Live Streaming στο στοίχημα

live streaming

Το Live Streaming στο στοίχημα, θα λέγαμε πως αποτέλεσε το κερασάκι στην τούρτα, της απόλυτης στοιχηματικής εμπειρίας. Καταρχάς, το live betting απέκτησε ένα τεράστιο σύμμαχο, καθώς οι παίκτες μπορούν να στοιχηματίζουν ζωντανά σε γεγονότα, ενώ ταυτόχρονα έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν  τον αγώνα που τους ενδιαφέρει σε απευθείας μετάδοση. Τα οφέλη που προκύπτουν μέσα από αυτή την προσθήκη είναι πολλά, ενώ μπορείτε να γλιτώσετε αρκετά έξοδα και χρόνο από συνδρομητικά κανάλια και ελεύθερα streams στο διαδίκτυο που μπορούν να κρύβουν αρκετούς κινδύνους.

Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε, είναι η εγγραφή σας σε μια νόμιμη στοιχηματική ιστοσελίδα για να παρακολουθείτε τους αγαπημένους σας αγώνες, χωρίς απαραίτητα να πρέπει να στοιχηματίσετε!

Στοίχημα και Live Streaming

Είναι αρκετά σημαντικός και ζωτικός για την μακροχρόνια επιτυχία σας, ο συνδυασμός του Live betting με το live streaming. Ο λόγος είναι προφανής. Όταν έχετε την δυνατότητα της ζωντανής μετάδοσης, τότε βλέπετε την πραγματική εικόνα του αγώνα και αυξάνετε τις πιθανότητές που έχετε για μια σωστή πρόβλεψη. Εάν για παράδειγμα θέλετε να παίξετε ένα over στο σύνολο καρτών, τότε η πραγματική εικόνα του αγώνα και η διάθεση των ομάδων, μπορούν να σας οδηγήσουν σε πιο ασφαλή συμπεράσματα. Όλα αυτά σε συνδυασμό με την διασκέδαση που προσφέρει η παρακολούθηση ενός αγώνα, αυξάνουν την συνολική εμπειρία του παίκτη.

Χιλιάδες μεταδόσεις αγώνων από διάφορα αθλήματα.

Καθημερινά οι στοιχηματικές εταιρείες προσφέρουν σημαντικά γεγονότα και πρωταθλήματα με live streaming. Στην Novibet και την Stoiximan για παράδειγμα, μπορείτε να βρείτε live streaming αγώνων από Bundesliga, Serie A, La Liga, Premier League, Ligue 1, Eredivisie, Super Lig Τουρκίας, Copa Sudamericana, Copa Libertadores ενώ οι μπασκετικοί μπορούν να δουν αγώνες από το NBA και την Euroleague, αλλά και οι φίλοι του τένις μπορούν απολαύσουν αγώνες μεγάλων διοργανώσεων (ATP). Ωστόσο, σε ορισμένες εταιρείες μπορείτε να βρείτε live streaming αγώνων, από τον ιππόδρομο και ράγκμπι.

Πως μπορώ να δω Live streaming;

Στο πρώτο πράγμα που θα πρέπει να έχετε πρόσβαση είναι το ίντερνετ, για ευνόητους λόγους. Έπειτα είτε μέσω της κινητής συσκευής σας (smartphone) είτε μέσω tablet, laptop ή σταθερού Η/Υ, μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στην στοιχηματική πλατφόρμα.

 Φυσικά, για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο Live Streaming, αρκεί να δημιουργήσετε απλά έναν λογαριασμό σε κάποια από τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες που προσφέρουν ζωντανές μεταδόσεις αγώνων. Από κει και πέρα διαφέρει λίγο η πολιτική της κάθε εταιρείας ως προς την πρόσβαση του περιεχομένου. Ορισμένες δίνουν απευθείας πρόσβαση στο live streaming με το άνοιγμα του λογαριασμού, άλλες χρειάζονται μια  τυπική κατάθεση ή έστω να υπάρχει στον λογαριασμό ένα ελάχιστο χρηματικό ποσό, ενώ άλλες χρειάζονται τουλάχιστον ένα ανοικτό στοίχημα ή την τοποθέτηση ενός στοιχήματος τις τελευταίες 24 ώρες.

Πλούσιο πρόγραμμα με προβολές υψηλής ανάλυσης θα βρείτε στο περιβάλλον της Betshop, της Novibet και τις Stoiximan, όπου σχεδόν καθημερινά μπορείτε να βρίσκεται live streaming από διάφορα γεγονότα. Ωστόσο, πολύ δυνατά στο παιχνίδι των προβολών έχουν μπει οι Goalbet και η Winmasters.

Επίλογος

Μόνο οφέλη έχει προσφέρει η προσθήκη του live streaming στο online στοίχημα. Πλέον ο παίκτης έχει πρόσβαση στην πραγματική εικόνα του αγώνα και όλες οι αποφάσεις γίνονται σύμφωνα με αυτή. Είναι ένα μεγάλο προνόμιο που μπορεί να αυξήσει τα κέρδη σας από το live betting. Ακόμα και εάν δεν είστε μεγάλος φαν του στοιχήματος, μια δωρεάν εγγραφή στις παραπάνω στοιχηματικές πλατφόρμες, μπορεί να σας δώσει πρόσβαση σε προβολές χιλιάδων αγώνων, ενώ παράλληλα να σας εξοικονομήσει πολύτιμο χρόνο και χρήμα.

Τι θα βρείτε στο Stoixima365

Με τα χαράς σας παρουσιάζουμε την αποκλειστικότητα του Stoixima365, με τον Υπολογιστή Κέρδους Συστημάτων του ΟΠΑΠ στο Στοίχημα. Πλέον μπορείτε να εισάγετε τα δεδομένα σας στον υπολογιστή ώστε να βλέπετε το κόστος της κάθε στήλης από το σύστημα που θέλετε να ποντάρετε.

