Πώς να κερδίσω στο στοίχημα; (Βίντεο)

στοίχημα
Πώς να κερδίσω στο στοίχημα;

Το ερώτημα αυτό απασχολεί κάθε άνθρωπο που παίρνει την απόφαση να ασχοληθεί με το στοίχημα, καθώς ο κύριος σκοπός της ενασχόλησης, δεν είναι μόνο η διασκέδαση, αλλά η επίτευξη κέρδους. Τι πρέπει να προσέξει λοιπόν ο παίκτης για να έχει τις πιθανότητες επιτυχίας με το μέρος του; Παρακάτω ακολουθούν 12 συμβουλές που η εφαρμογή τους μπορεί να έχει άμεση επίδραση στα ποσοστά κέρδους και στην μείωση της απώλειας.

1. Όλα ξεκινούν από την σωστή διαχείριση κεφαλαίου. Το προσωπικό budget κάθε παίκτη που είναι διαθέσιμο προς στοιχηματισμό θα πρέπει να αξιοποιείται με προσοχή και πειθαρχία. Το ιδανικό σύμφωνα με την λειτουργία των επαγγελματιών, είναι στο ξεκίνημα κάθε σεζόν να ορίζεται ένα συγκεκριμένο ποσό που θα αφιερώνεται στο στοίχημα ( ή γνωστή μπάνκα ή κάβα ) και από το συγκεκριμένο ποσό να μοιράζεται το 1% έως 3% σε κάθε παιχνίδι που ποντάρετε. Η πίστη στην αρχική σας κάβα μπορεί να οδηγήσει σε πειθαρχημένο παιχνίδι χωρίς να χάνεται τον έλεγχο των οικονομικών σας ούτε να επηρεάζεται ο γενικότερος προϋπολογισμός σας από αλλεπάλληλες καταθέσεις. Συνεπώς να έχετε πάντα των έλεγχο στα κεφάλαια σας.

2. Μην παίζετε παραπάνω από όσο αντέχει η τσέπη σας. Απ’ τους σημαντικότερους κανόνες που θα πρέπει να είναι απαράβατος. Η ενασχόληση με το στοίχημα θα πρέπει να συνδυάζει την διασκέδαση με την επίτευξη κέρδους χωρίς ωστόσο να οδηγεί τον παίκτη σε εθισμό και ανεξέλεγκτο στοιχηματισμό. Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις παικτών που οδηγήθηκαν σε οικονομική καταστροφή καθώς δεν έβαζαν φρένο στο παιχνίδι τους. Είναι γνωστή στους περισσότερους αυτή η συμβουλή και μπορεί φαίνεται δεδομένη, όμως η πραγματικότητα έχει δείξει αντίθετα αποτελέσματα. Θα πρέπει λοιπόν να παίζετε υπεύθυνα και με μέτρο αν θέλετε να είστε κερδισμένοι στο στοίχημα.

3. Στοίχημα με Μονά αποδεκτά. Δεν είναι λίγες οι φορές που έχετε δει ή ακούσει την συγκεκριμένη συμβουλή καθώς είναι μια από τις σημαντικότερες αρχές για μακροχρόνια κέρδη. Ο κύριος λόγος που συνιστάται ο στοιχηματισμός σε μία μόνο επιλογή είναι προφανής. Οι πιθανότητες επίτευξης ενός μόνο σημείου αυξάνονται σε τεράστιο βαθμό σε σχέση με τις ελάχιστες πιθανότητες που έχει η επιβεβαίωση παρολί τριών η τεσσάρων αγώνων.  Οι μπουκ δεν αγαπούν τα παρολί ενώ ταυτόχρονα μισούν τα μονά αποδεκτά. Όσο αυξάνονται οι επιλογές στα παρολί, τόσο περισσότερο αυξάνονται τα ποσοστά της γκανιότας που επιστρέφει «πετσοκομμένα» κέρδη για τον παίκτη. Τα μονά αποδεκτά πέρα από τις αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας, παράλληλα κρατούν τα επίπεδα γκανιότας χαμηλά.

