Φορμουλα 1 στοιχημα: Όσα πρέπει να γνωρίζετε | Stoixima365

Φορμουλα 1 στοιχημα: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε

Φόρμουλα
Previous slide
Next slide

Η Φόρμουλα 1 είναι αδιαμφησβήτητα το κορυφαίο μηχανοκίνητο άθλημα στον πλανήτη και όχι άδικα. Ο αριθμός των ανθρώπων που την παρακολουθεί είναι τεράστιος και εκτείνεται σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης. Φυσικά, ένας από τους λόγους είναι και η στοιχηματική ενασχόληση. Το Stoixima365.com σας δίνει την ευκαιρία να δείτε ποιες είναι εκείνες οι αγορές που απασχολούν περισσότερο τους παίκτες του στοιχήματος, σχετικά με το Φορμουλα 1 στοιχημα.

Μεγάλη ποικιλία αγορών από την Betshop

Φορμουλα 1 στοιχημα: Τα κορυφαία στοιχήματα

Φορμουλα 1 στοιχημα

Όπως σε κάθε ΄΄αθλημα, έτσι και στο Φορμουλα 1 στοιχημα υπάρχουν τα βασικά και τα εναλλακτικά στοιχήματα. Αμφότερες οι κατηγορίες προσφέρουν αρκετές στοιχηματικές ευκαιρίες στους παίκτες, όμως όπως ισχύει σε κάθε περίπτωση, το παν είναι η έρευνα και η σύγκριση αποδόσεων, προτού αποφασίσουμε να ποντάρουμε σε οποιαδήποτε επιλογή. Πάμε να δούμε ποια είναι τα βασικά στοιχήματα στην Φορμουλα 1 στοιχημα.

Νικητής Κατατακτήριων Δοκιμών

Όπως είναι γνωστό τα Grand Prix στο Φορμουλα 1 στοιχημα διεξάγονται την Κυριακή, ωστόσο η προετοιμασία για τις ομάδες και τους οδηγούς ξεκινά μέρες ή και εβδομάδες πριν, με δοκιμές των αυτοκινήτων, σε ελαστικά, αεροδυναμική και άλλα πολλά. Όλα αυτά όμως τελειώνουν μια μέρα πριν την διεξαγωγή ου αγώνα. Το Σάββατο λοιπόν είκοσι τέσσερις ώρες πριν την έναρξη του αγώνα διεξάγονται τα επίσημα δοκιμαστικά. Εκεί ο κάθε οδηγός προσπαθεί να κάνει τον ταχύτερο γύρο. Με βάση τον χρόνο που θα κάνει θα ορισθεί και η σειρά εκκίνησης στον αγώνα.

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα ο νικητής των κατατακτήριων δοκιμών παίρνει και έναν έξτρα βαθμό στη γενική βαθμολογία του πρωταθλήματος, κάτι που αποτελεί ένα έξτρα κίνητρο και θα πρέπει να το λάβουμε υπόψιν μας στο Φορμουλα 1 στοιχημα. Φυσικά οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν δελεαστικές τιμές για τον νικητή των επίσημων δοκιμών. με αρκετούς παίκτες να συμμετέχουν σε αυτά τα πονταρίσματα.

Νικητής Αγώνα

Φορμουλα 1 στοιχημα

Δεν είναι τίποτα παραπάνω από αυτό που ήδη γνωρίζουμε και τίποτα παραπάνω από αυτό που λέει ο τίτλος. Οι οδηγοί ξεκινούν από την αφετηρία, ολοκληρώνουν τους απαιτούμενος γύρους, που κάθε φορά είναι διαφορετικοί. αφού οι αγώνες της Φόρμουλα 1 διεξάγονται σε διαφορετικές πίστες και αυτό που καλούμαστε εμείς να βρούμε και να ποντάρουμε είναι to ποιος οδηγός θα ολοκληρώσει πρώτος τη διαδρομή και θα στεφθεί νικητής του Grand Prix. Αποτελεί την πιο διαδεδομένη επιλογή στο Φορμουλα 1 στοιχημα, καθώς είναι απλή και κατανοητή, ακόμα και για τους μη μυημένους.

Ταχύτερος Γύρος

Έξτρα βαθμό, εκτός από το νικητή των κατατακτήριων δοκιμών παίρνει και ο οδηγός που θα κάνει τον ταχύτερο γύρο, κατά τη διάρκεια του αγώνα. Όσο περνά η ώρα λοιπόν σε ένα αγώνα Φορμουλα 1 στοιχημα το ενδιαφέρον μεγαλώνει. Τα μονοθέσια γίνονται ελαφρύτερα, λόγω της μείωσης του καυσίμου στα ντεπόζιτα και αυτό δίνει τη δυνατότητα στους οδηγούς να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις τους. Εκεί είναι και το σημείο στο οποίο συνήθως κρίνεται το ποιος οδηγός θα καταγράψει τον ταχύτερο γύρο στον αγώνα.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως απαραίτητα θα είναι και αυτός που θα κερδίσει τον αγώνα. Το να προβλέψει κανείς λοιπόν το ποιος από τους οδηγούς θα κάνει ταχύτερα από τους υπόλοιπους μια πλήρης περιστροφή της πίστας, αποτελεί και το ζητούμενο της συγκεκριμένης αγοράς.

