Στοίχημα Online (Βίντεο) | Stoixima365

Στοίχημα Online (Βίντεο)

Online
Previous slide
Next slide

Η εξέλιξη των τεχνολογικών μέσων οδήγησε αναπόφευκτα και στην εξέλιξη του τρόπου με τον οποίο οι παίκτες παίζουν στοίχημα online ή γενικά «τζογάρουν». Η είσοδος των κινητών συσκευών smartphones και η εμφάνιση των νόμιμων στοιχηματικών εταιρειών στο ελληνικό διαδίκτυο, έχουν αποτραβήξει μεγάλο μέρος των παικτών από τις παραδοσιακές συνεδριάσεις των πρακτορείων…στην άνεση του καναπέ τους. Ο λόγος οφείλεται στο online στοίχημα που έχει αλλάξει τα δεδομένα του στοιχήματος και προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα στην εμπειρία που αποκομίζει ο παίκτης.

Πως ξεκινώ το στοίχημα Online;

Το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να κάνετε είναι η εγγραφή σας σε στοιχηματική πλατφόρμα, ώστε να έχετε πρόσβαση στο στοίχημα Online. Πριν καταλήξετε στο πάροχο σας, είναι σωστό να γνωρίζετε όλα τα σημαντικά χαρακτηριστικά που αφορούν την αξιοπιστία, την ασφάλεια συναλλαγών και την γενικότερη στοιχηματική εμπειρία. Συνεπώς, θα ήταν καλό να συγκρίνετε πριν εγγραφείτε σε μια ιστοσελίδα για να διαπιστώσετε το ποια σας ταιριάζει.

Δείτε ΕΔΩ! Αδειοδοτημένες και αξιόπιστες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα, μέσα από λεπτομερείς παρουσιάσεις!

Απ’ τη στιγμή που θα πραγματοποιήσετε την εγγραφή σας, θα μπορείτε να ζήσετε την εμπειρία του διαδικτυακού στοιχήματος απ’ όπου και αν βρίσκεστε. Ωστόσο, αποκτάτε περισσότερα οφέλη όταν γίνεστε μέλη σε διάφορες στοιχηματικές πλατφόρμες, καθώς έχετε την δυνατότητα να συγκρίνετε και να επιλέγετε την καλύτερη απόδοση της αγοράς, αλλά και να εντοπίζετε αγορές που δεν υπάρχουν σε άλλα site.

Οι σημαντικότεροι λόγοι για να ασχοληθεί κανείς με το στοίχημα online

  • Το στοίχημα γίνετε ευκολότερο
στοίχημα online

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, το στοίχημα Online «μας λύνει τα χέρια». Ανά πάσα ώρα και στιγμή μπορείτε εύκολα και γρήγορα να έχετε πρόσβαση και να στοιχηματίζετε στα αγαπημένα σας γεγονότα. Αρκεί φυσικά να γίνετε μέλη σε μια νόμιμη στοιχηματική ιστοσελίδα για να έχετε πρόσβαση. Επίσης το διαδικτυακό στοίχημα είναι προσιτό για τους αρχάριους και για αυτούς που ξεκινούν τώρα το παιχνίδι, καθώς η πλοήγηση στο διαδικτυακό περιβάλλον είναι πανεύκολη και κατανοητή.

  • Σύγκριση και αγορά καλύτερων αποδόσεων
στοίχημα online

Ένα από τα σημαντικότερα πλεονεκτήματα που έχει ο παίκτης, είναι η δυνατότητα για σύγκριση των αποδόσεων μέσα από διάφορα στοιχηματικά site. Επιπλέον, οι περισσότερες πλατφόρμες προσφέρουν πολύ χαμηλά επίπεδα γκανιότας έως και μηδενική* σε δημοφιλή γεγονότα.

Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την δημιουργία καλύτερων αποδόσεων τις οποίες ο παίκτης μπορεί να επωφεληθεί για να μεγιστοποιήσει τα κέρδη του. Παράλληλα ο κάθε μπουκ προσπαθεί να χτυπήσει τον ανταγωνισμό δελεάζοντας τους παίκτες με καλύτερες αποδόσεις, γι’ αυτό λοιπόν είναι προς συμφέρον σας η δημιουργία λογαριασμών σε πολλές εταιρείες.

  • Πλήθος προσφορών*
στοίχημα online

Σε συνέχεια με τα παραπάνω, έρχονται να προστεθούν και οι διάφορες μεγάλες προσφορές* που παρέχουν οι μπουκ στα μέλη τους στο στοίχημα Online. Αυτές οι ενέργειες γίνονται μέσα στα πλαίσια τις διαφημιστικής προώθησης των εταιρειών που προσπαθούν να αυξήσουν το πελατολόγιο τους. Όμως η εκμετάλλευση των προσφορών σε συνδυασμό με τα συστήματα επιβράβευσης* που έχουν για τους αφοσιωμένους παίκτες, προσφέρουν πολλαπλές ευκαιρίες για κέρδος.

  • Live Betting και Live Streaming
στοίχημα online

Δύο αλληλένδετοι όροι που αποτελούν το στοίχημα Online. Μέσα από το live betting έχετε την δυνατότητα να στοιχηματίζετε κατά την διάρκεια των αθλητικών γεγονότων και σε συνδυασμό με την ζωντανή μετάδοση ( Live Streaming) που προσφέρουν οι εταιρείες σε διάφορους αγώνες, αποκτάτε μια ολοκληρωμένη εμπειρία στοιχήματος.

Κορυφαίο Live betting από τη Stoiximan

  • Δυνατότητα cash out
στοίχημα online

Απ’ τα σημαντικότερα «όπλα» που έχει στην φαρέτρα του ο παίκτης. Με το cash out αποκτάτε τον έλεγχο του στοιχήματος σας και μπορείτε είτε να το διευθετήσετε εάν σας επιστρέφει αποδεκτό ποσοστό κέρδους ή για να μειώσετε το μέγεθος της απώλειας, σε περίπτωση που εξελίσσετε καταστροφικά.

