Στρατηγική με Ημίχρονο / Τελικό

στρατηγική ημίχρονο τελικό

Στο συγκεκριμένο άρθρο, θα αναφερθούμε σε μια εναλλακτική αγορά, που παρά το γεγονός ότι θεωρείται “επίφοβη” από μεγάλη μερίδα παικτών, δημιουργεί παράλληλα πολλές δυνατότητες. Το στοίχημα με ημίχρονο τελικό, αναφέρεται στο ποια ομάδα θα προηγηθεί στο ημίχρονο και ποια θα είναι η νικήτρια στο φινάλε. Φυσικά, εμπεριέχεται και το ενδεχόμενο της ισοπαλίας. Με περισσότερα ενδεχόμενα σε σύγκριση με τις βασικές αγορές των 1Χ2, η αγορά αυτή συγκεντρώνει διάφορες και κυρίως μεγάλες αποδόσεις. Σε αυτό το άρθρο, θα αναφερθούμε στις βασικές αρχές του ημίχρονου τελικού, καθώς και στις διάφορες στρατηγικές και tips που μπορείτε να αναπτύξετε στην συγκεκριμένη αγορά.

Τι είναι το ποντάρισμα σε ημίχρονα τελικά;

Όπως αναφέραμε και στην εισαγωγή, η αγορά σχετίζεται με το ποια ομάδα θα προηγείται στο ημίχρονο και ποια στο τελικό αποτέλεσμα. Τρία είναι τα πιθανά αποτελέσματα. Η γηπεδούχος ομάδα να προηγείται, η φιλοξενούμενη ομάδα να προηγείται και το ενδεχόμενο ισοπαλίας. Ως αποτέλεσμα η αγορά του ημίχρονου τελικού, έχει 9 διαφορετικά ενδεχόμενα.

Η γηπεδούχος ομάδα να προηγείται στο ημίχρονο και προηγείται στην λήξη του παιχνιδιού (1/1).

Η γηπεδούχος ομάδα να προηγείται στο ημίχρονο και η φιλοξενούμενη να κερδίζει στην λήξη του παιχνιδιού (ανατροπή 1/2).

Η γηπεδούχος να προηγείται στο ημίχρονο και να λήγει ισόπαλο το παιχνίδι (1/Χ).

Η φιλοξενούμενη ομάδα να προηγείται στο ημίχρονο και προηγείται στην λήξη του παιχνιδιού (2/2).

Η φιλοξενούμενη ομάδα να προηγείται στο ημίχρονο και η γηπεδούχος να κερδίζει στην λήξη του παιχνιδιού (ανατροπή 2/1).

Η φιλοξενούμενη ομάδα να προηγείται στο ημίχρονο και να λήγει ισόπαλο το παιχνίδι (2/Χ).

Το παιχνίδι να είναι ισόπαλο στο ημίχρονο και να κερδίσει η γηπεδούχος στην λήξη του παιχνιδιού (Χ/1).

Το παιχνίδι να είναι ισόπαλο στο ημίχρονο και να κερδίσει η φιλοξενούμενη στην λήξη του παιχνιδιού (Χ/2).

Το παιχνίδι να είναι ισόπαλο στο ημίχρονο και ισόπαλο να παραμείνει στο τελικό αποτέλεσμα (Χ/Χ).

Επειδή υπάρχουν 9 πιθανά αποτελέσματα στα ημίχρονα τελικά, αντί για 3 αποτελέσματα όπως συμβαίνει με το 1Χ2, οι αποδόσεις είναι πολύ μεγαλύτερες. Αυτό σημαίνει, πως παρά το γεγονός ότι μεγαλώνει το ρίσκο, η ανταπόδοση είναι εξίσου πολύ μεγάλη.

Μπορείτε να περιηγηθείτε και να ανακαλύψετε τον εικονικό κόσμο των Virtual Sports and Esports, μέσα από έναν ολοκληρωμένο οδηγό. Επίσης, μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες πληροφορίες για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τον κόσμο του στοιχήματος. Θα βρείτε πλούσια θεματολογία για τα διάφορα συστήματα στοιχήματος! Επιπλέον μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστορία και να μάθετε την εφαρμογή διάσημων στρατηγικών στοιχήματος όπως είναι το σύστημα Martingale, το DAlembert, το  Kelly Criterion, το σύστημα Labouchere και η ακολουθία Fibonacci.

