 8 αγώνες. Παρακάτω ακολουθούν όλα τα τυποποιημένα συστήματα που θα συναντήσετε.

Trixie (2-3): Σύστημα με 3 αγώνες. Συνολικός αριθμός στοιχημάτων: 4 (3 δυάδες, 1 τριάδα). Όσοι παίζουν τριάδες το έχουν συναντήσει αρκετές φορές καθώς είναι από τα πιο δημοφιλή και αναδεικνύεται για πιο «φυσιολογικές» αποδόσεις .

Patent (1-2-3): Σύστημα με 3 αγώνες. Συνολικός αριθμός στοιχημάτων: 7 (3 μονά αποδεκτά, 3 δυάδες, 1 τριάδα). Ανταποκρίνεται καλύτερα σε στοιχήματα με μεγάλες αποδόσεις (συνήθως από 3,00 και άνω), όπου ο παίκτης μπορεί να αποκομίσει κέρδος και με μία σωστή επιλογή.

Yankee (2-3-4): Σύστημα με 4 αγώνες. Συνολικός αριθμός στοιχημάτων: 11 (6 δυάδες, 4 τριάδες, 1 τετράδα). Απ΄ τα αγαπημένα των παικτών στοιχήματος το οποίο αποτελεί και κομμάτι στρατηγικής. Ανταποκρίνεται καλύτερα σε αποδόσεις γύρω στο 2,00.

Lucky 15 (1-2-3-4): Σύστημα με 4 αγώνες. Συνολικός αριθμός στοιχημάτων: 15 (4 μονά αποδεκτά, 6 δυάδες, 4 τριάδες, 1 τετράδα). Είναι παραλλαγή του Yankee και ανταποκρίνεται σε μεγάλες αποδόσεις όπου η κάλυψη ακόμα και 1 επιλογής συμφέρει στον παίκτη.

Canadian/Super Yankee (2-3-4-5): Σύστημα με 5 αγώνες. Συνολικός αριθμός στοιχημάτων: 26 (10 δυάδες, 10 τριάδες, 5 τετράδες, 1 πεντάδα). Ανταποκρίνεται καλύτερα σε αποδόσεις γύρω στο 1,80 με 1,90 που συναντάμε σε αγορές τύπου goal-no goal κλπ.

Lucky 31 (1-2-3-4-5): Σύστημα με 5 αγώνες. Συνολικός αριθμός στοιχημάτων: 31 (5 μονά αποδεκτά, 10 δυάδες, 10 τριάδες, 5 τετράδες, 1 πεντάδα). Σε αντίθεση με το Canadian, ανταποκρίνεται καλύτερα σε μεγάλες αποδόσεις στις οποίες αρκεί και 1 σωστή επιλογή για να ικανοποιηθεί ο παίκτης.

Alphabet (1-2-3-4-6): Σύστημα με 6 αγώνες. Συνολικός αριθμός στοιχημάτων: 26 (6 μονά αποδεκτά, 12 δυάδες, 6 τριάδες, 1 τετράδα, 1 εξάδα). Κατάλληλο επίσης για μεγαλύτερες αποδόσεις. Το γεγονός ότι δεν συμπεριλαμβάνει πεντάδες και στηρίζεται σε δυάδες και τριάδες, αποτελεί καλή επιλογή για μεγαλύτερες αποδόσεις όπου μέσω αυτής της διαδικασίας μπορούν να προσφέρουν κέρδος.

Heinz (2-3-4-5-6): Σύστημα με 6 αγώνες. Συνολικός αριθμός στοιχημάτων: 57 (15 δυάδες, 20 τριάδες, 15 τετράδες, 6 πεντάδες, 1 εξάδα). Αυξάνεται το πλήθος των στοιχημάτων και μπορεί να φανεί χρήσιμο και κερδοφόρο σε περιπτώσεις που επιβεβαιωθούν 4 ή παραπάνω σημεία.

Lucky 63 (1-2-3-4-5-6): Σύστημα με 6 αγώνες. Συνολικός αριθμός στοιχημάτων: 63 (6 μονά αποδεκτά, 15 δυάδες, 20 τριάδες, 15 τετράδες, 6 πεντάδες, 1 εξάδα). Η μεγαλύτερη μορφή που μπορεί να πάρει μια εξάδα στην οποία περιέχονται και μονά αποδεκτά. Ανταποκρίνεται καλύτερα σε μεγάλες αποδόσεις.

Super Heinz (2-3-4-5-6-7): Σύστημα με 7 αγώνες. Συνολικός αριθμός στοιχημάτων: 120 (21 δυάδες, 35 τριάδες, 35 τετράδες, 21 πεντάδες, 7 εξάδες, 7 επτάδα). Μπορεί να ανταποκριθεί τόσο σε συντηρητικές όσο και σε “τσιμπημένες” αποδόσεις και μπορεί να αποφέρει αξιόλογο κέρδος από 4 σωστές επιλογές και άνω.

Goliath (2-3-4-5-6-7-8): Σύστημα με 8 αγώνες. Συνολικός αριθμός στοιχημάτων: 247 (28 δυάδες, 56 τριάδες, 70 τετράδες, 56 πεντάδες, 28 εξάδες, 8 επτάδες, 1 οκτάδα). Όνομα και πράγμα το συγκεκριμένο σύστημα που συγκεντρώνει ένα τεράστιο πλήθος στοιχημάτων. Αυτό σημαίνει πως το συνολικό ποσό μοιράζεται σε πολύ μικρά επιμέρους κομμάτια και μπορεί να αποφέρει αξιόλογα κέρδη από 4 επιλογές και περισσότερες.

Επίλογος

Όλοι μας λίγο ή πολύ αναρωτηθήκαμε για την σημασία των συστημάτων όταν συναντήσαμε για πρώτη φορά τις επιλογές Trixie, Yankee, Heinz κλπ. Μόνο διαβάζοντας για το περιέχομενο τους διαπιστώσαμε την χρησιμότητα και τα ιδιαίτερα πλεονεκτήματα που έχουν τα συστήματα στοιχήματος σε σχέση με τα μονά αποδεκτά και τα παρολί. Το κλειδί της επιτυχίας βρίσκεται στην κατανόηση της δύναμης του κάθε συστήματος, ώστε ο παίκτης να είναι σε θέση να « κουμπώνει» το κατάλληλο σύστημα που θα του αποφέρει τα μέγιστα κέρδη.

Κορυφαίο Live betting από τη Stoiximan

ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Στοίχημαν

Stoiximan

5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pamestoixima

Pamestoixima.gr

5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

novibet-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bet365-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

betshop-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

winmasters-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