Βρες πληθώρα επιλογών για τα μηχανοκίνητα αθλήματα στη Novibet

Εναλλακτικά στοιχήματα στη Φορμουλα 1 στοιχημα

Πέραν από την πεπατημένη των κλασικών και μη εξαιρουμένων στοιχηματικών επιλογών, το Φορμουλα 1 στοιχημα αποτελεί και αρκετές εναλλακτικές επιλογές, για τους παίκτες που θέλουν να ποντ΄άρουν σε κάτι διαφορετικό, ή ακόμα και σε στοίχημα με ποσοστό επιβεβαίωσης το 50%, όπως είναι για παράδειγμα το Head To Head. Πάμε να δούμε μερικά από τα πιο δημοφιλή εναλλακτικά στοιχήματα στο Φορμουλα 1 στοιχημα.

Φορμουλα 1 στοιχημα Head To Head

Φορμουλα 1 στοιχημα

Ο νικητής κάθε Grand Prix της Φόρμουλα 1 είναι αυτός που απολαμβάνει τη δόξα και τους περισσότερους βαθμούς, ωστόσο μάχες γίνονται και στις πιο πίσω θέσεις, αφού βαθμούς παίρνουν και οι πιο πίσω οδηγοί. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως όσο μεγάλη και αν είναι η διαφορά από την πρώτη θέση, πάντα υπάρχει κίνητρο για τους οδηγούς, προκειμένου να πλασαριστούν σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση για να πάρουν και περισσότερους βαθμούς.

Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να ποντάρουμε σε μια μονομαχία μεταξύ δυο οδηγών, που δεν θα διεκδικήσουν απαραίτητα τη νίκη. αλλά που θα έχουν μια ΄άτυπη μονομαχία μεταξύ τους για το ποιος θα τερματίσει σε καλύτερη θέση. Αυτό οι περισσότερες εταιρίες το ονομάζουν στοίχημα Head To Head και είναι ευρέος διαδεδομένο μεταξύ των παικτών τους στοιχήματος.

Χρονική διαφορά νικητή από τον δεύτερο

Όπως σε όλους τους αγώνες ταχύτητας, έτσι και στο Φορμουλα 1 στοιχημα τα χρονόμετρα παίζουν καταλυτικό ρόλο. Από τη μια οι ομάδες για να κάνουν τις μετρήσεις τους και να βελτιώσουν την απόδοση των αυτοκινήτων και από την άλλη εμείς που προσπαθούμε να μαντέψουμε τη χρονική διαφορά που θα έχει ο νικητής του αγώνα από τον δεύτερο οδηγό. Φυσικά, το να προβλέψει κανείς με ακρίβεια την διαφορά είναι αρκετά δύσκολο.

Γι αυτό οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν ένα όριο και ο παίκτης καλείται να ποντάρει στο αν η διαφορά μεταξύ νικητή και δεύτερου θα είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη από αυτήν την διαφορά, κοινώς μια παραλλαγή του Under/Over που όλοι γνωρίζουμε.

Κορυφαίο live betting και τεράστιες αποδόσεις στην Bet365

Μακροχρόνιες Επιλογές για τη Φόρμουλα 1 στοίχημα

Όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις οι εταιρίες προσφε΄ρουν όλες τους τις αγορές και σε μακροχρόνια στοιχήματα. Τα πιο διαδεδομένα αφορούν τον οδηγό που θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1 και αποτελεί από τις αγαπημένες μακροχρόνιες επιλογές στο Φορμουλα 1 στοιχημα. Το πόσους αγώνες θα κερδίσει, κατά τη διάρκεια της σεζόν. Το πόσους βαθμούς θα συγκεντρώσει (Over/Under) και αντίστοιχα ποια εταιρία κατασκευαστών θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και πόσους βαθμούς θα συγκεντρώσει. Φυσικά, οι μακροχρόνιες επιλογές απαιτούν μεγαλύτερη υπομονή για να επιβεβαιωθούν, αλλά προσφέρουν και μεγαλύτερα κέρδη.

Φορμουλα 1 στοιχημα: Live Πονταρίσματα

Φυσικά από το «μενού» δεν θα μπορούσε να λείπει και το Live ποντάρισμα, με όλες σχεδόν τις παραπάνω ενότητες να προσφέρονται και για ζωντανό στοιχηματιμό από τις εταιρίες. Βέβαια η ταχύτητα με την οποία διεξάγεται το συγκεκριμένο άθλημα απαιτεί προσήλωση και ιδιαίτερη επιλογή στο Live Betting, αφού τα δεδομένα του αγώνα αλλάζουν αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του.

Φορμουλα 1 στοιχημα: Σεζόν 2022

Η φετινή σεζόν της Φόρμουλα 1 περιλαμβάνει 23 Grand Prix και ξεκινά επίσημα στις 20 Μαρτίου, με το Grand Prix του Μπαχρέιν και ολοκληρώνεται στις 20 Νοεμβρίου στο Αμπού Ντάμπι. Φυσικά, οι εταιρίες έχουν ξεκινήσει είδη τις δοκιμές, ενώ αρκετές στοιχηματικές εταιρίες έχουν βγάλει τις πρώτες αποδόσεις για τα μακροχρόνιά στοιχήματα της νέας σεζόν.

΄Τρομερές προσφορές* στο Pamestoixima.gr

ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Στοίχημαν

Stoiximan

5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pamestoixima

Pamestoixima.gr

5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

novibet-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bet365-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

betshop-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

winmasters-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