  • Μονά αποδεκτά και ποικιλία επιλογών
στοίχημα online

Ένα βασικό χαρακτηριστικό που έχει το στοίχημα Online είναι η δυνατότητα για πονταρίσματα σε μονά αποδεκτά χωρίς περιορισμούς και εξαιρέσεις. Είστε ελεύθεροι να ποντάρετε σε όποια μονή επιλογή θέλετε και όσες φορές θέλετε μέσα από ένα τεράστιο sportsbook με πολλές εναλλακτικές επιλογές, που δεν τις συναντάμε στον επίγειο πάροχο στοιχήματος στη χώρα μας.

  • Εικονικά αθλήματα ( Virtuals )
στοίχημα online

Στο online στοίχημα, έχετε την δυνατότητα να εμπλουτίσετε την μέρα σας όταν υπάρχει μικρό αγωνιστικό πρόγραμμα, όλο το 24ωρο. Αμέτρητα virtual games που αναφέρονται σε αγώνες ποδοσφαίρου, μπάσκετ, ιπποδρόμου, κυνοδρομιών και πολλά άλλα, είναι στην διάθεση σας για στοιχηματισμό. Τα εικονικά αθλήματα συγκεντρώνουν ενισχυμένες αποδόσεις, αποτελούν καλή «συντροφιά» και άμεσα κέρδη στους παίκτες. Επιπλέον, η προσθήκη των E-Sports έχει δημιουργήσει μια νέα αναπτυσσόμενη αγορά με μεγάλο στοιχηματικό ενδιαφέρον  σε παιχνίδια όπως το LOL, DOTA κ.α.

  • Άμεση λήψη αποφάσεων
στοίχημα online

Σε ένα αθλητικό χώρο όπου οι εξελίξεις «τρέχουν» συνεχώς, η δύναμη της γρήγορης ενημέρωσης έρχεται για να προστεθεί στο παιχνίδι σας. Πλέον είναι πολύ εύκολο να συγκρίνετε δεδομένα, να βλέπετε τα γεγονότα της τελευταίας στιγμής και να προλαβαίνετε όσο είναι δυνατόν, τα λάθη αλλά και καλύτερες αποδόσεις.

Ταχύτατες αναλήψεις από την Novibet

Οι κίνδυνοι που ενέχει το στοίχημα Online

Φυσικά δεν θα ήταν ολοκληρωμένη η παρουσίαση εάν δεν πραγματοποιούσαμε μια σύντομη αναφορά στους κινδύνους πίσω από το διαδικτυακό στοίχημα:

  • Κίνδυνος εθισμού
στοίχημα Online

Η εύκολη και άμεση πρόσβαση στο online στοίχημα, θέτει όλο ένα και περισσότερο σε πειρασμό τον παίκτη που μπορεί ανά πάσα στιγμή να πραγματοποιεί καταθέσεις στον λογαριασμό του. Το γεγονός αυτό, θα πρέπει να το χρησιμοποιείτε προς συμφέρον σας και όχι με καταστροφικό τρόπο. Ποτέ μη στοιχηματίζετε παραπάνω από όσο αντέχει η τσέπη σας και αν νιώσετε πως φτάνετε στο σημείο να χάνετε τον έλεγχο, οι μπουκ προσφέρουν την δυνατότητα της προσωρινής παύσης του λογαριασμού από μερικές ώρες μέχρι μήνες.

  • Χάνεται η αίσθηση του χρήματος
στοίχημα Online

Το συγκεκριμένο χαρακτηριστικό έρχεται για να συμπληρώσει τον παραπάνω κίνδυνο. Μια διαφορά μεταξύ των πρακτορείων και των στοιχηματικών ιστοσελίδων, είναι ότι στην πρώτη περίπτωση ο παίκτης συνήθως αισθάνεται την έννοια του χρήματος που βγαίνει από το πορτοφόλι του και το ενδεχόμενο κόστος από αυτή την ενέργεια.

Στο στοίχημα Online ο παίκτης πραγματοποιεί ηλεκτρονικά συναλλαγές και τα χρήματα εμφανίζονται με την μορφή ψηφίων. Κι όμως η διαφορά είναι σημαντική ακόμα και στα επόμενα πονταρίσματα μετά από ένα επιτυχημένο δελτίο. Ίσως τα χρήματα που θα κερδίζατε σε ένα πρακτορείο να μην τα ξανά-στοιχηματίζατε, σε αντίθεση με την ηλεκτρονική μορφή που λείπει η πραγματική εικόνα του ρευστού χρήματος.

Επίλογος

Συνοψίζοντας καταλήγουμε στο γεγονός πως το μέλλον του στοιχήματος ανήκει δικαιωματικά στο στοίχημα Online. H αξιοπιστία, η αμεσότητα, η ευκολία, το πλήθος αγορών με αυξημένες αποδόσεις και η γενικότερη εξυπηρέτηση που προσφέρουν οι νόμιμες στοιχηματικές ιστοσελίδες στην χώρα μας έχουν μεταφέρει την έννοια του στοιχήματος σε ένα ανώτερο επίπεδο. Μέσα από το διαδικτυακό στοίχημα, αποκτάτε μεγαλύτερο έλεγχο των στοιχημάτων σας από κάθε άλλη φορά.

*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Κορυφαίο live betting και τεράστιες αποδόσεις στην Bet365

ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Στοίχημαν

Stoiximan

5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pamestoixima

Pamestoixima.gr

5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

novibet-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bet365-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

betshop-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

winmasters-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