Βγάλτε κέρδος με τα μονά αποδεκτά (βίντεο) | Stoixima365

Μονά αποδεκτά: Ο Μόνος δρόμος για το ταμείο (Βίντεο)

μονά
Previous slide
Next slide

Οι τρόποι στοιχηματισμού είναι πολυάριθμοι, όμως όλο και πιο συχνά συναντούμε την ισχυρή άποψη πως ο στοιχηματισμός σε μονά αποδεκτά, είναι ο σωστότερος και ο πιο κερδοφόρος. Αν νομίζετε πως θα αποκομίσετε άμεσο και τεράστιο κέρδος μέσα από τον συγκεκριμένο τύπο στοιχήματος τότε είστε σε λάθος άρθρο. Το ζητούμενο όμως είναι η επίτευξη κέρδους! Τα μονά αποδεκτά βασίζονται στην επίτευξη μακροχρόνιου κέρδους και στην μείωση της συνολικής απώλειας.

Μπορείτε να δείτε τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες για να ποντάρετε άφοβα σε μονά αποδεκτά

Τι είναι τα μονά αποδεκτά;

Μονό αποδεκτό είναι ο στοιχηματισμός σε μία μόνο επιλογή. Με το να επιλέγει κανείς το στοίχημα σε μονά σημεία, αποκτάει καλύτερο έλεγχο στην διαχείριση των κεφαλαίων του και αυξάνει σημαντικά τις πιθανότητες επιτυχίας. Με λίγα λόγια, κερδίζετε πιο συχνά! Από την άποψη απλής στατιστικής, όταν αποφασίζεται να «χτίσετε» ένα παρολί με 4, 5 ή και παραπάνω επιλογές, τότε  μειώνεται δραματικά τις πιθανότητες επιβεβαίωσης του δελτίου και το πιο πιθανό είναι να χαθεί μία ή και παραπάνω επιλογές.

Tα μονά αποδεκτά βοηθούν το Bankroll management

μονά αποδεκτά

Το συχνότερο λάθος που πραγματοποιούν οι παίκτες, είναι να μην διαχειρίζονται σωστά το αρχικό τους κεφάλαιο.  Bankroll λοιπόν, είναι το αρχικό κεφάλαιο που θα πρέπει να διαθέτουν οι παίκτες για στοιχηματισμό και σε ποσό που να μην προκαλεί πρόβλημα στην συνολική οικονομική τους θέση. Όσοι ασχολούνται χρόνια με το στοίχημα, γνωρίζουν ότι στο τέλος του μήνα, του εξαμήνου ή ακόμα καλύτερα της χρονιάς, βγαίνουν τα πραγματικά αποτελέσματα καθώς και το ποσοστό κερδοφορίας ή απώλειας που παρουσιάζουν.

Συνεπώς το παιχνίδι τους δεν αφορά μόνο τα θετικά ή τα αρνητικά αποτελέσματα που θα εμφανιστούν σε μια μέρα, αλλά σε ένα ευρύτερο χρονικό διάστημα. Όταν αποφασίζει κάποιος να ρισκάρει προσθέτοντας διάφορα σημεία στο δελτίο του, τότε οι ελάχιστες θεωρητικές πιθανότητες για να επιβεβαιωθούν στο 100%, ανταποκρίνονται στην συχνότητα των χαμένων δελτίων, που έχουν ως αποτέλεσμα την ζημιά στο αρχικό κεφάλαιο.

Ποντάροντας σε μονά αποδεκτά γίνεται σωστή διαχείριση κεφαλαίου και ο παίκτης μπορεί να ελέγχει ορθά την προβλεπτική του ικανότητα. Σαφώς θα υπάρξουν φορές που ένα καλό παρολί θα επιβεβαιωθεί και θα σας αποφέρει σημαντικά κέρδη, όμως τα συχνά πονταρίσματα σε παρολί έχουν δείξει πως δημιουργούν απώλειες στον μακροχρόνιο απολογισμό.

΄Τρομερές προσφορές* στο Pamestoixima.gr

Πως να υπολογίσετε την κερδοφορία σας στα μονά αποδεκτά

Για να υπολογίζετε τα ποσοστά κερδοφορίας σας μέσα από τον στοιχηματισμό σε μονά αποδεκτά, θα πρέπει να εξετάζετε δύο μεταβλητές. Το ποσοστό της προβλεπτικής σας ικανότητας και τον μέσο όρο της κερδισμένης απόδοσης.

Ο τύπος υπολογισμού της κερδοφορίας:

Π.Ι * Κ.Α >= 1,00

Π.Ι= Το ποσοστό της προβλεπτικής ικανότητας.

Κ.Α= Ο μέσος όρος την κερδισμένης απόδοσης.

