Stoiximan missions -Stoixima365

Stoiximan missions

Missions
Previous slide
Next slide

Στο συγκεκριμένο άρθρο, θα σας παρουσιάσουμε μια από τις πιο επιτυχημένες και δελεαστικές προωθητικές ενέργειες στο κόμματι των προσφορών. Τα missions της Stoiximan. Όλα τα μέλη της εταιρείας θα έχουν παρατηρήσει κάποια στιγμή στην αρχική τους σελίδα, την αποκλειστική ενότητα Missions.

Στο παρακάτω παράδειγμα θα σας παρουσιάσουμε ένα πραγματικό mission, από τα Προκριματικά του Μουντιάλ, θα εξηγήσουμε την πρόκληση πίσω από αυτό, προκειμένου να επωφεληθείτε από τα προνόμια, αλλά θα εξηγήσουμε και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει η συγκεκριμένη προσφορά της Stoiximan.

Το παρακάτω mission, σας δίνει την δυνατότητα να διεκδικήσετε ένα Free Bet αξίας έως 25€. Πάμε να δούμε πως:

Stoixima365 | Στοίχημα365

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνετε, είναι να διαβάσετε προσεκτικά τα βήματα και τις προϋποθέσεις που χρειάζεται να πληροίτε, προκειμένου να εκτελέσετε επιτυχημένα το mission.

Στο συγκεκριμένο, χρειαζόμαστε συνολικά 5 δελτία Παρολί, με 1 στοίχημα ανά αγορά και τουλάχιστον  2 επιλογές το καθένα για να υφίσταται η λειτουργία του.

Το ελάχιστο ποντάρισμα που θα πρέπει να πραγματοποιήσετε για το καθένα, είναι τουλάχιστον 5€, με κατώτατη απόδοση για κάθε επιλογή 1,50 και παραπάνω.

Ανεξάρτητα από την έκβαση των δελτίων, το mission στην συγκεκριμένη αποστολή, σας προσφέρει το 20% της συνολικής τους αξίας σε Free Bet έως 25€.

Στο συγκεκριμένο mission, θα χρειαστείτε τουλάχιστον συνολικό τζιράρισμα 31-32€ για να επωφεληθείτε στο έπακρο την επιστροφή του 20%, καθώς το ανώτατο όριο του Free Bet είναι μέχρι τα 25€. Συνεπώς αν σκοπεύετε να πραγματοποιήσετε μεγαλύτερα πονταρίσματα, αυτό δεν πρόκειται να σας αποφέρει μεγαλύτερη επιστροφή. Σε περίπτωση που κάνετε μικρότερα πονταρίσματα τότε το ποσό που σας επιστρέφεται, μειώνεται ανάλογα.

Πάμε τώρα να δούμε τι θα πρέπει να προσέξετε.

Stoixima365 | Στοίχημα365

Μια από τις σημαντικότερες προϋποθέσεις βασίζεται στο ότι θα πρέπει να ολοκληρώσετε την αποστολή σας, χωρίς να πραγματοποιήσετε Cash Out. Η συγκεκριμένη προϋπόθεση ισχύει σχεδόν για κάθε mission, οπότε αποδέχεστε ότι δεν μπορείτε να διευθετήσετε το στοίχημά σας, αν θέλετε να ολοκληρώσετε την αποστολή.

Η συγκεκριμένη προσφορά, τυγχάνει να αναφέρεται στα παιχνίδια μιας διοργάνωσης, που εξελίσσονται σε μια ορισμένη χρονική περίοδο. Μετά το πέρας της περιόδου, παύει να υφίσταται.

Επιπλέον, το Free Bet που θα αποκομίσετε, μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέσα σε ένα σύντομο χρονικό διάστημα. Συνεπώς δεν πρέπει να επαναπαυτείτε στο ότι έχετε στην άκρη ένα Free Bet για ποντάρισμα όποτε το επιθυμείτε.

Στο συγκεκριμένο mission, απαγορεύεται η χρήση συστήματος (2άδες, 3άδες, 4άδες κ.λπ.)

Ένα ενδεχόμενο που μπορεί να επηρεάσει την εξέλιξη της αποστολής σας, είναι η ματαίωση ενός αγώνα ή η διευθέτηση οποιοδήποτε στοιχήματος με απόδοση μονάδα (1,00). Αυτές οι περιπτώσεις δεν συμπεριλαμβάνονται στον υπολογισμό των βημάτων για την εκπλήρωση κάθε Αποστολής.

Stoixima365 | Στοίχημα365

Ένα από τα σημαντικότερα πράγματα που πρέπει να γνωρίζετε, είναι ότι δεν μπορείτε να εκμεταλλευτείτε τους κανόνες της προσφοράς, προκειμένου να αποκτήσετε πλεονέκτημα εναντίον της εταιρείας. Συνεπώς, στοιχήματα σε αντικρουόμενες αγορές π.χ (ποντάρισμα στο Over 2,5 και μετά στο Under 2,5 του ίδιου γεγονότος) θα αποκλείονται από την αγορά.

Φυσικά, η συμμετοχή στις προσφορές missions είναι προαιρετική και για να λαμβάνετε μέρος, θα πρέπει να πατήσετε στο αντίστοιχο κόκκινο κουμπί «ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΩ».

