Στοίχημα MotoGP: Όσα πρέπει να γνωρίζετε |Stoixima365.com

Στοίχημα MotoGP: Όσα πρέπει να γνωρίζετε

MotoGP
Previous slide
Next slide

To MotoGP είναι ένα από τα δημοφιλέστερα μηχανοκίνητα αθλήματα και φυσικά η κορυφαία κατηγορία όσον αφορά τους αγώνες μοτοσυκλετών σε πίστα. Χρόνο με το χρόνο κερδίζει ολοένα και περισσότερους φίλους, που σπεύδουν να παρακολουθήσουν κάποιο Grand Prix, είτε από κοντά, είτε μέσω κάποιου τηλεοπτικού δικτύου. Φυσικά η άνοδος αυτή του συγκεκριμένου αθλήματος δεν μπορούσε να μην έχει προεκτάσεις και στην στοιχηματική αγορά, με τις εταιρίες να αυξάνουν συνέχεια τις επιλογές στις οποίες μπορεί κάποιος γνώστης, ή λάτρης του στοιχήματος να ποντάρει στο Στοίχημα MotoGP.

Άλλωστε δεν είναι λίγοι εκείνοι που παρομοιάζουν τις μοτοσυκλέτες με άλογα κούρσας του ιπποδρόμου και τους αναβάτες με τζόκευ και η αλήθεια είναι πως δεν έχουν άδικο. Το Stoixima365.com σας παρουσιάζει τις πιο διαδεδομένες αγορές στοιχήματος στο Στοίχημα MotoGP.

΄Τρομερές προσφορές* στο Pamestoixima.gr

Τα δημοφιλέστερα στοιχήματα στο Στοίχημα MotoGP

Στοίχημα MotoGP

Όπως σε κάθε άθλημα, έτσι και στον μηχανοκίνητο αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα στο Στοίχημα MotoGP οι παίκτες έχουν να επιλέξουν ανάμεσα σε μια πλειάδα στοιχηματικών επιλογών. Σε κάποια το χέρι πάει περισσότερο αυτόματα, όπως στον νικητή του Γκραν Πρι στο Στοίχημα MotoGP, σε άλλα θα πρέπει οι παίκτες να… ψαχτούν περισσότερο, με στόχο να βρουν την καλή στοιχηματική ευκαιρία. Πάμε πρώτα να δούμε τις βασικές επιλογές.

Νικητής κατατακτήριων δοκιμών

Όπως και στην Formula 1 έτσι και στο Στοίχημα MotoGP η αγωνιστική δράση ξεκινά μερικές μέρες πριν τον κανονικό αγώνα. Οι ομάδες και οι οδηγοί πραγματοποιούν δοκιμές σε ρυθμίσεις των μοτοσυκλετών, αλλά και της πίστας, μέρες πριν τον αγώνα. Ωστόσο, μια ημέρα πριν πραγματοποιούνται οι επίσημες δοκιμές, με τους οδηγούς να πασχίζουν να κάνουν τον ταχύτερο γύρο, αφού μέσω αυτής της διαδικασίας θα καθοριστεί η σειρά εκκίνησης την επόμενη μέρα.

Φυσικά, οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν την δυνατότητα να ποντάρουμε στον νικητή των δοκιμών αυτών, όπως και στον χρόνο που πιστεύουμε ότι μπορεί να κάνει, κατά τη διάρκεια των δοκιμών. Αυτό όμως είναι μόνο το «ορεκτικό», αφού την ημέρα του αγώνα ακολουθεί το «κυρίως πιάτο».

Νικητής Αγώνα

Στοίχημα MotoGP

Δεν είναι τίποτα παραπάνω από αυτό που ήδη γνωρίζουμε και τίποτα παραπάνω από αυτό που λέει ο τίτλος. Οι οδηγοί ξεκινούν από την αφετηρία, ολοκληρώνουν τους απαιτούμενος γύρους, που κάθε φορά είναι διαφορετικοί. αφού οι αγώνες διεξάγονται σε διαφορετικές πίστες και αυτό που καλούμαστε εμείς να βρούμε και να ποντάρουμε είναι to ποιος οδηγός θα ολοκληρώσει πρώτος τη διαδρομή και θα στεφθεί νικητής του Grand Prix στο Στοίχημα MotoGP.

Βρες πληθώρα επιλογών για τα μηχανοκίνητα αθλήματα στη Novibet

Ταχύτερος Γύρος

Όσο περνά η ώρα σε ένα αγώνα MotoGP το ενδιαφέρον μεγαλώνει. Παράλληλα οι μοτοσυκλέτες γίνονται ελαφρύτερες, λόγω της μείωσης του καυσίμου στα ντεπόζιτα και αυτό δίνει τη δυνατότητα στους αναβάτες να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο τις επιδόσεις τους. Εκεί είναι και το σημείο στο οποίο συνήθως κρίνεται το ποιος οδηγός θα καταγράψει τον ταχύτερο γύρο στον αγώνα.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει πως απαραίτητα θα είναι και αυτός που θα κερδίσει τον αγώνα. Το να προβλέψει κανείς λοιπόν το ποιος από τους αναβάτες θα κάνει ταχύτερα από τους υπόλοιπους μια πλήρης περιστροφή της πίστας, αποτελεί και το ζητούμενο της συγκεκριμένης αγοράς.