4. Καλή και σωστή μελέτη. Σύμμαχος της επιτυχίας είναι η γνώση. Για να υπάρξει γνώση θα πρέπει να αφιερώνετε ένα εύλογο χρονικό διάστημα στην μελέτη του αγώνα που πρόκειται να τοποθετήσετε τα κεφάλαια σας. Η επικαιρότητα, η φόρμα των ομάδων και οι απουσίες τους, η προϊστορία τους και φυσικά το βαθμολογικό κίνητρο είναι μερικοί βασικοί παράμετροι που απαιτούν μελέτη. Προφανώς, δεν μπορεί να εγγυηθεί κανείς την επιτυχία ενός σημείου ακόμα και αν έχετε αφιερώσει πολλές ώρες στην μελέτη του και ξέρετε τα πάντα για το συγκεκριμένο γεγονός. Η πραγματικότητα μπορεί να είναι τελείως διαφορετική, αλλά η γνώση σας αυξάνει την προβλεπτική σας ικανότητα στο Live Betting και μπορεί να εντοπίζεται ευκολότερα τις ευκαιρίες που προκύπτουν κατά την διάρκεια του αγώνα.

5. Επικεντρωθείτε σε λίγα πρωταθλήματα. Συγκεκριμένα, το πολύ σε 2-3 όπου η διαχείριση της πληροφορίας είναι ευκολότερη. Είναι λογικό ότι τα πολλά πρωταθλήματα, αυξάνουν τον όγκο πληροφοριών και ο παίκτης αδυνατεί αν αφιερώσει τον απαιτούμενο χρόνο για καλή μελέτη. Συνεπώς είναι προς συμφέρον σας να γνωρίζετε καλά συγκεκριμένες διοργανώσεις καθώς αργά η γρήγορα οι προβλέψεις σας θα ανταποκρίνονται συχνότερα στην πραγματικότητα.

6. Η σωστή μελέτη οδηγεί στην εύρεση των Value bets. Με λίγα λόγια, να αναζητάτε την «αξία» στις αποδόσεις. Εν συντομία το value bet περιγράφει την άποψη του παίκτη σε κάποιο σημείο το οποίο θεωρεί πως έχει περισσότερες πιθανότητες να επιβεβαιωθεί σε σχέση με τις εκτιμώμενες πιθανότητες του μπουκ που ανταποκρίνονται στο μέγεθος της απόδοσης. Συνεπώς υπάρχει αξία στην δεδομένη επιλογή.

7. Μην περιορίζεστε στις βασικές αγορές. Στοίχημα δεν είναι μόνο το Over/Under ούτε το 1Χ2. Στο διαδικτυακό στοίχημα υπάρχουν εκατοντάδες επιλογές για γεγονότα που αφορούν τον ίδιο αγώνα. Μπορείτε να δοκιμάσετε εναλλακτικές αγορές όπως είναι το Ασιατικό και το Ευρωπαϊκό χάντικαπ που είναι αρκετά δημοφιλή στην «πιάτσα» των επαγγελματιών του στοιχήματος.

8. Υπομονή και πίστη στο ότι θα αλλάξουν τα αρνητικά αποτελέσματα. Όσο πιο δύσκολη γίνεται η ανάβαση προς την επίτευξη του ταμείου τόσο πιο εύκολη αλλά και πιο συχνή είναι η πτώση και ο λεγόμενος «κουβάς». Θα πρέπει να βλέπετε τα αποτελέσματα σας στο στοίχημα σε βάθος χρόνου και όχι μέρας ή στιγμής. Στόχος σας θα πρέπει να είναι το μακροχρόνιο κέρδος και όχι το άμεσο.

9. Μην προσπαθείτε να ρεφάρετε την ίδια στιγμή. Ένα αρνητικό σερί προκαλεί απογοήτευση και εκνευρισμό, ενώ παράλληλα τονώνει τον εγωισμό και δημιουργεί την πεποίθηση ότι το επόμενο στοίχημα θα είναι νικηφόρο και θα γίνει η κάλυψη των χαμένων. Το σκεπτικό αυτό είναι λάθος, όπως ακριβώς είναι λάθος οι αποφάσεις εν θερμώ. Προφανώς και το ρεφάρισμα είναι ο αυτοσκοπός μετά από κάθε αποτυχία, αλλά θα πρέπει να γίνεται μεθοδικά και σε βάθος χρόνου. Η ιστορία έχει δείξει πως οι προσπάθειες για άμεσο ρεφάρισμα οδηγούν σε μεγαλύτερες απώλειες, καθώς δεν υπάρχει διαύγεια και σωστή αντίληψη της κατάστασης. Συνεπώς πάρτε μια ανάσα και κάντε ένα διάλειμμα μετά από ένα σερί αποτυχιών.

10. Να είστε καχύποπτοι με τα «εμπορικά» παιχνίδια και τις ομάδες φαβορί. Οι δημοφιλείς αγώνες περνούν από το μικροσκόπιο των μπουκ και το πιο πιθανόν είναι να γνωρίζουν μέχρι και το πρωινό που έφαγε ο Μέσι για να φτιάξουν το σετ των αποδόσεων. Οι μπουκ εστιάζουν στα γεγονότα αυτά και προσφέρουν «πετσοκομμένες» αποδόσεις προκειμένου να διαχειριστούν την πίεση της πλειοψηφίας των παικτών. Στο σημείο αυτό να σημειώσουμε πως το στοίχημα είναι παιχνίδι αποδόσεων και όχι φαβορί.

