Αρχείο στοιχημάτων σε Excel από το Stoixima365.com

Excel

Η καταγραφή των αποτελεσμάτων σας στο στοίχημα είναι το Α και το Ω για την σωστή λειτουργία του Bankroll Management αλλά και για να γνωρίζετε το πόσο καλοί ή όχι είστε στο στοίχημα. Η δημιουργία μιας βάσης δεδομένων σε αρχείο Excel, είναι ένα βασικό χαρακτηριστικό για τους παίκτες που ασχολούνται σοβαρά με το στοίχημα και δεν το βλέπουν μόνο από την πλευρά της διασκέδασης.

Παρακάτω θα σας παρουσιάσουμε ένα τυπικό αρχείο στοιχημάτων σε μορφή Excel, το οποίο μπορείτε να το βρείτε έτοιμο προς το τέλος του άρθρου! Πέρα από τις βασικές ενότητες που πρέπει να περιέχει ένας τέτοιος πίνακας Excel, εσείς μπορείτε να τον εμπλουτίσετε και να βάλετε επιπλέον στήλες, πχ.(πρωταθλήματα) ώστε να βλέπετε σε ποιες λίγκες αποδίδετε καλύτερα κ.α.

Το αρχείο στοιχημάτων σε μορφή Excel αποτελείται από 11 στήλες.

Ημερομηνία: Στην ουσία ένα ημερολόγιο για να μην μπερδεύονται τα δεδομένα.

Γηπεδούχος: Η ομάδα που αγωνίζεται στην έδρα της

Φιλοξενούμενη: Η ομάδα που αγωνίζεται εκτός έδρας. Φυσικά, τόσο η επιλογή της γηπεδούχου, όσο και η συγκεκριμένη μπορούν να τροποποιηθούν ανάλογα με τις ανάγκες του στοιχήματος.

Επιλογή: Αναφέρεται στην επιλογή του στοιχήματος σας, όποια και εάν είναι αυτή.

Ποσό: Το ποσό προκύπτει αυτόματα από τα δεδομένα που έχετε εισάγει στα κελιά, Αρχικό κεφάλαιο και Ποντάρισμα. Μπορείτε να το αλλάξετε και να βάλετε ότι ποσοστό ή αρχικό κεφάλαιο θέλετε και αυτό θα ενημερώνεται αυτόματα στο Excel.

Απόδοση: Η απόδοση της επιλογής του στοιχήματος σας.

Υπέρ/Κατά: Αποσκοπεί στον διαχωρισμό των στοιχημάτων.

Ποντάρισμα Κατά: Συμπληρώνεται αυτόματα εάν πρόκειται για στοίχημα «Κατά» σε κάποιο ανταλλακτήριο (Betfair). Η επιλογή «Κατά» αναφέρεται στο πραγματικό σας ποντάρισμα που μπορεί να είναι διαφορετικό από το προκαθορισμένο «Ποσό». Επίσης, θα πρέπει να διατηρείτε το ίδιο ποντάρισμα στα στοιχήματα «Υπέρ».

Επιτυχία: Εάν κερδίσατε το στοίχημα (Ναι) και εάν όχι (Όχι).

Αποτέλεσμα: Συμπληρώνεται αυτόματα στο Excel, από τα προηγούμενα δεδομένα.

Κεφάλαιο: Ενημερώνεται αυτόματα το αρχικό κεφάλαιο μετά από κάθε αποτέλεσμα.

Το αρχείο αποτελεσμάτων σε μορφή Excel, μπορείτε να το κατεβάσετε ΔΩΡΕΑΝ από το site μας και να το τροποποιήσετε όπως εσείς επιθυμείτε. Αναφέρεται στο ημερολογιακό έτος του 2021, από τον Ιανουάριο έως τον Δεκέμβριο.
Υπόδειγμα πίνακα
Τι θα βρείτε στο Stoixima365

Με τα χαράς σας παρουσιάζουμε την αποκλειστικότητα του Stoixima365, με τον Υπολογιστή Κέρδους Συστημάτων του ΟΠΑΠ στο Στοίχημα. Πλέον μπορείτε να εισάγετε τα δεδομένα σας στον υπολογιστή ώστε να βλέπετε το κόστος της κάθε στήλης από το σύστημα που θέλετε να ποντάρετε.

Το πλούσιο περιεχόμενο δεν σταματά στο περιβάλλον της σελίδας! Καθημερινά έχετε την δυνατότητα να διαβάζετε την στοιχηματική πρόταση της ημέρας, στην ενότητα Tips, όπου η έμπειρη ομάδα του Stoixima365, φροντίζει να παρέχει τα καλύτερα προγνωστικά. Επιπλέον θα βρείτε πλούσια θεματολογία που αφορά το Στοίχημα και για το πως θα γίνεται αποτελεσματικότεροι παίκτες.

