Online Στοίχημα (Βίντεο)

Online
Previous
Next

Η εξέλιξη των τεχνολογικών μέσων οδήγησε αναπόφευκτα και στην εξέλιξη του τρόπου με τον οποίο οι παίκτες παίζουν στοίχημα ή γενικά «τζογάρουν». Η είσοδος των κινητών συσκευών smartphones και η εμφάνιση των νόμιμων στοιχηματικών εταιρειών στο ελληνικό διαδίκτυο, έχουν αποτραβήξει μεγάλο μέρος των παικτών από τις παραδοσιακές συνεδριάσεις των πρακτορείων…στην άνεση του καναπέ τους. Ο λόγος οφείλεται στο online στοίχημα που έχει αλλάξει τα δεδομένα του στοιχήματος και προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στην εμπειρία που αποκομίζει ο παίκτης.

Πως ξεκινώ το online στοίχημα;

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι η εγγραφή σας σε στοιχηματική πλατφόρμα, ώστε να έχετε πρόσβαση στο online betting. Πριν καταλήξετε στο πάροχο σας, είναι σωστό να γνωρίζετε όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά που αφορούν την αξιοπιστία, την ασφάλεια συναλλαγών και την γενικότερη στοιχηματική εμπειρία. Συνεπώς, θα ήταν καλό να συγκρίνετε πριν εγγραφείτε σε μια ιστοσελίδα για να διαπιστώσετε το ποια σας ταιριάζει.

Δείτε ΕΔΩ! Αδειοδοτημένες και αξιόπιστες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, μέσα από λεπτομερείς παρουσιάσεις!

Απ’ τη στιγμή που θα πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας, θα μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία του διαδικτυακού στοιχήματος απ’ όπου και αν βρίσκεστε. Ωστόσο, αποκτάτε περισσότερα οφέλη όταν γίνεστε μέλη σε διάφορες στοιχηματικές πλατφόρμες, καθώς έχετε την δυνατότητα να συγκρίνετε και να επιλέγετε την καλύτερη απόδοση της αγοράς, αλλά και να εντοπίζετε αγορές που δεν υπάρχουν σε άλλα site.

Οι σημαντικότεροι λόγοι για να ασχοληθεί κανείς με το online στοίχημα
  • Το στοίχημα γίνετε ευκολότερο

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, το online betting «μας λύνει τα χέρια». Ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορείτε εύκολα και γρήγορα να έχετε πρόσβαση και να στοιχηματίζετε στα αγαπημένα σας γεγονότα. Αρκεί φυσικά να γίνετε μέλη σε μια νόμιμη στοιχηματική ιστοσελίδα για να έχετε πρόσβαση. Επίσης το διαδικτυακό στοίχημα είναι προσιτό για τους αρχάριους και για αυτούς που ξεκινούν τώρα το παιχνίδι, καθώς η πλοήγηση στο διαδικτυακό περιβάλλον είναι πανεύκολη και κατανοητή.

  • Σύγκριση και αγορά καλύτερων αποδόσεων

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που έχει ο παίκτης, είναι η δυνατότητα για σύγκριση των αποδόσεων μέσα από διάφορα στοιχηματικά site. Επιπλέον, οι περισσότερες πλατφόρμες προσφέρουν πολύ χαμηλά επίπεδα γκανιότας έως και μηδενική* σε δημοφιλή γεγονότα. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία καλύτερων αποδόσεων τις οποίες ο παίκτης μπορεί να επωφεληθεί για να μεγιστοποιήσει τα κέρδη του. Παράλληλα ο κάθε μπουκ προσπαθεί να χτυπήσει τον ανταγωνισμό δελεάζοντας τους παίκτες με καλύτερες αποδόσεις, γι’ αυτό λοιπόν είναι προς συμφέρον σας η δημιουργία λογαριασμών σε πολλές εταιρείες.

  • Πλήθος προσφορών*

Σε συνέχεια με τα παραπάνω, έρχονται να προστεθούν και οι διάφορες μεγάλες προσφορές* που παρέχουν οι μπουκ στα μέλη τους. Αυτές οι ενέργειες γίνονται μέσα στα πλαίσια τις διαφημιστικής προώθησης των εταιρειών που προσπαθούν να αυξήσουν το πελατολόγιο τους. Όμως η εκμετάλλευση των προσφορών σε συνδυασμό με τα συστήματα επιβράβευσης* που έχουν για τους αφοσιωμένους παίκτες, προσφέρουν πολλαπλές ευκαιρίες για κέρδος.

  • Live Betting και Live Streaming

Δύο αλληλένδετοι όροι που αποτελούν το online στοίχημα. Μέσα από το live betting έχετε την δυνατότητα να στοιχηματίζετε κατά την διάρκεια των αθλητικών γεγονότων και σε συνδυασμό με την ζωντανή μετάδοση ( Live Streaming) που προσφέρουν οι εταιρείες σε διάφορους αγώνες, αποκτάτε μια ολοκληρωμένη εμπειρία στοιχήματος.

  • Δυνατότητα cash out

Απ’ τα σημαντικότερα «όπλα» που έχει στην φαρέτρα του ο παίκτης. Με το cash out αποκτάτε τον έλεγχο του στοιχήματος σας και μπορείτε είτε να το διευθετήσετε εάν σας επιστρέφει αποδεκτό ποσοστό κέρδους ή για να μειώσετε το μέγεθος της απώλειας, σε περίπτωση που εξελίσσετε καταστροφικά.