Η πλευρά του μπουκ και τα πλεονεκτήματα των Missions

Σύμφωνα με το παραπάνω mission, θα πρέπει να ποντάρετε σε 5 δελτία, με ελάχιστο ποντάρισμα των 5€. Συνεπώς το ελάχιστο ποντάρισμα, θα πρέπει να διαμορφωθεί στα 25 ευρώ. Όμως για να κερδίσετε ολόκληρο το ποσό του Free Bet, θα πρέπει να στοιχηματίσετε περίπου 32€. Έτσι η εταιρεία γλιτώνει ήδη 7€ στην περίπτωση που κάποιο μέλος διεκδικήσει ολόκληρο το ποσό των 25€.

Ωστόσο, πέρα από το πλεονέκτημα που έχει η κάθε εταιρεία απέναντι στον παίκτη και στην συγκεκριμένη περίπτωση δεν είναι μόνο αυτό, ο παίκτης μπορεί να αποκομίσει κέρδος μέσα από αυτή την διαδικασία.

Έστω ότι τα 5 παρολί που τοποθετήσατε με ελάχιστο ποντάρισμα 5€, αποτελούνται από 2 επιλογές με την ελάχιστη απόδοση του 1,50. Σύνολο 2,00 απόδοση το κάθε δελτίο. Για να πετύχετε σχεδόν την πλήρη επιστροφή του συνολικού σας πονταρίσματος, θα πρέπει να κερδίσουν τουλάχιστον τα 3 από τα 5 δελτία σας.

Φυσικά, αν υπολογίσουμε ότι τα παρολί που θα κερδίσουν έχουν περισσότερες από 2 επιλογές, ή οι αποδόσεις που έχετε βάλει είναι μεγαλύτερες του 1,50, τότε καταλαβαίνετε ότι τα κέρδη σας μπορούν να είναι πολύ περισσότερα από το συνολικό ποντάρισμα σας και με 1 κερδισμένο δελτίο. Σε όλα αυτά, έρχεται να προστεθεί και το ανώτατο Free Bet των 25€ που αυξάνει ακόμα περισσότερο τις δυνατότητες κέρδους.

Ωστόσο, δεν είναι εύκολη υπόθεση και παρά το γεγονός ότι οι δυνατότητες κέρδους είναι αξιοσέβαστες, η επιβεβαίωση ενός παρολί, στατιστικά έχει λιγότερες πιθανότητες επιβεβαίωσης σε σχέση με ένα Μονό Αποδεκτό. Συνεπώς, οι πιθανότητες επιτυχίας μειώνονται όσο προσθέτετε επιλογές, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν μπορείτε να κερδίσετε μια Δυάδα, Τριάδα κ.λπ.

Για ποιο λόγο οι προσφορές των εταιρειών αυξάνονται και γίνονται ανταγωνιστικότερες;

Οι προσφορές των νόμιμων στοιχηματικών εταιρειών στην Ελλάδα, ολοένα και πολλαπλασιάζονται και γίνονται πιο δελεαστικές. Όπως όλες οι προσφορές έτσι και τα missions που περιγράψαμε, υπάγονται στις προωθητικές ενέργειες της πλατφόρμας, που έχουν σκοπό την προσέλκυση νέων μελών.

Ωστόσο, κάθε ενέργεια στοχεύει και στην αύξηση των εσόδων της εταιρείας και στην παραπάνω περίπτωση, η πλατφόρμα επωφελείται από την χρήση του παρολί και τα διάφορα οικονομικά πλεονεκτήματα που έχει μέσω αυτής της διαδικασίας. Συνεπώς τα χαμένα δελτία αυξάνουν τον τζίρο.

Ακόμη και στο ενδεχόμενο που ο παίκτης αποκομίσει κέρδος από μια προσφορά, όλα μέσα στο περιβάλλον είναι σχεδιασμένα ώστε να τον ωθήσουν να στοιχηματίσει κι άλλο, ώστε να επανέλθει κάποια στιγμή η ισορροπία. Αυτός είναι άλλωστε και ο σκοπός του Free Bet που αυξάνει την διάθεση του παίκτη και σε περίπτωση που αυτό χαθεί, ίσως τονώσει τον εγωισμό του για ρεφάρισμα.

Εν κατακλείδι, τα Missions της Stoiximan, συγκριτικά με άλλες προσφορές, είναι μια αρκετά πρωτότυπη και ενδιαφέρουσα διαδικασία που ιντριγκάρει τους παίκτες και μπορεί να αποφέρει κέρδη αλλά και διάφορα έπαθλα στα μέλη της εταιρείας. Συνεπώς, αξίζει να βγάλετε εις πέρας μια από τις διάφορες αποστολές που θα βρείτε σχεδόν καθημερινά.

Τι θα βρείτε στο Stoixima365

Με τα χαράς σας παρουσιάζουμε την αποκλειστικότητα του Stoixima365, με τον Υπολογιστή Κέρδους Συστημάτων του ΟΠΑΠ στο Στοίχημα. Πλέον μπορείτε να εισάγετε τα δεδομένα σας στον υπολογιστή ώστε να βλέπετε το κόστος της κάθε στήλης από το σύστημα που θέλετε να ποντάρετε.

Το πλούσιο περιεχόμενο δεν σταματά στο περιβάλλον της σελίδας! Καθημερινά έχετε την δυνατότητα να διαβάζετε την στοιχηματική πρόταση της ημέρας, στην ενότητα Tips, όπου η έμπειρη ομάδα του Stoixima365, φροντίζει να παρέχει τα καλύτερα προγνωστικά. Επιπλέον θα βρείτε πλούσια θεματολογία που αφορά το Στοίχημα και για το πως θα γίνεται αποτελεσματικότεροι παίκτες.

ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Στοίχημαν

Stoiximan

5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pamestoixima

Pamestoixima.gr

5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

novibet-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bet365-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

betshop-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

winmasters-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