Στρατηγική με Ημίχρονο Τελικό (Βίντεο) | Stoixima365 | Νόμιμες στοιχηματικές

Στρατηγική με Ημίχρονο Τελικό (Βίντεο)

στρατηγική ημίχρονο τελικό
Previous slide
Next slide

Στο συγκεκριμένο άρθρο, θα αναφερθούμε σε μια εναλλακτική αγορά, που παρά το γεγονός ότι θεωρείται “επίφοβη” από μεγάλη μερίδα παικτών, δημιουργεί παράλληλα πολλές δυνατότητες. Το στοίχημα με ημίχρονο τελικό, αναφέρεται στο ποια ομάδα θα προηγηθεί στο ημίχρονο και ποια θα είναι η νικήτρια στο φινάλε. Φυσικά, εμπεριέχεται και το ενδεχόμενο της ισοπαλίας.

Με περισσότερα ενδεχόμενα σε σύγκριση με τις βασικές αγορές των 1Χ2, η αγορά αυτή συγκεντρώνει διάφορες και κυρίως μεγάλες αποδόσεις και μπορούν οι παίκτες να την επιλέξουν, τόσο από πλευράς fun bet, όσο και αν απλά θέλουν να κυνηγήσουν ένα μεγαλύτερο και καλύτερο κέρδος, το οποίο να βασίζεται πάνω στη μελέτη και τα δεδομένα.. Σε αυτό το άρθρο, θα αναφερθούμε στις βασικές αρχές του στοιχήματος Ημίχρονο Τελικό, καθώς και στις διάφορες στρατηγικές και tips που μπορείτε να αναπτύξετε στην συγκεκριμένη αγορά.

Τι είναι το ποντάρισμα σε Ημίχρονο Τελικό;

Ημίχρονο Τελικό

Όπως αναφέραμε και στην εισαγωγή, η αγορά Ημίχρονο Τελικό σχετίζεται με το ποια ομάδα θα προηγείται στο ημίχρονο και ποια στο τελικό αποτέλεσμα. Βέβαια, ακριβώς αυτός είναι και ο παράγοντας της μεγάλης δυσκολίας, η οποία αποδίδει και ακόμα περισσότερο από πλευράς τιμής.

Το γεγονός ΄ότι καλείστε να “μαντέψετε” εις διπλούν το αποτέλεσμα σε μια αναμέτρηση. Όπως και για το τελικό, έτσι και για το ημίχρονο, τρία είναι τα πιθανά αποτελέσματα. Η γηπεδούχος ομάδα να προηγείται, η φιλοξενούμενη ομάδα να προηγείται και το ενδεχόμενο ισοπαλίας. Ως αποτέλεσμα η αγορά του ημίχρονου τελικού, έχει 9 διαφορετικά ενδεχόμενα.

Η γηπεδούχος ομάδα να προηγείται στο ΗΜ και προηγείται στην λήξη του παιχνιδιού (1/1).

Η γηπεδούχος ομάδα να προηγείται στο ΗΜ και η φιλοξενούμενη να κερδίζει στην λήξη του παιχνιδιού (ανατροπή 1/2).

Η γηπεδούχος να προηγείται στο ΗΜ και να λήγει ισόπαλο το παιχνίδι (1/Χ).

Η φιλοξενούμενη ομάδα να προηγείται στο ΗΜ και προηγείται στην λήξη του παιχνιδιού (2/2).

Η φιλοξενούμενη ομάδα να προηγείται στο ΗΜ και η γηπεδούχος να κερδίζει στην λήξη του παιχνιδιού (ανατροπή 2/1).

Η φιλοξενούμενη ομάδα να προηγείται στο ΗΜ και να λήγει ισόπαλο το παιχνίδι (2/Χ).

Το παιχνίδι να είναι ισόπαλο στο ΗΜ και να κερδίσει η γηπεδούχος στην λήξη του παιχνιδιού (Χ/1).

Το παιχνίδι να είναι ισόπαλο στο ΗΜ και να κερδίσει η φιλοξενούμενη στην λήξη του παιχνιδιού (Χ/2).

Το παιχνίδι να είναι ισόπαλο στο ΗΜ και ισόπαλο να παραμείνει στο τελικό αποτέλεσμα (Χ/Χ).

