Late goals στοίχημα | Stoixima365

Στοιχηματική θεωρία: Late goals στοίχημα (Βίντεο)

late goal strategy
Previous slide
Next slide

Η στρατηγική με late goals, είναι αρκετά γνωστή και πολλά υποσχόμενη, καθώς βασίζεται στο ποντάρισμα του επόμενου γκολ στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Οι παράγοντες όμως που μας οδηγούν στο να στοιχηματίσουμε σε ένα late goal, είναι αρκετοί και διάφοροι και για τον λόγο αυτό θα εξηγήσουμε παρακάτω, αυτά που πρέπει να γνωρίζετε για να είστε αποτελεσματικότεροι σε αυτόν τον τρόπο παιχνιδιού.

Έχετε αναρωτηθεί ποτέ για την χρησιμότητα των Χάντικαπ στο στοίχημα; Πόσο αποτελεσματικά είναι στην επίτευξη μακροχρόνιου κέρδους; Έχετε την δυνατότητα να γνωρίσετε το Ευρωπαϊκό και Ασιατικό χάντικαπ για να γίνουν οι καλύτεροι σύμμαχοι στο κυνήγι της επιτυχίας.

Κορυφαίο live betting και τεράστιες αποδόσεις στην Bet365

Πως ορίζονται τα Late Goals από τους μπουκμεϊκερς;

Late goals

Σε όλες σχεδόν τις στοιχηματικές μπορείτε να ποντάρετε στο να μπει γκολ αργά στο παιχνίδι. Ωστόσο, θα συναντήσετε αυτή την επιλογή σε διάφορες μορφές. Οι προσεγγίσεις σε αυτή την αγορά είναι συνήθως δύο.

1) Το ποντάρισμα σε Over/Under των late goals. Για παράδειγμα

Over 2,5 goals

Under 2,5 goals

Αυτή είναι η πιο απλή και δημοφιλής μορφή πονταρίσματος  και φυσικά όσο πλησιάζουμε προς το τέλος του αγώνα, τόσο αυξάνεται η απόδοση του Over και η τιμή του Under αντίστοιχα μειώνεται.

2)To ποντάρισμα μέσα σε χρονικά όρια.

Θα σημειωθεί γκολ μετά το 75:00; ΝΑΙ

Θα σημειωθεί γκολ μετά το 75:00; ΟΧΙ

Η πλειοψηφία των εταιρειών προσφέρουν χρονικά όρια δεκαπενταλέπτων στο ποντάρισμα των γκολ. Για τα late goals ισχύει το διάστημα μεταξύ του 75ου λεπτού μέχρι τέλους. Θα ήταν καλό να αποφεύγετε τα σύντομα περιθώρια (πχ, δεκάλεπτα).

Το βασικό ερώτημα όμως είναι: Από ποιο σημείο και μετά θεωρείται ένα γκολ ως late goal; Είναι σημαντικό γιατί διαφέρει από στοιχηματική σε στοιχηματική. Για παράδειγμα μπορεί σε μια πλατφόρμα να βρείτε την επιλογή  «Μετά το 74’» ενώ σε κάποια άλλη «Μετά το 75:59’». Οι αποδόσεις βρίσκονται συνήθως στο ίδιο επίπεδο, όμως η λεπτομέρεια κάνει την διαφορά και μπορεί να φανεί εξαιρετικά σημαντική στην μακροχρόνια επιτυχία σας. Επιπλέον, στα πλαίσια των late goals θα βρείτε και την επιλογή «Το τελευταίο γκολ του αγώνα».

Πότε και γιατί θα πρέπει να ποντάρουμε σε Late Goals;

Late goals

Ανεξάρτητα από τις πιθανότητες επιτυχίας, η ερώτηση επικεντρώνεται και στους λόγους για να ποντάρουμε σε late goals. Σε ποια παιχνίδια πρέπει να χρησιμοποιώ αυτή την στρατηγική; Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που μας οδηγούν να στοιχηματίσουμε.

Η συγκέντρωση και η δύναμη των παικτών στην δεδομένη χρονική περίοδο.

Οι αλλαγές των παικτών φρεσκάρουν το παιχνίδι.

Η ομάδα φαβορί που προηγείται, ενδέχεται να σκοράρει κι άλλο γκολ στο φινάλε, επειδή το outsider αναγκάζεται να ανοίξει το παιχνίδι του.

Η ομάδα outsider καταφέρνει να σκοράρει, αφού το φαβορί επαναπαύτηκε, όταν πήρε προβάδισμα ασφαλείας.

