Τι είναι το παρολί στο στοίχημα (Βίντεο)

παρολί στο στοίχημα πως παίζεται
Previous
Next

Το παρολί στο στοίχημα είναι ο πιο δημοφιλής και αγαπημένος τρόπος πονταρίσματος για μεγάλο μέρος των παικτών στοιχήματος. Έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μέσα στα χρόνια φανατικούς υποστηρικτές αλλά και αμετανόητους εχθρούς. Όπως συμβαίνει και με όλα τα πράγματα στη ζωή, έτσι και στο παρολί θα βρει κανείς θετικά αλλά και αρνητικά χαρακτηριστικά. Ωστόσο, όλοι όσοι έχουν ασχοληθεί με το στοίχημα βρέθηκαν αντιμέτωποι με δελτία στα οποία υπήρχαν παραπάνω από μία επιλογή. Θα μπορούσαμε να θυμηθούμε με νοσταλγία εικόνες από τα πρακτορεία του ΟΠΑΠ με δελτία «πάπυροι» που έφταναν μέχρι και 10 ή παραπάνω επιλογές.

Παρακάτω θα αναλύσουμε την λειτουργία του παρολί και θα προτείνουμε μερικά tips για καλύτερα αποτελέσματα.

Τι είναι το περιβόητο Παρολί

Παρολί είναι ο συνδυασμός δύο ή περισσότερων αγώνων χωρίς όμως την χρησιμοποίηση κάποιου συστήματος. Για να θεωρηθεί κερδισμένο, θα πρέπει να επιβεβαιωθούν όλες οι επιλογές του στοιχήματος. Η συνολική απόδοση του δελτίου υπολογίζεται με τον πολλαπλασιασμό όλων των επιλογών μεταξύ τους. Για παράδειγμα:

Έστω ότι έχουμε επιλέξει 4 αγώνες και θέλουμε να τους τοποθετήσουμε με παρολί.

  1. Άσσο τον Ολυμπιακό στο 1,60
  2. Διπλό τον ΠΑΟΚ στο 1,75
  3. Ισοπαλία την ΑΕΚ στο 3,20
  4. Over 2,5 goals τον Παναθηναϊκό στο 1,80

Πολλαπλασιασμός: 1,60 X 1,75 X 3,20 X 1,80 = 16,12 θα είναι η συνολική απόδοση του δελτίου.

Φυσικά αυτό το  μαθηματικό σύνολο είναι απίθανο να επιστρέφει τα πραγματικά κέρδη που θα έδινε αν αναφερόμασταν καθαρά στο μαθηματικό κομμάτι. Η διαφορά στα κέρδη οφείλεται στην ύπαρξη της γκανιότας η οποία αυξάνεται όσο προστίθενται νέες επιλογές στο δελτίο.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για την χρησιμότητα των Χάντικαπς στο στοίχημα; Πόσο αποτελεσματικά είναι στην επίτευξη μακροχρόνιου κέρδους; Έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε το Ευρωπαϊκό και Ασιατικό χάντικαπ για να γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοι στο κυνήγι της επιτυχίας.

Παρολί  προσφορές

Το κάτι παραπάνω έχει την δυνατότητα να διεκδικήσει ο παίκτης από το στοίχημα του όταν επιλέγει κορυφαίες στοιχηματικές πλατφόρμες όπως είναι η Stoiximan. To Πριμ στο Παρολί είναι μια σημαντική προωθητική ενέργεια που αυξάνει τα προσδοκώμενα κέρδη σας από το παρολί. Φυσικά, όπως και σε κάθε άλλη προσφορά ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Αντίστοιχη προσφορά θα βρείτε και στην Novibet με το Ενισχυμένο και την Επιστροφή στα Παρολί, όπου και εδώ ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Όπως μπορείτε να καταλάβετε, ο συγκεκριμένος τρόπος πονταρίσματος συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα των παικτών και για τις στοιχηματικές εταιρείες αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο. Για τον λόγο αυτό συναντάτε όλο ένα και συχνότερα προσφορές που κάνουν δελεαστικότερα τα παρολί και κοντράρουν παράλληλα των ανταγωνισμό των μπουκ.

Συμβουλές για αποτελεσματικό στοίχημα με Παρολί

Αποφύγετε τα μακροσκελή δελτία με «σιγουράκια» στο 1,20 και 1,30.

Καταρχάς ο όρος «σίγουρο» δεν έχει καμία σχέση με το στοίχημα. Για παράδειγμα, εάν στις 8 επιλογές έχετε αποδόσεις 1,20 και 1,30, αυτό δεν αυξάνει μαθηματικά τις πιθανότητες επιτυχίας. Συγκεκριμένα, σύμφωνα με απλή στατιστική οι πιθανότητες επιβεβαίωσης μιας 8άδας παρολί, είναι μόλις 0,01%! Φυσικά το ποσοστό αυτό μπορεί να αυξομειώνεται σύμφωνα με διάφορους παράγοντες, ωστόσο μακροχρόνια θα παρατηρήσετε πως τα μαθηματικά δεν κάνουν λάθος. Συνεπώς είναι προτιμότερο να προσθέτετε λιγότερες επιλογές στο δελτίο και αποδόσεις από το 1,50 τουλάχιστον και παραπάνω για να συμπληρώνετε την συνολική απόδοση που προτιμάτε.