Επειδή υπάρχουν 9 πιθανά αποτελέσματα στα ημίχρονα τελικά, αντί για 3 αποτελέσματα όπως συμβαίνει με το 1Χ2, οι αποδόσεις είναι πολύ μεγαλύτερες. Αυτό σημαίνει, πως παρά το γεγονός ότι μεγαλώνει το ρίσκο, η ανταπόδοση είναι εξίσου πολύ μεγάλη.

Ημίχρονο Τελικό στο Live

Ημίχρονο Τελικό

Eίναι πολύ σημαντικό να βρείτε μία αξιόπιστη και νόμιμη πλατφόρμα που να προσφέρει τις παραπάνω επιλογές από Ημίχρονο Τελικό στο Live. Η Stoiximan και η Novibet, παρέχουν ένα ιδανικό περιβάλλον για Live στοιχηματισμό και προσφέρουν τις επιλογές με τις αγορ΄΄ες από Ημίχρονο Τελικό, κατά την διάρκεια των αγώνων.

Το γεγονός αυτό σας δίνει την δυνατότητα να στοιχηματίσετε ακόμα και αν έχουν σημειωθεί γκολ στα παιχνίδια. Αυτό δημιουργεί νέες δυνατότητες για την εφαρμογή διαφόρων στρατηγικών, οι οποίες αναπτύσσονται ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού. Θα αναφερθούμε αναλυτικότερα παρακάτω.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για την χρησιμότητα των Χάντικαπς στο στοίχημα; Πόσο αποτελεσματικά είναι στην επίτευξη μακροχρόνιου κέρδους; Έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε το Ευρωπαϊκό και Ασιατικό χάντικαπ για να γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοι στο κυνήγι της επιτυχίας.

Tips στο Ημίχρονο Τελικό

Ημίχρονο Τελικό

Εάν θα μπορούσαμε να αναφέρουμε κάποιες συμβουλές για τις αγορές στο Ημίχρονο Τελικό, αυτές είναι δύο. Η σύγκριση της δυναμικής των δύο ομάδων αλλά και τα χρονικά διαστήματα που συνήθως πετυχαίνουν γκολ.

Η δυναμική των ομάδων

Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις αγορές των 1Χ2, έτσι και στο Ημίχρονο Τελικό ο βασικός παράγοντας που πρέπει να εξετάζουμε είναι οι διαφορές στην δυναμική των ομάδων. Εάν μια ομάδα έχει ξεκάθαρη διαφορά δυναμικής, οι πιθανότητες του να προηγηθεί από το ημίχρονο και εν τέλει να κερδίσει το ματς, είναι μεγαλύτερες, όπως είναι φυσιολογικό. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρχουν φορές που μια ομάδα είναι υπερτιμημένη ως φαβορί χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα. Τότε είναι καλή ευκαιρία να εξετάσετε το ποντάρισμα στην «κόντρα» όπου θα βρείτε και αποδόσεις με μεγαλύτερη αξία, όπως είναι η ανατροπή για παράδειγμα (1 / 2 ή 2 / 1).

Οι χρονικοί περίοδοι των γκολ

Ακόμη ένας σημαντικός παράγοντας στο Ημίχρονο Τελικό είναι, τα χρονικά διαστήματα που συνήθως σημειώνουν γκολ οι ομάδες. Για παράδειγμα, μπορεί τα περισσότερα γκολ να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο σε σχέση με το πρώτο. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα το ημίχρονο να είναι ισόπαλο από ότι στο τελικό αποτέλεσμα.

Στρατηγική με ημίχρονο τελικό

Παρακάτω θα βρείτε μερικές στρατηγικές που βασίζονται στην αγορά Ημίχρονο Τελικό. Είναι όλες τους σημαντικές, μιας και θα σας δώσουν την ευκαιρία να ενισχύσετε το ποντάρισμά σας και να το θέσετε στις κατάλληλες βάσεις, ώστε να έχετε ακόμα περισσότερες πιθανότητες να βγείτε κερδισμένοι από τη μάχη με τις στοιχηματικές εταιρίες.

Ισοπαλία στο Ημίχρονο / Νίκη του φαβορί στο Τελικό.