Αυτό σημαίνει πως οι αποδόσεις τύπου 1,20 και 1,30 δεν αξίζουν το άγχος τις επιβεβαίωσης. Στην σύγχρονη εποχή του ποδοσφαίρου βλέπουμε όλο και πιο συχνά ομάδες φαβορί να «γκελάρουν» και αυτό μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους. Αρκετές φορές αυτές οι αποδόσεις μπορεί να είναι δίκαιες και να αντικατοπτρίζουν την διαφορά δυναμικότητας των ομάδων, όμως θα πρέπει να έχετε μελετήσει αρκετά καλά για να θεωρήσετε πως μια απόδοση στα όρια της «τοκογλυφίας» έχει αξία.

11. Να παρακολουθείτε την κίνηση του τζίρου. Το σωστό διάβασμα των τζίρων που συγκεντρώνει το κάθε γεγονός μπορεί να οδηγήσει σε σωστές επιλογές. Η κίνηση της πλειοψηφίας των παικτών μπορεί να δίνει χρήσιμες πληροφορίες για την έκβαση του αγώνα. Ωστόσο θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα καχύποπτοι με τα «παραφουσκωμένα» σημεία γιατί είναι ευάλωτα και συνήθως… «σκάνε».

12. Τέλος μην θεωρείται τίποτα σίγουρο και άχαστο. Η λέξη «σιγουράκι» (σε νόμιμα πλαίσια) δεν έχει καμία σχέση με το στοίχημα. Σε έναν αγώνα, όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά και ανά πάσα στιγμή μπορεί να επιβεβαιωθεί οποιαδήποτε επιλογή ή απόδοση. Επομένως μην πέφτετε στην πλάνη του άχαστου και μην «ανοίγεστε» απρόσκοπτα. Επιπλέον μην πέφτετε θύματα επιτήδειων που προσπαθούν να σας πουλήσουν «στημένα»  παιχνίδια. Αν το δείτε ρεαλιστικά, ποιος ο λόγος να πουλήσει κάποιος ένα «στημένο» παιχνίδι σε πολλούς παίκτες, να τραβήξει το βλέμμα των μπουκ και να το θέσει ακόμα και σε κίνδυνο ακύρωσης;

Εν κατακλείδι, οι παραπάνω συμβουλές μπορεί να φέρουν θετικά αποτελέσματα στο παιχνίδι σας μακροχρόνια, χωρίς ωστόσο να εγγυώνται την επίτευξη σίγουρου κέρδους. Το κέρδος στο στοίχημα είναι σαν ένα παζλ. Όσο προσθέτετε κομμάτια, τόσο περισσότερο βλέπετε την πραγματική εικόνα και έτσι πλησιάζετε την επιτυχία. Δηλαδή χρειάζεται υπομονή και μεθοδικότητα.

Παρακάτω θα δείτε το σχετικό βίντεο του άρθρου:
Τι θα βρείτε στο Stoixima365

Με τα χαράς σας παρουσιάζουμε την αποκλειστικότητα του Stoixima365, με τον Υπολογιστή Κέρδους Συστημάτων του ΟΠΑΠ στο Στοίχημα. Πλέον μπορείτε να εισάγετε τα δεδομένα σας στον υπολογιστή ώστε να βλέπετε το κόστος της κάθε στήλης από το σύστημα που θέλετε να ποντάρετε.

Το πλούσιο περιεχόμενο δεν σταματά στο περιβάλλον της σελίδας! Καθημερινά έχετε την δυνατότητα να διαβάζετε την στοιχηματική πρόταση της ημέρας, στην ενότητα Tips, όπου η έμπειρη ομάδα του Stoixima365, φροντίζει να παρέχει τα καλύτερα προγνωστικά. Επιπλέον θα βρείτε πλούσια θεματολογία που αφορά το Στοίχημα και για το πως θα γίνεται αποτελεσματικότεροι παίκτες.