Προσοχή στα μέγιστα όρια των επιλογών και των αποδόσεων

Ορισμένες εταιρείες θέτουν ανώτατα όρια στο πλήθος των επιλογών που μπορείτε να βάλετε σε ένα παρολί, καθώς και στην μέγιστη απόδοση. Συνεπώς, θα πρέπει να εξετάζετε την εκάστοτε πλατφόρμα για τα όρια που θέτει. Αν για παράδειγμα, μια εταιρεία πληρώνει μέγιστη απόδοση 2.000, τότε είναι ανούσιο το να ξεπερνάτε αυτό το γινόμενο στις επιλογές σας. Επιπλέον, είναι προτιμότερο σε μακροσκελή δελτία πχ. 10 επιλογών, να τα χωρίζεται σε παρολί των 5, για να μειώνετε όσο το δυνατόν περισσότερο το ενδεχόμενο αποτυχίας.

Συνδυάστε μεθοδικά τα Live με τα pregame γεγονότα

Ο συνδυασμός των live με pregame αγώνων θα πρέπει να γίνεται με συγκεκριμένη λογική. Εάν αποφασίσετε να προσθέσετε live αγώνα με pregame επιλογές, τότε αρχικά θα πρέπει να παρακολουθείτε το συγκεκριμένο συμβάν. Η μόνη λογική πίσω αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού, μπορεί να οφείλεται στο ότι περιμένετε μια απόδοση να ανέβει σε αποδεκτή τιμή. Εφόσον έχετε έτοιμες τις pregame επιλογές στο δελτίο σας, μπορείτε να περιμένετε την απόδοση ενός σημείου πχ. για ένα δεκάλεπτο, με το σκεπτικό ότι θα ανέβει η απόδοση του. Ωστόσο, δεν είναι και ο προτιμότερος τρόπος παιχνιδιού.

Η γκανιότα μάχεται τα παρολί

Μια μεγάλη αλήθεια είναι ότι οι bookmakers δεν «αγαπάνε» τα παρολί και αυτό φαίνεται στο γεγονός ότι η γκανιότα πολλαπλασιάζεται όσο προσθέτετε επιλογές. Η αύξηση της γκανιότας συνεπάγεται λιγότερα κέρδη για τον παίκτη. Συνεπώς, να αποφεύγετε την τοποθέτηση σημείων με μεγάλες αποδόσεις, καθώς θα βγείτε περισσότερο κερδισμένοι αν τα στοιχηματίζετε σε Μονά αποδεκτά ή σε σύστημα. Πάντα υπό την έννοια του μακροχρόνιου κέρδους.

Χρησιμοποιήστε την δυνατότητα του cash out

Η πολύτιμη δυνατότητα του cash out είναι διαθέσιμη και στα παρολί. Θα πρέπει να είστε σε θέση να κρίνετε το πότε είναι η σωστή στιγμή για κλείσετε το στοίχημα σας. Φυσικά όμως θα υπάρξουν και φορές που θα κλείσετε «λανθασμένα» ένα δελτίο το οποίο επιβεβαιώνεται. Ωστόσο όταν σε μία εξάδα έχουν επιβεβαιωθεί οι 5 επιλογές και εκκρεμεί 1 που δεν ξεκίνησε ακόμα, τότε η τιμή του cash out ενδέχεται να είναι γενναιόδωρη και να αξίζει το «κλείσμο». Φυσικά, το ανάποδο συμβαίνει όταν το δελτίο αρχίζει και αποκλίνει σημαντικά από το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μην προσθέτετε τις  ίδιες επιλογές σε πολλά παρολί

Ένα μεγάλο λάθος των παικτών, είναι το να βάζουν την ίδια επιλογή σε διάφορα παρολί. Όπως καταλαβαίνετε, η τακτική αυτή δεν μπορεί να θεωρηθεί αποτελεσματική, γιατί σε περίπτωση αποτυχίας της συγκεκριμένης επιλογής, χάνετε και τα υπόλοιπα δελτία σας. Όσο και να πιστεύετε στην επιβεβαίωση ενός αγώνα, δεν θα πρέπει να ξεχνάτε πως στο στοίχημα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Γι’ αυτό και είναι προτιμότερο να προσθέτετε διαφορετικούς αγώνες στα δελτία σας.

Επίλογος

Τα Παρολί έχουν αγαπηθεί αρκετά από την πλειοψηφία των παικτών του στοιχήματος, καθώς μπορούν να αποφέρουν μεγάλα κέρδη ποντάροντας λιγότερα χρήματα. Αυτό που πρέπει να αναγνωρίσετε όμως, είναι ότι όσο περισσότερο αυξάνετε τις επιλογές στο δελτίο σας, τόσο λιγότερες φορές θα κερδίζετε και τόσο θα μειώνονται τα κέρδη σας λόγο της γκανιότας. Δεν προτείνουμε το Παρολί ως κύριο τρόπο παιχνιδιού, αλλά περισσότερο ως εναλλακτικό τρόπο χωρίς υπερβολές στο ποντάρισμα. Ο κύριος λόγος είναι, ότι οι πιθανότητες επιτυχίας, μειώνονται δραματικά σε σχέση με το στοίχημα σε Μονά αποδεκτά.

Εδώ θα δείτε το σχετικό βίντεο του άρθρου:

ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

pamestoixima

Pamestoixima.gr

5/5

21+| Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή στήριξης: 1114 | Παίξε υπεύθυνα

novibet-banner
5/5

21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi

Στοίχημαν
5/5

21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

bet365-banner
5/5

+21 Υπάρχει κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας, παρακαλούμε παίξτε υπεύθυνα. Γραμμή βοήθειας: 2109237777

betshop-banner
5/5

21+ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Εποπτεία εμπ. επικ/νίας ΕΕΕΠ

winmasters-banner
5/5

21+ ετών | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | Παίξε υπεύθυνα

ΣΥΚΡΙΝΕΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

sigrine-01