 Για παράδειγμα:

Διαβάστε για την επανάσταση που έφεραν οι μετρήσεις των xGoals στον τρόπο με τον οποίο αναλύουμε έναν αγώνα. Επιπλέον, γνωρίστε το στοίχημα σε κόρνερ και αξιοποιήστε τις διαθέσιμες στρατηγικές. Επίσης, η στρατηγική με πονταρίσματα σε late goalsμπορεί να πολλαπλασιάσει τα κέρδη σας. Τέλος, πόσο σημαντικό είναι το Bankroll Management για την υγεία της κάβας σας; Ποιοι είναι οι 10 λόγοι που χάνουμε στο στοίχημα και πως θα τους αποφύγουμε;

Μπορείτε να περιηγηθείτε και να ανακαλύψετε τον εικονικό κόσμο των Virtual Sports and Esports, μέσα από έναν ολοκληρωμένο οδηγό. Επίσης, μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες πληροφορίες για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τον κόσμο του στοιχήματος. Θα βρείτε πλούσια θεματολογία για τα διάφορα συστήματα στοιχήματος! Επιπλέον μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστορία και να μάθετε την εφαρμογή διάσημων στρατηγικών στοιχήματος όπως είναι το σύστημα Martingale, το D’Alembert, το  Kelly Criterion, το σύστημα Labouchere και η ακολουθία Fibonacci.

Πόσο αποτελεσματικό μπορεί να γίνει το ποντάρισμα σε Μονά αποδεκτά και πως μπορούν να εκτοξεύσουν τα κέρδη σας; Επιπλέον, δείτε την αξία και τα οφέλη που έχουν τα μακροχρόνια στοιχήματα όταν αποφασίζετε να επενδύσετε σε βάθος χρόνου. Για να είστε σε θέση να ακολουθείτε τους καλύτερους Tipsters, θα πρέπει να βασίζεστε σε συγκεκριμένους παραμέτρους και καθοριστικές μετρήσεις που αποδεικνύουν σε μεγάλο βαθμό την δουλειά του. Οι ενδείξεις αυτές αναφέρονται στο Roi and Yield στο στοίχημα. Επιπλέον, μπορείτε να ενημερωθείτε για την επίδραση της Γκανιότας στα συνολικά σας κέρδη και το πως να την αποφύγετε. Τι μας δείχνει το Drawdown;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για την χρησιμότητα των Χάντικαπς στο στοίχημα; Πόσο αποτελεσματικά είναι στην επίτευξη μακροχρόνιου κέρδους; Έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε το Ευρωπαϊκό και Ασιατικό χάντικαπ για να γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοι στο κυνήγι της επιτυχίας, μα και άλλα θέματα όπως οι 10 λόγοι που χάνετε.

Υπάρχει τρόπος να εξασφαλίσετε σίγουρο κέρδος; Όσο απίθανο και αν ακούγεται, το Arbitrage betting αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο και δημιουργεί αυτή την δυνατότητα. Όποιος αποφασίσει να ασχοληθεί σοβαρά, θα είναι σε θέση να εντοπίζει τα sure bets και να εκμεταλλεύεται την διαφορά στις αποδόσεις. Πλέον μπορείτε να υπολογίζετε τα πονταρίσματα σας για σωστό Arbitrage, στον αποκλειστικό Υπολογιστή για Sure Bets. Επιπλέον, τι εννοούμε όταν αναφερόμαστε στα Value Bets και πως θα τα εντοπίζετε αποτελεσματικά. Πόσο σημαντική είναι η λειτουργία του Cash out και πως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στην στρατηγική σας. Ποια είναι τα 10 κριτήρια για την επιλογή της σωστής στοιχηματικής πλατφόρμας;

Αναθεωρήστε ορισμένα πράγματα και διαβάστε για τους Μύθους και τις Αλήθειες που αφορούν το στοίχημα. Σύντομα θα ανακαλύψετε ότι υπάρχουν 10 λόγοι που χάνετε, 10 λόγοι που κερδίζετε, 10 λόγοι που ποντάρετε σωστά ή λάθος, 10 λόγοι που κάνουν μια απόδοση ή ένα όριο να έχει αξία και άλλα πολλά. Το Live Betting αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στον κόσμο του σύγχρονου στοιχήματος και υπάρχουν διάφορες στρατηγικές και Tips για να προσθέσετε στο παιχνίδι σας και να δείτε τα κέρδη σας να πολλαπλασιάζονται. Σε συνδυασμό με το Live Streaming, ο ζωντανός στοιχηματισμός αποκτά άλλη αξία. (Excel Excel)

ΣΥΚΡΙΝΕΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

sigrine-01

ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

stoiximan στοιχηματική

Stoiximan

5/5

21+ Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

goalbet στοιχηματική

Goalbet

5/5
21+ ετών | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Αρμόδιος ρυθμιστής: ETCB
novibet

Novibet

5/5
21+ ετών | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC
betshop

Betshop

5/5
21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Εποπτεία εμπ. επικ/νίας ΕΕΕΠ

Your compare list

Compare
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ
ΣΥΓΚΡΙΣΗ
0