 Για παράδειγμα:

Διαβάστε για την επανάσταση που έφεραν οι μετρήσεις των xGoals στον τρόπο με τον οποίο αναλύουμε έναν αγώνα. Επιπλέον, γνωρίστε το στοίχημα σε κόρνερ και αξιοποιήστε τις διαθέσιμες στρατηγικές. Επίσης, η στρατηγική με πονταρίσματα σε late goalsμπορεί να πολλαπλασιάσει τα κέρδη σας. Τέλος, πόσο σημαντικό είναι το Bankroll Management για την υγεία της κάβας σας;

Μπορείτε να περιηγηθείτε και να ανακαλύψετε τον εικονικό κόσμο των Virtual Sports and Esports, μέσα από έναν ολοκληρωμένο οδηγό. Επίσης, μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες πληροφορίες για πολλά και ενδιαφέροντα θέματα που αφορούν τον κόσμο του στοιχήματος. Θα βρείτε πλούσια θεματολογία για τα διάφορα συστήματα στοιχήματος! Επιπλέον μπορείτε να περιηγηθείτε στην ιστορία και να μάθετε την εφαρμογή διάσημων στρατηγικών στοιχήματος όπως είναι το σύστημα Martingale, το D’Alembert, το  Kelly Criterion, το σύστημα Labouchere και η ακολουθία Fibonacci.

Πόσο αποτελεσματικό μπορεί να γίνει το ποντάρισμα σε Μονά αποδεκτά και πως μπορούν να εκτοξεύσουν τα κέρδη σας; Επιπλέον, δείτε την αξία και τα οφέλη που έχουν τα μακροχρόνια στοιχήματα όταν αποφασίζετε να επενδύσετε σε βάθος χρόνου. Για να είστε σε θέση να ακολουθείτε τους καλύτερους Tipsters, θα πρέπει να βασίζεστε σε συγκεκριμένους παραμέτρους και καθοριστικές μετρήσεις που αποδεικνύουν σε μεγάλο βαθμό την δουλειά του. Οι ενδείξεις αυτές αναφέρονται στο Roi and Yield στο στοίχημα. Επιπλέον, μπορείτε να ενημερωθείτε για την επίδραση της Γκανιότας στα συνολικά σας κέρδη και το πως να την αποφύγετε. Τι μας δείχνει το Drawdown;

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για την χρησιμότητα των Χάντικαπς στο στοίχημα; Πόσο αποτελεσματικά είναι στην επίτευξη μακροχρόνιου κέρδους; Έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε το Ευρωπαϊκό και Ασιατικό χάντικαπ για να γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοι στο κυνήγι της επιτυχίας, μα και άλλα θέματα όπως οι 10 λόγοι που χάνετε.

Υπάρχει τρόπος να εξασφαλίσετε σίγουρο κέρδος; Όσο απίθανο και αν ακούγεται, το Arbitrage betting αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο και δημιουργεί αυτή την δυνατότητα. Όποιος αποφασίσει να ασχοληθεί σοβαρά, θα είναι σε θέση να εντοπίζει τα sure bets και να εκμεταλλεύεται την διαφορά στις αποδόσεις. Πλέον μπορείτε να υπολογίζετε τα πονταρίσματα σας για σωστό Arbitrage, στον αποκλειστικό Υπολογιστή για Sure Bets. Επιπλέον, τι εννοούμε όταν αναφερόμαστε στα Value Bets και πως θα τα εντοπίζετε αποτελεσματικά. Πόσο σημαντική είναι η λειτουργία του Cash out και πως μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στην στρατηγική σας.

Αναθεωρήστε ορισμένα πράγματα και διαβάστε για τους Μύθους και τις Αλήθειες που αφορούν το στοίχημα. Σύντομα θα ανακαλύψετε ότι υπάρχουν 10 λόγοι που χάνετε, 10 λόγοι που κερδίζετε, 10 λόγοι που ποντάρετε σωστά ή λάθος, 10 λόγοι που κάνουν μια απόδοση ή ένα όριο να έχει αξία και άλλα πολλά. Το Live Betting αποτελεί ένα ξεχωριστό κεφάλαιο στον κόσμο του σύγχρονου στοιχήματος και υπάρχουν διάφορες στρατηγικές και Tips για να προσθέσετε στο παιχνίδι σας και να δείτε τα κέρδη σας να πολλαπλασιάζονται.

ΣΥΚΡΙΝΕΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

sigrine-01

ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

novibet-banner

Novibet

5/5

21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

stoiximan στοιχηματική
5/5

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

bet365-banner
5/5

+21 Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 2109237777

betshop-banner
5/5

21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Εποπτεία εμπ. επικ/νίας ΕΕΕΠ

winmasters-banner
5/5

21+ ετών | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα

Your compare list

Compare
ΑΦΑΙΡΕΣΗ ΟΛΩΝ
ΣΥΓΚΡΙΣΗ
0