Stoixima365 | Στοίχημα365

Η συγκεκριμένη στρατηγική βασίζεται στο γεγονός ότι το ημίχρονο θα είναι ισόπαλο, ενώ στο τέλος θα επικρατήσει το φαβορί. Η λογική της αγοράς είναι απλή. Παρά το γεγονός ότι το φαβορί έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να κερδίσει στον αγώνα, ενδέχεται στο πρώτο ημίχρονο να μην ανεβάζει στροφές και να λήγει ισόπαλο, ανάλογα με το τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Είναι μια παλιά στρατηγική που χάνει ολοένα την αποτελεσματικότητα της, γιατί πλέον στοιχηματικές εξετάζουν καλύτερα τις περιόδους που μπαίνουν τα περισσότερα γκολ των ομάδων και «πετσοκόβουν» τις αποδόσεις.

Ισοπαλία στο Ημίχρονο / Ισοπαλία στο Τελικό

Stoixima365 | Στοίχημα365

Είναι μια καλή στρατηγική για να επωφελείστε μεγαλύτερες αποδόσεις, όταν έχετε εντοπίσει ένα παιχνίδι που θεωρείται μεγάλη την πιθανότητα της ισοπαλίας. Σε περίπτωση που θεωρείται το ματς να εξελίσσεται σε 0-0, αποτελεί καλύτερη επιλογή συγκριτικά με το τελικό σκορ, γιατί παρέχει παράλληλα την ασφάλεια, σε περίπτωση που το παιχνίδι λήξει 1-1 ή 2-2.

Live στοίχημα στο Ημίχρονο Τελικό

Stoixima365 | Στοίχημα365

Το Live αποτελεί μια πιο ευέλικτη επιλογή στο κομμάτι της στρατηγικής στο Ημίχρονο Τελικό, καθώς μπορείτε να ποντάρετε σε υψηλότερες αποδόσεις προτού αλλάξουν από διάφορες καταστάσεις του αγώνα. Για παράδειγμα, αν βλέπετε μια στημένη φάση σε επικίνδυνο σημείο, ή ένα κόρνερ, ή γενικότερα η μία ομάδα πρωταγωνιστεί στις ευκαιρίες και είναι κοντά στο γκολ, τότε είναι καλή περίπτωση να στοιχηματίσετε υπέρ αυτής της ομάδας, να προηγηθεί στο ημίχρονο

Εάν η επιτιθέμενη ομάδα είναι το φαβορί, μπορείτε να στοιχηματίσετε στην νίκη της στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ αν πιέζει το outsider μπορείτε να ρισκάρετε με την ισοπαλία στο δεύτερο μισό του αγώνα. Υπάρχουν διαφόρων ειδών τακτικές πάνω στην αγορά του ημίχρονου/τελικού στο Live, όμως η βασική ιδέα είναι να εντοπίζεται την έκβαση των ημιχρόνων πριν δημιουργηθούν μεγάλες αλλαγές και χαθεί η ευκαιρία.

Οι αποδόσεις εξακολουθούν να είναι αρκετά μεγαλύτερες σε σύγκριση με τις βασικές αγορές των 1Χ2, για τον λόγο ότι τα ημίχρονα / τελικά είναι λιγότερο δημοφιλή και συγκεντρώνουν μικρότερη πίεση στους τζίρους.

Επίλογος

Το στοίχημα σε Ημίχρονο Τελικό, δημιουργεί νέες δυνατότητες και ανοίγει την πόρτα σε έναν αριθμό καινούργιων στρατηγικών. Είναι μια αγορά που βασίζεται αρκετά στην έννοια της αξίας και των υψηλών αποδόσεων, όπου σε συνδυασμό με τον Live στοιχηματισμό μπορεί επιφέρει μεγάλα κέρδη στον λογαριασμό σας. Η σωστή προετοιμασία είναι το παν. Η δυναμική των ομάδων και τα χρονικά όρια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Εάν συνδυαστούν με την καλή αντίληψη στην εξέλιξη ενός αγώνα, τότε έχετε την δυνατότητα να εντοπίζετε αξιόλογες αποδόσεις και ευκαιρίες.

Εδώ θα δείτε το σχετικό βίντεο για το Ημίχρονο Τελικό:

ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Στοίχημαν

Stoiximan

5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pamestoixima

Pamestoixima.gr

5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

novibet-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bet365-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

betshop-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

winmasters-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