Όλα τα παραπάνω μας δείχνουν πως η συγκεκριμένη στρατηγική μπορεί να εφαρμοστεί με μεγάλη επιτυχία σε αγώνες όπου έχουμε ξεκάθαρο φαβορί και αουτσάϊντερ. Επιπλέον θα πρέπει να εξετάζετε τις απουσίες των ομάδων, αλλά και την επιθετική τους λειτουργία. Είναι δύο παράγοντες που μπορούν μας οδηγήσουν σε ένα late goal στο live betting μιας εταιρίας όπως η Stoiximan. Είναι επίσης σημαντικό, το να ρίχνετε μια καλύτερη ματιά στα τελευταία αποτελέσματα των ομάδων ξεχωριστά.

Μπορείτε να εντοπίσετε κάποιο μοτίβο; Μία ομάδα που συνήθως δέχεται late goals, μπορεί να την εντοπίσετε πιο εύκολα από τις ομάδες που συχνά σκοράρουν προς το τέλος του παιχνιδιού. Απλά να τοποθετείται το ποντάρισμα σας, έπειτα από ικανοποιητική και διεξοδική ανάλυση, για καλύτερα αποτελέσματα.

Μεγάλη ποικιλία αγορών από την Betshop

Ποια πλεονεκτήματα προσφέρει η στρατηγική με ποντάρισμα στα Late Goals;

Late goals

Οι αναλύσεις δείχνουν πως η στρατηγική με late goals είναι αρκετά υποσχόμενη. Ας δούμε τα παρακάτω στοιχεία από την 16η και 17η αγωνιστική της Bundesliga, τη σεζόν 2017/18

Στην 16η αγωνιστική, στα 5 από τα 9 παιχνίδια, σημειώθηκε late goal στα τελευταία 15 λεπτά. Αυτό συνεπάγεται με 56% ποσοστό επιτυχίας.

Στην 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος, στα 8 από τα 9 παιχνίδια, σημειώθηκαν 1 ή παραπάνω late goals μετά το 75ο λεπτό, το οποίο συνεπάγεται με το απίστευτο ποσοστό επιτυχίας του 89%. Φυσικά μιλάμε για μεγάλη αξία αποδόσεων, όμως εξακολουθεί να μας δείχνει τις μεγάλες πιθανότητες επιτυχίας με αυτή την στρατηγική.

Επιπλέον, αυτό είναι ένα μικρό δείγμα και μια μεγαλύτερη εικόνα θα μας έδειχνε ένα ακριβέστερο ποσοστό επιτυχίας. Η πιθανότητα επιβεβαίωσης των late goals μέσα σε ένα ευρύτερο χρονικό διάστημα βρίσκεται περίπου στο 60%. Θεωρητικά όμως, τίποτα δεν μπορεί να σας υποσχεθεί πως θα έχετε ένα συνεχόμενο κέρδος μέσα από αυτή την διαδικασία.

Ωστόσο, η εμπειρία έχει δείξει, πως οι παίκτες στοιχήματος αλλά και οι υπόλοιποι παρατηρητές, εντοπίζουν συχνότερα “late goals” και βγάζουν κέρδος μέσω της διαδικασίας του live, σε σχέση με άλλες αγορές των γκολ, όπως είναι ο συνολικός αριθμός των γκολ σε ένα παιχνίδι. Ακόμα ένα πλεονέκτημα που συναντάμε στην συγκεκριμένη στρατηγική, είναι ότι έχουμε να κάνουμε με αγορά 2 επιλογών, με θεωρητικές πιθανότητες επιτυχίας 50%.

Όσοι επιλέγουν στο pregame να ποντάρουν σε late goals, οι αποδόσεις που θα συναντήσουν κυμαίνονται μεταξύ του 1,80 και 2,00. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ίσως και άνω του 2,00. Όμως, συνήθως τις εντοπίζουμε  γύρω στο 1,90. Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να κάνετε διπλασιασμό στα κέρδη σας με μια επιτυχημένη επιλογή. Η μαθηματική πιθανότητα για να μπει ένα γκολ από το 70:00 και μετά δίνεται ως 52% από τους μπουκ, ενώ σε βάθος χρόνου είδαμε πως το ποσοστό αυτό μπορεί να φτάσει και το 60%.

΄Τρομερές προσφορές* στο Pamestoixima.gr

Πως να χρησιμοποιείτε την στρατηγική με Late Goals αποτελεσματικά

Το κλειδί στην ερώτηση είναι, το πως μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μια καλή τακτική. Το σημαντικότερο στην προκειμένη περίπτωση, είναι το ποντάρισμα σε Μονά αποδεκτά, καθώς είναι ο πιο σωστός και «ασφαλής» τρόπος για να έχετε μακροχρόνια επιτυχία. Το ποντάρισμα των late goals σε Παρολί, μειώνουν δραματικά τις πιθανότητες επιβεβαίωσης και αργά ή γρήγορα θα βγείτε χαμένοι, καθώς θα κερδίζετε αρκετά λιγότερες φορές.