Ημίχρονο / Τελικό στο Live

Eίναι πολύ σημαντικό να βρείτε μία αξιόπιστη και νόμιμη πλατφόρμα που να προσφέρει τις παραπάνω επιλογές στο Live. Η Stoiximan και η Novibet, παρέχουν ένα ιδανικό περιβάλλον για Live στοιχηματισμό και προσφέρουν τις επιλογές με τα ημίχρονα τελικά, κατά την διάρκεια των αγώνων. Το γεγονός αυτό σας δίνει την δυνατότητα να στοιχηματίσετε ακόμα και αν έχουν σημειωθεί γκολ στα παιχνίδια. Αυτό δημιουργεί νέες δυνατότητες για την εφαρμογή διαφόρων στρατηγικών, οι οποίες αναπτύσσονται ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού. Θα αναφερθούμε αναλυτικότερα παρακάτω.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για την χρησιμότητα των Χάντικαπς στο στοίχημα; Πόσο αποτελεσματικά είναι στην επίτευξη μακροχρόνιου κέρδους; Έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε το Ευρωπαϊκό και Ασιατικό χάντικαπ για να γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοι στο κυνήγι της επιτυχίας.

Tips στο Ημίχρονο / Τελικό

Εάν θα μπορούσαμε να αναφέρουμε κάποιες συμβουλές για τις αγορές στα ημίχρονα τελικά, αυτές είναι δύο. Η σύγκριση της δυναμικής των δύο ομάδων αλλά και τα χρονικά διαστήματα που συνήθως πετυχαίνουν γκολ.

Η δυναμική των ομάδων

Όπως ακριβώς συμβαίνει και με τις αγορές των 1Χ2, ο βασικός παράγοντας που πρέπει να εξετάζουμε είναι οι διαφορές στην δυναμική των ομάδων. Εάν μια ομάδα έχει ξεκάθαρη διαφορά δυναμικής, οι πιθανότητες του να προηγηθεί από το ημίχρονο και εν τέλει να κερδίσει το ματς, είναι μεγαλύτερες, όπως είναι φυσιολογικό. Ωστόσο, ενδέχεται να υπάρχουν φορές που μια ομάδα είναι υπερτιμημένη ως φαβορί χωρίς να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα. Τότε είναι καλή ευκαιρία να εξετάσετε το ποντάρισμα στην «κόντρα» όπου θα βρείτε και αποδόσεις με μεγαλύτερη αξία, όπως είναι η ανατροπή για παράδειγμα (1 / 2 ή 2 / 1).

Οι χρονικοί περίοδοι των γκολ

Ακόμη ένας σημαντικός παράγοντας είναι, τα χρονικά διαστήματα που συνήθως σημειώνουν γκολ οι ομάδες. Για παράδειγμα, μπορεί τα περισσότερα γκολ να σημειώνονται στο δεύτερο ημίχρονο σε σχέση με το πρώτο. Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα το ημίχρονο να είναι ισόπαλο από ότι στο τελικό αποτέλεσμα.

Στρατηγική με ημίχρονο τελικό

Παρακάτω θα βρείτε μερικές στρατηγικές που βασίζονται στην αγορά του ημίχρονου τελικού.

Ισοπαλία στο Ημίχρονο/ Νίκη του φαβορί στο Τελικό.

Η συγκεκριμένη στρατηγική βασίζεται στο γεγονός ότι το ημίχρονο θα είναι ισόπαλο, ενώ στο τέλος θα επικρατήσει το φαβορί. Η λογική της αγοράς είναι απλή. Παρά το γεγονός ότι το φαβορί έχει μεγαλύτερη πιθανότητα να κερδίσει στον αγώνα, ενδέχεται στο πρώτο ημίχρονο να μην ανεβάζει στροφές και να λήγει ισόπαλο, ανάλογα με το τρόπο παιχνιδιού της ομάδας. Είναι μια παλιά στρατηγική που χάνει ολοένα την αποτελεσματικότητα της, γιατί πλέον στοιχηματικές εξετάζουν καλύτερα τις περιόδους που μπαίνουν τα περισσότερα γκολ των ομάδων και «πετσοκόβουν» τις αποδόσεις.

Ισοπαλία στο Ημίχρονο / Ισοπαλία στο Τελικό

Είναι μια καλή στρατηγική για να επωφελείστε μεγαλύτερες αποδόσεις, όταν έχετε εντοπίσει ένα παιχνίδι που θεωρείται μεγάλη την πιθανότητα της ισοπαλίας. Σε περίπτωση που θεωρείται το ματς να εξελίσσεται σε 0-0, αποτελεί καλύτερη επιλογή συγκριτικά με το τελικό σκορ, γιατί παρέχει παράλληλα την ασφάλεια, σε περίπτωση που το παιχνίδι λήξει 1-1 ή 2-2.