Τα κορυφαία εναλλακτικά στοιχήματα στο Στοίχημα MotoGP

Στοίχημα MotoGP

Πέρα από τα κλασικά, αγαπημένα και μη εξαιρετέα στοιχήματα που επιλέγουν οι παίκτες, υπάρχουν και αρκετές εναλλακτικ΄ές επιλογές στο Στοίχημα MotoGP, οι οποίες μπορούν να δώσουν μεγαλύτερο βάθος στο ποντάρισμα του παίκτη και ακόμα περισσότερες ευκαιρίες για κέρδη. Πάμε να δούμε δύο από τις σημαντικότερες εξ αυτών των επιλογών που μπορεί να βρει ο παίκτης στις ελληνικές νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες.

Διαφορά νικητή από τον δεύτερο

Όπως σε όλους τους αγώνες ταχύτητας, έτσι και στο Στοίχημα MotoGP τα χρονόμετρα παίζουν καταλυτικό ρόλο. Από τη μια οι ομάδες για να κάνουν τις μετρήσεις τους και να βελτιώσουν την απόδοση των μοτοσυκλετών και από την άλλη εμείς που προσπαθούμε να μαντέψουμε τη χρονική διαφορά που θα έχει ο νικητής του αγώνα από τον δεύτερο οδηγό. Φυσικά, το να προβλέψει κανείς με ακρίβεια την διαφορά είναι αρκετά δύσκολο.

Γι αυτό οι στοιχηματικές εταιρίες προσφέρουν ένα όριο και ο παίκτης καλείται να ποντάρει στο αν η διαφορά μεταξύ νικητή και δεύτερου θα είναι μεγαλύτερη ή μικρότερη από αυτήν την διαφορά.

Head To Head μεταξύ οδηγών

Ο νικητής κάθε Grand Prix είναι αυτός που απολαμβάνει τη δόξα και τους περισσότερους βαθμούς, ωστόσο μάχες γίνονται και στις πιο πίσω θέσεις, αφού βαθμούς παίρνουν και οι πιο πίσω αναβάτες. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως όσο μεγάλη και αν είναι η διαφορά από την πρώτη θέση, πάντα υπάρχει κίνητρο για τους αναβάτες, προκειμένου να πλασαριστούν σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση για να πάρουν και περισσότερους βαθμούς.

Αυτό μας δίνει τη δυνατότητα να ποντάρουμε σε μια μονομαχία μεταξύ δυο οδηγών, που δεν θα διεκδικήσουν απαραίτητα τη νίκη. αλλά που θα έχουν μια ΄άτυπη μονομαχία μεταξύ τους για το ποιος θα τερματίσει σε καλύτερη θέση. Αυτό οι περισσότερες εταιρίες το ονομάζουν στοίχημα Head To Head και είναι ευρέος διαδεδομένο μεταξύ των παικτών τους στοιχήματος.

Κορυφαίο live betting και τεράστιες αποδόσεις στην Bet365

Μακροχρόνιες Επιλογές στο Στοίχημα MotoGP

Στοίχημα MotoGP

Όπως συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις οι εταιρίες προσφε΄ρουν όλες τους τις αγορές και σε μακροχρόνια στοιχήματα. Τα πιο διαδεδομένα αφορούν τον οδηγό που θα κατακτήσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Το πόσους αγώνες θα κερδίσει, κατά τη διάρκεια της σεζόν.

Το πόσους βαθμούς θα συγκεντρώσει (Over/Under) και αντίστοιχα ποια εταιρία κατασκευαστών θα κατακτήσει το πρωτάθλημα και πόσους βαθμούς θα συγκεντρώσει. Φυσικά, οι μακροχρόνιες επιλογές απαιτούν μεγαλύτερη υπομονή για να επιβεβαιωθούν, αλλά προσφέρουν και μεγαλύτερα κέρδη.

Live Στοίχημα MotoGP

Φυσικά από το «μενού» δεν θα μπορούσε να λείπει και το Live ποντάρισμα στο Στοίχημα MotoGP, με όλες σχεδόν τις παραπάνω ενότητες να προσφέρονται και για ζωντανό στοιχηματιμό από τις εταιρίες. Βέβαια η ταχύτητα με την οποία διεξάγεται το συγκεκριμένο άθλημα απαιτεί προσήλωση και ιδιαίτερη επιλογή στο Live Betting, αφού τα δεδομένα του αγώνα αλλάζουν αρκετές φορές κατά τη διάρκεια του.

Στοίχημα MotoGP: Σεζόν 2022

Η φετινή σεζόν του MotoGP ξεκινά επίσημα στις 6 Μαρτίου στη Ντόχα του Κατάρ, με το πρώτο Grand Prix της χρονιάς. Ωστόσο, την ερχόμενη εβδομάδα οι ομάδες ξεκινούν τις δοκιμές ενόψει της νέας σεζόν. Αυτό θα μας δώσει τη δυνατότητα να πάρουμε μια πρώτη γεύση από τις επιδόσεις των μοτοσυκλετών και να μπορέσουμε να ποντάρουμε τα πρώτα μας μακροχρόνια στοιχήματα στο Στοίχημα MotoGP.

Καλή επιτυχία…

΄Τρομερές προσφορές* στο Pamestoixima.gr

ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Στοίχημαν

Stoiximan

5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pamestoixima

Pamestoixima.gr

5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

novibet-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bet365-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

betshop-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

winmasters-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