  • Μονά αποδεκτά και ποικιλία επιλογών

Ένα βασικό χαρακτηριστικό του online στοιχήματος είναι η δυνατότητα για πονταρίσματα σε μονά αποδεκτά χωρίς περιορισμούς και εξαιρέσεις. Είστε ελεύθεροι να ποντάρετε σε όποια μονή επιλογή θέλετε και όσες φορές θέλετε μέσα από ένα τεράστιο sportsbook με πολλές εναλλακτικές επιλογές, που δεν τις συναντάμε στον επίγειο πάροχο στοιχήματος στη χώρα μας.

  • Εικονικά αθλήματα ( Virtuals )

Στο online στοίχημα, έχετε την δυνατότητα να εμπλουτίσετε την μέρα σας όταν υπάρχει μικρό αγωνιστικό πρόγραμμα, όλο το 24ωρο. Αμέτρητα virtual games που αναφέρονται σε αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, ιπποδρόμου, κυνοδρομιών και πολλά άλλα, είναι στην διάθεση σας για στοιχηματισμό. Τα εικονικά αθλήματα συγκεντρώνουν ενισχυμένες αποδόσεις, αποτελούν καλή «συντροφιά» και άμεσα κέρδη στους παίκτες. Επιπλέον, η προσθήκη των E-Sports έχει δημιουργήσει μια νέα αναπτυσσόμενη αγορά με μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον  σε παιχνίδια όπως το LOL, DOTA κ.α.

  • Άμεση λήψη αποφάσεων

Σε ένα αθλητικό χώρο όπου οι εξελίξεις «τρέχουν» συνεχώς, η δύναμη της γρήγορης ενημέρωσης έρχεται για να προστεθεί στο παιχνίδι σας. Πλέον είναι πολύ εύκολο να συγκρίνετε δεδομένα, να βλέπετε τα γεγονότα της τελευταίας στιγμής και να προλαβαίνετε όσο είναι δυνατόν, τα λάθη αλλά και καλύτερες αποδόσεις.

Οι κίνδυνοι του Online Στοιχήματος

Φυσικά δεν θα ήταν ολοκληρωμένη η παρουσίαση εάν δεν πραγματοποιούσαμε μια σύντομη αναφορά στους κινδύνους πίσω από το διαδικτυακό στοίχημα:

  • Κίνδυνος εθισμού

Η εύκολη και άμεση πρόσβαση στο online στοίχημα, θέτει όλο ένα και περισσότερο σε πειρασμό τον παίκτη που μπορεί ανά πάσα στιγμή να πραγματοποιεί καταθέσεις στον λογαριασμό του. Το γεγονός αυτό, θα πρέπει να το χρησιμοποιείτε προς συμφέρον σας και όχι με καταστροφικό τρόπο. Ποτέ μη στοιχηματίζετε παραπάνω από όσο αντέχει η τσέπη σας και αν νιώσετε πως φτάνετε στο σημείο να χάνετε τον έλεγχο, οι μπουκ προσφέρουν την δυνατότητα της προσωρινής παύσης του λογαριασμού από μερικές ώρες μέχρι μήνες.

  • Χάνεται η αίσθηση του χρήματος

Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό έρχεται για να συμπληρώσει τον παραπάνω κίνδυνο. Μια διαφορά μεταξύ των πρακτορείων και των στοιχηματικών ιστοσελίδων, είναι ότι στην πρώτη περίπτωση ο παίκτης συνήθως αισθάνεται την έννοια του χρήματος που βγαίνει από το πορτοφόλι του και το ενδεχόμενο κόστος από αυτή την ενέργεια. Στο online betting ο παίκτης πραγματοποιεί ηλεκτρονικά συναλλαγές και τα χρήματα εμφανίζονται με την μορφή ψηφίων. Κι όμως η διαφορά είναι σημαντική ακόμα και στα επόμενα πονταρίσματα μετά από ένα επιτυχημένο δελτίο. Ίσως τα χρήματα που θα κερδίζατε σε ένα πρακτορείο να μην τα ξανά-στοιχηματίζατε, σε αντίθεση με την ηλεκτρονική μορφή που λείπει η πραγματική εικόνα του ρευστού χρήματος.

Επίλογος

Συνοψίζοντας καταλήγουμε στο γεγονός πως το μέλλον του στοιχήματος ανήκει δικαιωματικά στο online betting. H αξιοπιστία, η αμεσότητα, η ευκολία, το πλήθος αγορών με αυξημένες αποδόσεις και η γενικότερη εξυπηρέτηση που προσφέρουν οι νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην χώρα μας έχουν μεταφέρει την έννοια του στοιχήματος σε ένα ανώτερο επίπεδο. Μέσα από το διαδικτυακό στοίχημα, αποκτάτε μεγαλύτερο έλεγχο των στοιχημάτων σας από κάθε άλλη φορά.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

pamestoixima

Pamestoixima.gr

5/5

21+| Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή στήριξης: 1114 | Παίξε υπεύθυνα

novibet-banner
5/5

21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Στοίχημαν
5/5

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

bet365-banner
5/5

+21 Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 2109237777

betshop-banner
5/5

21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Εποπτεία εμπ. επικ/νίας ΕΕΕΠ

winmasters-banner
5/5

21+ ετών | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα

ΣΥΚΡΙΝΕΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

sigrine-01