Live στοίχημα στο Ημίχρονο / Τελικό

Το Live αποτελεί μια πιο ευέλικτη επιλογή στο κομμάτι της στρατηγικής, καθώς μπορείτε να ποντάρετε σε υψηλότερες αποδόσεις προτού αλλάξουν από διάφορες καταστάσεις του αγώνα. Για παράδειγμα, αν βλέπετε μια στημένη φάση σε επικίνδυνο σημείο, ή ένα κόρνερ, ή γενικότερα η μία ομάδα πρωταγωνιστεί στις ευκαιρίες και είναι κοντά στο γκολ, τότε είναι καλή περίπτωση να στοιχηματίσετε υπέρ αυτής της ομάδας, να προηγηθεί στο ημίχρονο

Εάν η επιτιθέμενη ομάδα είναι το φαβορί, μπορείτε να στοιχηματίσετε στην νίκη της στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ αν πιέζει το outsider μπορείτε να ρισκάρετε με την ισοπαλία στο δεύτερο μισό του αγώνα. Υπάρχουν διαφόρων ειδών τακτικές πάνω στην αγορά του ημίχρονου/τελικού στο Live, όμως η βασική ιδέα είναι να εντοπίζεται την έκβαση των ημιχρόνων πριν δημιουργηθούν μεγάλες αλλαγές και χαθεί η ευκαιρία. Οι αποδόσεις εξακολουθούν να είναι αρκετά μεγαλύτερες σε σύγκριση με τις βασικές αγορές των 1Χ2, για τον λόγο ότι τα ημίχρονα / τελικά είναι λιγότερο δημοφιλή και συγκεντρώνουν μικρότερη πίεση στους τζίρους.

Πόσο αποτελεσματικό μπορεί να γίνει το ποντάρισμα σε Μονά αποδεκτά και πως μπορούν να εκτοξεύσουν τα κέρδη σας; Επιπλέον, δείτε την αξία και τα οφέλη που έχουν τα μακροχρόνια στοιχήματα όταν αποφασίζετε να επενδύσετε σε βάθος χρόνου. Για να είστε σε θέση να ακολουθείτε τους καλύτερους Tipsters, θα πρέπει να βασίζεστε σε συγκεκριμένους παραμέτρους και καθοριστικές μετρήσεις που αποδεικνύουν σε μεγάλο βαθμό την δουλειά του. Οι ενδείξεις αυτές αναφέρονται στο Roi and Yield στο στοίχημα

Επίλογος

Το στοίχημα σε ημίχρονα / τελικά, δημιουργεί νέες δυνατότητες και ανοίγει την πόρτα σε έναν αριθμό καινούργιων στρατηγικών. Είναι μια αγορά που βασίζεται αρκετά στην έννοια της αξίας και των υψηλών αποδόσεων, όπου σε συνδυασμό με τον Live στοιχηματισμό μπορεί επιφέρει μεγάλα κέρδη στον λογαριασμό σας. Η σωστή προετοιμασία είναι το παν. Η δυναμική των ομάδων και τα χρονικά όρια παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Εάν συνδυαστούν με την καλή αντίληψη στην εξέλιξη ενός αγώνα, τότε έχετε την δυνατότητα να εντοπίζετε αξιόλογες αποδόσεις και ευκαιρίες.

Υπάρχει τρόπος να εξασφαλίσετε σίγουρο κέρδος; Όσο απίθανο και αν ακούγεται, το Arbitrage betting αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο και δημιουργεί αυτή την δυνατότητα. Όποιος αποφασίσει να ασχοληθεί σοβαρά, θα είναι σε θέση να εντοπίζει τα sure bets και να εκμεταλλεύεται την διαφορά στις αποδόσεις.

ΣΥΚΡΙΝΕΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

sigrine-01

ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

stoiximan στοιχηματική

Stoiximan

5/5

21+ Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

goalbet στοιχηματική

Goalbet

5/5
21+ ετών | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Αρμόδιος ρυθμιστής: ETCB
novibet

Novibet

5/5
21+ ετών | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC
betshop

Betshop

5/5
21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Εποπτεία εμπ. επικ/νίας ΕΕΕΠ

Your compare list

Compare
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ
ΣΥΓΚΡΙΣΗ
0