Το ιδανικότερο στην περίπτωση μας είναι το ποντάρισμα σε Μονά σημεία, από διάφορα παιχνίδια. Εντοπίστε αγώνες που βρίσκονται στο τελευταίο δεκαπεντάλεπτο και όπου υπάρχουν φαβορί και καλές συνθήκες για ένα late goal. Οι αποδόσεις, ειδικά στο live, θα είναι αρκετά ικανοποιητικές στις περισσότερες περιπτώσεις. Επίσης είναι καλό να χρησιμοποιείτε μικρά πονταρίσματα και να αποφεύγετε τις υπερβολές.

Θα πρέπει όμως να θυμάστε, πως η συγκεκριμένη στρατηγική είναι κερδοφόρα, όταν την χρησιμοποιείτε για ένα εύλογο χρονικό διάστημα. Συνεπώς, θα πρέπει να είστε συντηρητικοί ως προς το ποντάρισμα σας, για να μπορείτε να αντέξετε στην εμφάνιση ενός αρνητικού σερί.

Live Betting στα Late Goals

Όπως αναφέραμε και προηγουμένως, η στρατηγική με late goals είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο live betting. Ο λόγος έχει να κάνει καθαρά με τον παράγοντα αξία,  καθώς όσο περνούν τα λεπτά και δεν αλλάζει το σκορ, τόσο αυξάνεται προοδευτικά η τιμή του Over, με αποτέλεσμα να εντοπίζουμε τεράστιες αποδόσεις. Ωστόσο είναι αρκετά σημαντικό να παρακολουθείτε την πραγματική εικόνα του παιχνιδιού για να βλέπετε την προσπάθεια των ομάδων.

Στο live betting κάθε λεπτό μετράει και σε περίπτωση που πιστεύετε αρκετά ότι θα σημειωθεί ένα γκολ στα επόμενα λεπτά, τότε θα ήταν καλό να στοιχηματίσετε άμεσα και να μην περιμένετε πολύ. Δεν χρειάζεται να περιμένετε το ύψος μιας απόδοσης την στιγμή που είναι ήδη ενισχυμένη. Η εμπειρία έχει δείξει πως είναι λάθος η αναμονή σε αυτή την περίπτωση. Άλλωστε, δεν υπάρχει κάτι πιο ενοχλητικό από το να μπαίνει το γκολ λίγο πριν επιβεβαιώσετε το στοίχημα σας. Η συμβουλή μας είναι να παίρνετε την απόφαση πριν το 80:00 αν θέλετε να στοιχηματίσετε σε late goal.

Κορυφαίο Live betting από τη Stoiximan

Η αντίθετη στρατηγική: Το ποντάρισμα ενάντια στα Late Goals

Τέλος, η συγκεκριμένη παραλλαγή είναι επίσης αρκετά διαδεδομένη στον τομέα του live betting και είναι προτιμότερο να εφαρμόζεται σε αυτό το κομμάτι, παρά στο pregame. Είναι μια δυνατότητα, όταν βλέπετε πως ένα παιχνίδι έχει ρίξει τον ρυθμό του και φαίνεται πως θα λήξει χωρίς κάποια αλλαγή στο σκορ. Πάντα όμως θα πρέπει να ελέγχετε όλα τα δεδομένα και να παίρνετε γρήγορες αποφάσεις, καθώς όσο κυλάει ο χρόνος, τόσο μειώνεται η αξία του Under.

Ταχύτατες αναλήψεις από την Novibet

Παρακάτω θα δείτε το βίντεο της θεωρίας των Late Goals

Υπάρχει τρόπος να εξασφαλίσετε σίγουρο κέρδος; Όσο απίθανο και αν ακούγεται, το Arbitrage betting αποτελεί ξεχωριστό κεφάλαιο και δημιουργεί αυτή την δυνατότητα. Όποιος αποφασίσει να ασχοληθεί σοβαρά, θα είναι σε θέση να εντοπίζει τα sure bets και να εκμεταλλεύεται την διαφορά στις αποδόσεις.

ΝΟΜΙΜΕΣ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΙΚΕΣ

Στοίχημαν

Stoiximan

5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

pamestoixima

Pamestoixima.gr

5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

novibet-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

bet365-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

betshop-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

winmasters-banner
5/5

ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