Για να είστε κερδοφόροι σύμφωνα με τον τύπο, θα πρέπει να βγάζετε αποτέλεσμα μεγαλύτερο του 1,00. Για να βρείτε το Π.Ι θα πρέπει να υπολογίσετε σε πόσους αγώνες κερδίσατε. Εάν δηλαδή κερδίσατε 5 στους 10 αγώνες, το Π.Ι σας είναι 50%, το οποίο εφαρμόζεται ως 0,50 στον τύπο. Για να βρείτε το Κ.Α, αθροίζεται τις αποδόσεις των νικηφόρων αγώνων (1,80+1,75+2,00+…) και τις διαιρείτε με τον αριθμό των νικηφόρων αγώνων, δηλαδή 5 στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Είναι σημαντικό να πραγματοποιείτε διαχωρισμό στις αποδόσεις που αθροίζετε και να ξεχωρίζετε τις νικηφόρες από τις χαμένες, ώστε να προκύπτουν αξιόπιστα αποτελέσματα. Σε περίπτωση που στοιχηματίζετε σε παρόμοιο μέγεθος αποδόσεων τότε δεν θα υπάρχει μεγάλη διαφορά στο αποτέλεσμα. Όταν όμως κερδίζετε συχνότερα τις μικρές αποδόσεις και προσθέτετε στον υπολογισμό του Κ.Α και αποδόσεις αρκετά μεγαλύτερες που χάθηκαν, τότε αυτή η διαφορά στα μεγέθη επηρεάζει σημαντικά τον μέσο όρο των αποδόσεων. Για τον λόγο αυτό να ξεχωρίζετε τις κερδισμένες από τις χαμένες αποδόσεις προς αποφυγή λαθών.

Παράδειγμα

Έστω ότι ο Μ.Ο των αποδόσεων σε νικηφόρους αγώνες είναι 1,93. Πολλαπλασιάζετε με το ποσοστό επιτυχίας (0,50) και δίνει γινόμενο 0,965. Εάν το συγκρίνουμε με τον τύπο θα δούμε ότι το γινόμενο είναι μικρότερο του 1,00 που δηλώνει ότι υπάρχει απώλεια.

Οι δεκαδικοί αριθμοί μετά ή πριν το 1,00 είναι το ποσοστό του κέρδους ή απώλειας επί του τζίρου. Στο συγκεκριμένο παράδειγμα, με 50% επιτυχία σε Μ.Ο αποδόσεων 1,93, ο παίκτης έχει απώλεια 0,35% επί των συνολικών του χρημάτων και θα πρέπει είτε να αυξήσει το μέγεθος των αποδόσεων που ποντάρει (για να τον καλύπτει το 50%) είτε να αυξήσει ακόμα περισσότερο την προβλεπτική του ικανότητα.

Ταχύτατες αναλήψεις από την Novibet

Πλεονεκτήματα που έχουν τα μονά αποδεκτά

Stoixima365 | Στοίχημα365

Ο παίκτης έχει τον απόλυτο έλεγχο του κεφαλαίου του και ποντάρει με μεθοδικότητα σε κάθε του μεμονωμένη επιλογή. Παράλληλα, θα αναφέρουμε για πολλοστή φορά πως τα ποσοστά επιτυχίας αυξάνονται σημαντικά και ο παίκτης βαδίζει συχνότερα τον δρόμο που οδηγεί στο ταμείο. Σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στα παρολί, που η αποτυχία είναι συχνότερο αποτέλεσμα, καθώς και η ζημιά στο αρχικό του κεφάλαιο.

Μειονεκτήματα που έχουν τα μονά αποδεκτά

Stoixima365 | Στοίχημα365

Τα μονά αποδεκτά, δεν απευθύνονται σε παίκτες που επιζητούν μεγάλα και άμεσα κέρδη. Με τον τρόπο αυτό δεν πρόκειται να δείτε τα κέρδη σας να εκτοξεύονται σε μια μέρα, ούτε όμως να μεγιστοποιούνται και οι απώλειες. Τα κέρδη στα μονά αποδεκτά αποκτώνται σταδιακά και ακόμα εάν καταφέρνει ο παίκτης να τριπλασιάζει ή να τετραπλασιάζει το αρχικό του κεφάλαιο κάθε χρόνο (πράγμα πολύ σημαντικό), χρειάζεται πίστη και υπομονή στην προβλεπτική του ικανότητα.

Επίλογος

Εν κατακλείδι, καταλήγουμε στο γεγονός πως τα μονά αποδεκτά είναι ο σωστός τρόπος στοιχήματος. Κανείς δεν έγινε «πλούσιος» σε μια μέρα και όσοι «έγιναν» αποτελούν τεράστιες εξαιρέσεις. Το στοίχημα βασίζεται στην έννοια του μακροχρόνιου κέρδους και στην μεθοδικότητα του τρόπου πονταρίσματος.

Επιπλέον όσο μικρότερες αποδόσεις παίζετε (άρα μικρότερη μέση κερδισμένη απόδοση) τόσο περισσότερο πρέπει να αυξάνεται η προβλεπτική σας ικανότητα, ώστε να παρουσιάζετε κερδοφορία. Όπως και στο παράδειγμα μας, όταν ο αριθμός είναι κάτω από το 1,00 υπάρχει απώλεια και όσο μικρότερος είναι, τόσο περισσότερα είναι και τα χρήματα που χάνετε.

Πολλοί παίκτες στο στοίχημα, θέλουν να ρισκάρουν λίγα χρήματα για να κερδίσουν μεγάλες περιουσίες, όμως αυτό δεν είναι σωστό και μακροχρόνια επιβαρύνει την υγεία των κεφαλαίων τους. Θα πρέπει να στοιχηματίζετε με όσο το δυνατόν ευνοϊκότερες συνθήκες, όπου οι πιθανότητες επιτυχίας είναι οι μέγιστες που μπορείτε να λάβετε και το ενδεχόμενο απώλειας να είναι περιορισμένο. Για να συμβεί αυτό, στραφείτε προς στα μονά αποδεκτά.

Κορυφαίο Live betting από τη Stoiximan

Παρακάτω θα δείτε το σχετικό βίντεο του άρθρου:

ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Στοίχημαν

Stoiximan

5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pamestoixima

Pamestoixima.gr

5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

novibet-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bet365-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

betshop-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

winmasters-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