Το πλούσιο περιεχόμενο δεν σταματά στο περιβάλλον της σελίδας! Καθημερινά έχετε την δυνατότητα να διαβάζετε την στοιχηματική πρόταση της ημέρας, στην ενότητα Tips, όπου η έμπειρη ομάδα του Stoixima365, φροντίζει να παρέχει τα καλύτερα προγνωστικά. Επιπλέον θα βρείτε πλούσια θεματολογία που αφορά το Στοίχημα και για το πως θα γίνεται αποτελεσματικότεροι παίκτες.

 Για παράδειγμα:

Διαβάστε για την επανάσταση που έφεραν οι μετρήσεις των xGoals στον τρόπο με τον οποίο αναλύουμε έναν αγώνα. Επιπλέον, γνωρίστε το στοίχημα σε κόρνερ και αξιοποιήστε τις διαθέσιμες στρατηγικές. Επίσης, η στρατηγική με πονταρίσματα σε late goalsμπορεί να πολλαπλασιάσει τα κέρδη σας. Τέλος, πόσο σημαντικό είναι το Bankroll Management για την υγεία της κάβας σας; Ποιοι είναι οι 10 λόγοι που χάνουμε στο στοίχημα και πως θα τους αποφύγουμε;

Μπορείτε να περιηγηθείτε και να ανακαλύψετε τον εικονικό κόσμο των Virtual Sports and Esports, μέσα από έναν ολοκληρωμένο οδηγό. Επίσης, μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες πληροφορίες για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τον κόσμο του στοιχήματος. Θα βρείτε πλούσια θεματολογία για τα διάφορα συστήματα στοιχήματος! Επιπλέον μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστορία και να μάθετε την εφαρμογή διάσημων στρατηγικών στοιχήματος όπως είναι το σύστημα Martingale, το D’Alembert, το  Kelly Criterion, το σύστημα Labouchere και η ακολουθία Fibonacci.

Πόσο αποτελεσματικό μπορεί να γίνει το ποντάρισμα σε Μονά αποδεκτά και πως μπορούν να εκτοξεύσουν τα κέρδη σας; Επιπλέον, δείτε την αξία και τα οφέλη που έχουν τα μακροχρόνια στοιχήματα όταν αποφασίζετε να επενδύσετε σε βάθος χρόνου. Για να είστε σε θέση να ακολουθείτε τους καλύτερους Tipsters, θα πρέπει να βασίζεστε σε συγκεκριμένους παραμέτρους και καθοριστικές μετρήσεις που αποδεικνύουν σε μεγάλο βαθμό την δουλειά του. Οι ενδείξεις αυτές αναφέρονται στο Roi and Yield στο στοίχημα. Επιπλέον, μπορείτε να ενημερωθείτε για την επίδραση της Γκανιότας στα συνολικά σας κέρδη και το πως να την αποφύγετε. Τι μας δείχνει το Drawdown;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για την χρησιμότητα των Χάντικαπς στο στοίχημα; Πόσο αποτελεσματικά είναι στην επίτευξη μακροχρόνιου κέρδους; Έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε το Ευρωπαϊκό και Ασιατικό χάντικαπ για να γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοι στο κυνήγι της επιτυχίας, μα και άλλα θέματα όπως οι 10 λόγοι που χάνετε.

Υπάρχει τρόπος να εξασφαλίσετε σίγουρο κέρδος; Όσο απίθανο και αν ακούγεται, το Arbitrage betting αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο και δημιουργεί αυτή την δυνατότητα. Όποιος αποφασίσει να ασχοληθεί σοβαρά, θα είναι σε θέση να εντοπίζει τα sure bets και να εκμεταλλεύεται την διαφορά στις αποδόσεις. Πλέον μπορείτε να υπολογίζετε τα πονταρίσματα σας για σωστό Arbitrage, στον αποκλειστικό Υπολογιστή για Sure Bets. Επιπλέον, τι εννοούμε όταν αναφερόμαστε στα Value Bets και πως θα τα εντοπίζετε αποτελεσματικά. Πόσο σημαντική είναι η λειτουργία του Cash out και πως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στην στρατηγική σας.

Αναθεωρήστε ορισμένα πράγματα και διαβάστε για τους Μύθους και τις Αλήθειες που αφορούν το στοίχημα. Σύντομα θα ανακαλύψετε ότι υπάρχουν 10 λόγοι που χάνετε, 10 λόγοι που κερδίζετε, 10 λόγοι που ποντάρετε σωστά ή λάθος, 10 λόγοι που κάνουν μια απόδοση ή ένα όριο να έχει αξία και άλλα πολλά. Το Live Betting αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στον κόσμο του σύγχρονου στοιχήματος και υπάρχουν διάφορες στρατηγικές και Tips για να προσθέσετε στο παιχνίδι σας και να δείτε τα κέρδη σας να πολλαπλασιάζονται.

ΣΥΚΡΙΝΕΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

sigrine-01

ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

stoiximan στοιχηματική

Stoiximan

5/5

21+ Παίξε υπεύθυνα | Αρμόδιος Ρυθμιστής MGA

goalbet στοιχηματική

Goalbet

5/5
21+ ετών | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Αρμόδιος ρυθμιστής: ETCB
novibet

Novibet

5/5
21+ ετών | ΚΕΘΕΑ: 2109215776 | Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC
betshop

Betshop

5/5
21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Εποπτεία εμπ. επικ/νίας ΕΕΕΠ

Your compare list

Compare
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ
ΣΥΓΚΡΙΣΗ
0